Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 2

След партито Ася се прибира вкъщи и събира дрехите на мъжа си в куфар. Дерин и Волкан се усамот ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 2

След партито Ася се прибира вкъщи и събира дрехите на мъжа си в куфар.

Дерин и Волкан се усамотяват в отдалечен ъгъл на градината. Дерин го упреква, че е целунал Асия пред очите й. Волкан я уверява, че я обича, след което я целува. Междувременно някой прави видеоклип.

Дерин поставя ултиматум на Волкан. Или ще разкаже всичко на Асия, или ще го изостави.

След партито Дерия закарва Али в дома му. Сяда да пие чай с Асия. Асия упреква колежката си, че е скрила от нея връзката на Волкан. Имала й е доверие, смятала я е за приятелка, а тя я е предала. Дерия се кълне, че не се чувства добре от тази ситуация, но не е събрала кураж да й каже истината.

Асия разбира от Дерия, че връзката на Волкан продължава от три месеца. Асия й съобщава, че с брака й е свършено. Събрала е вещите на Волкан и още същата вечер ще го изгони.

Планът на Асия да изгони незабавно Волкан се проваля. Той се прибира пиян и заспива, а на сутринта заминават с Али на футболен лагер.

Дерин отива на преглед при Асия, тъй като от няколко седмици не се чувства добре. След като прави изследвания, Асия я информира, че е бременна и я праща на гинеколог.

Асия е напълно съкрушена от новината. По-късно Дерия съобщава на Асия, че след прегледа при нея, Дерин е казала, че иска да направи аборт.

Асия отива при Нил и я намира пребита от Селчук. Заплашва мъжа, че ще го вкара в психиатрична клиника и отвежда Нил.

Асия разговаря с Волкан. Уверява го, че ако признае за извънбрачната си връзка и обещае да я прекрати, ще му прости и заради Али ще продължат заедно напред. Волкан обаче категорично отрича обвиненията й и я укорява, че му няма доверие.

Асия изпраща съобщение на Дерия да каже на Волкан, че Дерин е бременна.

Волкан отива при Дерин и й казва, че не може да живее без нея.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 1

Младата двойка Асия и Волкан са на гости на семейство Гючлю. По време на вечерята Асия съобщава на в ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 1

Младата двойка Асия и Волкан са на гости на семейство Гючлю. По време на вечерята Асия съобщава на всеослушание, че съпругът й Волкан спи с дъщеря им Дерин. Асия шокира домакините като добавя, че Дерин е бременна от мъжа й.

20 дни по-рано.
Асия вярва, че е най-щастливата жена на света. Има работа, която обича, прекрасен съпруг и дете.

Една сутрин Волкан слага на врата й своя шал и когато Асия отива в болницата, където работи като лекар, и го сваля, тя забелязва рус косъм върху него. Асия си спомня как сутринта е намерила в джоба на съпруга си балсам за устни с аромат на ягоди. Тогава Волкан й казва, че са му го дали на летището.

Гьонюл кани Асия на първата си изложба.

Асия отива да вземе сина си Али от училище и там случайно се среща с майката на негова съученичка, която работи като асистентка на Волкан. От нея разбира, че работното им време е до 5 часа, а съпругът й се прибира 3 часа по-късно.

Асия споделя с приятелката си Бахар, че е намерила рус косъм върху шала на Волкан. Подозира го в изневяра. Бахар не вярва, че Волкан с способен на подобно нещо.

Асия проследява съпруга си след работа, но той отива при болната си майка. По-късно Волкан съобщава на Асия, че всеки ден посещава майка си. Асия му се извинява и му признава, че го е заподозряла в изневерява. Минути по-късно обаче Асия узнава от Суна, жената, която се грижи за свекърва й, че Волкан не е ходил при майка си повече от месец.

Асия и Волкан отиват на изложбата. Волкан е изненадан, че художничката е пациентка на Асия, тъй като той желае да се запознае със съпруга й Халук. Много би искал мъжът да инвестира в новата му сграда. Гьонюл представя на Асия дъщеря си Дерин.

На приема Асия се запознава със сервитьорката Нил. Моли я за извинение, че по-рано през деня не й е помогнала, когато е станала свидетел на агресията на приятеля й. Асия я пита защо не изостави приятеля си, а Нил й отвръща, че е бедна и има много проблеми. Асия й споделя, че Волкан й изневерява, но тя не може да го напусне, защото имат син.

Асия наема Нил, за да следи съпруга й. Нил информира Асия, че мъжът й действително се среща с друга жена. Успява да снима номера на колата, която кара жената.

Организират парти по случай рождения ден на Волкан. Асия забелязва, че номерът на колата на семейство Гючлю е същият като този, който й е пратила Нил.

Асия отваря багажника на колата на Волкан и намира скрита раница. В нея открива телефон и когато го включва, вижда снимката на Дерин. От чатовете и снимките Асия разбира, че всичките им приятели и колеги са знаели за връзката на Волкан и са го прикривали.

Волкан държи реч и благодари на всичките си приятели от детинство, както и на Асия, че го е дарила с прекрасен син. Асия се приближава и го целува.

Асия осъзнава, че всички, на които е вярвала безрезервно, са я предали. Решена е да не бъде жертва. Заканва се, че Волкан ще преживее незабравима година.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 52

По време на партито Еда се качва на стълба, за да вземе балон за Кираз. Залита, но Серкан успява да ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 52

По време на партито Еда се качва на стълба, за да вземе балон за Кираз. Залита, но Серкан успява да я хване. Двамата решават да отидат до болницата, за да се уверят, че всичко е наред с бебето.

Керем разговаря с Пина по телефона. Информира я, че напуска дома на Серкан. Отказва се от университета и ще си потърси работа като градинар. Моли я повече да не му се обажда.

Еда и Серкан се прибират от болницата. Серкан настоява всички близки да следят за действията на Еда. Еда се разгневява и отказва да бъде контролирана.

Кемал и Айдан съобщават, че заминават за Барселона, за да се оженят. Искат да бъдат сами.

Серкан и Еда обявяват, че са измислили име за бебето. Ще се казва Алп.

Кемал осведомява Айдан, че майка му ще ги придружи до Испания. Айдан се разгневява и отказва да пътува.

Еда телефонира на Керем и разбира, че е в Коня. Нарежда му да се върне незабавно в Истанбул.

Кемал и Айдан се женят.

4 месеца по-късно.

Серкан и Еда се настаняват в новия си дом.

Бурак разкрива на Керем, че ще предложи брак на Мело.

Мело споделя с Айфер, че не е влюбена в Бурак.

Сейфи информира Айдан, че възнамерява да напусне. Иска свой собствен живот.

Еда започва да ражда, докато двамата със Серкан са в гората. Серкан изпада в паника, тъй като колата им е повредена и не може да я закара до болницата.

Мело съобщава на Бурак, че желае да се разделят, тъй като не е влюбена в него. След като изясняват взаимоотношенията си, Мело отпива от чашата си и гълта годежния пръстен, който по-рано Бурак е поставил в чашата й с намерението да й предложи брак. Айфер и Бурак я завеждат в болницата.

Енгин и Ердем падат в офиса. Двамата са със счупени крайници и Пъръл ги отвежда в болницата.

Айдан прекалява с успокоителните, когато разбира, че Ядигяр ще им гостува в продължение на 4 месеца. Кемал и Сейфи я откарват в болницата.

Пред болницата мъж удря Айфер с колата си. Той й обяснява, че е лекар и настоява да я прегледа. Айфер проявява интерес към него и по-късно разбира, че мъжът е докторът на Еда.

В болницата всички очакват Еда и Керем, но от тях все още няма и следа.

Д-р Хакан изважда пръстена от гърлото на Мелек. Тя се влюбва в него.

Еда ражда бебето в гората с помощта на Серкан.

Години по-късно Еда и Серкан са щастливи с двете си деца.

Финал на сериала.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 51

3 месеца по-късно. Еда и Серкан са на консултация. Еда отказва да узнае пола на бебето и Серкан тр ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 51

3 месеца по-късно.
Еда и Серкан са на консултация. Еда отказва да узнае пола на бебето и Серкан трябва да се примири с решението й.

Бурак настоява Мело да го запознае с родителите си. Тя обаче заявява, че те не обичат да посещават Истанбул и му отказва да я придружи до родното й място.

Серкан моли Енгин да му помогне да научи пола на бебето. В парка Енгин се среща с жени, които му доверяват стари и изпитани методи.

Керем разбира, че е приет в университета, но не е получил пълна стипендия, а само 75%. Керем разкрива на Бурак, че смята да кандидатства отново след година, тъй като няма как да събере парите, необходими за обучението.

Айдан и Кемал се сгодяват. Ядигяр подарява пръстен на Айдан, който тя не харесва.

Еда телефонира на лекаря си и разбира, че очаква момченце. Кираз ревнува от скорошната поява на братчето си. Джан я успокоява, че винаги ще бъде до нея и й предлага да се оженят.

Мело, с помощта на Айфер, подлага Бурак на различни тестове, за да се убеди, че е подходящ за нея. Той успешно издържа всички.

Джан забелязва пръстена, който по-рано Айдан сваля от ръката си, защото е подарък от Ядигяр и го намира за грозен. Детето смята да го подари на Кираз като годежен пръстен.

Айдан установява, че пръстенът не е на масата, където го е оставила.

Бурак предлага на Керем да му плати образованието. Младежът приема, но заявява, че ще вземе парите като заем. Бурак го моли да не казва на никого за разговора им.

Айдан и Сейфи споделят на Айфер, че подозират Керем в кражбата на пръстена. В същото време се появява Керем, който им разкрива, че е разрешил финансовия си проблем.

Д-р Дженк телефонира на Еда и я уведомява, че повече не може да бъде неин лекар, защото обажданията и нелепите въпроси на Серкан, го влудяват. Предложил му е подкуп, за да напише фалшив документ, че й забранява да работи от офиса.

Серкан завежда Еда при доктор, който той е избрал. Еда е ужасена от него, тъй като той е същият като съпруга й и иска всичко да контролира.

Мело споделя на Айфер, че се страхува да загуби свободата си. Не е сигурна, че желае да се омъжи, макар винаги да е вярвала, че това е нейната мечта.

Керем случайно чува, че Кемал, Ядигяр, Айдан, Айфер и Сейфи го подозират за кражбата на пръстена. Обиден, той им заявява, че Бурак му е дал парите. Всички много се засрамват от думите си и се чудят как Керем ще им прости.

Кираз показва на родителите си пръстена, който й е подарил Джан. Серкан телефонира на Айдан и я уведомява, че пръстенът й е в Кираз.

Еда се чувства нещастна, защото е забравила за рождения ден на Серкан.

Мело изненадва всички. С помощта на Айфер и Бурак тя е организирала парти за Серкан.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 50

Еда моли Серкан да не казват на никого, че е бременна, докато не изминат три месеца. Серкан се съгла ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 50

Еда моли Серкан да не казват на никого, че е бременна, докато не изминат три месеца. Серкан се съгласява, но настоява да отидат на лекар, за да се уверят, че всичко е наред с бебето.

На Пъръл й се обажда Нурай, потенциална клиентка. Тя се притеснява, че в офиса няма никакви служители и Енгин решава да извикват Айдан, Айфер, Сейфи, Мело и Кемал. Те трябва да се преструват на архитекти, за да се убеди Нурай, че може да разчита на тях и да им даде проекта.

За да вземе ключове, Сейфи бърка в чантата на Еда, вярвайки, че е тази на Пина, и намира картона от прегледа й. Ердем, който е наблизо, решава, че чантата е на Айдан и тя е тази, което е бременна.

Сейфи отива при Айдан и й съобщава, че Пина очаква дете. Ердем незабавно информира Айфер за състоянието на Айдан.

Мело бърка в чантата на Айдан, убедена, че е тази на Еда и забелязва хапчета против депресия. Двете с Айфер се притесняват за състоянието й.

Нурай е ужасена от безпорядъка в офиса и несериозното отношение на служителите и отказва да им даде проекта.

Айдан се чувства в безизходица. Не знае как да съобщи на сестра си, че дъщеря й е бременна. Кемал се опитва да я успокои. Вярва, че Керем ще поеме отговорност и ще се ожени за Пина.

Енгин и Пъръл посещават Еда. Двамата не успяват да разберат от Еда какво не е наред с нея.

Бурак се обижда, когато Мелек му признава, че преди да сподели на Айфер, че имат връзка, се нуждае от време, за да се увери в чувствата му.

Пина информира Еда, Енгин и Пъръл, че леля й е бременна.

Еда се среща с Нуран и тя се съгласява да им даде проекта.

Пина съобщава на Серкан, че има връзка с Керем.

Серкан прави изненада на Еда. Показва й къщата, която преди време е купил за тях.

Кираз казва родителите си, че знае за бременността на майка си. Двамата я молят да пази тайна.

Ердем обяснява на Сейфи и Айдан, че Еда е в тежка депресия.

Мело признава на Айдан, че има връзка с Бурак.

Всички се събират на вечеря, когато пристига Ядигяр, майката на Кемал. На масата Кемал осведомява майка си, че с Айдан ще се женят. Добавя, че Серкан е техен син. Става ясно също, че Еда е бременна, а не Айдан и Пина.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 49

Пъръл и Енгин побесняват, когато разбират, че Серкан е напуснал фирмата. Отиват в дома му и го обвин ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 49

Пъръл и Енгин побесняват, когато разбират, че Серкан е напуснал фирмата. Отиват в дома му и го обвиняват, че ги е предал. Еда се чувства натъжена, когато чува от тях, че съпругът й е продал акциите си. По-късно го уверява, че винаги ще бъде до него и ще го подкрепи, с каквото и да се занимава в бъдеще.

Серкан кани близките си на вечеря. Всички започват да му дават идеи за нови начинания. Той обаче обявява, че е взел решение. Ще преподава архитектура в университета. Айдан е съкрушена и се обажда на Пъръл. Моли я да разубеди Серкан.

Керем споделя с Еда, че бащата на Пина настоява тя да се прибере в Лондон. Иска от нея да уволни него и да назначи Пина на работа, за да остане в града. Пина чува разговора им и му благодари. Съобщава на Керем, че баща й би се съгласил да остане, само ако работи със Серкан.

Серкан започва да преподава. Обезсърчен е, че студентите се интересуват само от парите, които ще спечелят в бъдеще и не се вълнуват особено от предмета. Еда го съветва да им разкаже за страстта си към архитектурата и удоволствието, което изпитва от добре свършената работа.

Айфер дава съвети на Айдан как да бъде пестелива. Заявява й, че трябва да продаде дрехите, обувките и чантите, които не носи често. Айдан не е склонна да се раздели с нищо от гардероба си и дава на Айфер и Сейфи костюми на Кемал, които да продадат.

Мело и Бурак изглаждат недоразуменията помежду си. Мело го моли все още да не разкриват на никого, че имат връзка.

След като Еда заспива за втори път, докато Серкан й разказва за студентите си, той решава, че работата му я отегчава.

Бурак посещава Мело, но си тръгва набързо от ресторанта, след като пристига Айфер. Заявява на любимата си, че повече не желае да лъже и не вижда причина да се крият като гимназисти.

Енгин и Пъръл са притеснени, тъй като осъзнават, че сами няма да се справят с проектите.

Еда предлага на Серкан да съчетава преподаването с работата във фирмата. Серкан е убеден, че тя се срамува от новата му изява. Еда обаче му посочва причина, че той не е готов да се откаже от деловия свят.

Кираз моли Еда да я заведе при Джан. Тя се съгласява, понеже осъзнава, че проблемите им с Пъръл и Енгин не трябва да се отразяват на приятелството на децата.

Еда иска от Серкан да помогне на Енгин и Пъръл, защото няма да успеят да се справят с два проекта едновременно, но той отказва.

Мело признава на Еда, че има връзка с Бурак.

Серкан променя решението си и помага на Енгин и Пъръл, след което Еда го изпраща при тях, за да се сдобрят. Тримата се уговарят да започнат всичко отначало, но този път няма да си поставят амбициозни цели и ще работят по-малко.

Кемал предлага брак на Айдан и тя приема.

Еда съобщава на Серкан, че е бременна.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 48

Еда и Серкан се женят в присъствието на близките си. Кемал хваща букета. Всички се събират в до ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 48

Еда и Серкан се женят в присъствието на близките си. Кемал хваща букета.

Всички се събират в дома на Серкан, за да поздравят младоженците. Серкан обявява, че меденият месец ще бъде в чужбина.

Пъръл моли Енгин да не споменава пред Еда и Серкан, че фирмата има финансов проблем, тъй като проектът в Катар е на път да се провали.

Керем узнава, че Пина няма приятел. Чувства се щастлив.

В магазин Айдан установява, че картата й е блокирана. Незабавно се свързва с Пъръл и настоява да разбере какво се случва. Двете се срещат и Пъръл й обяснява, че за да избегнат фалита, се нуждаят от проекта на Дениз.

По време на медения месец в Италия Еда също разбира, че картата й е блокирана. Разговаря с Пъръл и приятелката й я уверява, че ще разреши проблема до два дни. Настоява да не казва нищо на Серкан, защото той ще иска да се прибере.

Еда съобщава на Серкан, че не желае да посещават забележителности и предпочита да останат в хотела. Серкан е изненадан от поведението й и телефонира на Енгин. Оплаква се, че Еда се държи странно и изведнъж е станала доста пестелива.

Еда моли Серкан да се приберат у дома, а като причина посочва, че й липсва Кираз.

След като пристигат в Истанбул, Еда и Серкан се срещат с Дениз. Тя обаче отказва да подпише договора и е категорична, че първо иска да отиде със Серкан на мястото, за да види терена. Еда се съгласява с решението на Дениз, а Серкан не може да си обясни поведението на съпругата си.

Пъръл е много напрегната покрай кризата, а Енгин си внушава, че тя отново е бременна. По-късно осъзнава грешката си и разбира, че Пъръл е притеснена, защото не може да разреши проблема с проекта в Катар.

Серкан не може повече да понася налудничавото поведение на Дениз и й заявява, че не иска да я вижда.

Керем признава на Мело, че е влюбен в Пина.

Айдан и Айфер узнават от Пъръл, че няма да има договор с Дениз и започват да правят опис на имуществото. Кираз случайно ги подслушва.

На сутринта Кираз дава касичката си на Серкан и го моли да не продава понито й. Знае, че фирмата му е фалирала.

Серкан обвинява Енгин, Пъръл и Еда, че не са му казали нищо за фалита.

Пина съобщава на Керем, че баща й настоява да се прибере незабавно в Лондон.

Серкан информира Еда, че ще спаси фирмата и проекта й в Италия като продаде акциите си. Иска само тя да бъде до него.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 47

Еда уверява Серкан, че не съжалява за нощта, която са прекарали заедно. Серкан забелязва, че има ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 47

Еда уверява Серкан, че не съжалява за нощта, която са прекарали заедно.

Серкан забелязва, че има гласова поща от майка си и подава телефона си на Еда, за да го чуе, докато той пробва тротинетките, които е купил. Еда слуша съобщението на Айдан и разбира, че Кемал е баща на Серкан.

Сейфи и Айдан узнават, че Бурак не споделя чувствата на Мело. Айдан се опитва да я успокои и да й даде кураж.

Еда отива при Айдан и я съветва да каже истината на Серкан като го гледа в очите, вместо да му изпраща съобщения.

Айдан се решава да говори. Събира Кемал и Серкан и им разкрива, че са баща и син. Показва им ДНК теста. Серкан категорично отказва да приеме новия си баща.

Настъпва първият учебен ден. Кираз и Джан тръгват на училище.

Бурак отива при Айфер и Мело в заведението, в което работят. Не е изненадан, че Мело се е сближила с всички и проявява ревност, когато тя разговаря свободно със случаен посетител.

Кираз и Джан се заключват в тоалетната на училището. Кираз отказва да излезе, докато не дойде дядо й. През вратата заявява на баща си, че ще го нарича Серкан Болат, докато той не престане на казва на баща си г-н Кемал вместо „татко“. Еда извиква Кемал и Кираз отваря вратата.

Пина посещава Керем и се опитва да го убеди да се върне на работа.

Еда кани Айдан и Кемал на вечеря.

Енгин се оплаква на Пъръл, че бизнесът му с кетъринг не върви, тъй като храната, която предлага, е много калорична.

Айдан решава да сближи Серкан и Кемал. От Пина разбира по кой проект работи синът й и моли Кемал да стане инвеститор.

Керем се връща на работа във фирмата.

Еда и Серкан осведомяват близките си, че отново са двойка. Серкан узнава, че Кемал е новият партньор и се разгневява на майка си, тъй като се досеща за намеренията й. Заявява, че не желае да вижда Кемал.

Серкан телефонира на Мелек и й съобщава, че иска да направи предложение за брак на Еда. Предупреждава я да не казва на никого, защото се нуждае от няколко дни. Мело обаче незабавно отива при Айфер и й разкрива новината. Скоро всички техни приятели разбират за намерението на Серкан.

Бурак доверява на Керем, че предишната вечер е бил на път да целуне Мелек. Според Керем Мело има чувства, но Бурак не вярва, че тя изпитва нещо към него.

Серкан излъгва Еда, че трябва да отидат на работна вечеря. Докато пътуват, спира колата и я моли да се омъжи за него. Еда се съгласява и минути по-късно забелязва всичките си близки. Осъзнава, че присъства на сватбата си.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 46

Еда и Серкан се уговарят да взимат заедно решенията, които касаят Кираз. Кемал се настанява в д ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 46

Еда и Серкан се уговарят да взимат заедно решенията, които касаят Кираз.

Кемал се настанява в дома на Айдан.

Сейфи предлага на Кираз да направят обиколка на частните училища, за да може да си избере в кое иска да учи.

Пъръл проследява Енгин до непозната за нея сграда и влиза след него. Веднага щом го забелязва, го обвинява в изневяра. Енгин се опитва да й обясни, че няма друга жена в живота му, а е започнал собствен бизнес и е собственик на кетъринг фирма.

На мястото пристига жена, директор на училище, която търси нова фирма за доставка на храна. Пъръл разбира, че тя е директорът на училището, което е избрала за Джан. Решава, че на всяка цена трябва да приемат сина й и настоява пред Енгин да се подготвят за предстоящото събеседване.

Айдан получава ДНК резултатите и узнава, че Кемал е баща на Серкан.

Еда и Серкан научават, че Пъръл и Енгин ще се явят на интервю в престижно училище и се учудват, че не са споделили намеренията си с тях. Бързо обаче осъзнават, че двамата се страхуват от конкуренция, тъй като има само едно свободно място. Еда и Серкан се разгневяват и решават и те да кандидатстват в училището.

Бурак си спомня, че е целунал Мелек.

Серкан, Еда и Кираз посещават Айдан. Серкан остава неприятно изненадан, че Кемал се е нанесъл при майка му и не крие, че не одобрява връзката им.

Бурак се среща с Мело. Обяснява й, че си е спомнил деня, в който я е целунал и я моли за извинение. Мело се разгневява и си тръгва.

Айдан и Айфер разговарят с директорката на училището. Когато жената им разкрива, че няма свободни места, Айдан се опитва да я подкупи. Директорката е обидена от предложението й, но остава в дома й, тъй като е очарована от вкуса на сладките на Айфер, които й напомнят тези на баба й.

Бурак споделя с Керем, че откакто си е спомнил целувката с Мело, не може да мисли за нищо друго.

Кираз и Джан случайно чуват, че Кемал е баща на Серкан. Айдан се опитва да ги подкупи, за да мълчат.

Бурак моли Мело да се върне в кафенето на работа и й признава, че я чувства като своя сестра.

Айфер разбира кой е истинският баща на Серкан. Заявява на Айдан, че откакто са се срещнали отново, непрекъснато ги обвинява с Еда, че са крили Кираз, а тя самата е правила същото със сина си в продължение на 35 години. Айдан я уверява, че и тя самата не е знаела.

От училището не одобряват нито Еда и Серкан, нито Пъръл и Енгин.

Еда и Серкан се прибират вкъщи и прекарват нощта заедно.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 45

Всички обсъждат решението на съдията. Еда, Серкан и Кираз ще трябва да останат в една къща в продълж ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 45

Всички обсъждат решението на съдията. Еда, Серкан и Кираз ще трябва да останат в една къща в продължение на два дни.

Хюлия съобщава, че за Кираз ще бъде най-добре, ако продължи да живее там, където е свикнала. Заради това е необходимо Серкан да се премести в Шиле.

Серкан и Еда се обвиняват един друг в лъжи. Двамата правят облог. Ако Серкан излъже и Еда го хване – Серкан ще си тръгне незабавно, а ако той заподозре Еда в лъжа – ще остане в дома й не два дни, а две седмици.

Бурак вижда Серкан в дома на Еда и се отдалечава. Отива на брега на морето и се напива. Мелек се присъединява към него. Бурак й признава, че е много забавна жена, след което я целува.

Айдан и Айфер се съревновават помежду си коя по-добре ще гледа Кираз. Двете решават да сключат примирие. Айдан повдига темата за образованието на Кираз. Настоява момиченцето да учи в американски или немски колеж, а Айфер й заявява, че желанието на Еда е Кираз да учи в кварталното училище.

Пъръл получава нетипично съобщение от Енгин. Започва да подозира, че има друга жена и пита Ердем как Лейля го е хванала в изневяра. Той й обяснява, че погрешка е изпратил съобщение на Лейля вместо на любовницата си. Пъръл решава да провери подозренията си.

Еда губи облога и Серкан я осведомява, че ще остане при нея още две седмици.

Серкан информира Еда, че е открил детска градина в офиса, за да може Кираз да бъде с тях. Не иска майка му и леля й да я отглеждат.

В продължение на два дни Мело чака Бурак да й се обясни в любов и накрая разбира, че той не помни нищо от нощта, в която е бил пиян. Чувства се много разочарована и обидена.

Мело моли Айфер да напуснат ресторанта и да постъпят в друг, който се намира наблизо.

Енгин споделя със Серкан, че е започнал бизнес. Разбрал е, че обича да готви и с жена, с която се е запознал в парка, са открили кетъринг фирма. Серкан го съветва да признае всичко на Пъръл. Сигурен е, че тя ще заподозре, че крие нещо.

Керем започва работа във фирмата. Серкан му предлага да живее в дома му.

Кираз яде кроасан с ягоди и припада. Незабавно я откарват в болницата. Всички чакат притеснени, докато Кираз се съвземе. Кемал също пристига и казва на Айдан, че и той има алергия от ягоди. Айдан се притеснява.

Кираз се събужда и нарича Серкан „татко“.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 44

Кираз избягва от партито, когато разпознава Серкан и разбира, че той е неин баща. Серкан излиза при ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 44

Кираз избягва от партито, когато разпознава Серкан и разбира, че той е неин баща. Серкан излиза при нея и Кираз му споделя, че е щастлива от новината, че е неин баща, защото има коне.

Кемал пристига на тържеството. Айдан се интересува как може да подаде иск за попечителство и той й обяснява, че Серкан е този, който трябва да попълни документите.

Серкан закарва Еда и Кираз до дома им. Кираз пита майка си защо не й е казала по-рано, че Серкан е нейният баща.

Кираз показва стаята си на Серкан. Появява се Бурак и Серкан остава неприятно изненадан, когато разбира, че мъжът всяка вечер посещава дъщеря му. Заявява на Еда, че Бурак повече не й е нужен, тъй като той ще се погрижи за нуждите на Кираз.

Айдан успява да заблуди Серкан и той подписва документ, без да подозира, че майка му възнамерява да заведе дело за попечителство от негово име.

Мело и Айфер са убедени, че Айдан ще настоява за попечителство и двете решават да се срещнат с адвокат. Разбират, че на Еда ще й трябва солидна причина, поради която не е съобщила на Серкан, че ще става баща.

Кемал информира Айдан, че делото няма да е лесно. Необходимо е да докажат, че Еда е лоша майка.

Еда позволява на Серкан да прекара един ден с Кираз, но понеже се притеснява, ги наблюдава от разстояние. Когато забелязва, че пристига непозната жена в дома му, Еда се приближава и настоява за обяснение. Серкан й съобщава, че Хюлия е детски психолог и ще му помогне да се сближи с Кираз. Хюлия съветва Еда да живеят тримата заедно, за да може Кираз да свикне по-бързо с баща си.

Еда решава да удовлетвори желанието на Кираз и двете остават една нощ в дома на Серкан.

В спалнята Еда забелязва подаръчни кутии. Серкан й разкрива, че това са подаръци за нейни отминали рождени дни, когато двамата не са били заедно и не е имал възможност да й ги поднесе. Еда настоява да ги отвори.

Еда случайно разбира, че Айдан смята да заведе дело за попечителство. Разгневява се, но Серкан я уверява, че това никога няма да се случи.

Бурак кани Мелек да отидат заедно на мач. Мелек се притеснява и отказва.

Еда пита Серкан защо Айдан е променила отношението си към нея. Серкан й обяснява, че я обвинява за раздялата им. Не му е повярвала, че той я е изоставил, тъй като е знаела колко много я обича. Двамата се уговарят Серкан да поговори с Айфер, а Еда с Айдан, за да се успокои напрегнатата ситуация.

Докато разговарят, Еда и Серкан разбират, че Айфер и Айдан събират доказателства за предстоящото дело за попечителство. Двамата се обвиняват един друг и се заплашват със съд.

Серкан и Еда излизат от съда и съобщават на близките си, че решението на съдията е тримата да живеят в една къща.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 43

Еда обяснява на Серкан, че е разбрала за бременността си, когато е пристигнала в Италия. Не му е каз ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 43

Еда обяснява на Серкан, че е разбрала за бременността си, когато е пристигнала в Италия. Не му е казала, защото той не е искал да я вижда. Серкан напуска стаята, без да каже нищо.

Енгин упреква Пъръл, че не му се е доверила. Обиден е, че е скрила от него дъщерята на Еда. Пъръл се защитава като му обяснява, че Еда я е помолила да мълчи. Била е сигурна, че той ще разкрие истината на Серкан.

Еда намира Серкан. Разказва му причините, довели до решението й да скрие Кираз от него. На сутринта Серкан съобщава на Еда, че я разбира. Ако той е бил на нейно място, е щял да постъпи по същия начин. Серкан добавя, че се нуждае от време, за да помисли как да постъпи с Кираз.

Айдан отива при Айфер и я заплашва, че ще им отнеме Кираз.

Серкан се връща в хотела и казва на Еда, че не иска да бъде баща на Кираз. Еда му заявява да не се доближава до нея и дъщеря й, докато не реши какво точно възнамерява да прави.

Айдан укорява сина си, че смята да поддържа дъщеря си само във финансово отношение. Тя няма намерение да се лиши от внучката си и прави план, за да сближи Кираз и Серкан.

Серкан отива при Еда и й разкрива истината. Преди пет години докторът го е информирал, че по всяка вероятност няма да може да има деца заради агресивното лечение. Казал му е още, че има 70% вероятност ракът да се върне през следващите пет години. Излъгал я е, за да до напусне. Бил е сигурен, че ако тя е знаела истината, е нямало да го остави. Не е искал да провали живота й. Сега не желае да поеме отговорност за Кираз, защото се страхува, че ще се разболее отново.

Серкан се среща с лекаря си. Докторът го уверява, че критичните пет години са отминали и сега вероятността да се разболее е като при всеки друг пациент.

Всички се готвят за партито по случай рождения ден на Кираз. Внезапно обаче Кираз изчезва и всички започват да я търсят.

Серкан разбира от Джан, че Кираз се е отправила към най-високата част в гората, за да изпрати бележка на баща си, с която го моли да се върне.

Серкан намира Кираз. По-късно той се облича като астронавт и се появява на партито.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 42

Пъръл се опитва да заблуди Енгин като обяснява, че Кираз е измислила нова игра. Енгин обаче е убеден ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 42

Пъръл се опитва да заблуди Енгин като обяснява, че Кираз е измислила нова игра. Енгин обаче е убеден, че съпругата му крие нещо от него и е решен да разбере истината.

Еда споделя на Мело, че Серкан я е целунал.

Серкан осведомява Енгин, че смята да обръща повече внимание на Еда, за да я убеди, че работата му не е по важна от нея.

Енгин извиква Ердем в Шиле, за да му помогне да разкрие тайната на Пъръл.

Сейфи и Айдан започват да разпитват, за да разберат чия дъщеря е Кираз.

Айдан моли Пина да влезе в офиса на Еда и да погледне в чантата й. Иска да намери документите на Кираз. Пина прави снимки на личната карта на Кираз и ги изпраща на леля си. Айдан се убеждава, че Еда е майка на момиченцето, но се нуждае от още доказателства, че Кираз е дъщеря на Серкан.

Енгин заповядва на Ердем да отиде при Кираз, да се заиграе с нея и да вземе косъм от косата й.

Еда и Серкан заминават за Истанбул по работа. Еда решава да вземе и Кираз, за да види как Серкан ще се държи с нея.

Айдан обяснява на Сейфи, че трябва да се промъкне в дома на Еда и да вземе косъм от Кираз.

Бурак предлага на Еда и Кираз да ги откара в лятната му къща, докато Серкан е в Шиле.

Еда и Серкан намират в морето бутилка с писмо. Прочитат го и разбират, че жената, която го е писала, все още обича мъжа, който я е изоставил и се надява да се събере с него. Еда пита Серкан дали ако възобновят връзката си, ще се съгласи да имат дете. Серкан й обяснява, че не желае да има деца.

Айдан, Сейфи, Ердем и Енгин се събират и споделят подозренията си относно кои са истинските родители на Кираз. Айдан смята да направи ДНК тест, след като Ердем й дава четката за зъби на момиченцето.

Еда уведомява Дениз, че възнамерява да напусне и я моли да не казва на Серкан. Дениз обаче разкрива на Серкан плановете на Еда. Серкан й заявява, че ако Еда напусне, ще си тръгне и той.

Дениз се притеснява и не одобрява нито един от архитектите, които трябва да поемат работата от Еда.

Сейфи отваря плика с резултата от анализа на ДНК и резултатът е, че Енгин е баща на Кираз. Възмутена, Айдан съобщава лошата новина на Пъръл. Пъръл им заявява, че четката за зъби, с която са правили пробите, е на Джан.

Пъръл се среша с Еда и я предупреждава за подозренията на Айдан. Еда решава да си тръгне незабавно.

Джан отива при баща си и му съобщава, че Кираз му е подарила кичур от косата си.

Еда се сбогува със Серкан.

Новият ДНК тест показва, че Серкан е баща на Кираз.

Еда, Кираз и Бурак заминават. По пътя Еда размисля и се връщат обратно в Шиле. Еда отива при Серкан и му признава, че Кираз е тяхна дъщеря.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 41

Мело съобщава на всички, че Кираз е нейна дъщеря. Добавя, че Бурак е баща на момиченцето. Серка ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 41

Мело съобщава на всички, че Кираз е нейна дъщеря. Добавя, че Бурак е баща на момиченцето.

Серкан информира Енгин и Пъръл, че смята да работи от Шиле.

След като разбира, че Серкан възнамерява да остане в хотела, Айдан решава също да остане. Обяснява на Дениз, че не е доволна от обзавеждането в стаите и й предлага да се заеме с декорацията.

Пристига Пина. Серкан уведомява Еда, че тя е негова братовчедка и я е назначил за своя асистентка. От своя страна Еда му представя своя асистент - Керем.

Сейфи съветва Айдан да запише видео, с което да съобщи на Серкан, че има връзка с Кемал.

Айдан пише писмо на Серкан, с което го уведомява за отношенията си с Кемал. Слага го в колата му, но Мело, която вижда плика, го взима. Решава, че писмото е от Еда, която е признала на Серкан, че е баща на Кираз.

Еда разкрива на Бурак причините, довели до раздялата й със Серкан.

Еда съобщава на Айфер и Мело, че не е писала писмо на Серкан. Трите стигат до извода, че е от Дениз, която проявява интерес към Серкан. Еда моли Мело да изпрати плика на Серкан.

Еда се съгласява да отиде до офиса в Истанбул, за да изяснят със Серкан недоразумение по проекта. Двамата вечерят заедно. Докато пътуват към Шиле, Серкан пита Еда дали има приятел. Еда се разгневява от въпроса му и заявява, че няма право да се интересува.

Мело и Айфер са обезпокоени от лъжите, които им се налага да изричат непрекъснато. Питат Еда докога ще крият Кираз от Серкан.

Писмото на Айдан стига до Сейфи. Айдан разбира, че Серкан не го е прочел и го къса. Кемал се разгневява.

Серкан се извинява на Еда, че я е наранил и отдалечил от живота си. Еда също изпитва съжаление, но не се решава да му каже, че има дъщеря.

Серкан пита майка си дали има връзка с Кемал. Тя отрича. Кемал я чува и си тръгва.

Кираз казва на Джан, че ще го научи на нова игра. Той трябва да си избере нови родители, така както тя си е избрала Мело за майка. Енгин е шокиран от думите й.

Айдан се досеща, че Кираз не е дъщеря на Мело, а на Еда и Серкан.

Серкан иска признание от Еда, че не го е забравила. Казва й, че е влюбен в нея и я целува.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 40

5 години по-късно. Серкан се среща с Пъръл и й заявява, че няма да замине за САЩ, тъй като инвести ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 40

5 години по-късно.
Серкан се среща с Пъръл и й заявява, че няма да замине за САЩ, тъй като инвеститорът е излъгал за мястото на строежа. Укорява я, че тя работи, а е изнудила Енгин да гледа вкъщи детето им.

Серкан се отправя към хотела в Шиле, с чиято реставрация се занимава Пъръл, но той трябва да замести. По пътя се запознава с малката Кираз, която събира къпини край пътя и я откарва до дома й.

Еда се скарва на дъщеря си, че отново е ходила сама в гората. Кираз й обяснява, че е била за къпини.

Серкан забелязва Еда. Двамата се поздравяват и прегръщат. Еда го уведомява, че тя работи по озеленяването на хотела, а Серкан й разкрива, че е поел поръчката за ремонта.

Кемал поставя ултиматум на Айдан. Или тя ще признае на сина си, че имат връзка от пет години, или ще я напусне.

Еда и Серкан излизат на кафе. Серкан й споделя информация за колегите им. Енгин работи от вкъщи, защото двамата с Пъръл не желаят да наемат бавачка. Ердем е изневерил на Лейля. Тя е напуснала и е заминала за Аланя. Еда му доверява, че Джерен и Ферит са се преместили в Англия и очакват дете. Тя самата се е върнала от Италия преди година, където е работила и завършила университет. Серкан осведомява Еда, че се е излекувал от рака.

Айфер и Мело разкриват на Еда, че много харесват Бурак и се надяват някой ден той да стане баща на Кираз. Еда се ядосва.

Серкан посещава Енгин. Доверява му, че е видял Еда. Междувременно Еда телефонира на Пъръл и я уведомява, че Серкан отново се е появил в живота й.

Серкан се завръща в хотела. Еда му заявява, че не иска да го вижда, тъй като преди години той я е изоставил.

Кемал се обажда на Айдан и я информира, че пътува към Шиле, за да се срещне със Серкан. Смята да го уведоми за връзката им. Айдан и Сейфи също решават да отидат.

Серкан се запознава с Дениз, собственичката на хотела.

Кемал съобщава на Айдан, че ще се установи в хотела, докато изяснят отношенията си.

Еда излиза на вечеря със Серкан. Двамата разговарят за причините, довели ги до раздялата им. Еда го моли да напусне живота й.

Серкан отива при майка си и й споделя, че е срещнал Еда.

На сутринта всички се събират в кафенето. Серкан съобщава на Еда, че смята да остане. Появява се Кираз, която нарича Еда „мамо“. Серкан е шокиран.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 39

Всички в офиса коментират инцидента от предишния ден. Еда и Серкан решават да продължат играта ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 39

Всички в офиса коментират инцидента от предишния ден.

Еда и Серкан решават да продължат играта с желанията. Серкан тегли ново листче, на което Еда е написала, че иска да живее в каравана. Двамата купуват каравана.

Докторът телефонира на Серкан и настоява да се яви на преглед. След срещата си с лекаря Серкан моли Еда да попътуват с караваната. Тя се съгласява и двамата заминават за егейското крайбрежие.

Енгин завежда Пъръл при Лейля, за да им каже какъв пол ще е бебето. Лейля задава различни въпроси и накрая обявява, че Пъръл чака момче.

Докато пътуват, Серкан и Еда се впускат в приключения. Случайно попадат на снимачен екип и заедно участват в сцена от филм.

Айдан и Кемал се разхождат край брега. Кемал я моли за още една възможност да възродят любовта си. Айдан се съгласява да му даде шанс. Двамата отиват на романтична вечеря. Еда и Серкан посещават същия ресторант и се присъединяват към тях.

От контролен преглед Енгин и Пъръл разбират, че ще имат момиченце.

Серкан съобщава на Еда, че трябва да отидат до офиса, за да подпише важни документи.

След като се връщат в караваната и телят поредното листче, Еда се досеща, че нещо не е наред. Пита Серкан защо продължават тази игра. Той отново не се решава да й каже истината за заболяването си.

В караваната Еда случайно намира документите, които е подписал Серкан.
Финал на сезона.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 38

След като Серкан припада на летището, Еда го придружава до болницата за изследвания. Серкан съобщава ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 38

След като Серкан припада на летището, Еда го придружава до болницата за изследвания. Серкан съобщава на Еда, че ще поеме отговорност за бебето, ако е негово, но няма да се ожени за Селин.

Селин пристига в болницата. Еда случайно чува неин телефонен разговор и узнава, че Дениз е баща на бебето й. Принуждава я да признае истината на Серкан.

Еда и Серкан отиват да си направят татуировки. Щастливи, прекарват заедно деня и нощта.

На сутринта докторът се обажда на Серкан. Моли го да се върне в болницата. Лекарят му съобщава, че има тумор в мозъка. Серкан е шокиран от новината и настоява докторът да запази диагнозата в тайна от близките му.

Айдан, Айфер и Сейфи правят списък с гостите за сватбата.

Серкан купува мотор и кани Еда на разходка. Обяснява й, че вече ще живее за момента. Иска от Еда да напише на листчета всичко, което някога е възнамерявала да направи, но не е успяла.

Серкан изтегля едно от листчетата и прочита, че Еда желае да промени нечий живот. Серкан решава да промени живота на Ердем. Казва на Лейля да му възложи провеждането на неговите срещи с клиенти и партньори.

Еда тегли едно от листчетата на Серкан и прочита, че трябва да разкрият убийство. Двамата решават да разследват случая на възрастен бизнесмен с млада съпруга, който е починал при инцидент с яхта.

Еда и Серкан се представят за служители от застрахователната компания и посещават вдовицата Джанан.

Айдан осведомява Айфер, че смята да даде шанс на Кемал.

Кемал съобщава на Айдан, че трябва да присъства на погребението на Невзат, негов стар познат. Айдан решава да го придружи, за да изкажат съболезнования на Джанан. Там с изненада установяват, че Еда и Серкан се преструват на застрахователи и разследват смъртта на Невзат.

С помощта на приятелите си Еда и Серкан разбират, че Джанан, в съюз с адвоката си и капитана на яхтата, е планирала убийството на мъжа си. Всички остават шокирани, когато се появява Невзат. Мъжът обвинява съпругата, че се е опитала да го убие и се разгневява на Еда и Серкан, тъй като заради тях Джанан не е успяла да вземе застраховката, от която той самият е възнамерявал да се възползва. Заплашва присъстващите с пистолет.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 37

След като съобщава, че не може да се омъжи за Серкан, Еда напуска партито. Серкан посещава Еда ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 37

След като съобщава, че не може да се омъжи за Серкан, Еда напуска партито.

Серкан посещава Еда в дома й, но тя отказва да му каже причината за решението си. Уверява го, че се нуждае единствено от време, за да помисли.

Серкан телефонира на Селин. Обяснява й, че знае за срещата й с Еда и се интересува дали й е казала нещо, с което да я разстрои.

Джерен се усъмнява в искреността на Селин. Споделя с Еда и Мело, че според нея Селин лъже и не е бременна.

Серкан отива при майка си. Пита я дали познава Кемал, но Айдан успява да избегне отговора.

Дениз се обажда на Еда и я предупреждава да не вярва на Селин, защото е убеден, че тя ще се опита да я раздели със Серкан.

Селин излиза, а Еда, Мелек и Джерен решават да я проследят. Пристигат в болницата и Джерен успява да влезе в кабинета на доктора, за да види резултатите. Не открива обаче преглед, в който да фигурира името на Селин.

Серкан отива в болницата и отвежда Еда, след като го излъгват, че са там, защото Еда е имала температура. На следващия ден Еда се среща със Селин. Еда й заявява, че не й вярва.

Селин припада и Еда, Мело и Джерен я отвеждат в болница. Разбират, че Селин действително е бременна. Селин моли Еда да не казва нищо на Серкан.

Айдан и Кемал се срещат в кафенето, което някога са посещавали заедно. Айдан настоява да не споменава на Серкан, че са били влюбени един в друг.

Еда кани на вечеря в дома си Серкан, Айдан и Сейфи. Обявява пред всички, че Селин е бременна. Серкан незабавно отива при Селин и тя му съобщава, че смята да отгледа сама бебето си.

Айдан уверява Селин, че каквото и да реши относно бебето, ще има пълната й подкрепа.

Серкан кани Еда на вечеря и тя приема. Двамата прекарват нощта заедно, а на сутринта Еда си тръгва. Сбогува се с писмо.

Дениз отива при Селин и я пита дали той е баща на бебето.

Еда е на път да се качи в самолета за Ню Йорк, но в последния момент се отказва.

Серкан пристига на летището, за да спре Еда. Докато се опитва да я намери, му прилошава и припада.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 36

Дениз обяснява, че е излъгал всички, защото много обича Еда. Айдан заявява, че адвокатите й ще разре ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 36

Дениз обяснява, че е излъгал всички, защото много обича Еда. Айдан заявява, че адвокатите й ще разрешат бързо проблема. Заплашва Дениз, че ако не сътрудничи за анулирането на брака, ще влезе в затвора. Дениз се извинява и обещава да оправи нещата.

Серкан заявява на всеослушание, че повече никога няма да забрави Еда.

Серкан и Еда се разхождат щастливи. Селин ги наблюдава от разстояние и се заканва да ги раздели.

Селин посещава Дениз и го моли да не подписва документите за анулиране на брака. По този начин ще предстои дълго бракоразводно дело, а според закона Еда няма да може да се омъжи отново 300 дни след развода.

Кемал застава пред вратата на Айдан. Тя се разстройва, когато го вижда.

Серкан упреква Селин, че е наранила Еда през последните месеци. Иска от нея да й се извини.

Айдан кани Кемал в дома си, телефонира на Айфер и я моли за помощ. Когато Айфер пристига, тя й признава, че Кемал е първата й любов.

Дениз затваря заведението и изчезва. Серкан и Еда не успяват да го открият.

Серкан нарежда на Ердем да се обърне към детективи, които да намерят Дениз. Ердем се заема сериозно с издирването на Дениз и го проследява.

Преди да си тръгне Кемал кани Айдан на вечеря.

Дениз се настанява в хотел, а Ердем информира Серкан за местонахождението му.

Дениз излиза от хотела, опитва се да се качи в колата си, но Серкан, който пристига междувременно, го измъква и удря. Дениз успява да избяга като се качва в колата на Серкан.

Айдан и Айфер се досещат, че Дениз ще се върне в кафенето, вярвайки че никой няма да го потърси там. Решават да проверят.

Двете жени и Сейфи влизат в кафенето и откриват Дениз. Връзват го, за да не избяга и се свързват с Еда и Серкан.

Еда принуждава Дениз да подпише документите за анулиране на брака им.

На следващия ден в офиса организират парти, за да отпразнуват събирането на Еда и Серкан.

Дениз отива в офиса и моли Мело да му уреди среща с Еда. Иска да й се извини за всичко, което й е причинил.

Мело приема обаждане от личната лекарка на Селин. Разбира, че е бременна.

Кемал се появява във фирмата. Еда и Серкан узнават, че той е партньор на Атеш, с когото работят.

Айдан извиква Кемал в дома си и го осведомява, че според нея е по-добре да не се срещат повече.

Еда кани Кемал на партито.

Мело съобщава на Еда, че Селин е бременна. Еда отива при Селин и тя потвърждава новината. Иска от Еда да мълчи пред Серкан. Възнамерява да замине в чужбина и да отгледа сама детето си.

Еда пристига последна на партито. Серкан я изненадва с пръстен. Предлага й брак, но Еда му отказва.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 35

Серкан намира колието, което Еда изпуска преди да падне във водата. Еда е спасена от Кемал, соб ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 35

Серкан намира колието, което Еда изпуска преди да падне във водата.

Еда е спасена от Кемал, собственик на яхта, която плава наблизо.

Еда споделя на Мело и леля си, че е готова да седне на сватбената маса, ако това ще й върне Серкан.

Серкан информира Енгин, че не смята да предприема каквото и да е по отношение на Еда. Вярва, че тя вече не го обича, щом е готова да се омъжи за друг.

Серкан се разстройва, когато вижда годежния пръстен на Еда. Напълно сигурен е, че тя ще се омъжи.

Дениз и Еда се уговарят да направят всичко по силите си сватбата да изглежда като истинска.

Айдан изгонва Сейфи, след като узнава, че той ги е предал в полицията. Сейфи си тръгва, но осъзнава, че няма при кого да отиде. Отправя се към дома на Айфер. Айфер извиква Айдан и ги помирява.

Джерен се извинява на Мело и Еда, че се е държала грубо с тях през последните седмици. Обещава да посещава психиатъра, препоръчан от Ферит.

Сейфи завежда Айдан и Айфер при знахарка. Искат жената да направи смес, която Еда и Серкан да изпият, за да се сдобрят.

Пъръл обвинява Енгин в изневяра. Той отрича и се обижда, че му няма доверие. Пъръл му се извинява.

Сейфи телефонира на Серкан и го излъгва, че майка му се е заключила в банята. Моли го незабавно да дойде. Междувременно Айдан тайно се обажда на Айфер и й казва, че е време да отиде с Еда в дома й. Айдан излъгва Еда, че Айдан отново има фобия и трябва да й помогнат.

Айдан и Айфер успяват да прилъжат Еда и Серкан да пият от чая, приготвен от съставките на знахарката.

Селин се среща с Ферит и го упреква, че е изпратил снимките й с Дениз на Серкан. Ферит я уверява, че няма чувства към нея. Укорява я, че се възползва от загубата на паметта на Серкан.

Еда и Серкан получават халюцинации от чая. На сутринта Айдан признава всичко на Еда.

Енгин и Серкан се сбиват в бар. След като го удрят, Серкан си спомня Еда. Той обаче обяснява на приятеля си, че е много късно за всичко и не възнамерява да спре сватбата.

Часове по-късно Серкан пристига по време на ритуала. Съобщава на Селин, че си е спомнил всичко. Ядосана, тя си тръгва.

Серкан се приближава до Еда и я моли да не се омъжва. Тя му обяснява, че никога не е имала намерение да се жени и церемонията е фалшива. Всичко е било игра, за да си я спомни. Длъжностното лице се намесва и ги информира, че сватбата е истинска и Еда е омъжена. Всички са шокирани от новината с изключение на Дениз.