Вятърничав
Hercai
Сезон 1, епизод 1

В родния си дом Рейян Шадоолу никога не се е чувствала обичана и желана. Единствено на гърба на коня ...

Hercai: Сезон 1, епизод 1

В родния си дом Рейян Шадоолу никога не се е чувствала обичана и желана. Единствено на гърба на коня си Мави изпитва свободата, за която жадува и мечтае. Тайно от всички всяка сутрин тя се измъква от конака на Шадоолу и обикаля полята със своя верен приятел Мави.

Докато пътува в колата си, Миран Асланбей си припомня събития от своето детство. Чува думите на баба си Азизе, която му разкрива, че Хазар Шадоолу е отговорен за смъртта на майка му и баща му. Заклева го да отмъсти, когато порасне.

Рейян пада от коня, уплашен от автомобила на Миран. Мъжът я разпознава и я качва я в колата с намерението да откара Рейян в болница.

Зехра е притеснена от отсъствието на дъщеря си Рейян. Надява се да се прибере преди дядо й Насух да разбере за излизането й.

Рейян бързо се свестява и се нахвърля на Миран, вярвайки че мъжът я отвлича.

Всички са изненадани, когато Миран застава на прага на конака Шадоолу заедно с Рейян. Насух и синовете му Джихан и Хазар канят младия мъж в дома си. Познават го добре, тъй като са бизнес партньори.

Ярен е разгневена, че вижда Миран в компанията на Рейян. Информира братовчедка си, че е влюбена в него и я предупреждава да стои настрана.

На чаша кафе Миран повдига важен за него въпрос. Той моли мъжете Шадоолу за позволение да се сгоди за Рейян. Ярен ги подслушва и остава сломена. Усмивката отново се възвръща на лицето й, когато изпращат госта, а дядо й обявява, че Миран е достоен да бъде техен зет, но ще му даде внучка си Ярен.

Насух настоява да разговаря насаме с Хазар. Заявява му, че желае да омъжи Ярен, защото тя е тяхна кръв, а Рейян е просто сираче, което Хазар е решил да отгледа като родна дъщеря.

Миран споделя с приятеля си Фърат, че е поискал ръката на Рейян. Чакал е две години, за да спечели доверието на Шадоолу. Успял е да ги убеди да вземат големи кредити и да заложат цялото си имущество в бизнес начинание. Дошло е времето да довърши отмъщението си и да вземе както името им, така и честта им.

В Карс Миран се среща с баба си Азизе. Съобщава й последните новини и добавя, че много скоро тя ще се върне в Мидят с гордо вдигната глава.

Хазар споделя със съпругата си, че Миран е поискал да се ожени за дъщеря им. Двамата се уговарят да не разкриват нищо на Рейян.

Миран отива в конака на Шадоолу, за да иска ръката на бъдещата си съпруга, придружен от приятеля си Фърат, леля си Султан и братовчедка си Гьонюл. Представя ги обаче като негови майка и сестра.

Цялото семейство е изненадано, когато Миран заявява, че желае да се ожени за Рейян, а не за Ярен. Насух е принуден да сложи халките на Рейян и Миран.

Азат, братовчедът на Рейян, е съкрушен от новината, тъй като жената, в която е влюбен, ще се омъжи за друг.

Султан и Гьонюл посещават новите си сватове. Гьонюл успява да остане насаме с Рейян. След кратък разговор Гьонюл обещава да склони Миран да развали годежа, тъй като Рейян й доверява, че не желае да се омъжи за него.

Миран се разгневява от молбата на Гьонюл и заявявам че няма да се откаже от решението си за брак с Рейян. Настоява Гьонюл да не се бърка в делата му.

Миран и Рейян се срещат на пазара. Миран обяснява на бъдещата си съпруга, че никога не е искал да се жени за Ярен. След като научава истината, Рейян променя отношението си към Миран.

Разгневена, че Миран няма да се ожени за нея, Ярен пали дрехите на Рейян. Миран изпраща на Рейян сватбена рокля. Азат и Ярен са сломени от предстоящата сватба.

Рейян празнува вечерта на къната. Миран изпраща съобщение на Рейян да излезе пред вратата. По-късно, когато тя се прибира, се появява Гьонюл.

Гьонюл споделя на Миран, че повече не издържа и не може да търпи случващо се. Съветва Миран да не забравя, че тя е негова съпруга.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 2, епизод 37

Асия и Арас пристигат на вечерята, организирана в чест на Бахар, хванати за ръце. Ядосан, Волкан тръ ...

Sadakatsiz: Сезон 2, епизод 37

Асия и Арас пристигат на вечерята, организирана в чест на Бахар, хванати за ръце. Ядосан, Волкан тръгва към Арас, но в същия момент Дерин се изправя от количката. Възкликва, че има изненада - може да ходи. Волкан се обръща към съпругата си и й съобщава, че също има изненада - ще се разведе с нея.

Дерин е шокирана от думите на Волкан, а той си спомня как по-рано вечерта Бахар му е разкрила, че Дерин се преструва.

Волкан излиза от ресторанта и се качва в колата си. Дерин се качва в друга и тръгва след него.

Дерин се прибира и вижда, че Волкан събира вещите си в куфар. Умолява го да остане, но той е категоричен. Заявява й, че тя е най-голямата грешка в живота му и му е писнало от нея и семейството й.

Халук пресреща Волкан и го обвинява, че ги е опозорил. Волкан го осведомява, че всички освен тях двамата са знаели, че Дерин може да ходи. Шокиран от чутото, Халук се отрича от дъщеря си.

Гьонюл заявява на Мелих, че всичко, което преживяват, е по вина на Бахар.

Арас изпраща Асия до дома й, а Волкан ги наблюдава от колата си.

Асия съобщава на сина си, че харесва Арас и желае да го опознае.

Волкан разговаря с адвоката си. Иска незабавно да се разведе и да получи попечителството, защото Дерин е психически нестабилна.

Дерин изпада в нервна криза. Гьонюл се разгневява и заявява на дъщеря си, че ако иска да върне съпруга си, трябва да се стегне и да покаже, че е силна. Дава й за пример Асия. Когато е разбрала за изневярата на Волкан, се е развела веднага. Тогава той е започнал да тича след нея.

Кадир проследява Арас до кадастралната служба и телефонира на някого. Отсреща заповядват на Кадир да попречи на Арас да узнае самоличността си.

Волкан изхвърля халката си.

Али намира дома на Арас и му заявява, че не иска да го вижда близо до майка си. Не желае още един мъж да я нарани.

Волкан отива при Халук и го осведомява, че ще задържи къщата, в която е живял с Дерин и дяловете си от фирмата. Ако не му ги предостави, ще види дъщеря си в психиатрична клиника.

Арас се връща в кадастралната служба и мъжът го информира, че не е открил нищо в архива. Служителят си спомня как е взел пари от Кадир, за да излъже Арас.

Волкан отива при Невин. Моли я да изгони Арас от къщата за гости. В замяна той ще направи дарение на болницата.

Волкан иска от Асия да стане негов свидетел в съда, но тя му отказва.

Дерин споделя с майка си, че познава приятеля на Асия. Това е Арас от Лондон. Добавя, че е говорила с Лейля.

Мелих се прибира и упреква Бахар, че е казала истината на Волкан. Заявява й, че се е прибрал, само защото е бременна. Наранена от думите му, Бахар го изгонва.

Асия извиква Волкан и го обвинява, че настройва Али срещу Арас. Настоява да спре да се намесва в живота й. Волкан й обяснява, че това би означавало да се откаже от нея, а това той никога не би направил. Али ги чува.

Лейля телефонира на Дерин и я пита дали Арас е в Текирдаг. Дерин й отвръща, че няма такава информация.

Гьонюл се прибира, за да поговори с Халук. Той й съобщава, че се е видял с Волан и зет им го е унижил. Добавя, че й няма доверие и е уморен от всичките й лъжи. Халук сваля халката си. Гьонюл отива в спалнята и си събира багажа.

Асия посещава Арас и му се оплаква от Волкан. Арас я уверява, че я обича.

Дерин застава пред вратата на Асия. Обяснява й, че бракът й е застрашен. Моли я да убеди Волкан, че вече не го обича, за да остане той при нея.

Лейля изпраща на Дерин съобщение, че пристига в Текирдаг.

Невин осведомява Волкан, че отхвърля предложението му и няма да изгони Арас от къщата.

Селчук връчва на Нил сертификата й за готвач. Тя го прегръща. Джерен ги наблюдава от вратата, влиза и обвинява Нил, че търси компанията на Селчук, понеже все още е влюбена в него. От своя страна Нил я укорява, че е скрила истината от Селчук. Не му е казала, че Дерин може да ходи. Селчук се разгневява и изгонва Джерен.

Волкан показва на Али къщата, която е наел.

Асия и Арас посещават новия ресторант в хотела. Арас чува песен и си спомня руса жена.

Лейля пристига в хотела.

Безмилостен град
Zalim İstanbul
Сезон 2, епизод 17

Сехер установява, че дрехите на Джерен липсват. Джерен разбира, че Дженк не е взел пари от майк ...

Zalim İstanbul: Сезон 2, епизод 17

Сехер установява, че дрехите на Джерен липсват.

Джерен разбира, че Дженк не е взел пари от майка си и заявява, че няма да замине за Америка с мъж, който не разполага със средства. Информира го, че се отказва от пътуването, след което скъсва паспорта му.

Дамла отива в стаята на Джемре и когато вижда писмото, което Дженк й е оставил, моли да го прочете. При тях влиза Дживан с пистолет в ръка и пита за Дженк. Разкрива им, че Дженк е баща на бебето на Джерен. Към тях се присъединяват Сехер и Нериман, а Джемре пита баба си дали твърдението на Дживан е вярно.

Агях се прибира и заповядва да се съберат в салона. Всички чуват съобщението, което Нериман е оставила на Шениз.

Джерен и Дженк пристигат в имението. Дживан насочва пистолет към Дженк. Агях го принуждава да свали оръжието и показва резултата от теста. Бащата на бебето е Недим. Агях се извинява, че е създал хаос и е породил съмнения във всички относно почтеността на Джерен и Дженк.

Недим доверява на психиатърката, че е направил нещо лошо. Спомня си как е помолил Дженк да пие вода от неговата чаша и когато са дошли лаборантите да му вземат кръв за теста, той е отказал и е настоял да направят изследването като използват чашата му.

Недим се заема с активна физиотерапия.

Дженк търси в стаята си писмото, което е оставил за Джемре, но не го намира. Джемре също иска да прочете писмото и обвинява Дженк, че го е скрил.

Дживан и Дамла се срещат навън. Дживан забелязва, че Дамла се чувства потисната. Обяснява й, че е загубил ума си, когато е чул думите на баба си. Извинява се, че е заплашил Дженк с пистолет. Дамла го пита дали е щял да убие Дженк, ако се беше оказало, че той е бащата на бебето. Дживан замълчава и тя осъзнава, че е щял да стреля. Дамла моли Дживан да я остави сама. Изважда писмото на Дженк от джоба си и го прочита отново. В него пише, че той е баща на бебето на Джерен.

Шениз не може да повярва, че двамата с Дженк са се спасили. Съжалява само, че преди месеци не е направила повторен тест. Съобщава на Дженк, че вече са свободни и са се избавили от Джерен и проблема с бебето.

Шениз събира куфарите на Агях и му заявява, че е редно той да си тръгне. Тя вече го е правила, когато е допуснала грешка. Сваля халката си и му я дава.

Психиатърката информира Агях, че Недим видимо се подобрява, благодарение на гнева си.

Дамла забелязва, че Джемре излиза и оставя писмото на леглото, за да го намери Дженк.

Шениз уведомява Дженк, че е изпратила адвоката при Агях с документи за развод. Уверява сина си, че баща му няма да ги подпише, а ще ги скъса и ще се върне в дома им. Обяснява му, че прави това, за да върне властта си над него. Агях получава документите за развод.

Дженк посещава баща си в офиса и двамата разговарят за последните събития. Агях му казва, че по характер много прилича на чичо си.

Нериман и Джерен отиват в офиса на Агях. Дженк ги забелязва и извиква Джерен. Обвинява я, че го е излъгала и е живял с угризения на съвестта месеци наред. Сега, когато знае, че не е баща на бебето, не иска да я вижда. Агях обяснява на Нериман защо е настоял за ДНК тест. Заявява на Нериман и Джерен, че никога повече няма да видят Недим и Дженк и им забранява да го посещават без покана.

Дживан доверява на Дамла, че смята да се върне в Антакия. След всичко случило се не желае да остава в имението. Дамла му казва да остане, след което го целува. Дженк ги вижда и когато Дживан си тръгва, укорява Дамла за постъпката й. Дамла от своя страна го упреква, че се е забавлявал с Джерен, а след това се е оженил за Джемре. Дженк признава на сестра си, че е направил грешка и я уверява, че много съжалява. Когато е имал отношения с Джерен, не е знаел, че ще се влюби в Джемре.

Дженк уведомява Джемре за часа на развода им. Джемре бърза за делото и не разбира, че пътува в един автобус с майка си.

Сехер проследява дъщеря си и узнава, че се развежда. Дженк съобщава на съдията, че желае да се разведе, но Джемре заявява, че иска бракът им да продължи. Спомня си разговор с психиатърката на Недим, която я е уверила, че Недим се подобрява, благодарение на ненавистта си, която изпитва към нея, защото се е омъжила за Дженк.

Сехер отива в офиса на Агях. Разкрива му, че Дженк иска да се разведе с дъщеря й. Агях се самообвинява и вярва, че Дженк не е издържал на натиска, на който са го подложили. Агях решава да направи сватба на младоженците.

Джемре се разгневява, когато чува от Дженк, че ще имат сватба. Дженк се досеща, че съпругата му крие нещо от него.

Една седмица по-късно.
Сехер моли Агях да позволи на Джерен да присъства на сватбената вечеря.

Джихангир съобщава на Нериман, че единствено тя е поканена на сватбата. Джерен не може да отиде.

Агях дава на Шениз подписаните документи за развод. Тя остава шокирана.

Недим се появява на крака в разгара на сватбата.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 2, епизод 36

Волкан разбира от Нил къде се намира Асия и се отправя към къщата. Когато пристига, вижда как Арас ц ...

Sadakatsiz: Сезон 2, епизод 36

Волкан разбира от Нил къде се намира Асия и се отправя към къщата. Когато пристига, вижда как Арас целува Асия. Разстроен, Волкан се отдалечава от мястото, а Асия, изненадана от целувката, незабавно си тръгва.

Сломен от мъка, Волкан отива на брега на морето и се напива. Самосъжалява се и обвинява Дерин за всичките си проблеми.

Дерин не успява да се свърже с Волкан и звъни на Селчук. На разсъмване младият мъж намира Волкан и му помага да се съвземе.

Бахар е обидена на съпруга си, че не й е казал за състоянието на Дерин. Отказва да поддържа лъжата и да се преструва.

Дерин споделя с Джерен, че е по-мотивирана отвсякога да се излекува. Надява се да проходи след няколко сеанса.

Волкан намира Арас и го заплашва. Забранява му да се доближава до Асия, след което двамата се сбиват. Арас му заявява, че няма да остави Асия.

Бахар разкрива на Асия, че Дерин може да ходи. Моли я за съвет дали да каже на Волкан.

Волкан отива в спешното отделение, за да превържат раните му. Оплаква се на Асия, че Арас го е пребил без причина.

Кадир се среща с Арас и му предлага да работи в неговата фирма като програмист.

Арас посещава Асия в болницата. Отказва да й каже за какво са говорили с Волкан. Асия се опасява, че е възможно чувствата му нея да са временни и те да се променят, когато си върне паметта. Притеснява я също, че може да има жена и деца, които го очакват.

Асия закарва Арас до къща извън града. Арас пробва ключа, но той не отключва нито една врата. Мъжът отново уверява Асия, че е сигурен в чувствата си към нея.

Дерин организира вечеря в ресторанта на Селчук, за да отпразнуват бременността на Бахар.

Волкан отива при Али и му обяснява, че е направил грешка, която сега иска да поправи. Ще се разведе с Дерин и ще имат повече време, което да прекарват заедно. Притеснява го обаче, че майка му се е сближила с Арас, тъй като той е опасен тип. Излъгва сина си, че Арас го е пребил без причина.

Асия посещава Арас и го моли да й казва всичко, което си спомни. Не трябва да се притеснява, че може да разбие сърцето й, след което го целува. Асия предлага на Арас да я придружи на вечерята в чест на Бахар.

Халук се присъединява към компанията в ресторанта и казва на Селчук, че се гордее с него. Халук подарява цветя на Гьонюл и й прави комплимент.

Пристигат Асия и Арас, хванати за ръце.

Безмилостен град
Zalim İstanbul
Сезон 2, епизод 16

Дженк отказва да даде кръв и си тръгва от болницата. Агях настига сина си и му обяснява, че след кат ...

Zalim İstanbul: Сезон 2, епизод 16

Дженк отказва да даде кръв и си тръгва от болницата. Агях настига сина си и му обяснява, че след като е гледал записа от стаята на Недим, в него се е породило съмнение. Видял е, че Джерен изпада в истерия при новината за заминаването му в Америка и е искал да узнае истината. Дженк му предлага да се върнат в болницата, но Агях отказва. Информира Дженк, че са взели кръв и от Недим. Ако се окаже, че той не е бащата, ще направят тест и на него.

Джерен осведомява майка си, че Агях е наредил да направят тест за бащинство. Разгневена, Сехер тръгва към дома на Карачай.

Веднага щом Агях се прибира, Джемре отива в кабинета му и настоява да научи къде се намира Недим. Сехер прекъсва разговора им и Агях моли Джемре да ги остави насаме. Сехер обвинява Агях, че се съмнява в почтеността на дъщеря й. Укорява го, че клевети Джерен и сина си.

Дамла иска Дживан да я придружи на курса по пилатес. Младежът осъзнава, че е все по-увлечен от Дамла.

Джемре съобщава на майка си, че е притеснена от изчезването на Недим, а тя се интересува дали е щастлива с Дженк.

Агях събира близките си на вечеря и ги уведомява, че е изпратил Недим в Лондон. Джемре се разстройва и иска да разбере дали Недим е заминал по собствено желание.

Джемре се измъчва, че не е успяла да помогне на Недим и се е омъжила напразно. Чувства се много потисната и за да я разсее, Дженк решава да посетят заведение. Джемре го укорява, че смята да празнува заминаването на Недим, но той я уверява, че греши. Съобщава й, че за него бракът им е също толкова тежък, колкото е за нея, а тази вечер ще празнуват неговия край.

На сутринта Дженк дава на Джемре за подпис документите за развод. Дженк я моли да не споменава на никого за решението им. Иска да кажат на близките си, когато разводът стане факт.

Дженк телефонира на Джерен. Заявява й, че трябва да се видят. За да се измъкне от къщата, Джерен казва на майка си, че отива до магазина.

Тайно от всички, Агях посещава Недим в къща, която е приспособил като клиника. Психиатърката му съобщава, че Недим е имал невероятно подобрение, но състоянието му се е влошило след репортаж по телевизията. Видял е Дженк и Джемре, които излизат от заведение, а Дженк е разкрил пред журналистите, че са имали скандал заради ревност.

Психиатърката обяснява на Агях, че са провеждали различни терапии. Показвала е на Недим снимки на близките му и той е реагирал емоционално единствено на снимката на Джемре.

Дженк информира Джерен, че не може да понесе срама, когато излязат резултатите от теста. Заявява й, че двамата трябва да избягат в чужбина. Джерен обаче му казва, че иска да живее в имението и няма да замине. Дживан, който отива да магазина, вижда скандала между Джерен и Дженк.

Джихангир телефонира на Джемре и й съобщава, че ще я заведе при Недим, но не трябва да споменава за това на никого. Когато пристигат в къщата, Агях обяснява на Джемре, че се опитва да излекува Недим от любовта му към нея. Знае, че е имала добри намерения, но е погубила Недим. За да помогне на Недим да се излекува, Джемре приема предложението на Агях да разговаря с Недим.

Дженк уведомява майка си, че ще се разведе, но тя се противопоставя, защото всички ще решат, че признава вината си.

Джерен телефонира на Дженк и му обяснява, че брат й се държи странно. Подозира, че ги е видял. Дженк й заявява, че Дживан не й е казал нищо от срам, защото не иска да я поставя в неудобно положение.

Джемре излъгва Недим, че е много щастлива със съпруга си. С Дженк са се преместили в имението, защото тя е настояла. Осъзнала е, че е свикнала с голямата къща и не желае да живее на друго място. Знае, че чичо му се грижи добре за него и вече не се притеснява. Дошла е да го види и да се увери, че той повече няма нужда от нея. Иска да е спокойна, за да продължи живота си с Дженк.

Дженк събира куфарите си и информира Джемре, че отива на ятата. Дженк си спомня как предишната вечер се е сбогувал с Дамла и майка си, без те да разберат. Шениз му е дала диска, на който преди месеци е записала Джерен в хотелската стая с други мъже. Казала му е, че когато излезе резултатът от теста, ще го даде на Агях. Дженк обаче е счупил диска.

Дживан чува баба си, която оставя съобщение на Шениз. Разбира, че бебето на сестра му е от Дженк.

Джерен се решава да замине с Дженк.

Джемре намира писмото, което й е оставил Дженк.

Агях получава резултата от теста за бащинство.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 2, епизод 35

Дерин забелязва колата на Волкан, паркирана пред дома на Асия. Опитва се да влезе в двора, но не усп ...

Sadakatsiz: Сезон 2, епизод 35

Дерин забелязва колата на Волкан, паркирана пред дома на Асия. Опитва се да влезе в двора, но не успява заради стълбите. Кадир я наблюдава от колата си.

Мелих излиза навън, за да посрещне Дерин. Вижда я изправена да наднича през оградата на Асия. Дерин забелязва пациента на Асия. Учудена е, че това е Арас.

Мелих не се издава, че е видял Дерин изправена. Отстъпва назад и й телефонира, а тя незабавно сяда в количката. Дерин моли Мелих да й помогне да влезе в къщата на Асия, за да поздрави Али.

Асия се обажда на ключаря. Асия разкрива на пациента си, че според ключаря, ключът е от някоя от най-големите къщи в Текирдаг.

Дерин поздравява Арас, а Волкан й обяснява, че той е загубил паметта си. Дерин си спомня как шест години по-рано се е запознала с Арас в Лондон.

Кадир закъснява за срещата си с Дерия, но успява да я убеди, че се е загубил. Насочва темата към загубата на паметта и я подпитва за пациента на Асия.

Асия откарва Арас в болницата. По пътя той се интересува защо са се развели с Волкан и тя го информира, че й е изневерил. Арас започва да си спомня отделни моменти и се чувства зле. Моли Асия да спре колата. Пред тях има виенско колело и Арас й казва, че е бил на същото място като дете.

Мелих съобщава на Гьонюл, че Дерин може да ходи. Тя е шокирана, но и щастлива. Желае незабавно да се свърже с дъщеря си, но Мелих я спира. Припомня й, че заради лъжите на Дерин е загубил работата си, но сега иска от нея да мълчи. Смята, че Дерин се преструва, защото се страхува, че Волкан ще я изостави. Опасява се, че Дерин може да стигне до самоубийство. Мелих е убеден, че Дерин трябва да получи професионална помощ от психиатър и терапевт.

Дерин разпитва баща си за конфликта между него и майка й. Подхвърля, че би искала да отиде в Лондон, за да се види със стари приятели.

Волкан се ядосва, че Асия отделя много време и внимание на Арас. Споделя раздразнението си с Дерия.

Асия завежда пациента си до мястото, което й е казал ключарят. Двамата стоят на улицата, тъй като има нови къщи. Арас си спомня името си.

Гьонюл отива при дъщеря си и я излъгва, че е сънувала сън, в който тя ходи. Добавя, че според нея тя не желае да проходи, защото сега получава внимание от Волкан. Подчертава обаче, че мъжете обичат силни жени като Асия.

Асия моли Волкан да проучи кой е бил собственикът на мястото, на което е била къщата на Арас. Волкан я укорява, че се прави на следовател и излиза с мъж, без да знае дали той не е престъпник. Арас случайно чува разговора им и се разстройва. Казва на Асия, че вероятно Волкан е прав. Той все още няма представа какъв човек е.

Джерен започва работа в болницата.

Кадир посещава Дерия в кабинета й. Разбира, че пациентът с амнезия си е спомнил името и се притеснява.

Волкан споделя със Селчук, че Асия все повече се отдалечава от него. Повече не може да чака и смята да се разведе с Дерин, въпреки че все още не е проходила. Селчук го съветва да не действа импулсивно, а да помисли за дъщеря си и да изчака с развода.

Невин отива при Дерин и й казва, че племенницата й Джерен е физиотерапевт и сега работи в болницата. Иска да я посещава.

Дерия информира Асия, че вече трябва да изпише Арас.

Дерин осведомява Волкан, че ще започне физиотерапия.

Дерин влиза в кабинета на Джерен. Докторката настоява за преглед, а Дерин я излъгва, че усеща мравучкане в краката. Моли я да не казва на никого, защото се страхува, че близките й ще се разочароват, ако не проходи.

Волкан научава, че мястото, което Асия го е помолила да проучи, сега принадлежи на Халук. По-рано е имало няколко имения и къщи, които са били унищожени при пожар.

В болницата има срив в системата и Арас разрешава проблема. Невин му благодари. Съобщава му, че трябва да го изпишат, но той може да остане в къща за гости, която принадлежи на фондацията.

Бахар случайно чува разговор между Гьонюл и Мелих и узнава, че Дерин може да ходи.

Асия помага на Арас да се настани в къщата. Волкан разбира от Нил къде се намира Асия и се отправя към къщата. Когато пристига, вижда как Арас целува Асия.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 2, епизод 34

Асия казва на пациента си, че когато е станала катастрофата, той е халюцинирал. Няколко пъти е повто ...

Sadakatsiz: Сезон 2, епизод 34

Асия казва на пациента си, че когато е станала катастрофата, той е халюцинирал. Няколко пъти е повторил част от стих. Асия започва да му чете поемата и той установява, че я знае.

Волкан укорява Дерин, че не му е казала за покупката на нова къща. Тя му обяснява, че иска да започнат нов живот, а с парите от продажбата на старата, той ще може да отвори собствен офис.

Селчук настоява да поговори с Нил за приятелката си, но тя отказва. Заявява му, че не я интересува какво прави. Той е неин шеф, а тя негова работничка.

Полицаите връщат вещите на мъжа с амнезия. Сред тях двамата с Асия откриват стар ключ, но не и портфейл. Асия взима ключа, за да говори с ключар.

Джерен, приятелката на Селчук, го разпитва за Нил. Досеща се, че тя е негово старо гадже. Селчук й заявява, че въпросите й не му допадат.

Бахар се скарва с Мелих заради поведението на Гьонюл. Обвинява го, че не се е намесил по време на вечерята.

Нил казва на Асия, че Селчук си има приятелка. Асия я съветва да си потърси друга работа, ако не успее да се справи с чувствата си. Нил я кани да посетят ресторанта с Али.

Брокерът информира Гьонюл, че Волкан се е отказал от покупката на старата си къща. Въпреки това тя желае брокерът да им уреди среща.

На Бахар й става лошо, докато се оплаква на Дерия от Гьонюл. Докторката настоява да я придружи до болницата за преглед.

Дерин предлага на Волкан да посетят ресторанта на Селчук.

Асия информира пациента си, че е занесла ключа на ключар. Той ще поразпита свой колега и ще се опитат да разберат откъде е ключа.

Полицаи пристигат в болницата, за да вземат отново показания от пациента. Обясняват му, че номерата на колата принадлежат на друг автомобил. Пациентът споделя притесненията си с Асия. Опасява се, че може да е престъпник или убиец.

Мъжът, който се интересува от човека с амнезия, посещава кабинета на Дерия. Представя се като Кадир Гюнеш и й казва, че е представител на фирма за медицинска апаратура и разучава болниците, с които може да работи.

Гьонюл отива на срещата с Волкан и му заявява, че тя е купила къщата. Обвинява го, че е искал да зареже дъщеря й и да се събере с Асия. Подчертава, че единствената причина да търпи поведението му е, че Дерин го обича. Гьонюл настоява Волкан да върне парите и да каже на Дерин, че няма нищо против да работи с Халук. На тръгване му подхвърля, че дори някой ден да се разведе с Дерин, Асия никога няма да се върне при него и той ще остане сам и разорен.

Дерия и Асия съобщават на Бахар, че е бременна.

Пациентът на Асия я моли да го заведе на мястото на катастрофата. Надява се да си спомни нещо.

Информират Халук, че Гьонюл е изтеглила от общата им сметка 5 милиона лири.

Асия купува телефон на пациента си, за да се свързва с нея, ако има нужда от нещо.

Халук настоява за обяснение от Гьонюл за похарчената сума. Тя му казва за покупката на къщата. Халук побеснява и недоумява как може тя да купи отново собствената им къща, за която той вече е платил веднъж. Гьонюл се разгневява, тъй като мъжът й подчертава, че парите са били негови. Отива в спалнята и си събира дрехите в куфар.

Дерия, Али и Асия посещават ресторанта на Селчук. Поздравяват Дерин, Волкан и Демир, които също са в заведението.

Бахар дава на Мелих снимката от ехографа. Мелих е неимоверно щастлив, че ще имат бебе. Появява се Гьонюл, която заявява на шокираните домакини, че е напуснала дома си и ще остане при тях.

Кадир телефонира на Дерия и я моли да му препоръча хубав ресторант, след което я кани на вечеря на следващия ден.

Волкан моли Дерин да започне терапия, защото много се надява тя да проходи отново.

Асия закарва пациента си на мястото на катастрофата. Кадир тайно им прави снимки и ги проследява.

Мъжът си спомня моменти преди катастрофата. Бил е ядосан и е изхвърлил телефона си през прозореца. Двамата търсят апарата край шосето и след като не го намират, той се разгневява, че не може да си спомни нищо. Асия го кани на вечеря.

Волкан купува електронна игра за Али му я занася. На двора забелязва пациента на Асия и сяда при него.

Дерин телефонира на майка си, след като разбира, че са се скарали с Халук и й съобщава, че ще я посети при Бахар.

Дерин пристига и забелязва колата на Волкан, паркирана пред дома на Асия. Опитва се да влезе в двора, но не успява заради стълбите. Кадир я наблюдава от колата си.

Мелих излиза навън, за да посрещне Дерин. Вижда я изправена как наднича през оградата на Асия.

Дерин забелязва пациента на Асия. Учудена е, че това е Арас.

Безмилостен град
Zalim İstanbul
Сезон 2, епизод 15

Хората на Агях пристигат на пристанището и съобщават на Джемре и Дженк, че трябва да ги придружат до ...

Zalim İstanbul: Сезон 2, епизод 15

Хората на Агях пристигат на пристанището и съобщават на Джемре и Дженк, че трябва да ги придружат до имението. Двамата застават пред Агях и настояват да разберат защо ги е повикал. Агях подава ръката си да я целунат.

Агях заповядва да качат куфарите на Дженк и Джемре в стаята им и да съберат багажа на Нериман и Джерен. Охраната откарва Джерен и Нериман в друга къща, където ги чакат Агях, Сехер и Шениз. Агях показва на Джерен записа и й заявява, че единствената причина все още да разговаря с нея е, че носи дете. Информира я, че двете с Нериман ще живеят в къщата, докато се роди детето.

Агях отива в болницата, където е оставил Недим за пълни изследвания. Лекарката му съобщава, че не са открили забранени вещества в кръвта му. Добавя, че причината Недим да не говори и ходи е по-скоро психическа, отколкото физическа. В болницата Агях нарежда на дъщеря си да не казва на никого, дори и на майка си, че има вероятност Недим да се възстанови.

Агях благодари на Сехер, че му е показала записа. Вече е отворил очите си и ще следи какво прави всеки един човек в дома му.

Недим се прибира в имението и моли Нуртен да не допуска Джемре в стаята му.

Дженк укорява Джемре, че при всяка възможност тича при Недим. По този начин няма да убедят никого, че бракът им е истински.

Сехер моли Джемре за прошка. Вече е наясно, че е отвлякла Недим, защото е знаела за издевателствата на сестра си. Пита я дали се е омъжила, за да защити Недим, или има и друга причина. Джемре отказва да й отговори.

Агях подарява на Недим обувки.

Шениз посещава Джерен и й разкрива, че не тя, а майка й я е предала. Добавя, че двете имат нужда една от друга.

Сехер отива при малката си дъщеря. Джемре я настига и настоява да я придружи. Джемре и Джерен разговарят в кафене. Джемре пита сестра си защо е станала неин враг. Джерен й заявява, че по този въпрос трябва да говори с мъжа си.

Агях завежда Недим и Дженк в офиса. Обяснява на племенника си, че всичко му принадлежи и скоро ще застане начело на фирмата. Дженк си спомня как, когато са били деца, чичо му е сложил Недим в същия този стол и е казал, че един ден той ще управлява фирмата. Дженк заявява на Недим, че сега, както и някога важният е само той. Недим се разгневява и крещи след отдалечаващия се Дженк, че никога не е искал да бъде начело на фирмата.

Приятел на Дженк го докарва пиян в дома му. На сутринта Нуртен докладва на Агях, че Джемре дори не е свалила дрехите на пияния си съпруг, но се е промъкнала в стаята на Недим, за да го завие.

Нуртен споделя на Сехер, че Джемре не спи в леглото при мъжа си. Агях извиква Джемре и й съобщава, че е неприемливо да се интересува толкова много от Недим, а да не обръща внимание на Дженк.

Шениз се досеща, че Дамла е наясно какво се случва в къщата. Убеждава я да отидат на пазар и успява да научи, че Недим скоро ще се възстанови.

Агях информира съпругата си, че вече той е единственият опекун на Недим.

Джерен се среща с Дженк. Заплашва го, че ще разкрие на всички кой е бащата на бебето й, ако не я върне в имението и му дава съвет как да се измъкне от въпросите на Джемре.

Дженк се прибира в имението. Джемре настоява да разбере какво има между него и сестра й. На свой ред Дженк се интересува дали е влюбена в Недим.

Шениз уведомява Дженк, че е възможно Недим да оздравее. Когато това се случи, те ще загубят всичко – парите, стандарта на живот, но най-страшното е, че Недим може да си спомни как е станал инвалид. Дженк се разстройва от думите й.

Недим изчаква всички да заспят. Останал сам в стаята си, успява да се изправи от количката и да направи крачка напред.

Агях нарежда на хората си да вземат Джерен от дома й и да следват заповедта му.

Сехер се обажда на Агях, но телефонът вдига Шениз. Вярвайки, че отсреща е Агях, тя го обвинява, че хората му са принудили Джерен да отиде в болницата. На Шениз й прилошава, тъй като се досеща за намеренията на съпруга си.

Шениз информира Нериман, че Агях ще направи тест за бащинство. Междувременно Агях заблуждава сина си и двамата пристигат пред болницата.

В кабинета на лекарката Джерен вижда иглата и заявява, че знае какви са намеренията им.

Джемре влиза в стаята на Недим и установява, че е празна. Нуртен й обяснява, че Недим е заминал.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 2, епизод 33

Дерин моли майка си да напусне стаята й, за да поспи. Когато Гьонюл затваря вратата, Дерин се изправ ...

Sadakatsiz: Сезон 2, епизод 33

Дерин моли майка си да напусне стаята й, за да поспи. Когато Гьонюл затваря вратата, Дерин се изправя на крака.

Асия и Волкан разговарят с Али. Момчето уверява майка си, че ще разреши проблема, които има със съучениците си. Знае, че тя е щастлива в Истанбул. Асия обяснява на Али, че е сгрешила като е решила, че могат да изградят нов живот в големия град. Казва на сина си, че ще се върнат в Текирдаг.

Волкан телефонира на брокера и му съобщава, че се отказва от продажбата на къщата. Той обаче го информира, че вече я е продал. Волкан настоява да анулира сделката.

1 седмица по-късно.
Асия и Али се настаняват в стария си дом. Нил живее с тях.

За първи път след инцидента Дерин смята да излезе навън и да придружи майка си до фондацията.

Асия и Волкан записват Али в старото му училище.

Асия кани бившия си съпруг на вечеря, за да се видят с Али. Надява се, че конфликтът между тях постепенно ще утихне.

Дерин съобщава на майка си, че не желае да започне нов курс на физиотерапия. Страхува се, че отново ще се разочарова, ако не проходи.

Асия се връща в болницата. Джавидан информира Дерин, че Асия работи в Бърза помощ.

Дерия осведомява Асия, че е прочела протокола, изготвен от полицаите. Колата на мъжа, когото Асия е спасила, е била без спирачки. Той е катастрофирал, за да не се удари в тях. Добавя, че мъжът има амнезия. Не разговаря с никого и има агресивно поведение.

Асия посещава пациента. Оказва се, че помни единствено нея.

Дерин трудно се овладява, когато узнава, че Волкан е знаел за завръщането на Асия в града.

Нил и Селчук се срещат случайно в магазин. Селчук разбира, че Нил си търси работа и й предлага да започне в ресторанта му. Тя му отказва.

Дерин отива при баща си и му съобщава, че се нуждае от помощта му. Решила е да продаде къщата, в която живеят с Волкан, защото я потиска. Мечтае да постави ново начало с мъжа си в друг дом. Иска Халук да им купи жилище, а те ще продадат къщата си.

Нил споделя с Асия, че случайно е видяла Селчук и добавя, че все още не си е намерила работа. Асия я съветва да започне в ресторанта на Селчук, но да се срещне директно с главния готвач. По този начин никой няма да разбере, че е бивша приятелка на собственика.

Дерин се опитва да прелъсти Волкан и се разгневява, когато не успява.

Асия се консултира със свой колега как да помогне на пациента си да възвърне паметта си. Носи му детски играчки с надеждата да си спомни нещо.

Бахар и Мелих се връщат от меден месец.

Нил се среща с главния готвач и той се съгласява да я назначи на пробен период.

Непознат мъж влиза в стаята на пациента с амнезия. Минути по-късно излиза и телефонира на някого. Докладва, че е намерил този, когото търси, но той не го помни.

Адвокатът се обажда на Волкан и му обяснява, че ако иска да получи къщата си обратно, ще трябва да плати за нея двойна цена.

Дерин отива в болницата при Асия и я пита защо се е завърнала. За себе си тя вече е убедена, че Асия не е забравила Волкан и желае да се събере с него. Дерин обвинява Асия, че е в инвалидна количка заради нея.

Главният готвач дава на Нил чиния с вечерята на Селчук. Казва й да му я занесе. Селчук е шокиран от присъствието на Нил в ресторанта, а Нил се разстройва, когато разбира, че той си има приятелка.

Адвокатът телефонира на Волкан и го информира, че купувачът на къщата му е съгласен да се видят.

Халук и Гьонюл канят на вечеря Мелих и Бахар. Гьонюл моли Бахар да избягва срещите си с Асия. Бахар обаче й обяснява, че всички често ще виждат докторката, защото тя е най-добрата й приятелка.

Дерин прави изненада на Волкан. Дава му ключовете от новата им къща.

Гьонюл се свързва с брокера. Пита го дали е казал на Волкан, че тя е купила къщата му.

Асия казва на пациента си, че когато е станала катастрофата, той е халюцинирал. Няколко пъти е повторил част от стих. Асия започва да му чете поемата и той установява, че я знае.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 2, епизод 32

6 месеца по-късно. Дерия, Бахар и Асия празнуват в заведение в Истанбул, където Асия живее след ин ...

Sadakatsiz: Сезон 2, епизод 32

6 месеца по-късно.
Дерия, Бахар и Асия празнуват в заведение в Истанбул, където Асия живее след инцидента. Разговарят за предстоящата сватба на Бахар и Мелих.

За първи път от половин година Нил, Асия и Али се отправят към Текирдаг, за да присъстват на сватбата.

Гьонюл остава неприятно изненадана, когато разбира, че Асия не само ще присъства на празника, но ще бъде и свидетел на Бахар. Дерия я моли да не прави сцени. Мелих уверява сестра си, че Асия ще остане за подписването и след това ще си тръгне. Гьонюл забранява на Халук и Волкан да казват на Дерин за пристигането на Асия.

По пътя към града Асия, Нил и Али стават свидетели на катастрофа. Асия вади човека от запалилата се кола и му оказва първа помощ. Асия се качва в линейката, за да придружи мъжа до болницата в Текирдаг.

Асия успява да стигне навреме за подписването. Гьонюл я обвинява за нещастието, случило се с Дерин. Асия й напомня, че не тя, а Дерин е закарала колата към пропастта. Когато са паднали в морето, с риск за живота си, тя е спасила този на Дерин. Гьонюл, вярвайки на разказа на дъщеря си, я обвинява в лъжа. Убедена е, че истината е съвсем друга.

Дерин е в дома си със Зейнеп и Суна. Намира се в инвалидна количка. Спомня си как Асия я е измъкнала от колата по време на инцидента.

Селен споделя с Демир, че й се иска Али да остане в града. Демир я дразни, че е влюбена в приятеля им. Бора, бивш съученик, изпраща на Демир видео. Селен и Али също го гледат и се разстройват. Али забранява на приятелите си да казват на майка му.

Бахар хвърля букета и го хваща Нил. Селчук ги наблюдава от разстояние.

Асия, Али и Нил отиват в дома на Дерия, където ще пренощуват.

След сватбата Волкан и Селчук пият по питие в ресторанта на Селчук. Младият мъж констатира, че Нил е изглеждала щастлива и вярва, че тя води хубав живот в Истанбул. Заявява, че всичко между тях отдавна е приключило. Волкан споделя със Селчук, че ще продаде къщата. Смята, че Дерин ще се възстанови и след това ще може да я остави. Намерил си е работа в Истанбул и е убеден, че Асия отново ще се влюби в него.

Нил разкрива на Асия, че случайно е чула разговор между децата. Разбрала е, че Али ненавижда Истанбул, но мълчи, защото майка му е щастлива там.

Дерин разпитва Волкан как е минала сватбата. Моли го никога да не я изоставя и той й обещава, че винаги ще бъде до нея.

Асия си спомня как преди 6 месеца е взела решение да се премести в Истанбул, а Волкан я е уверявал, че прави грешка. Припомня си различни дребни инциденти, свързани с Али.

Селчук пристига пред дома на Дерия, за да види Нил.

Асия пита Али дали има проблеми. Той отрича. Казва й, че е щастлив в Истанбул.

Дерин побеснява, когато разбира, че Асия е била на сватбата. Обвинява близките си, че не са й казали. Изпада в нервна криза и заявява, че е в инвалидна количка заради Асия, която я е оставила в колата.

Гьонюл забранява на Волкан да се вижда с Али. Той обаче й отвръща, че заради дъщеря й се е отказал от всичко, но няма да се откаже от Али.

Волкан се опитва да поговори със сина си, но той го отблъсква. Обвинява го за инцидента с майка му.

Гьонюл разбира, че Волкан иска да продаде къщата. Пита дъщеря си и узнава, че тя няма представа за това. Гьонюл е решена да постави Волкан на мястото му, но Дерин я спира. Обяснява на майка си, че не може да живее без Волкан.

Невин казва на Асия, че ще се радва ако тя остане в града и се върне в болницата. Дерия уведомява приятелката си, че лечебното заведение е пред фалит. Напуснали са Ихсан, Алтан, Тургай и болницата е останала без добри лекари.

Селен се обажда на Асия и й казва, че Али има проблеми в училище. Изпраша й видео, от което се вижда как негови съученици го малтретират. Асия показва клипа на Волкан. Двамата са отчаяни.

Дерин моли майка си да напусне стаята й, за да поспи. Когато Гьонюл затваря вратата, Дерин се изправя на крака.

Безмилостен град
Zalim İstanbul
Сезон 2, епизод 14

Джемре и Дженк пристигат в разгара на партито, организирано по случай заминаването на Дженк за Амери ...

Zalim İstanbul: Сезон 2, епизод 14

Джемре и Дженк пристигат в разгара на партито, организирано по случай заминаването на Дженк за Америка. Качват се на подиума и Дженк съобщава, че се е оженил. Представя Джемре като своя съпруга.

Джерен е съкрушена от новината, а Шениз изпада в нервна криза. Джемре си спомня как е признала на Дженк, че той е единствената й възможност да влезе в имението и да помогне на Недим.

Сехер отвежда дъщеря си в пристройката. Поглежда халката й и казва, че е направила грешка, но тя все още е поправима. Могат да анулират брака незабавно. Джемре заявява на майка си, че няма да анулира брака си и се учудва, че му придава толкова голямо значение. Разстроена, Сехер отваря куфара с чеиза на Джемре и го хвърля по нея.

Шениз укорява Дженк, че се е оженил, само за да я накаже. Дженк обяснява да майка си, че тя трябва да помисли кое е по-опасно за нея. Възможността да е станал оръжие в ръцете на Джемре или това, че е безнадеждно влюбен в нея.

Агях се прибира и разбира, че Дженк се е оженил за Джемре. Шокиран от новината, той удря сина си и го изгонва от имението. Заявява, че повече няма син. Шениз припада.

Дженк и Джерен отиват в хотела. Двамата разговарят. Джемре констатира, че той се е оженил за нея не е за да помогне на Недим, а за да предизвика баща си. На сутринта хората на Агях пристигат в хотела и съобщават на Дженк, че трябва да освободи апартамента, който е собственост на майка му.

Шениз укорява съпруга си, че е изгонил Дженк от хотела. Агях е категоричен, че Дженк трябва да се издържа сам.

Джемре обяснява да Дженк, че не могат да играят по правилата на баща му. Дори и да ги гонят, трябва да са в имението, за да са близо до Недим.

Агях не може да се успокои. Осведомява Шениз, че ако трябва, ще се вземе фамилията на сина си, само за да не я носи Джемре.

Сехер отива при Агях и Шениз. Уверява ги, че също като тях се измъчва от новината за брака. Добавя, че няма доверие на сина им. Убедена е, че дъщеря й няма да е щастлива, но вече не могат да направят нищо и трябва да ги благословят.

Дживан пита баба си защо Джерен е реагирала като ранено животно след появата на Джемре и Дженк. Струва му се странна реакцията й и настоява да разбере причината за поведението й.

Шениз обижда Сехер. Обвинява я, че винаги се представя в позицията на жертва, а дъщерите й се интересуват единствено от пари и нямат никакъв морал. Сехер се прибира и си събира багажа.

Джерен съобщава на Недим, че Джемре се е оженила за братовчед му.

Джемре и Дженк пристигат в имението. Агях заповядва да ги изхвърлят. Когато го чува, Шениз заявява, че ще тръгне със сина си. Разгневен, Агях заключва Шениз в спалнята и забранява на Дамла да се среща с брат си.

Джерен извежда Недим навън. След като вижда Джемре и Дженк, хванати за ръце, Недим получава криза. Джемре се намесва и спасява живота му.

Сехер забелязва, че Джерен и Дженк разговарят насаме. Съмненията й, че има нещо между тях стават все по-силни.

Дживан намира флашката, която майка му е взела от сейфа на Шениз и я взима. След като Недим идва в съзнание, Джемре и Дженк си тръгват.

Сехер разопакова куфара си и се заканва да научи тайната, която крият Джерен и Карачай.

Агях влиза в спалнята и вижда, че Шениз е изпочупила всичките си вещи. Шениз му заявява, че никога няма да се откаже от сина си.

Шениз отива на яхтата при Дженк и Джемре. Съобщава на снаха си, че е наясно каква игра играе. Използва сина й, за да стигне до Недим и да я нарани чрез Дженк. Пита я какво иска, за да остави Дженк – къща, пари, яхта, Недим? Дженк изгонва майка си.

Шениз обяснява на Джерен, че трябва да се съюзят, за да разрушат брака на Дженк. На сутринта Джерен отива при Джемре и й споделя, че желае да се сдобрят. Забелязва обаче багажа им и разбира, че се готвят да отплават и коренно променя поведението си. Двете отново се скарват. Джерен я бута, Джемре пада и губи съзнание. Джерен бяга от яхтата.

Джерен се прибира и признава на Недим, че е убила Джемре.

Дженк пристига в имението и пита кой е нападнал съпругата му.

В болницата Джемре съобщава на полицаите, че е паднала и никой не е виновен за инцидента. По-късно я изписват от болницата.

Недим изживява тежко новината за брака на Джемре. Прави опит да стане от инвалидната количка.

Сехер гледа записа от флашката в кабинета на Агях. Когато той влиза в стаята, Сехер му го показва. Двамата виждат как Джерен тормози Недим и му повтаря, че трябва да забрави Джемре.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 31

Асия се извинява на Асия Гюналан, че Дерин я е злепоставила. Гюналан дава на съименничката си подаръ ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 31

Асия се извинява на Асия Гюналан, че Дерин я е злепоставила. Гюналан дава на съименничката си подаръка, който е донесла за Али - часовника на дядо му.

Гьонюл отвежда дъщеря си от партито и я укорява за лъжата й. Настоява Дерин и Зейнеп да живеят при тях, но младата жена е категорична, че ще остане в дома си до Волкан.

Дерия разказва на Волкан как и кога Дерин е загубила бебето, а Асия уверява докторката, че няма да каже на никого от кого е научила за спонтанния аборт.

След партито Асия отива в дома на Дерин и настоява да излезе с нея, за да й покаже нещо. Асия я отвежда до ръба на скала и й разказва историята на майка си и баща си. Казва на Дерин, че иска да й помогне, защото се опасява, че я очаква трагичен край, също като нейната майка. Асия я моли да помисли за дъщеря си, а не за Волкан.

Дерин уверява Асия, че я разбира и на свой ред иска да я придружи до мястото, на което са се запознали с Волкан. Дерин желае тя да шофира до Сапанджа.

Междувременно Волкан телефонира на Асия и тя го информира, че пътуват към Сапанджа по настояване на Дерин. Асия моли Волкан да се обади в полицията, тъй като Дерин шофира бързо и отказва да отбие край пътя.

5 години по-рано.
Волкан заминава на конференция в Сапанджа. В хотела случайно забелязва Дерин, която прави изненада на приятелка по случай рождения й ден. Двамата се запознават, а на следващия ден прекарват времето си заедно. Волкан не разкрива на Дерин, че е женен и остава при нея през нощта. Запленен от енергичността на Дерин, Волкан решава да остане още ден с нея в Сапанджа.

Междувременно в ресторант Асия отказва предложение на свой колега за работа в Истанбул. Гьонюл, която влиза в заведението, припада и Асия й оказва първа помощ.

Невин телефонира на Дерин и я информира, че майка й е получила сърдечен пристъп.

Дерин се обажда на Волкан, който присъства на конференцията и му обяснява, че спешно трябва да се прибере вкъщи.

Дни по-късно Дерин и Волкан отново се срещат. Докато Дерин облича ризата на Волкан, на пода пада халката му. Дерин изпада в ярост. Гони Волкан, но той я уверява, че е влюбен в нея. Излъгва я, че бракът му е само на хартия и ще се разведе.

Волкан и Дерин продължават тайната си връзка. Дерин използва момента, в който Волкан е сам в дома си и отива там, за да види къде живее.

Бахар случайно разбира за връзката на Волкан и Дерин и се разгневява на приятеля си.

Сега.
Дерин шофира все по-неразумно. Колата изхвърча от пътя и застава на ръба на скалата.

3 години по-рано.
Дерин поставя ултиматум на Волкан. Или ще се разведе, както й е обещал, или ще се разделят.

Дерин забелязва Волкан и Асия, които отбелязват годишнината си в ресторант. Разгневява се, тъй като по-рано Волкан й е казал, че няма да празнуват. По-късно мъжът уверява любовницата си, че не е щастлив с Асия, въпреки че е изглеждало обратното.

Дерин тайно слага гланца си за устни в сакото на Волкан.

Сега.
Волкан настига Дерин и Асия и забелязва колата над пропастта. В същото време колата тръгва надолу и пада в морето.

Волкан е съкрушен. Спомня си щастливите моменти, прекарани с Асия.

Финал на сезона.

Безмилостен град
Zalim İstanbul
Сезон 2, епизод 13

Сехер е шокирана от отношението на малката си дъщеря към Недим. Осъзнава, че Джемре с право се е съм ...

Zalim İstanbul: Сезон 2, епизод 13

Сехер е шокирана от отношението на малката си дъщеря към Недим. Осъзнава, че Джемре с право се е съмнявала в сестра си. Разгневена, Сехер принуждава Джерен да я придружи до пристройката и заключва вратата. Настоява Джерен да се покае, да не наранява повече Недим и да не лъже.

Агях застава пред вратата на Сехер, но тъй като никой не му отваря, я разбива. Когато вижда Агях, Джерен припада. Агях желае да разбере какъв е проблемът, но Сехер отказва да му сподели. Агях я информира, че ако скандалът между тях е свързан с Недим или по някакъв начин му навреди, ще унищожи и двете.

Джемре прекарва нощта на пейка в парка. Дженк я наблюдава и когато тя заспива, я завива. На сутринта Джемре уведомява Дженк, че е съгласна да сложат скрита камера в стаята на Недим. Дженк и дава назаем телефон, за да поддържат връзка.

Нериман и Джерен отиват при познат адвокат, за да говорят за наследството на Недим. Шениз обаче вече е при него и си спомня как Нуртен й е казала за намерението на Нериман и Джерен да посетят адвокат.

Адвокатът обяснява на Джерен, че попечители на Недим са Шениз и Агях и макар че той вече е женен, попечителството няма да се прехвърли върху съпругата. Разгневена, Джерен напуска кантората.

Сехер разбира, че Карачай са платили, за да уволнят Джемре и да я изгонят от хотела. Обвинява Агях, че пречи на дъщеря й да изкарва честно прехраната си. Агях установява, че съпругата му отново го е измамила и нарежда на охраната да открие Джемре.

Дженк подарява скулптура на Недим. Спомня си, че са се уговорили с Джемре да сложи скрита камера в нея.

Джемре си намира работа в училище за болни деца. Собственичката се обажда на Дженк и го уведомява, че е назначила Джемре и му благодари за дарението.

Джемре телефонира на брат си и го уверява, че е добре, но отказва да разговаря с майка си.

Джерен отива в стаята на Дженк и му признава, че в влюбена в него и каквото и да прави, не може да го забрави. Готова е на всичко, за да бъдат заедно. Моли го да не бяга в Америка от нея и бебето им. Дженк се разгневява и заявява, че горчиво се разкайва. Допуснал е огромна грешка като се е съгласил да имат отношения. Не се интересува нито от нея, нито от бебето. Осведомява я, че се е влюбил в Джемре. Джерен се качва в стаята си и предава на Недим разговора си с Дженк.

Агях посещава училището, в което работи Джемре и я снима как си играе с децата.

Дженк влиза в стаята на Недим и взима записа от камерата. Спомня си как преди да сложи скулптурата на рафта е казал на Недим, че в нея има скрита камера, тъй като Джемре желае да го спаси.

Агях показва на Сехер видеото, което е направил на Джемре.

Дженк включва флашката от камерата, но тя се оказва празна. Джемре го обвинява, че отново се е уплашил и е изтрил записа.

Шениз завежда Недим при Джемре, но я предупреждава, че не може да го доближава, ако не иска да влезе в затвора. Джемре узнава, че Шениз знае за скритата камера. Шениз обаче й доверява, че не тя, а Недим я е изключил. Недим си спомня как е разбил скулптурата на пода.

Шениз решава да накаже сина си заради камерата. Посещава го в хотела и прескача парапета на балкона. Заплашва да скочи, защото повече не издържа той да я убива всеки ден малко по-малко. Дженк си припомня инцидента с Недим и се пречупва.

Джемре отива при Дженк и го намира пиян. Обяснява му, че е била несправедлива към него и му разказва за срещата си с Шениз и Недим. Дженк я изгонва.

Джерен пристига в училището и след като заявява на сестра си, че Дженк заминава за Америка, вдига скандал. Съобщава на всички, че Джемре е отвлякла съпруга й и предупреждава да знаят кой ще е отговорен, ако изчезне дете от училището.

Сехер разговаря с Недим. Той съумява да промълви, че Джемре му липсва. Сехер набира Джемре и подава телефона на Недим. Мъжът успява да й каже, че й вярва.

Джемре отива при Дженк. Информира го, че приема предложението му, ако още е в сила. Сехер взима флашката от сейфа на Шениз.

Дженк и Джемре пристигат в имението, хванати за ръце, в разгара на партито, организирано по случай заминаването на Дженк за Америка.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 30

Дерия започва прегледа на Дерин, но междувременно я извикват по спешност. Асия Гюналан застава ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 30

Дерия започва прегледа на Дерин, но междувременно я извикват по спешност.

Асия Гюналан застава пред вратата на Асия. Асия е шокирана и я моли да си върви. Минути по-късно дете дава бележка на Асия, в която пише, че жената моли да я изслуша.

Дерин признава на майка си, че не иска да се развежда. Убедена е, че Волкан я обича.

Дерия посещава Асия. Асия й припомня стара случка и пита приятелката си как се е чувствала, когато се е срещала с любовницата на баща си. Дерия й споделя, че са били трудни и неловки моменти, след което разкрива на Асия, че Дерин е загубила бебето си. Не знае дали да каже на Волкан, или не и я моли за съвет.

Дерин показва на Волкан стаята, която е започнала да приготвя за бебето.

Дерин се опитва да прелъсти Волкан, но той й отказва близост.

Асия телефонира на Асия Гюналан и й казва, че е съгласна да се видят.

Али се готви да празнува рождения си ден. Иска да направят партито в същия ресторант, в който Волкан е празнувал рождения си ден преди три години.

Дерин планира да присъства на празника, но Волкан настоява да си остане вкъщи. Не желае да се преструват на щастливо семейство.

Дидем съобщава на Дерин, че смята да напусне. Дерин не е съгласна с решението й, защото възнамерява да я държи под око, докато случаят с отвличането не се забрави.

Гюналан обяснява на Асия, че има угризения на съвестта и иска да й разкаже историята на родителите й. Доверява на по-младата си съименничка, че тя и баща й са били сгодени. Той обаче й е изневерил с майка й. Тя забременяла с нея и е трябвало да се оженят. Всички били нещастни, но майка й отказвала да се разведе, докато накрая не отнела живота си и този на съпруга си. Асия е твърде объркана и наранена от разказа. Гюналан моли Асия за прошка и й доверява, че в хотела има писма, които й е писал баща й. Ако желае, може да ги прочете.

Пристига Дерин, която чува част от разговора им. Дерин отново обвинява Асия, че иска да открадне съпруга й. Докато я слуша, думите на Дерин много напомнят на Асия тези на майка й.

Дерин се обажда в хотела на баща си и заповядва на управителя да й каже всичко, което знае за Асия Гюналан.

Гьонюл посещава фондацията и обвинява Джавидан, че е дала под наем кабинета на Асия. Пристига Селчук и разговаря с Гьонюл. Тя му заявява, че макар да е спечелил делото, никога няма да бъде част от семейството им.

Дерин отива в хотела и нарежда на управителя да й даде ключа от стаята на Гюналан. Намира писмата, които бащата на Асия е писал до любимата си.

По настояване на Али Асия и Волкан излизат заедно, за да му изберат подарък за рождения ден. Дерин ги забелязва в мола и дава подаръка си на Али.

Бахар кани Мелих да я придружи на рождения ден на Али. Мелих я целува и двамата прекарват нощта заедно.

Али моли баща си да остане при него през нощта. Дерин побеснява, когато Волкан й телефонира, за да я осведоми, че няма да се прибере.

Дерин се обажда на майка си и й казва, че е променила решението си. Иска да я придружи на партито.

Асия съветва Волкан да не пренебрегва Дерин, а да разрешат заедно проблемите си. Добавя, че любовта на някои жени може да бъде опасна и дава за пример собствената си майка.

Дерин звъни на управителя на хотела и му нарежда да отиде в стаята на Гюналан и да й даде поканата за рождения ден, която по-рано му е изпратила по имейла. Трябва да каже, че я кани Асия Йълмаз.

Асия, Волкан и Али чакат гостите в ресторанта. Асия си спомня как преди три години на същото място е разбрала, че Волкан има връзка с Дерин.

Селчук пристига на партито. Забелязва Нил в компанията на Онур и се вбесява. Асия го моли да не прави сцени.

Появата на Дерин разгневява Асия и Волкан. Минути по-късно идва и Асия Гюналан. Когато я вижда, Дерин разказва на всеослушание историята й и каква е връзката й с Асия.

Асия е вбесена от поведението и думите на Дерин и когато младата жена съобщава, че Асия се опитва да отдалечи Волкан от Зейнеп и бебето им, Асия разкрива тайната й. Заявява, че Дерин е загубила бебето си преди 10 дни и се преструва на бременна, за да задържи Волкан. Дерин замахва да я удари. Асия обаче не й позволява и я изгонва.

Безмилостен град
Zalim İstanbul
Сезон 2, епизод 12

Дженк засича колата, с която хората на Агях откарват Джемре в Антакия и принуждава младата жена да с ...

Zalim İstanbul: Сезон 2, епизод 12

Дженк засича колата, с която хората на Агях откарват Джемре в Антакия и принуждава младата жена да се качи в неговата.

Джерен се разкайва, че се е опитала да задуши Недим. Съпругът й идва на себе си и й казва, че има жестоко сърце.

Дженк отвежда Джемре в хотела. През нощта Джихангир звъни на Агях, за да го информира за постъпката на Дженк, но Шениз вдига телефона му. На сутринта тя се обажда на Джихангир и му нарежда да не споменава на Агях, че Дженк е отвлякъл Джемре. Джерен чува разговора й.

Дженк и Джемре се скарват. Мъжът се разгневява от обвиненията на Джемре и напуска апартамента. Джерен нахлува в хотелската стая и когато не намира Дженк, започва да обижда сестра си. Джемре си тръгва, но междувременно Дженк се връща.

Сехер научава, че Джемре не е пристигнала в Антакия и настоява за обяснение от Агях. Шениз е принудена да каже на съпруга си, че Джемре е с Дженк. Двамата пристигат в хотела и откриват в стаята Джерен и Дженк. Агях се скарва със сина си и заявява, че ако отново престъпи нарежданията му, ще се отрече от него.

Джерен съобщава на майка си и брат си, че Джемре е прекарала нощта с Дженк. Дживан е решен да намери Дженк и да уреди сметките си с него.

Джемре се настанява в хотел и телефонира на Дживан. Той пристига заедно с Дамла. След разговор и спомени от детството Дживан и Джемре се прегръщат един друг.

Сехер отива при Недим и го моли да й каже защо Джемре го е отвлякла. Джерен ги изненадва и Сехер започва да подозира, че Джерен е причината за отчаяния ход на Джемре.

Дживан завежда майка си в бара, в който пее Джемре, за да я види отдалеч.

Джерен отново тормози Недим и му обяснява, че Джемре е прекарала нощта с Дженк. Дженк случайно я чува, влиза в стаята и я заплашва. Джерен също се разгневява и съобщава на Недим, че е бременна от братовчед му.

Джемре се прибира в хотела и установява, че майка й е била в стаята. Има цветя и храна. Телефонира на Дживан и го укорява, че е издал местонахождението й на майка им. Докато разговарят, Джемре чува сирената на линейка и Дживан й признава, че Недим е получил криза.

Джемре отива в болницата и се промъква в стаята на Недим. Недим си спомня думите на Джерен и я отблъсква. Появява се Агях, който нарежда на охраната на изхвърли Джемре от болницата.

Дженк забелязва Джемре и я проследява до хотела.

Агях научава, че Дживан е съобщил за състоянието на Недим и го уволнява от работа. Разгневен, Агях осведомява Сехер, че има ограничителна заповед и ако Джемре отново се приближи до Недим, ще влезе в затвора.

Шениз информира Дженк, че с баща му са взели решение относно бъдещето му. Смятат, че за него ще е най-добре да се върне в Америка и да започне работа в тамошния им офис.

Дамла кани Дживан да се разходят с колата й. Завежда го на мястото, което посещава, когато е разстроена от проблемите на семейството си.

Шениз отново злепоставя Джемре. Подкупва собственика на бара, за да изгони Джемре както от работа, така и от хотела. На Агях обаче съобщава, че Джемре е приела парите, които са й предложили.

Дженк чува разговора им й се опитва да разбере по какъв начин са навредили на Джемре. Агях обижда сина си и го нарича страхливец. Наранен, Дженк открива Джемре и я пита дали има достатъчно смелост, за да спаси Недим. Ако отговорът й е положителен, има предложение за нея.

Сехер отива при Недим и влиза в банята, за да вземе кърпа. Междувременно в стаята влиза Джерен и без да подозира за присъствието на майка си, започва да обижда Недим. Заявява му, че ако Дженк замине за Америка, ще го унищожи. Сехер наблюдава дъщеря си шокирана.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 29

Мелих се появява в дома на Волкан и Дерин. Обяснява присъствието си на изненаданите домакини с Асия. ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 29

Мелих се появява в дома на Волкан и Дерин. Обяснява присъствието си на изненаданите домакини с Асия. Обадила се е и му е казала, че те двамата искат да се срещнат в дома им. Пристига Асия и им пуска запис с признанията на Дидем.

1 час по-рано.
Асия и Селчук отиват при Дидем. Заплашват я, че ако не им разкаже истината, ще отидат в полицията и ще я обвинят в съучастничество с Дерин.

Сега.
Дерин моли Асия за извинение и й съобщава, че ще каже истината в полицията. Добавя, че с Волкан са се отказали от развода, а съпругът й допълва, че ще изчакат, само докато се роди бебето. Асия настоява Дерин и Волкан да стоят на разстояние от нея. Заплашва, че продължат ли да я притесняват, ще качи в интернет записа с признанието на Дидем.

Мелих е шокиран от постъпката на Дерин и желае да я заведе в полицията, за да направи самопризнания. Суна телефонира на Гьонюл и я информира за последните събития.

Гьонюл пристига в къщата и се опитва да успокои разгневения си брат. Той обаче е категоричен, че Дерин трябва да понесе наказанието си.

Волкан отива при Асия. Обяснява й защо отлага развода, но Асия не желае да го изслуша.

Дерин се обажда на Дерия и я осведомява, че с Волкан ще отидат на контролен преглед. Докторката отказва да лъже, но младата жена отново я заплашва.

Дерия чува как Ихсан иска от Невин да убеди Асия да се върне както във фондацията, така и в болницата като главен лекар.

Мелих посещава Асия и й се извинява.

Невин телефонира на Асия и я моли да се срещнат във фондацията.

Мелих застава пред вратата на Бахар. Извинява й се, но тя не е склонна да му прости.

Селчук показва на Асия документите, които му е изпратил адвокатът. Тестът за бащинство доказва, че Халук е негов баща.

Асия заявява на Невин, че няма намерение да се завръща във фондацията. Не би се присъединила към организация, която само се преструва, че защитава правата на жените. Добавя, че не планира да се връща и в болницата, а да открие частна практика.

Дерин умолява вуйчо си да не я предава, а той я уверява, че ще й намери добър адвокат.

Бахар и Асия оглеждат помещения, които са подходящи за кабинет.

Волкан и Дерин пристигат в болницата, но Пелин им съобщава, че Дерия има спешен случай и не може да ги приеме. Дерин отказва да се прегледа при друг лекар.

Гьонюл извиква Тургай на двора на болницата и го моли да поговорят. Притесняват я чувствата, които Дерин изпитва към Волкан. Опасява се, че са станали нездравословни. Дерин ги вижда, че разговарят и побеснява. Заявява на майка си, че ако Волкан я изостави, тя ще е виновна и повече няма да види нито нея, нито Зейнеп.

Джавидан осведомява Асия, че има помещение, подходящо за дейността й. Асия и Бахар оглеждат имота. Асия споделя с Тургай, че много е харесала кабинета, който й е показала Джавидан. Единственият недостатък е, че е близо до бутика на Дерин.

Нил доверява на Пелин, че все още има чувства към Селчук. Осъзнава обаче, че в последно време са се отдалечили един от друг.

Селчук и Волкан се чувстват унили и споделят един на друг проблемите си. Волкан признава, че е опитал всичко, но Асия не желае да му прости и да го приеме отново. Селчук го съветва да не я притиска, а да се отдръпне. Обяснява, че него Нил също не го е искала. Несъзнателно се е отдръпнал заради проблемите с Халук и Хиджран и Нил е била тази, която го е потърсила.

Мелих доверява на Бахар, че се измъчва. Все още мълчи и не е предал Дерин на полицията и му е все по-трудно да го направи.

Волкан отива при Асия и й разкрива причините, поради които й е изневерил. Признава й, че още я обича, но обещава, че повече няма да застане пред прага й.

1 седмица по-късно.

Асия показва новия си кабинет на Дерия и Бахар. Споделя им, че засега Волкан изпълнява обещанието си и не й звъни.

Гьонюл благодари на брат си, че не е предал Дерин.

За да избегне прегледа при Дерия, Дерин моли Суна да й звънне по телефона и да я извика вкъщи. Когато Суна се обажда, Волкан отказва на Дерин да я заведе у дома, само защото Зейнеп плаче. Напомня й, че когато е планирала отвличането си, е оставила дъщеря си за 4 дни.

Дерия не издържа на напрежението и разкрива на Тургай, че Дерин е направила спонтанен аборт.

Дерия започва прегледа на Дерин.

Асия Гюналан застава пред вратата на Асия.

Безмилостен град
Zalim İstanbul
Сезон 2, епизод 11

Джемре се изправя срещу Дженк. Обвинява го, че е мълчал и е позволил на майка си да й заложи капан. ...

Zalim İstanbul: Сезон 2, епизод 11

Джемре се изправя срещу Дженк. Обвинява го, че е мълчал и е позволил на майка си да й заложи капан. Заявява, че вече му няма доверие. Джемре успява да се измъкне от Дженк и отива при Недим.

Междувременно синът на жената, при която са отседнали, вижда Недим по новините и влиза в стаята му. Недим го напада, но мъжът го удря и му нарежда да мълчи за срещата им пред Джемре. Сигурен е, че ще може да измъкне много пари от Агях.

Джерен се разкайва, че е обвинила майка си. Укорява се, че е прехвърлила върху нея злобата, която изпитва към Джемре.

Непознат мъж отива при сина на хотелиерката. Дава му пари, за да предизвика пожар и пред полицията да посочи Джемре като извършителка. След това мъжът телефонира на Шахин и го уверява, че е изпълнил заповедта му.

Джемре узнава, че са арестували майка й. Обяснява на Недим, че не може да се примири с тази несправедливост. Не иска майка й да плаща за нейните постъпки. Обажда се на Джерен и й казва, че ще се предаде, когато освободят майка им от ареста. Няма обаче да им остави Недим.

Мъжът от хотела информира полицията за местонахождението на Недим и Джемре. Джемре заключва Недим в стаята и отива дo телефонa.

Междувременно мъжът подпалва къщата, в която е Недим и когато пристига полицията, обвинява Джемре за пожара. Полицaите арестуват Джемре.

Минути по-късно се появява Дженк, който влиза в горящата постройка и спасява братовчед си. Агях също идва и двамата придружават Недим до болницата. Докторът съобщава на Агях, че огънят не е стигнал до Недим и той ще се възстанови.

Агях си спомня как е научил, че Шахин дава информация на Шениз и Дженк. Изправя се пред тях за обяснение и Дженк поема цялата вина. Излъгва го, че е използвал Шахин, за да намери Джемре преди него.

Освобождават Сехер и Дживан от ареста. Нериман заплашва Сехер, че ако не избере една от дъщерите си, ще им разкрие миналото й. Тогава ще й се наложи и на двете да дава обяснение.

Изписват Недим от болницата. Когато пристига в имението, той прегръща Дженк.

Агях моли съпругата си в бъдеще да не го предава, защото няма да й прости.

Шениз си спомня как Дженк я е принудил да не обвинява Джемре в кражбата на антики и искането на откуп.

Комисарят осведомява Агях, че не Джемре, а Шахин е поискал откуп. Направил е признание в полицията, а и почеркът е бил негов. Комисарят добавя, че пожарът не е предизвикан от Джемре, а от сина на хазяйката й.

Джерен прегръща майка си.

В затвора Джемре настоява да разговаря с Агях Карачай. Агях отива в стаята на Недим. Изумен е, че племенникът му не спира да повтаря името на Джемре.

Агях посещава Джемре в затвора. Тя обаче отказва да му разкаже защо е отвлякла Недим, тъй като вече е видяла по телевизията, че Дженк го е спасил от пожара.

Нериман съветва Джерен да не се доверява на Шениз. Ще се консултира с адвокат за парите на Недим, а дотогава е по-добре да не му дава лекарства.

Шениз забелязва заедно Дживан и Дамла. Предупреждава дъщеря си да не флиртува с шофьора.

Агях разговаря с Недим. На сутринта информира Шениз, че е оттеглил жалбата си и ще освободят Джемре.

Джерен заплашва Агях, че ако Джемре се върне в имението, ще си тръгне. Обръща се и към майка си и заявява, че ако приеме Джемре, повече никога няма да я нарече „мамо“.

Джемре отива в имението и се извинява на Недим, че го е оставила в нощта на пожара. Той обаче извръща поглед от нея. Спомня си какво му е казал Агях. Ако отхвърли Джемре, ще я измъкне от затвора. В противен случай я очакват 15 години затвор за отвличане. Недим дава знак на Джемре, че иска тя да си отиде.

Сехер също отблъсква Джемре. Заявява й, че повече няма майка, брат и сестра и тя трябва да се върне на село.

От отчаяние Недим изпочупва вещите в стаята си.

Джемре отпътува за Антакия с хората на Агях.

Джерен се опитва да задуши Недим с възглавница.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 28

Назан се прибира разстроена. Съобщава на Фарук, че не е могла да вземе дрехи за Асия. Фарук я успоко ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 28

Назан се прибира разстроена. Съобщава на Фарук, че не е могла да вземе дрехи за Асия. Фарук я успокоява и уверява, че той ще се промъкне в къщата. Фарук се качва на колата, но полицаите го арестуват.

Назан влиза при Асия и Дерин. Двете я нападат. Дерин взима пистолета на Назан, но жената се опитва да го изтръгне от ръцете й. Оръжието гръмва. Асия пада на пода, а Назан бяга от къщата. Волкан чува изстрела и тича към къщата.

Арестуват Назан и Фарук.

Откарват Асия и Дерин в болница.

Мелих телефонира на сестра си и я информира, че са намерили Дерин.

Гьонюл звъни на Халук и разбира от Хасан, че съпругът й се е почувствал зле и го карат към болницата.

Дерин моли лекарката, която я преглежда, да позволи на Волкан да присъства на прегледа й с ултразвук. Докторката ги уверява, че с бебето всичко е наред.

В друга болница Гьонюл узнава, че Халук е претърпял инфаркт и се намира в интензивно отделение.

Операцията на Асия преминава успешно.

Изписват Дерин. Младата жена се разстройва, когато Волкан й казва, че Дерия ще я закара вкъщи, а той ще остане при Асия.

Волкан съобщава на Асия, че възнамерява да се разведе, независимо че Дерин очаква дете. Уверява я, че я обича.

Тургай посещава Асия в болницата. Волкан не остава доволен.

На сутринта Гьонюл се разплаква от радост, когато прегръща дъщеря си, а след това й удря шамар. Обвинява я, че не е помислила за семейството си, когато е инсценирала отвличането си. Информира я, че баща й е получил инфаркт. Дерин признава на майка си, че е имала план, но по-късно я е отвлякъл пациент на Асия. Моли майка си за прошка.

Изписват Асия и Волкан я откарва в дома й.

Дерия предупреждава Волкан, че отсъствието му прави впечатление в болницата, когато всички са се събрали при Халук.

Назан и Фарук разказват в полицията защо са отвлекли Дерин.

Асия доверява на Бахар, че Дерин действително е планирала отвличането си, но нещо се е объркало. Не иска обаче да я издава. Бахар я моли да размисли и й напомня, че ако Назан и Фарук не я бяха отвлекли, цялата вина е щяла да падне върху нея и Волкан.

Дерин дава лъжливи показания в полицията. Намеква, че Асия е замесена.

Асия казва на Селчук, че баща му е получил инфаркт.

Дерин и Волкан се прибират в дома си. Волкан й споделя, че много се е притеснявал за нея и Дерин е приятно изненадана. Ядосва се, когато Волкан допълва, че я цени като майка на Зейнеп. Дерин обвинява за всичко Асия, но Волкан я прекъсва и съобщава, че единственият виновник е той, защото е допуснал грешка. Признава й, че е лъгал, когато й е казвал, че е нещастен с Асия. Допълва, че никога не е преставал да я обича. Дерин му удря шамар. Волкан уверява Дерин, че ако роди бебето, ще има пълната му подкрепа. Тя обаче е категорична, че няма да му даде развод.

Мустафа и Мелих разпитват Асия. Информират я, че според показанията на Дерин могат да считат, че тя е била организатор на отвличането, а Назан и Фарук са получавали заповеди от нея. Асия разбира, че се опитват да я обвинят и си тръгва. Мелих я настига и я съветва да им сътрудничи. Асия отвръща, че ако го направи, ще пострада племенницата му, защото тя е организирала отвличането си. Мелих остава объркан.

Дерин укорява Дидем, че е разказала всичко на майка й.

Асия отива в болницата при Дерин и я извиква настрана. Съобщава й, че знае истината за отвличането. Предупреждава я, че ако не промени лъжливите си показания, ще я обвини. Междувременно Бахар разказва всичко на Волкан. Той обещава да поговори с Дерин и полицаите.

Волкан заявява на съпругата си, че повече няма да позволи на никого да обвинява несправедливо Асия. Гьонюл чува разговора им и не може да повярва, че дъщеря й обвинява Асия и затруднява положението си. Дерин изпада в криза и заявява, че иска Асия да изчезне от живота й.

Дерин отива в тоалетната на болницата и получава контракции. Извиква Дерия. Дерин заплашва Дерия, че ако каже на някого, че е направила спонтанен аборт, ще загуби поста си в болницата.

Волкан посещава Асия. Доверява й, че е разговарял с адвокат и след месец ще бъде свободен. Игнорира думите на Асия, че не го иска и й обяснява как ще й направи предложение, а нейният отговор ще бъде „да“.

Асия извиква Селчук в дома си и го моли да й разкаже всичко, което са открили с Волкан около изчезването на Дерин.

Волкан се прибира, а Дерин го уверява, че ще промени показанията си. Показва уязвимост пред него и успява да го заблуди, че го разбира и е съгласна да се разведат. Иска само да изчакат с развода, докато се роди бебето.

Безмилостен град
Zalim İstanbul
Сезон 2, епизод 10

Нощта на сватбата. Агях се кълне, че ще намери медицинската сестра, която се е осмелила да отвлече ...

Zalim İstanbul: Сезон 2, епизод 10

Нощта на сватбата.
Агях се кълне, че ще намери медицинската сестра, която се е осмелила да отвлече племенника му. Заявява на Сехер, че когато открие Джемре, дъщеря й повече няма да види бял ден.

Сехер си спомня, че по-рано вечерта Дженк е искал да направи изявление.

Дженк се качва в стаята си и вижда Джерен в леглото си. Сехер извиква Дженк и го моли да й каже всичко, което знае за Джемре. Дженк й отвръща, че няма представа къде се намира дъщеря й.

Шениз се досеща, че Джерен е в стаята на сина й. Влиза и я удря. Обяснява й, че не трябва да се навърта около Дженк, а да чака съпруга си.

На сутринта Шениз излиза с колата си. Дженк я проследява, защото е уверен, че майка му е отговорна за изчезването на Недим и Джемре.

Нериман обвинява Сехер, че не е отпратила по-рано Джемре на село. Сехер я укорява, че говори лошо за внучката си, а Нериман я моли да замълчи. По-добре е да не я принуждава и да казва коя е нейната внучка. Дживан се чувства объркан от думите на баба си.

Дженк забелязва, че майка му се среща с Шахин, един от мъжете на охраната им. Мъжът обяснява на Шениз, че не може да намери местонахождението на Недим и Джемре. Когато Шениз си тръгва, Дженк се приближава до мъжа и го удря. Принуждава го да му каже каква работа върши за майка му и защо предава баща му.

По настояване на Нериман Джерен отива при майка си и иска да се закълне пред Корана, че има само една дъщеря и един син. Желае да се отрече от Джемре, но Сехер не се съгласява. Джерен й заявява, че се отказва от нея и сестра си. Сехер обвинява свекърва си, че години наред е подклаждала омраза между двете сестри.

Агях посещава гроба на брат си и говори, че не е могъл да изпълни нито едно от обещанията, които му е дал. Дженк пристига на гробището. Признава на баща си, че като дете много му се е ядосвал, защото той никога не е бил вкъщи. Чичо му е бил у дома и е обръщал много внимание на Недим. Той обаче е отсъствал, защото чичо му го е отпращал надалеч. Агях прегръща сина си и споделя, че мечтае да бъдат едно голямо и щастливо семейство. Дженк не се решава да му разкрие, че Шахин работи за майка му.

Дамла и Дживан разговарят край брега. Проблемите им ги сближават.

Шениз извиква полиция и съобщава, че част от антиките липсват. Сехер се кълне, че Джемре никога не би откраднала.

Сехер пита Нуртен дали Джемре й е казала нещо преди да отвлече Недим, тъй като тя я е видяла последна. Нуртен не й доверява, че знае за белезите по ръцете на Недим.

Недим претърпява криза на плажа, където двамата с Джемре прекарват нощта. Джемре се укорява, че е забравила да вземе лекарствата му. Страхува се, че няма да се справят – нямат нито план, нито пари.

Нериман подслушва разговор между Дженк и Шениз и разбира, че богатството на Карачай принадлежи не на Агях, а на Недим. Двете с Джерен обмислят как да използват информацията.

В пресата излиза новината, че Недим е изчезнал. Шениз се досеща, че Нериман е отговорна за публикацията.

Джемре си намира работа в малък хотел. Джемре вижда майка си по новините, която я умолява да се върне.

Шахин доверява на Дженк, че майка му е наредила да продаде антиките, за да насочи полицията към погрешна следа.

Агях заповядва на хората си да задържат Дживан. Сигурен е, че помага на Джемре и точно той е оставил пред вратата му бележка с искане за откуп от 10 милиона. Когато пристигат следователите, Джерен обвинява майка си, че помага на Джемре. Полицаите арестуват Дживан и Сехер.

Дамла отива при баща си и се застъпва за Дживан. Вярва, че той не е замесен.

Комисарят информира Агях, че една от антиките е продадена в Антакия.

Агях забелязва Шахин и Шениз да разговарят. Спомня си как е заповядал на доверен човек да проучи Шахин.

Дженк намира Джемре.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 27

Фарук откарва Асия в селската къща и я пренася в стаята, където се намира Дерин. Назан и Фарук напус ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 27

Фарук откарва Асия в селската къща и я пренася в стаята, където се намира Дерин. Назан и Фарук напускат стаята, а Дерин се опитва да привлече вниманието на Асия. Асия отваря очи и вижда срещу себе си Дерин.

Асия развързва Дерин. Младата жена пита Асия дали тя е заповядала да я отвлекат. Асия отрича и й обяснява, че Фарук и Назан са психичноболни.

Полицаите разбиват вратата на градската къща на Фарук и откриват афиши със снимката на Дерин. Стигат до извода, че са ги сваляли от местата, на които са били залепени. Намират също фигури с формата на ангели. В заключена стая виждат многобройни фотографии на Асия, Дерин, Волкан и Бахар, както и една голяма на Асия с ангелски крила.

Полицай се свързва с Назан. Иска от нея да отиде в най-близкия участък и да даде показания. Назан се притеснява, че са ги разкрили, но Фарук я успокоява. Вярва, че ако ги подозират, няма да я молят да отиде сама в участъка.

Гьонюл посещава бутика. Когато вижда колко е разстроена, Дидем не издържа и й доверява, че Дерин е добре. Добавя, че дъщеря й е инсценирала отвличането, за да спаси брака си. Гьонюл я удря и заповядва да й разкаже всичко.

Дидем я информира, че ден преди изчезването, Дерин й се е обадила. Поискала е да й купи нов телефон с предплатени минути. Дерин е написала и съобщението със заплахата за смърт от телефона на Волкан.

Дерин разказва на Асия, че е смятала да отиде в дома на родителите си, когато са я нападнали.

Дерин си спомня как е преобърнала вещите в къщата си, за да инсценира нападение. Сложила е свой кичур коса и кръв в колата на Волкан, след което е телефонирала на Дидем. Казала й е, че ще й изпрати местонахождението си, а тя трябва да я чака там с кола 20 минути по-късно. Дерин си припомня също как в гората се е обадила на Волкан и е инсценирала, че някой я напада.

Погребват Хиджран. Селчук забелязва двама от хората на Халук и му се обажда. Заплашва го и се заканва да отмъсти.

Дерин и Асия чупят прозорец. Асия успява да скрие няколко парчета от стъклото.

Дерия и Бахар излизат на кафе. Докторката признава на приятелката си, че е била пияна и е целунала Тургай. На сутринта се е престорила, че не помни нищо. Доверява да Бахар, че се е влюбила и й е трудно да прикрива чувствата си.

Дерин е все по-уплашена, че Фарук ще я убие. Асия я моли да се съвземе и й разкрива, че е бременна.

Мелих извиква Волкан в районното. Пита го за Фарук и му казва какво знаят до момента. Волкан е убеден, че той е свързан с отвличането на Дерин.

Бахар се обажда на Волкан й му съобщава, че Асия е изчезнала. Колата й е пред къщата, а телефонът - на двора, но от нея няма и следа.

Дерин признава на Асия, че е полудяла, когато е чула, че Волкан иска да се разведе. Измъчва я мисълта, че Волкан никога не е пожелавал да се разведе с нея. Асия й обяснява, че няма чувства към Волкан, а Дерин я уверява, че няма да се разведе.

Селчук влиза в къщата, в която е живяла Хиджран и намира писмо, с което майка му се сбогува.

Назан отива в полицията, за да даде показания.

По невнимание Дерин казва на Асия, че са я отвлекли през нощта и оправдава грешката си с нерви.

Гьонюл посещава Дидем и я пита дали изчезването на Асия по някакъв начин е свързано с плана на Дерин. Дидем отрича.

Назан забелязва, че полицаите я следят и отбива от пътя, за да смени номерата на колата.

Фарук признава на Асия, че е обмислял да убие Волкан заради болката, която й е причинил, но го е пощадил, защото Али много го обича.

Назан отива в дома на Асия, за да й вземе дрехи, но попада на Волкан и Бахар. Излъгва ги, че търси Асия. Волкан решава да я проследи като междувременно информира полицията.

Назан се прибира разстроена. Съобщава на Фарук, че не е могла да вземе дрехи за Асия. Фарук я успокоява и уверява, че той ще се промъкне в къщата. Фарук се качва на колата, но полицаите го задържат.

Назан влиза при Асия и Дерин. Двете я нападат. Дерин взима пистолета на Назан, но жената се опитва да го изтръгне от ръцете й. Оръжието гръмва.

Асия пада ранена на пода, а Назан бяга от къщата.

Волкан чува изстрела и тича към къщата.

Azize: Сезон 1, епизод 3

Окан отива при Барбарос. Полицаят забелязва, че Барбарос е отвлякъл Неше, сестра от болницата и се опитва да научи нещо за миналото на Азизе. Неше признава, че има момче в кома, което Азизе много обича. Барбарос укорява Окан, че не е успял на убие Балкан, а вместо това е ранил Картал. Напомня му, че преди 20 е предал своя капитан. Барбарос нарежда на Окан да проучи миналото на Азизе.

Кузей моли Азизе да не разкрива на никого, че има епилепсия. Азизе подслушва разговор между Картал и Искендер. Разбира, че се опитват да установят самоличността на брат й. Туна обвинява Аднан, че е разбил живота й. От своя страна той я укорява, че преди 18 години е заминавала ненадейно в чужбина. Йълдъз моли Адем да убие баща й, ако някой ден успее да вземе сина й Кузей в дома си. Джейда, сестрата на Картал и Балкан, моли любимия си Яман да напусне работа и да избягат заедно. Изключват поддържащата апаратура на Иит. Азизе не успява да стигне навреме, за да се сбогува с него.

Барбарос заплашва учителката по рисуване на Кузей. Принуждава я да съобщи на Картал, че няма талант. Картал разбира, че боксьорът Иит е бил информатор на Окан. С помощта на Окан Азизе успява да избяга от болницата. Картал узнава адреса на Окан. Отправя се към дома му. Азизе отказва да замине с Окан за Русия и му признава, че е направила запис, на който разкрива самоличността си. Оставила го е в компютъра на Картал.

Барбарос залавя Азизе и Окан. Барбарос доверява на медицинската сестра, че Иит не е мъртъв, а е в неговите ръце. За да живее брат й, е нужно да му каже тайната на Алпан. Азизе информира Барбарос, че Балкан е жив.