Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 64

Миран отказва да повярва, че има опасност за живота на Рейян. Джихан се обажда на дъщеря си и й ...

Hercai: Сезон 3, епизод 64

Миран отказва да повярва, че има опасност за живота на Рейян.

Джихан се обажда на дъщеря си и й нарежда да се прибере в стаята си, тъй като има вероятност в конака да стане опасно. Човек на Фюсун чува част от разговора й и предупреждава господарката си.

Миран и Рейян се срещат с Азра и докторката потвърждава, че има риск за живота на младата жена. Миран е съкрушен от новината. Миран настоява Рейян да направи аборт и когато тя отказва, я обвинява в егоизъм.

Фърат защитава Ярен от Фюсун.

Миран отвежда Рейян на моста и й заявява, че в тяхното положение ще е най-добре да скочат и двамата. Рейян му обяснява, че той е длъжен да живее. Миран обещава на съпругата си, че ще намери изход - ще спаси както нея, така и бебето.

Миран отива в конака на Асланбей и обвинява Фюсун за състоянието на Рейян. Заканва се да разчистят сметките си в деня, в който се роди детето му.

Миран пристига пред дома на Азизе. Доверява й, че не се чувства добре и прегръща баба си. Хазар ги наблюдава отдалеч. Миран споделя на Азизе, че Рейян ще умре при раждането. Отровата, която е убила едното им дете, ще погуби Рейян. Азизе се разкайва, че не е отстранила Фюсун преди време.

Миран съобщава на Рейян, че се е свързал с лекари в чужбина и трябва да им изпратят изследванията й.

Ярен информира Зейнеп, че някога е имала връзка с Фърат.

Дилшах се опитва да подслуша разговор между Миран, Рейян и Азра. На глас говори, че мрази Рейян. Когато се обръща, забелязва майка си. Шюкран й удря шамар и заявява на дъщеря си, че ще е най-добре да се върнат на село.

Азизе съобщава, че има един лекар - Туран Акдениз, който е спасявал жени, които са имали проблема на Рейян. За съжаление, никой не знае къде се намира, тъй като е изоставил лекарската си професия.

Хазар извиква сина си и го обвинява, че се среща с Азизе. Миран е принуден да му каже, че Рейян умира.

Зейнеп укорява Фърат, че не й е разказал за връзката си с Ярен. Фърат я успокоява. Обяснява й, че взаимоотношенията им не са били сериозни.

Азра отива при Фюсун и я уведомява, че е наясно с всичко, което е направила. Заявява й, че се срамува от нея и не желае повече да я вижда. След като Азра си тръгва, Фюсун се заканва да отмъсти на Миран и Джихан.

Хазар посещава Азизе по молба на Рейян. Съобщава й, че ще се опита да й прости заради дъщеря си.

Шюкран доверява на Рейян и Азра, че се връща на село, тъй като там се чувства по-спокойна.

Миран намира д-р Туран и го моли да помогне на Рейян.

Хазар завежда Азизе в конака на Шадоолу. Джихан заявява на брат си, че няма никаква роднинска връзка с Миран и Азизе, смята ги за свои врагове и ще ги унищожи.

Избухва пожар във фонда, основан от Миран и Рейян. Полицаите установяват, че пожарът е умишлен. Миран и Хазар се съмняват в Джихан.

Миран се нахвърля срещу чичо си. Избухва скандал, но никой не желае да се вслуша в думите на Джихан, че е невинен.

Джихан посещава Фюсун и я обвинява за пожара.

Махфуз отива при Рейян. Съобщава й, че иска да поеме всички разходи по възстановяването на фонда. Двамата дълго разговарят и Махфуз й разказва историята на семейството си.

Миран уведомява Рейян, че се е свързал с лекар в Берлин и ще я заведе на преглед. Двамата се подготвят за път, сбогуват се с близките си, но точно преди да тръгнат Рейян припада.

В болницата Азра информира Миран, че състоянието на Рейян се влошава и е опасно да лети със самолет. Миран е отчаян и моли Рейян да направи аборт. Рейян се съгласява.

Рейян влиза за операция. Междувременно д-р Туран телефонира на Миран. Съобщава му, че макар и малка, има надежда за Рейян.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 63

Дилшах заявява на Рейян, че когато умре, ще ожени Миран и Азра и най-накрая ще станат истинско семей ...

Hercai: Сезон 3, епизод 63

Дилшах заявява на Рейян, че когато умре, ще ожени Миран и Азра и най-накрая ще станат истинско семейство.

Джихан се появява на сватбата и стреля във въздуха. Застава пред Миран, показва сватбената снимка на сина си и настоява да разбере къде е Азат. Джихан обвинява племенника си, че иска да отдалечи Азат, за да остане единствен наследник на Шадоолу.

Миран обяснява на чичо си, че Азат е пожелал да замине, тъй като никой от семейството му не го е подкрепил. Джихан удря Миран и го обявява за свой враг.

Джихан уверява Хандан, че е заповядал на хората си да намерят Азат.

Рейян заявява на Дилшах, че ако продължи да я разстройва, ще убеди Миран да я изгони от дома им.

Насух моли Джихан да се успокои и да не обвинява Миран, тъй като по този начин помага на Фюсун да постигне целта си.

Зехра убеждава Рейян да посетят друг лекар, тъй като не може да се примири, че ще я загуби. Рейян се съгласява. По-късно, когато се прибират притеснени, Миран дочува част от разговора им. Зехра го излъгва, че лошите новини се отнасят за нея.

Азра отива при Фюсун и я упреква, че е развалила сватбата на Миран и Рейян.

Рейян разкрива на Азра, че е била бременна с близнаци. Фюсун обаче я е отровила и тя е загубила едното бебе.

Фърат укорява майка си, че непрекъснато говори за начина, по който е постъпил с Миран и не му е позволила да й каже, че със Зейнеп ще се женят.

Халеф съобщава на Джихан, че са намерили Азат и Гьонюл в Диарбекир. Джихан се приготвя да тръгне след тях, но Хандан го спира. Уверява го, че ако върне насила сина им, ще го загубят завинаги. Дава му писмото, което им е оставил. След като го прочита, Джихан заповядва на хората си да се оттеглят.

Зехра и Джихан чуват разговор между Азизе и Азра и узнават, че Фюсун е отговорна за отравянето на Рейян. Зехра взима нож и се отправя към конака на Асланбей. Появява се Азизе, която убеждава Зехра да не убива Фюсун. Зехра си спомня, че Рейян е поверила нероденото си дете на нея и Миран, след което сваля ножа от врата на Фюсун.

За да нарани Рейян, Дилшах предлага на Азра и Миран да подредят стаята на бебето под претекст, че Рейян има трудна бременност и не трябва да се уморява. Азра и Миран са силно притеснени, когато виждат, че Рейян се натъжава.

Хазар отива във фирмата и разговаря с брат си. Обяснява му, че заради Азизе иска да се отдалечи от всички и смята да прехвърли акциите си на Миран. Миран пристига по същото време и ги чува. Джихан укорява брат си за решението му. Напомня му, че Миран го е отгледала Азизе и накрая тя ще управлява всичко.

Фърат и Зейнеп се женят. Азизе и Насух са им свидетели. След церемонията Азизе напомня на Фърат, че трябва да се настани в конака на Асланбей, за да може по-лесно да разобличат Фюсун.

Фърат и Зейнеп пристигат в конака и уведомяват Фюсун, че са се оженили. Фърат представя съпругата си като новата господарка на конака.

Рейян подготвя изненада по случай рождения ден на Миран.

Миран дава на Рейян анкетата за приемните изпити в университета. Тя се разплаква.

На двора Джихан съобщава на Хандан, че Фюсун е отровила Рейян и заради нея племенницата им е загубила едно от бебета си. Джихан постига целта си и Миран чува думите му. Разгневен, младият мъж заявява на Рейян, че ще убие Фюсун. Рейян обаче застава пред него. Осведомява го, че не може да отмъсти на Фюсун, защото детето им трябва да има баща, тъй като тя умира.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 62

След като Миран чува думите на майка си, че желае смъртта на Рейян, настоява за незабавно обяснение. ...

Hercai: Сезон 3, епизод 62

След като Миран чува думите на майка си, че желае смъртта на Рейян, настоява за незабавно обяснение. Дилшах му разкрива, че причината да мрази Рейян е, че тя защитава Азизе. Зехра и Хазар също се намесват в спора относно Азизе, след което Дилшах се преструва, че й прилошава и припада. Миран обещава на Рейян, че ще направи всичко по силите си да излекува майка си, за да живеят всички спокойно.

Зейнеп съветва Фърат да поговори с Миран за причината да издигне кандидатурата си.

Лекарката на Рейян се обажда на Миран и го информира, че се премества в друга болница. Миран я уверява, че има кой да следи бременността на съпругата му. След като затваря телефона, съобщава на Рейян, че Азра ще бъде нейна лекарка. Рейян го упреква, че е взел решение без да я попита.

Есма споделя тревогите си с Азизе. Сигурна е, че Фюсун ще успее да настрои Фърат и Миран един срещу друг.

Азра посещава Азизе и й разкрива, че Фюсун настоява да живее при нея. Азизе я моли да не се нанася в конака на Асланбей, защото е сигурна, че майка й бързо ще разбере за връзката между тях.

Азат и Гьонюл се срещат. Азат иска прошка, че не й е казал по-рано истината за смъртта на Харун.

Рейян отива на преглед и настоява Азра да я прехвърли при друг лекар, тъй като не желае да бъде лекувана от близък човек. Азра преглежда картона й и заявява, че трябва да направи аборт. Рейян обаче е категорична, че ще роди, защото ако абортира, повече няма да може да има деца. Моли Азра да не казва нищо на Миран.

Азат предлага на Гьонюл да заминат надалеч, където никой не ги познава и да започнат нов живот.

Миран завежда Рейян в магазин за булчински рокли. Иска да направят сватба, за да може Рейян да добави снимките, които подготвя за албума на Умут.

Фюсун посещава Джихан и Хандан и ги укорява, че синът им злепоставя племенницата й. Настоява да поискат ръката на Гьонюл, а не Азат да се среща тайно с нея. Джихан укорява сина си, че се излиза с Гьонюл. Заявява му, че няма да я вземе за снаха. Азат обяснява на баща си, че обича Гьонюл и ще се ожени за нея. Джихан го удря.

Зехра чува разговор между Рейян и Азра и разбира, че има проблем с бременността на дъщеря й. Когато узнава подробностите, настоява Рейян незабавно да направи аборт.

Зехра отива при дъщеря си и след като чува, че Дилшах отново я обижда, заплашва възрастната жена със смърт. Зехра споделя на Рейян, че не може да се примира с мисълта, че животът й е застрашен. Съобщава й, че не може да пази тайната й и ще каже на Миран. Рейян обаче заплашва да се самоубие.

Азат и Гьонюл тайно се женят. Миран и Рейян им стават свидетели. Вечерта младоженците се прибират по домовете си. Разбират се да заминат след сватбата на Рейян и Миран.

Гьонюл тръгва за сватбата, но изпуска в стаята си една от сватбените снимки. Фюсун я вижда.

Рейян и Миран празнуват сватбата си. В разгара на тържеството пристигат Насух и Азизе. Рейян си спомня как след фалшивата й сватба с Миран Азизе я е изхвърлила на площада. Азизе признава на Рейян, че й е причинила много мъка, но на тази сватба идва като баба й Айше. Добавя, че ако Рейян й позволи, ще посвети живота си на нея. Рейян я прегръща.

Джихан отива при Фюсун и й заявява, че ако не отпрати Гьонюл от града, ще я убие. Фюсун му показва сватбената снимка на Азат и Гьонюл и му доверява, че Рейян и Миран са им станали свидетели.

Младоженците се срещат в предварително подготвена кола, слагат халките си и заминават.

Фърат споделя на Азизе, че повече не може да лъже, тъй като Миран вярва, че е забил нож в гърба му. Азизе го моли за малко търпение, за да успеят да се защитят от Фюсун.

Дилшах чува, че Азра смята да се пренесе в конака на Асланбей. Отива при Рейян и й казва, че е доволна от решението й да роди детето. Когато тя умре, бебето ще остане без майка, а Миран - без съпруга. Иска от нея преди да умре да й помогне да събере Азра и Миран.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 61

В кабинета на лекарката Рейян подписва документ, с който се отказва от аборт, въпреки риска за живот ...

Hercai: Сезон 3, епизод 61

В кабинета на лекарката Рейян подписва документ, с който се отказва от аборт, въпреки риска за живота й.

Азизе отива при Хазар и го информира, че заминава. Хазар спазва обещанието си и я нарича „мамо“.

Миран и Рейян разговарят за решението на Азизе да замине, вместо да остане и да върне дъщерята на Фюсун. Към тях се присъединява Азра, която им съобщава, че тя е дъщерята на Фюсун.

Хандан посещава дъщеря си. Ярен я осведомява, че се е съгласила да живее в конака на Асланбей, за да открие тайната на Фюсун. Доверява също на майка си, че обмисля да направи аборт.

Азра разкрива на Миран, че тя е помолила Азизе да мълчи за самоличността на майка й, тъй като не е готова да се изправи пред нея.

Фюсун се обажда на Фърат и настоява за среща.

Миран настига колата, с която пътуват Махмут и Азизе. Казва на баба си, че не трябва да заминава. Иска да остане, за да оправи нещата, които е унищожила през годините.

Фюсун заповядва на Фърат да свика съвещание на борда на директорите за ново гласуване. Желае освободеният от Азат пост да се заеме от него, тъй като той е единственият мъж от Асланбей. Фърат й отвръща, че няма да се изправи срещу Миран.

Насух се разгневява, когато узнава, че Хазар е прогонил Азизе. Появява се Миран, който ги уведомява, че е върнал баба си. Хазар укорява сина си, а Насух уверява Миран, че е постъпил правилно.

Азра телефонира на Фюсун и й съобщава, че иска незабавно да се видят. Фюсун моли дъщеря си за възможност да й докаже, че не е лоша жена. Фюсун разкрива на Азра, че името, което й е дала като новородена е Гюнеш, след което я прегръща.

Миран и Рейян тръгват за благотворителната вечеря, която са организирали във фондацията. По пътя Рейян се сеща, че е оставила декларацията, с който отказва да направи аборт върху тоалетката и моли Миран да се върнат под предлог, че трябва да си изпие витамините. Междувременно обаче Дилшах прочита документа и го снима с телефона си.

Фърат споделя на Миран, че е обиден от отношението му и повече не желае да се отнася с него като към служител.

Азра и Фюсун се появяват заедно на приема. Азра обявява пред всички, че е дъщеря на Фюсун.

След като се прибират вкъщи, Миран укорява Азра, че не е изчакала подходящ момент, а е съобщила на всеослушание чия дъщеря е. Азра си спомня как се е договорила с Азизе и се е съгласила с плана й да унищожат Фюсун. За целта Азра трябва да убеди майка си в искрените си чувства.

Фърат предлага брак на Зейнеп.

Азат признава на Гьонюл, че Ярен е убила Харун.

На съвещанието във фирмата Фърат издига кандидатурата си за поста Председател.

Зехра моли Рейян да поговори с Миран и да настанят майка му в клиника, тъй като се притеснява за сигурността й. Дилшах ги подслушва.

Миран съобщава, че оттегля кандидатурата си в полза на Фърат.

Дилшах обвинява Рейян, че е сдобрила Азизе и Миран и е събрала Фюсун и Азра. Показва й документа, който е снимала на телефона си и я уверява, че ще пази тайната й от Миран. Знае, че ако синът й научи за опасността, ще я принуди да направи аборт, а единственото, което тя иска, е Рейян да умре. Миран чува думите й.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 60

След като чуват изстрел от къщата, Насух и Хазар се втурват уплашени в стаята, където се намира Азиз ...

Hercai: Сезон 3, епизод 60

След като чуват изстрел от къщата, Насух и Хазар се втурват уплашени в стаята, където се намира Азизе. Тя им обяснява, че не е могла да се самоубие. Хазар я обвинява, че продължава да играе игри и я уверява, че никога няма да я нарече майко.

Миран споделя на Рейян, че не е склонен да даде втори шанс на Азизе, защото не вярва, че тя ще се промени.

Джихан пристига и попречва на Фюсун да убие Ярен. Джихан и Фюсун насочват пистолети един към друг, а Ярен ги умолява да не стрелят. Съобщава, че е бременна.

Азизе отива при Фюсун и й казва, че е искала да разкрие на Хазар, че е негова майка. Тя обаче не й е позволила. Заявява, че сега ще постъпи с нея по същия начин. Ще разкаже цялата истина на Азра и дъщеря й няма да я погледне като узнае, че я е изоставила като пеленаче.

Рейян получава контракции и Миран я откарва в болница. След прегледа лекарят я изпраща вкъщи. Азра съобщава, че е назначена в болницата в Мидят. Дилшах е неприятно изненадана, когато чува новината, защото се страхува, че дъщеря й ще научи коя е истинската й майка.

Дилшах подслушва разговор между Рейян и Миран. Разбира, че снаха й желае Миран да даде шанс на Азизе и синът й се съгласява. Дилшах обвинява Рейян, че се опитва да манипулира Миран. Вдига ръка срещу снаха си, но Миран се намесва и не й позволява да я удари. Моли майка си да не обижда Рейян, защото по този начин наранява и него.

Фюсун пристига в конака на Шадоолу, за да отведе Ярен на преглед. Ярен признава на майка си, че не е бременна. Излъгала е, за да не става баща й убиец.

Фърат информира Миран, че е във фирмата, а счетоводителите са открили сериозни липси. Джихан е превел голяма сума пари в личната си сметка.

Лекарката съобщава неприятна новина на Рейян. Рейян я моли да не споменава нищо на съпруга й. Иска да го направи сама, когато се приберат.

Фюсун завежда Ярен и Хандан в своя конак. Информира ги, че Ярен ще я прегледа акушерка, на която има доверие. Акушерката осведомява Фюсун, че Ярен е бременна. Фюсун заявява, че мястото на снаха й е в конака на Асланбей. Ярен обяснява на родителите си, че Фюсун има право и ще остане при нея.

Миран и Рейян посещават Азизе. Миран настоява баба му да върне дъщерята на Фюсун, за да приключи враждата. Ако го направи, ще й даде шанс за прошка.

Азра отива при Азизе и я пита дали близките й са живи. Когато Азизе отговаря положително, желае да разбере защо я е отделила от тях. Азизе й съобщава, че го е направила по настояване на баща й, който е искал да я спаси от майка й.

Махфуз навестява дъщеря си. Рейян за първи път го нарича татко.

Фърат и Миран изискват обяснение от Джихан за превода на голямата сума пари в личната му сметка. Азат се намесва и съобщава, че знае за случая. Добавя, че ще си подаде оставката като председател на компанията.

Азизе изпраща на Фюсун писмото, което е имала от Хасан, бащата на Азра и дава копие на Азра. Информира Есма, че е обещала на Миран да върне дъщерята на Фюсун. За нея прошката на Миран е по-важна от отмъщението й.

Хазар посещава Азизе. Съобщава й, че ще получи неговата прошка, но при условие, че замине без да казва на никого.

Рейян отива на преглед. Спомня си как лекарката й е казала, че трябва да направи аборт, защото има голяма вероятност да умре при раждането. Рейян влиза в кабинета и й съобщава решението си. Ще роди, въпреки риска.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 59

Хазар не може да повярва, че Азизе е негова майка. Насух обаче потвърждава думите на Фюсун. Хазар ос ...

Hercai: Сезон 3, епизод 59

Хазар не може да повярва, че Азизе е негова майка. Насух обаче потвърждава думите на Фюсун. Хазар остава шокиран и забранява на Азизе да се доближава до него и децата му. Заявява й, че никога няма да й прости и да я приеме за майка.

Фюсун се досеща, че Азра е нейната дъщеря Гюнеш. Пита я за белега й по рождение, който се намира на ръката й. Азра пренебрегва въпроса й и я обвинява, че се е опитала да ги убие в катастрофа. Нарежда й да си върви и я заплашва с полиция.

Миран споделя на Хазар, че разбира чувствата му най-добре от всички. И той е смятал родния си баща за враг и не е искал да го приеме. Добавя, че не е простил на Азизе и няма да го моли той да го направи. Уверява го, че е прекрасен баща.

Азат закарва Гьонюл до дома й. Двамата са на път да се целунат, но в последния момент Азат се отдръпва. На мнение е, че не трябва да бъркат приятелството си с любов.

Миран се прибира и чува разговор между Рейян и Дилшах. Узнава, че Рейян е знаела тайната на Азизе. Упреква я, че е мълчала и напуска конака.

Азра разпитва Дилшах за Фюсун. Дилшах се притеснява, че Азра може да научи чия дъщеря е и я моли да се върне в Истанбул под претекст, че се притеснява за сигурността й. Азра се досеща, че Дилшах крие нещо и отказва да замине.

Гьонюл е шокирана, когато разбира, че Хазар е неин чичо.

Миран отива при Азизе и я обвинява, че е използвала Рейян, за да получи прошка. Забранява й да се доближава до семейството му. Фърат се опитва да успокои Миран. Миран узнава, че най-добрият му приятел също е знаел истината и се разгневява. Заявява, че е огорчен, тъй като не може да има доверие на най-близките си хора.

Рейян прокървява и Азра я отвежда в болницата.

Хазар се прибира и Джихан му признава, че е знаел истината. Не му е казал, че Азизе е негова майка, за да не се огорчи. Вече знае, че причината баща им да бъде по-привързан към него е, защото е син на любимата жена.

Информират Фюсун, че Ярен е убийцата на Харун, а Джихан я прикрива.

Азра преглежда Рейян и я успокоява, че със сина й всичко е наред. Миран посещава Рейян в болницата, извинява й се, но тя е обидена, че я е оставил цяла нощ сама.

По куриер пристига кутия за Ярен. Когато двете с Хандан я отварят, вътре виждат въже с примка.

Ярен взима въжето и го слага на шията си. В последния момент близките й успяват да я спасят. Ярен моли родителите си да заминат, защото се страхува, че ако остане, отново ще посегне на живота си. Семейството решава да тръгне за Истанбул още същата вечер.

Притеснена за Азат след последните събития, Гьонюл отива пред конака на Шадоолу. Азат й съобщава, че ще е по-добре повече да не се виждат. По-късно вечерта обаче Азат застава пред дома на Гьонюл, телефонира й и я моли да излезе навън. Казва й, че е дошъл, за да се сбогува. Признава й, че не може да остане, защото се е влюбил в нея. Тя също му доверява, че има чувства към него. Азат я целува.

Джихан моли брат си за прошка, но не му споделя, че смята да замине. Двамата се прегръщат.

Насух отива при Азизе и й подарява цветя по случай деня на влюбените.

Рейян и Миран изглаждат недоразуменията помежду си и се сдобряват.

Фюсун телефонира на Ярен. Младата жена й обяснява, че съжалява за смъртта на Харун и я моли за прошка. Фюсун й нарежда да излезе пред конака, след което я отвежда. Джихан тръгва след тях.

Фюсун и Ярен стигат до мястото, на което е умрял Харун. Ярен й разказва как е починал синът й, а Фюсун насочва пистолет към нея.

Насух завежда Хазар в чифлика и го принуждава да разговаря с Азизе.

Азизе доверява на сина си своята история и добавя, че вече живее само за да я нарече „мамо“. Хазар обаче й заявява, че е разбила живота му и това никога няма да се случи. Предпочита да умре, отколкото да я признае за своя майка.

Азизе моли Хазар да я убие. Хазар й дава пистолета си и й съобщава, че ако иска да умре, трябва да го направи сама. Излиза навън при баща си, а отвътре се чува изстрел.

Рейян моли Миран да даде втори шанс на Азизе.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 58

Миран обвинява Джихан, че е стрелял по него. Азат, шокиран от думите му, настоява за обяснение от ба ...

Hercai: Сезон 3, епизод 58

Миран обвинява Джихан, че е стрелял по него. Азат, шокиран от думите му, настоява за обяснение от баща си. Джихан категорично отрича обвиненията и заявява на Азат, че не е предател.

Зехра отвежда Дилшах в дома си, а Азра и Рейян откарват ранената Азизе в хижата. Рейян умолява Азра да не споменава на Миран, че Азизе в била в конака и Дилшах я е намушкала.

Асие информира Махфуз, че Азизе е ранена и къде може да намери дъщеря си. Махфуз отива в хижата и предлага на Рейян помощта си. Азра и Рейян се прибират. Миран забелязва, че всички се държат странно, но никой не се решава да му разкрие какво се е случило.

Гьонюл се среща с Азат и му доверява, че Харун и Ярен са били в хотела ден преди смъртта му. Служител й е казал, че двамата са се скарали и след това са излезли заедно. Ярен обаче твърди, че Харун е тръгнал сам. Добавя още, че поведението на Ярен е много странно. Гьонюл вярва, че Ярен знае кой е убил съпруга й.

Азат се прибира, влиза в стаята на сестра си и вижда, че баща му и майка му също са там. Пита баща си дали той е убил Харун. Джихан потвърждава.

Фърат отива при Фюсун и я обвинява, че е нахлула в дома на майка му, за да търси Азизе. Фюсун му обяснява, че когато дъщеря й Гюнеш е била бебе, Азизе я е отвлякла .

Азизе убеждава Махфуз да й позволи да си тръгне.

Рейян съобщава на Азра, че Азизе години наред е държала Дилшах под ключ. Азра научава, че Дилшах е намушкала Азизе.

Фюсун телефонира на Рейян и я информира, че ще нарани Хазар, ако Азизе не върне дъщеря й.

Азизе се обажда на Фърат и му разказва историята на Азра. Фюсун се е отказала от дъщеря си, защото не е била омъжена, а братята й не са позволили да задържи детето. Фюсун е дала Азра на баща й Хасан да я отгледа. Когато Хасан е умрял, са изпратили Азра в сиропиталище и Азизе я е взела оттам.

Миран показва на Фърат снимки, на които се вижда, че Фърат вече е разпитвал шофьора на камиона. Настоява да знае защо го е излъгал.

Миран споделя на баща си, че се намира в безизходица. Не може да се защити от враговете си, тъй като има усещането, че всички крият нещо от него.

Азат съобщава на баща си, че ще го предаде в полицията. Двамата стигат до управлението, но там се появява Ярен, която разкрива на брат си, че тя е убила съпруга си. Азат е съкрушен от новината и няма сили да предаде сестра си в полицията.

Азизе отива в конака на Асланбей, за да говори с Фюсун и припада. Фюсун извиква лекар. Когато Азизе идва на себе си, обещава на Фюсун, че ще върне дъщеря й. Уверява я обаче, че тя никога няма да й прости, че я е изоставила.

Миран забелязва майка си и Рейян да спорят, и настоява да разбере причината. Междувременно Зехра се приближава към тях и разкрива на зет си, че майка му е ранила Азизе. Миран укорява съпругата си, че е крила истината от него.

Азат съобщава на баща си, че е узнал какво се е случило с шофьора на камиона. Джихан потвърждава, че непознат мъж е искал да убие Хазар, а той е стрелял по него, за да зашити брат си. Хазар слуша разговора им.

Миран залавя мъжа, който е убил шофьора на камиона. Той признава, че заповедта е дошла от Фюсун.

Рейян телефонира на Азизе и я информира, че ще каже цялата истина на Миран.

Азизе отива при Джихан и го уведомява, че е научила кой е убиецът на Харун. Обещава му да не издава Ярен, но иска от него да пази Хазар и Миран.

Фърат прави на Зейнеп романтична изненада по случай рождения й ден. Тя е силно развълнувана и доверява, че за първи път има торта за рождения си ден.

Рейян събира цялото семейство на вечеря, за да може Азизе да сподели тайната си. Хазар, Миран и Дилшах обаче отказват да седнат на една маса с нея. Появява се Фюсун, която признава, че тя е заповядала да убият Миран в катастрофа, за да нарани Азизе. Направила го е, защото тя е взела дъщеря й. Фюсун разкрива пред всички, че Азизе е майка на Хазар и баба на Миран.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 57

Азра оказва първа помощ на Миран. Скоро пристига линейка, която откарва младия мъж в болница. Ф ...

Hercai: Сезон 3, епизод 57

Азра оказва първа помощ на Миран. Скоро пристига линейка, която откарва младия мъж в болница.

Фюсун настоява да научи къде се намира дъщеря й, но Азизе отказва да й каже, докато Миран не оздравее.

Азизе телефонира на Насух и го информира за катастрофата. Той събира семейството и всички се отправят към болницата.

Зейнеп пристига от Истанбул и Фърат я посреща на летището. Фърат констатира, че не знае нищо за нея и семейството й, но Зейнеп избягва да отговаря на въпросите му.

Гьонюл се обажда на Фърат и го уведомява за състоянието на приятеля му. Миран идва в съзнание и скоро го изписват от лечебното заведение.

Миран информира Фърат, че катастрофата не е нещастен случай, а Хазар случайно чува разговора им.

Дилшах силно се вълнува от срещата си с Азра.

Джихан посещава Фюсун и я упреква, че е посегнала на Миран. Макар че не се интересува от племенника си, не желае брат му да страда.

Насух пресреща Фюсун и я заплашва с пистолет. Заканва се да я убие, ако отново нападне някого от близките му. Появява се Фърат, който предотвратява кръвопролитие. Фюсун информира Насух, че неговата любима е отвлякла дъщеря й като новородена. Заявява му, че по нищо не се различава от Азизе, щом й помага. Насух е съкрушен от чутото.

Миран е развълнуван, когато чува майка си да го нарича „сине“. Двамата се прегръщат.

Фърат залавя мъжа, който е шофирал камиона и научава, че Фюсун е заповядала убийството на Миран. Фърат убеждава Миран, че катастрофата е злополука, тъй като се страхува от отмъщение. Миран обаче се усъмнява в думите на приятеля си и решава сам да издири мъжа.

Рейян вижда снимка на шофьора. Спомня си, че същият човек й е донесъл сладките, с които се е отровила и загубила едно от бебетата си. Осъзнава, че Фюсун е тази, която иска да ги убие заради смъртта на Аслан.

Рейян отива при Фюсун. Обвинява я и настоява да прекрати отмъщението. Фюсун се съгласява, но при условие че Азизе й върне това, което й е отнела. Казва й, че разполага с три часа да я убеди. Гьонюл е шокирана от думите на Рейян и предупреждава леля си, че ако отново докосне Миран и Рейян и тя ще се изправи срещу нея.

Хазар и Миран намират шофьора. Точно преди да им каже кой го е наел, някой стреля по тях. Азизе съобщава на Рейян, че Фюсун иска дъщеря си.

Фюсун залавя Асие да разговаря с Махфуз и изгаря ръката й в гореща супа.

Състоянието на Ярен се влошава. Привижда й се покойният й съпруг и все по-често получава нервни кризи. Ярен телефонира на майка си и я осведомява, че Фюсун е убила бебето на Рейян и е организирала инцидента с Миран. Убедена е, че Фюсун ще убие всички тях.

Насух се среща с Азизе и я укорява, че е откраднала детето на Фюсун. Предупреждава я, че повече няма сили да оправдава греховете й и настоява да върне дъщерята на Фюсун.

Азизе телефонира на Фюсун. Посочва й адрес, на който ще изпрати дъщеря й.

Ярен не издържа и съобщава на Фюсун, че тя е убила Харун.

Махфуз завежда Асие в дома на Рейян. Информира дъщеря си, че Фюсун няма да се спре. Моли я да вземе Асие на работа, тъй като само на нея има доверие и тя ще я пази с цената на живота си.

Миран и Фърат залавят Джихан. Миран насочва пистолет към чичо си и го обвинява, че се е опитвал да го убие. Азат слуша разговора им. Джихан заявява на племенника си да не му държи сметка, а да се прибере и разбере какво крие Рейян от него.

Азизе отива пред конака, но вместо Азра на прага застава Дилшах. Азизе й обяснява, че трябва да заведе Азра при Фюсун, защото тя е нейна дъщеря. Дилшах обаче я осведомява, че няма да загуби дъщеря си и наръгва Азизе с нож. Рейян я вижда.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 56

Фюсун наблюдава от колата си как Рейян, Миран и Дилшах си тръгват от гробището. Спомня си, че когато ...

Hercai: Сезон 3, епизод 56

Фюсун наблюдава от колата си как Рейян, Миран и Дилшах си тръгват от гробището. Спомня си, че когато е стреляла по тях, се е появил Махфуз. Припомнил й е, че той има само една дъщеря, за която живее и ако отново посегне на нея или семейството й, ще я убие.

Дилшах най-накрая се опитва да приеме, че Миран е неин син. Иска обаче да се срещне и с дъщеря си.

Фюсун отива край пътя, за да види мъртвия си син. Джихан я информира, че според следователите Харун се е самоубил.

Хандан отвежда Ярен в конака на Асланбей. Ярен припада, а Хандан забелязва кръв по ръцете на дъщеря си.

Миран посещава Азизе и я пита коя е Азра. Азизе му обяснява, че момичето е осиновена дъщеря на Дилшах. Взела я е от приюта като бебе и я е дала на Дилшах, за да не страда по сина си.

Донасят ковчега на Харун в конака. Фюсун е сигурна, че синът й не се е самоубил и уверява всички, че ще открие убиеца му.

Миран съобщава на Рейян и Дилшах, че ще се преместят в съседния конак, за да живеят всички заедно. Обещава на майка си, че ще намери Азра и ще я доведе.

Фърат споделя с Есма, че го притеснява спокойствието на Фюсун. Вярва, че замисля нещо и ще обвини Азизе за смъртта на сина си. Иска да предупреди Миран, но Есма му забранява. Появява се Азизе, която моли Фърат да не разкрива на Миран, че е негова баба.

Азизе влиза при Фюсун и заявява, че не е отговорна за смъртта на Харун. Уверява я, че се е покаяла и няма да направи нищо на никого, ако не вредят на децата й.

На Ярен й се привижда Харун. Той й казва, че е единственият човек, който някога я е обичал, а тя го е убила. Вярва, че няма да може да живее с угризения на съвестта.

Азизе извиква Насух и му съобщава, че се притеснява за сигурността на Хазар и Миран, защото Фюсун я обвинява за смъртта на Харун.

Джихан показва на Фюсун видеоклип, който негови хора са заснели. На него се вижда, че Махмут е до тялото на Харун. Джихан си спомня как са излъгали Махмут, за да отиде на мястото на убийството. Фюсун заповядва да купят три гроба. Единият за сина й, а другите два за отговорните за смъртта му.

Рейян и Миран се нанасят в новия конак.

Фюсун информира Махфуз, че слага край на мира между семействата и е време за война.

Азизе пресреща Джихан и го упреква, че се опитва да й припише смъртта на Харун. Заявява му, че неговият човек е проговорил. Азизе иска да знае дали той е убил Харун, или защитава някого.

Лютфю пристига при Миран и Рейян. Съобщава им, че го е изпратил Фърат, за да работи при тях като готвач.

Фюсун телефонира на Азизе и я осведомява, че е избрала един от нейните най-близки хора да умре. Ще го убие същата вечер.

Азизе заповядва на Махмут да събере хората си и да охраняват както конака на Шадоолу, така и този на Миран.

Азизе отива при Рейян. Дилшах я вижда и се уплашва.

Фюсун и Азизе се срещат. Фюсун нарежда на хората си да я вържат. Фюсун информира Азизе, че е решила да убие Миран, тъй като ще страда най-много за него. Знае, че в момента е на летището и чака гостенка. Съжалява само, че ще умре и невинно момиче.

Миран посреща Азра на летището. Докато двамата пътуват с колата, Азра му разказва за миналото си. Миран се чувства объркан, след като Азра му обяснява, че Дилшах не е искала да излиза и не е била затворничка.

Фюсун сваля превръзката от устата на Азизе. Азизе й заявява, че ако не спре хората си и Миран пострада, никога няма да разбере къде е дъщеря й.

Фюсун освобождава Азизе, но не успява да се свърже с шофьора на камиона, който трябва да блъсне колата на Миран.

Азизе телефонира на Рейян. Рейян тръгва с баща си към летището.

Шофьорът на камиона увеличава скоростта, когато забелязва колата на Миран. Миран не успява да овладее автомобила и той изхвърча край пътя. Азра изважда от колата изпадналия в безсъзнание Миран.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 55

Шюкран не може да повярва, че дъщеря й е жива и я вижда след толкова години. На Дилшах й прилошава о ...

Hercai: Сезон 3, епизод 55

Шюкран не може да повярва, че дъщеря й е жива и я вижда след толкова години. На Дилшах й прилошава от вълнение и Хазар я отнася в стаята на Рейян. Хандан съветва Зехра да се избави от Дилшах, за да не се събере отново с Хазар.

Миран е шокиран от откритието, че майка му е жива и незабавно се отправя към конака на Шадоолу. Фюсун желае да го последва, за да покаже на Шадоолу кои са приятелите им и кои - враговете им. Харун се опитва да разубеди майка си и я заплашва, че не остане ли у дома, ще го загуби. Фюсун не се вслушва в думите на сина си и Харун моли Ярен да събере багажа им.

Зехра остава насаме с Дилшах. Моли я да не съобщава на Хазар, че я е отпратила като й е казала, че майка й е мъртва. Оправдава лъжата си със страх, че ще загуби семейството си. Хазар, който стои пред вратата, чува думите на съпругата си.

Миран вижда майка си. Опитва се да я прегърне, но тя го отблъсква. Заявява, че синът й е умрял, вече е приела истината и не желае повече никой да я лъже. Появяват се Фюсун и Азизе. Фюсун обяснява, че тя е спасила Дилшах. Добавя, че някога Азизе е успяла да убеди Дилшах, че синът й е мъртъв.

Миран се нахвърля срещу Азизе. Азизе излиза от конака, събира хората на площада и признава на всеослушание всичките си грешки. Миран доверява на Азизе, че я е обичал като баба, но не може да прости лъжата й.

Азизе взима пистолета на Махмут, насочва го към главата си и моли Миран да не я помни с лошо. Рейян се хвърля към нея. Оръжието гръмва, но никой не е ранен. Рейян заявява на Азизе да си спомни какво й е казала на същия този площад. Иска от нея да живее и да плати за греховете си. Ако успее, ще получи прошка.

Миран укорява Рейян, че е рискувала живота си, за да спаси Азизе. Не проумява защо Рейян вярва на Азизе. Миран се връща в конака и разказва на майка си малкото спомени, които има за нея, но Дилшах единствено се чувства объркана. Хазар моли сина си да даде време на Дилшах да се съвземе.

Харун и Ярен се настаняват в хотел. Ярен осведомява съпруга си, че вече е готова да станат истинско семейство и трябва да консумират брака си. Разбрала е, че той я обича, след като я е защитил пред майка си.

Хазар съобщава на Зехра, че е чул разговора й с Дилшах и я укорява за постъпката й. Зехра се разкайва, но го обвинява, че откакто е признал Миран за свой син, вече не обръща достатъчно внимание на Гюл и Бахар. Доверил е и на Дилшах, че я обича.

Азизе заповядва на Махмут да изкопае гроб. Гьонюл и Азат обикалят града, за да търсят Азизе. Гьонюл се страхува, че баба й ще се самоубие. След като изкопава гроба, Азизе отпраща Махмут. Останала сама, Азизе си спомня колко е наранила Хазар, Миран и Рейян. След уверението на Рейян, че добротата на Айше ще надделее над Азизе, възрастната жена решава да се бори за прошката на близките си.

Миран влиза при майка си и я моли да не се страхува от него. Дилшах му разкрива, че преди години не е повярвала в смъртта на сина си, но Азизе я е завела на гроба му и й е показала окървавената му риза. Дилшах се опитва да убеди Миран, че Азизе и него е излъгала. Не иска повече й да казва, че е неин син. Рейян съветва Миран да се срещне с Азизе и да я принуди да каже истината на Дилшах.

Гьонюл се чувства потисната и уморена след последните събития. Обмисля възможността да замине при майка си в Карс. Обажда се на Азат да се видят и го моли за съвет. Гьонюл се надява той да й разкрие любовта си, но Азат не се осмелява да й признае какво чувства към нея.

Харун случайно чува телефонен разговор между Ярен и Хандан. Узнава, че целта на съпругата му е да забременее, а след като роди, желае да стане господарка в конака и да изгони Фърат и Гьонюл.

Миран и Рейян се срещат с Азизе, която изразява готовност веднага да съобщи истината на Дилшах. С разрешението на Азизе Есма разкрива на сина си, че Азизе е майка на Хазар.

Харун се разгневява, че е повярвал на Ярен и й заявява, че ще я остави в конака на Шадоолу, след което ще заведе бракоразводно дело. Ярен изпада в нервна криза. Отказва да се върне в дома си и насочва оръжие към главата си. Докато Харун се опитва да й отнеме пистолета, той гръмва и улучва Харун.

Ярен телефонира на баща си и го моли за помощ. Хазар укорява Миран и Рейян, че са довели Азизе. Миран го осведомява, че Азизе е единственият човек, на когото вярва Дилшах и няма друг избор освен да позволи да се срещнат.

Миран откарва Дилшах на гробищата. Показва й този, на който я е водила Азизе и я уверява, че тя и него е излъгала. На същото място му е казала, че е погребана тя. Дилшах обаче обяснява на Миран, че 25 години е живяла с убеждението, че синът й е мъртъв. Късно е да му бъде майка, а той - неин син.

Хандан и Джихан отиват при Ярен. Прибират дъщеря си и Джихан им съобщава, че ще оставят тялото на Харун край пътя, за да го намерят. Сигурен е, че Фюсун ще обвини Азизе за убийството.

Джихан телефонира на Фюсун я осведомява, че са стреляли по Харун. Изказва й съболезнования.

Фюсун, която наблюдава Миран и Дилшах на гробището, си спомня думите на Азизе, че ще я нарани. Вади пистолет, насочва го към Миран и стреля.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 54

Хазар е шокиран от появата на Дилшах. Дилшах разпознава Хазар и му казва, че синът им е мъртъв. Хаза ...

Hercai: Сезон 3, епизод 54

Хазар е шокиран от появата на Дилшах. Дилшах разпознава Хазар и му казва, че синът им е мъртъв. Хазар обаче я уверява, че Миран е жив.

Азизе и Насух се опитват да намерят Дилшах. Азизе се надява да разговаря с нея преди Дилшах да се види с Миран. Желае да й обясни всичко и да поиска прошка. Азизе доверява на Насух, че някога е затворила Дилшах и я е излъгала, че синът й е умрял.

Миран се разчувства и признава на Рейян, че е щял да бъде много щастлив, ако майка му я е познавала. Споделя, че е сънувал Дилшах и в съня му тя го е прегръщала.

Дилшах не вярва, че Миран е жив. Желае Хазар за я заведе на село при майка й. Фюсун съобщава на Хазар, че е търсила Дилшах, за да я събере със сина й и да не бъде цял живот заложница на Азизе. Обяснява му, че от дългите години на изолация Дилшах не е добре с психиката, но се надява скоро да се възстанови. Хазар моли Фюсун да не споменава на никого, че Дилшах е жива. Иска първо да подготви Миран и Шюкран. От своя страна Фюсун настоява да предаде на Насух, че не е техен враг.

Азизе и Насух пристигат при Фюсун. Към тях се присъединява Фърат. Фюсун информира младия мъж, че е спазила обещанието си. Открила е Азизе и иска той да спази своето – да върне имуществото на Асланбей.

Зехра намира Махфуз, ранен край пътя. Махфуз я осведомява, че хората, които са отвели Дилшах, са го ранили. Зехра телефонира на Хазар. Разбира, че той е с Дилшах и ще отведе жената в селото.

Миран се обажда на дядо си и го моли да събере семейството в конака. Миран води млад мъж и разкрива, че това е един от фалшивите жандармери, които Джихан е наел, за да го отвлекат. Миран информира чичо си, че няма да му търси сметка заради Азат, Насух и Хазар. Заявява, че той е Миран Шадоолу и му прощава. Джихан обаче не е склонен да прости на племенника си. Обяснява, че отмъщението на Азизе е свързано с Насух. Навремето двамата са се обичали, имали са и дете, но то е умряло в пожар.

Хазар откарва Дилшах в селото и извиква лекар. Докторът го осведомява, че макар на моменти да има пропуски в паметта, състоянието на Дилшах е сравнително добро, предвид това, което е изживяла. Съветва го да я заведе на преглед при специалист. Зехра ги наблюдава отвън и чува признанието на Хазар, че е обичал Дилшах.

Дилшах отказва да повярва, че синът й е жив и моли Хазар да я заведе при майка й. Хазар излиза извън къщата и се заканва да потърси сметка от Азизе.

Насух разказва на Рейян, Миран и Азат, че някога майка му го е разделила с неговата любима. Излъгала го е, че Айше е умряла в пожара. Рейян обвинява дядо си, че заради неговите грехове цялото им семейство е страдало.

Зехра влиза при Дилшах и я уведомява, че е съпруга на Хазар и имат три деца. Зехра разбира, че Дилшах смята Миран за мъртъв и заявява, че майка й също е умряла при пожар. Моли я да замине, за да не разруши семейството й, след което си тръгва. Хазар се връща от пазара, но не намира Дилшах. Зехра се разкайва, че е излъгала Дилшах и се връща в селото. Влиза в къщата, но установява, че жената я няма.

Джихан осведомява Фюсун, че Хазар е син на Азизе.

Миран и Рейян се срещат с Азизе. Рейян я обвинява, че е отмъщавала на невинни хора. Насух настоява пред Азизе да признаят, че Хазар е техен син, но тя не се съгласява.

Азизе иска от Фърат да не се отказва от имуществото. Обяснява му, че няма от какво да се срамува. Трябва да приеме фамилията си и да се върне в конака на Асланбей, за да защитава Гьонюл.

Миран и Рейян пристигат край реката. Дилшах ги наблюдава от разстояние. Когато Миран и Рейян си тръгват, Дилшах влиза във водата. Хазар пристига и вижда обувките й на брега.

Полицай се обажда на Миран и го моли да отиде в управлението. Там го осведомяват, че гробът на майка му е празен.

Азизе и Насух посещават Рейян. Азизе й признава, че Хазар е неин син. Разказва й историята си и я моли да й помогне пак да стане Айше.

Азизе, Фърат и Есма отиват в конака на Асланбей. Информират Фюсун, че имуществото ще остане във Фърат, защото той е Асланбей, син на брат й и Есма. Азизе я уведомява, че също смята да живее в конака.

Ярен съобщава на мъжа си, че не може да остане под един покрив с Азизе и Фърат. Харун се интересува дали е имало нещо между нея и Фърат. Ярен осъзнава, че Харун се е влюбил в нея.

Хазар се прибира и разкрива на Шюкран, че е довел дъщеря й.

Миран се появява в конака на Асланбей и насочва пистолет към Азизе. Пита я защо гробът на майка му е празен. Азизе му признава, че Дилшах е жива.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 53

Край пътя Махмут и Миран бягат от жандармеристите. Миран си спомня как Махмут е пресрещнал колата им ...

Hercai: Сезон 3, епизод 53

Край пътя Махмут и Миран бягат от жандармеристите. Миран си спомня как Махмут е пресрещнал колата им и е успял да го освободи. Двамата се скриват. Миран чува да се споменава името му в телефонен разговор на един от жандармеристите. Миран и Махмут успяват да обезвредят мъжа. Миран взима телефона му и когато набира последния номер, отсреща отговаря Джихан.

Хазар, Насух и Фърат завеждат Рейян в конака. Рейян им доверява, че Азизе не е отговорна за отравянето й и ги уверява, че тя се е опитала да й помогне. Насух потвърждава думите й и заявява, че Фюсун Асланбей е тази, която е отровила Рейян.

Зехра моли Махфуз да й каже къде се намира Дилшах, но не желае да разкрива на никого, че тя е жива. Страхува се, че ако тя се появи, ще разруши семейството й.

Махмут обяснява на Миран, че го е следил по заповед на Азизе. Тя му е наредила да защитава него, Рейян и Хазар и да се жертва за тях, ако се наложи. Миран не вярва на думите му.

Хазар намира Махфуз. Разказва му за последните събития и го пита дали е възможно Фюсун да е отговорна за отвличането на Миран.

Зейнеп се досеща, че се случва нещо с Есма. Отива в дома й и я намира в безсъзнание. Телефонира за линейка и съобщава, че жената е направила опит за самоубийство.

Миран се появява в конака. Не разкрива, че чичо му е отговорен за отвличането, тъй като с Фърат решават да проследят бъдещите действия на Джихан.

Алеф телефонира на Джихан и го информира, че хората му не са открили Миран, но са намерили пистолета му. Джихан заявява, че ще убият Азизе с пистолета на Миран, след което ще го обвинят.

Рейян моли Миран да заминат, защото се страхува за сигурността му. Обвинява го, че е скрил от нея и загубата на бебето им.

Зейнеп се обажда на Фърат и му съобщава, че майка му е направила опит за самоубийство. Фърат отива в болницата и се самообвинява за случилото се с Есма. Зейнеп го уверява, че няма опасност за живота й.

Махфуз разкрива на Фюсун, че Рейян е загубила едното от децата си. Знае кой е отговорен за случилото се и заявява, че няма да си тръгне, докато не накаже този човек. Фюсун се досеща, че Махфуз знае къде се намира Дилшах и нарежда на хората си да го следят.

Джихан отива при Азизе. Насочва оръжието си към нея, но се появява Насух, който го моли да не я убива. Джихан обвинява баща си, че е простил на Азизе всичките злини, които им е причинила. Укорява го, че никога не е обичал майка му, защото не е успял да забрави Азизе. Азизе и Насух го убеждават да хвърли пистолета. Насух отвежда Азизе в чифлика и я уверява, че ще оправи нещата. Нея ще събере с Хазар, а той ще се сдобри с Джихан.

Есма идва в съзнание и моли Фърат за прошка. Двамата се прегръщат. Фърат отива при Фюсун и й съобщава, че ако му предаде Азизе, ще й даде цялото имущество на Асланбей, което е преписано на негово име.

Шюкран става случаен свидетел на скандал между Зехра и Хазар. Тя обяснява на Зехра, че ако дъщеря й беше жива, тя никога нямаше да разбие семейството й.

Хората на Фюсун я информират, че са открили Дилшах. Тя заповядва да й я доведат, а ако се наложи, могат да убият Махфуз.

Рейян и Миран решават да кръстят детето си Умут.

Фюсун се обажда на Миран, но телефона вдига Хазар. Фюсун съобщава, че гостът й е пристигнал и му казва мястото, на което ще го чака.

Ранен, Махфуз успява да стигне до пътя, след което припада.

Азат научава, че е разбрал погрешно намерението на Гьонюл да се върне в конака. Намира я и й се извинява. Двамата осъзнават, че са привлечени един от друг.

Хазар отива на мястото на срещата и наблюдава отдалеч. Пристига Фюсун, която съобщава на Дилшах, че вече е свободна и може да слезе от колата.

Хазар и Дилшах застават лице в лице.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 52

В телефонен разговор Фюсун научава, че хората й са претърпяли катастрофа и в суматохата Дилшах е изч ...

Hercai: Сезон 3, епизод 52

В телефонен разговор Фюсун научава, че хората й са претърпяли катастрофа и в суматохата Дилшах е изчезнала. Фюсун предупреждава Миран да бъде внимателен, тъй като Азизе ще навреди както на него, така и близките му.

Въпреки че Рейян се чувства все по-отпаднала, Азизе успява да й даде билка, с която спира кръвоизлива и я отвежда до пътя. Азизе спира кола, качва Рейян, но шофьорът потегля преди и тя да се качи.

Джемил оставя Рейян в болницата и се обажда на Фюсун. Информира я, че е изпълнил нарежданията й.

Харун търси тайно място, на което да скрие Дишах. В болницата лекарката съобщава на Миран, Хазар и Зехра, че Рейян е била бременна с близнаци, но е изгубила едно от бебетата. Другото се е спасило, защото Рейян е пила сок от билка. Миран я моли да не разкрива истината на Рейян, за да се възстанови по-бързо.

Рейян идва в съзнание, но не помни нищо от събитията, случили се след като е припаднала. Когато вижда тъжните лица на съпруга си и родителите си, Рейян е уверена, че крият нещо от нея. Настоява да види бебето си на ултразвук, за да се убеди, че всичко е наред.

Фюсун пристига пред болницата. Насух й съобщава, че състоянието на Рейян е добро и няма нищо притеснително. Припаднала е заради бременността. Азизе също се появява. Насух й разкрива, че са загубили едно от бебетата и я моли да се срещнат по-късно в чифлика, за да не я видят децата. Азизе се заканва да накаже Фюсун.

Зехра настоява Миран и Рейян да се преместят в конака, но двамата отказват.

Ярен посещава близките си и се оплаква на майка си и брат си, че Гьонюл непрекъснато я обижда и иска да я изгони от дома си. Хандан нарежда на Шейда да се премести в конака на Асланбей и да я информира, ако се отнасят лошо с Ярен.

Освобождават Махфуз от затвора. Асие го уведомява, че Рейян е добре.

Азат се среща с Гьонюл и я обвинява, че го е излъгала. Казала му е, че не желае да има нищо общо с Асланбей и повече няма да живее в конака. Направила е обаче точно обратното. Върнала се е и е заприличала на Азизе.

Рейян споделя на Миран, че е сънувала странен сън. Азизе се е опитвала да й даде билка.

Азизе посещава Фюсун и я заплашва. Заканва се, че ще отмъсти за Рейян. Фюсун се досеща, че Дилшах не е при нея.

Зейнеп и Фърат отиват на гости на Рейян и Миран.

Фюсун дава на Джихан писмото на Ханифе, което е намерила сред вещите на Аслан. За да се увери в достоверността на писмото, му казва да отиде в чифлика на Шадоолу и да види с кого ще се срещне Азизе.

В чифлика Азизе разказва на Насух, че Фюсун й е доверила плана си, защото е знаела, че ще отиде при Рейян. Надявала се е да обвинят нея за състоянието на Рейян, за да я убие Миран в гнева си. Насух й съобщава, че Рейян не помни нищо от инцидента. Азизе настоява да се види с Рейян, за да й каже истината. Насух обещава да доведе както нея, така и Хазар, за да му признаят, че е негова майка. Азизе обаче желае да изчакат. Иска всички да узнаят, че се е променила и се е отказала от отмъщението.

Рейян благодари на баща си за сладките, които й е изпратил. Когато той й отвръща, че не е изпращал нищо, всички се досещат, че ги е пратил друг и са били отровни. Рейян не си спомня нищо, освен че е видяла Азизе. Ядосан, Миран заявява, че са загубили бебето заради Азизе, качва се в колата и потегля. Хазар и Фърат тръгват след него.

Рейян остава изумена и притеснена от думите на Миран. Зейнеп е принудена да й разкрие, че е чакала близнаци. Рейян си спомня какво се е случило и казва на Зейнеп, че Азизе се е опитала да й помогне.

Джихан отвлича Азизе и я хвърля в яма. Джихан не е на себе си от ярост. Шокиран е от разговора, който е подслушал между нея и баща си. Не може да повярва, че Азизе е майка на Хазар, но вече е наясно защо баща му винаги е обичал повече Хазар. Не проумява как Насух е успял да прости на Азизе и е забравил как тя се е опитала да убие Азат и е попречила на Хандан да роди.

Джихан зарежда пистолета си, за да убие Азизе, но Халеф го спира. Обяснява му, че тази нощ ще трябва да освободи Азизе, за да я видят всички. Не могат да се доверят на Фюсун, че няма да ги издаде. Джихан размисля и заявява, че Азизе ще умре, но не от неговата ръка.

Есма пише прощално писмо до Фърат. Знае, че няма да й прости, а той е единственият, заради когото е живяла.

Миран, Фърат и Хазар търсят Азизе, но Есма им казва, че е отишла в чифлика. Насух взима Рейян. Двамата пристигат пред имота, но не откриват Азизе. Насух намира кърпата й.

Махфуз се среща със Зехра и я информира, че Дилшах е жива. Притеснена, Зехра му забранява да разкрива истината на Хазар и Миран. Обвинява го, че за втори път се опитва да провали живота й.

Хазар, Фърат и Миран пристигат пред чифлика, а след тях идва полиция. Арестуват Миран в опит за убийство. Джихан ги наблюдава от разстояние.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 51

Азизе взима пистолета, който й подава Фюсун, за да се самоубие, натиска спусъка, но той се оказва пр ...

Hercai: Сезон 3, епизод 51

Азизе взима пистолета, който й подава Фюсун, за да се самоубие, натиска спусъка, но той се оказва празен. Фюсун й заявява, че няма да позволи да умре, преди да се разплатят. Добавя, че ще й предаде Дилшах, ако по съдебен път се откаже от името Асланбей, върне всички пари на семейството и напусне града. Дава й три дни, за да го направи. В противен случай ще отведе Дилшах при Миран и Хазар и ще им каже, че я е държала заключена 20 години.

Хазар посещава Миран и Рейян. Заедно с Миран започва да работи по разширяването на колибата, за да има още една стая за бебето.

Фюсун отива при Шадоолу. Заявява, че не е техен враг и желае Харун и Ярен да живеят в конака на Асланбей. Насух позволява да се преместят, но отказва поканата за вечеря. Съобщава на семейството си, че Рейян е бременна и ще се съберат да отпразнуват случая.

Гьонюл се противопоставя на решението на леля си Харун и Ярен да живеят в конака, но майка й я усмирява. Обяснява й, че иска или не те са тяхното семейство и трябва всички да живеят в мир.

Есма отива при Фърат, но той все още е много обиден и не желае да я изслуша. Зейнеп чува разговора им и обвинява приятеля си, че се държи студено с майка си.

Гьонюл моли майка си да не се доверява на Фюсун. Чувства, че тя е много по-жестока от Азизе. Не желае също да навреди на бебето на Миран и Рейян. Султан й обещава, че бебето няма да пострада, тъй като знае колко е тежка загубата на дете.

Насух посещава Миран. Моли го за прошка, че навремето не е повярвал на майка му. Много иска да го нарече свой внук и да се сближат. Кани го на вечеря.

Насух събира семейството си и празнува в ресторанта. Насух кани Рейян и Миран да живеят в конака, но Джихан се противопоставя. Не е съгласен да е под един покрие с човека, който е стрелял по сина му. Хазар обвинява брат си, че навремето се е държал лошо с Рейян и сега прави същото с Миран. Миран успокоява обстановката като заявява, че с Рейян нямат намерение да се местят и ще останат в хижата.

Азизе тайно наблюдава празненството на Шадоолу и съжалява, че не може да седне на една маса до любимия си, сина си и внука си. Насух я забелязва и излиза отвън. Азизе му признава, че Дилшах е жива, но не се намира там, където я е оставила. Предупреждава го да внимава с Фюсун, защото ако тя разбере, че Хазар е техен син, ще ги унищожи. Хазар също излиза и се нахвърля срещу Азизе. Изгонва я и обвинява баща си, че й се доверява.

Джихан и Хандан отиват в конака на Асланбей. По съвет на Султан Гьонюл ги посреща като господарка на конака. Азизе се присъединява към тях и заявява, че е дошла да види снаха си и внучката си. В същото време идва полиция и арестува Харун.

Миран споделя на Рейян, че Хазар му е дал документ, който трябва да подпише, за да може да носи фамилията Шадоолу.

Ярен нарежда на Асие да подредят за нея стаята, в която са живели Рейян и Миран. Гьонюл обаче не й позволява.

Джихан, Хандан и Фюсун отиват в управлението, но от Харун няма и следа. Азизе телефонира на Фюсун и й съобщава, че Харун е при нея. Настоява да й предаде Дилшах в замяна на сина й.

Харун уверява Азизе, че майка му е много по-жестока от нея и ще намери начин да го освободи, без да й даде това, което иска. Убеждава я да го пусне, за да открие Дилшах. Харун се прибира и моли Фюсун да събере Дилшах и Миран.

Султан се сбогува с дъщеря си. Смята да замине за Карс.

Азизе окуражава Есма да говори с Фърат.

Султан се среща с Азизе и я удря. Обвинява я за всичко, което им е причинила и й признава, че тя е отговорна за смъртта на сина й Ахмет. Не го е спасила, когато е бил заклещен в колата след катастрофата. Азизе я уверява, че й прощава и я моли, ако някой ден събере сили, да й прости и тя.

Фюсун телефонира на Азизе и я осведомява, че няма да чака 9 месеца, за да изпълни отмъщението си. Азизе се досеща, че Фюсун ще навреди на Рейян и тръгва към колибата. Междувременно Рейян получава пратка. Куриерът й съобщава, че деликатесът е от баща й и Рейян изяжда няколко парчета.

Есма събира Миран, Фърат и Гьонюл и признава, че е убила Нихат Асланбей, защото я е изнасилил. Когато е разбрала, че е бременна, е искала да се самоубие. Азизе обаче не й е позволила. Мълчала е толкова години, за не узнае никой, че Фърат е Асланбей.

Фюсун се обажда на Миран и му казва, че трябва спешно да се видят.

Азизе пристига при Рейян. Минути по-късно младата жена припада.

Миран се среща с Фюсун. Тя му съобщава, че очакват гост, който Миран ще иска да види.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 50

Насух съобщава на Азизе, че Хазар е техен син. Телефонира му, но не успява да се свърже. Азизе се об ...

Hercai: Сезон 3, епизод 50

Насух съобщава на Азизе, че Хазар е техен син. Телефонира му, но не успява да се свърже. Азизе се обажда на Махмут, но и той не отговаря. Азизе си припомня, че е заповядала на Махмут да отведе Хазар в чифлика и да го запали. Искала е да го изори, за да умре като нейния син. Насух и Азизе се отправят към чифлика.

Хандан споделя на Джихан, че е обмислила положението на Ярен. Смята, че Харун и дъщеря им трябва да живеят в конака на Асланбей и да се сближат с Фюсун.

Азизе влиза в горящата сграда и спасява Хазар. Хазар идва на себе си, но не може да си обясни поведението на Азизе. Първо нарежда да го убият, а после го спасява. Насух и Азизе се опитват да убедят Хазар, че отмъщението е приключило.

След като Хазар си тръгва, Насух разкрива на Азизе, че я е смятал за мъртва. Обяснява й как и защо се е оженил дни след пожара. Азизе го моли да не казва на Хазар, че е негова майка. Иска да върне на сина си всичко, което му е отнела, за да й прости и да я нарече „мамо“. Насух й обещава да запази тайната й.

Междувременно Миран търси Хазар и намира изоставена колата му. Когато Хазар се повява, той излива гнева си срещу Миран. Обиден е, че го нарича г-н Хазар и му заявява, че е негов баща. Щом обаче той не го приема за такъв, не трябва да се интересува какво се е случило с него. Добавя, че Азизе го е спасила от пожара и е казала, че отмъщението е приключило.

Миран отива при Азизе за обяснение. Сигурен е, че отново замисля нещо и не вярва на думите й, че не желае злото на никого.

Фюсун се заканва да отмъсти за смъртта на Аслан.

Джихан признава на Хазар, че той е дал заповедта конакът им в Назлъ да бъде разрушен. Имотът е бил предназначен за Азат, а баща им го е дал на Миран, без да се посъветва с никого. Хазар заявява на Джихан, че щом не приема Миран за свой племенник, той повече няма брат.

Насух посещава гроба на майка си и разрушава плочата. Гневен е, че го е разделила с жената, която е обичал.

Азизе съветва Есма да говори с Фърат и да му разкаже истината. Двете си спомнят как Есма е убила Нихат Асланбей. Азизе е убедена, че Фърат трябва да узнае чий син е.

Миран и Рейян отиват в конака на Асланбей за погребението на Аслан. Султан ги обвинява за смъртта му и ги проклина. Фюсун я успокоява и уверява, че ще отмъстят чрез бебето на Рейян.

На погребението Джихан изказва съболезнования на Фюсун. Тя му напомня, че Асланбей и Шадоолу не са врагове и трябва да се съюзят срещу Азизе.

Махфуз телефонира на Хазар и го моли да се срещнат. Махфуз споделя с Хазар, че ще се предаде в полицията и му дава подарък за бебето на Рейян. Иска да го даде, когато се роди, дори и от чуждо име.

Гьонюл заявява на Фюсун, че не желае Харун да остане в конака. Предупреждава Харун да не води Ярен в дома им.

Насух побеснява, когато разбира, че Джихан е бил на погребението на Аслан и го удря. Джихан обвинява баща си, че дели децата си и не може да проумее защо никога не го е обичал.

Хазар разкрива на Рейян, че Махфуз е неин роден баща и й дава подаръка, който той е купил за бебето. Рейян е гневна и споделя с Миран, че няма друг баща освен Хазар. Доверява му, че Махфуз е изоставил майка й, когато е узнал, че е бременна с нея.

Миран отвежда Рейян пред полицейското управление, за да поговори с Махфуз. Махфуз й обяснява, че някога е бил млад и глупав. Не след дълго е осъзнал грешката си и е тръгнал след Зехра. Тя обаче вече е била женена за Хазар. Махфуз моли дъщеря си за прошка. Рейян го прегръща.

Миран забелязва Хазар, който тайно наблюдава Рейян и Махфуз. Казва му, че го приема за свой баща. Двамата се прегръщат.

Азизе отива на мястото, на което държи Дилшах, но там намира Фюсун. Фюсун иска от Азизе да се самоубие. Само така ще събере Дилшах и Миран.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 49

Рейян и Миран откарват Хазар в болница. Хазар моли Миран да се погрижи за Рейян и сестрите й, ако се ...

Hercai: Сезон 3, епизод 49

Рейян и Миран откарват Хазар в болница. Хазар моли Миран да се погрижи за Рейян и сестрите й, ако се случи нещо с него.

Аслан отказва помощта на Махфуз. Заплашва го с пистолет, качва се в колата му, но само след няколко метра го блъска камион. Колата се взривява.

Една седмица по-късно.

Лекарят съобщава на семейството, че Аслан има много изгаряния и ще е истинско чудо, ако оживее.

Хазар и Зехра посещават Миран и Рейян. Миран благодари на Хазар, че се е хвърлил пред куршума, изстрелян от Аслан, с което е спасил живота му. Добавя обаче, че не трябва да очаква нищо повече от него. Не може да му прости, че не се е погрижил за майка му.

Насух узнава, че Миран и Рейян продължават да живеят в хижата и се разпорежда да се почисти чифлика. Джихан го чува и укорява баща си, че иска да даде на Миран имота, който е по-рано е обещал на Азат.

Гьонюл моли Азат да й помогне да се срещне с Рейян. Двамата ги посещават в хижата. Гьонюл се извинява на Рейян за всичко, което й е причинила от началото на запознанството им.

Харун отива в болницата и нарича Фюсун „майко“. Азизе се приближава до Фюсун и я пита защо е направила сина си зет на Шадоолу. Фюсун е шокирана от новината. Харун обяснява на майка си, че се е оженил за Ярен, тъй като Аслан е имал нужда от помощ.

Фюсун се разгневява и удря сина си, защото я е лъгал. Вярвала е, че той работи в чужбина, а вместо това се е забъркал в интригите на Аслан и се е оженил за жена от семейството, с което Азизе воюва. Фюсун нарежда на Харун незабавно да се разведе.

Хазар отвежда Зехра при Махфуз. Зехра го моли да замине и го предупреждава да не разкрива самоличността си на Рейян. Махфуз обещава да си тръгне.

Рейян припада и Миран извиква лекар. След прегледа разбират, че Рейян е бременна.

Насух споделя с Азат, че е намерил лекаря, който дълго е лекувал Азизе от изгаряния. Насух смята, че тя е свързана по някакъв начин с пожара, станал преди години в чифлика. Разказва на Азат, че тогава са починали много хора. Той се е срещнал с близките на оцелелите, но никой не помни да е имало жена на име Азизе.

Азат дава на дядо си снимката на Ханифе като млада. Насух му споделя, че Ханифе е била шпионин на Азизе. Насух повдига въпроса за Миран. Азат казва на дядо си, че Миран е негов братовчед, син на чичо му, приема го и никога няма да му обърне гръб.

Рейян телефонира на майка си и й съобщава, че е бременна. Пред хижата Хазар оставя в кошница касетата със записа на Дилшах. Дава на Миран пръстена на майка му и го уверява, че никога няма да се откаже от него. Миран подарява бижуто на Рейян.

Джихан нарежда на Халеф да съборят чифлика.

Аслан умира.

Азизе се среща с Есма и й казва, че вече е свободна. Може да отиде при сина си и да му каже истината. Решена е да приключи с отмъщението и заповядва на Махмут да убие Хазар.

Азизе се обажда на Насух и настоява да се срещнат в чифлика.

Харун разкрива на семейството на Ярен, че е излъгал. Признава, че е син на Фюсун. Ярен е очарована, че е снаха на Асланбей и заявява на близките си, че обича Харун и няма да се разведе.

Махфуз се сбогува с Миран и Рейян.

Миран слуша касетата на майка си. Чува как тя казва, че е бременна и ще нарече сина си Миран.

Махмут залага капан на Хазар. Двамата се изправят един срещу друг и стрелят.

Азизе се среща с Насух и му разкрива истинската си самоличност. Обвинява го, че е унищожил живота й и е станал причина за смъртта на сина им Хазар. Насух е шокиран и се кълне, че майка му го е излъгала. Убедила го е, че Айше е умряла в пожара.

Азизе не вярва на думите му и заявява, че е убила сина му Хазар. Подканва го да отиде и да вземе тялото му. Насух я обвинява, че е заповядала убийството на детето им. Разкрива й, че синът им не е умрял в пожара и Хазар е техен син.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 48

Миран е шокиран от разкритието на Фюсун. Отказва да повярва, че е син на Хазар, но никой от присъств ...

Hercai: Сезон 3, епизод 48

Миран е шокиран от разкритието на Фюсун. Отказва да повярва, че е син на Хазар, но никой от присъстващите не опровергава думите й. Фюсун му дава да прочете две писма, които е писала майка му. В едното е доверила истината на Хазар, а другото е това, което Азизе я е принудила да му напише.

Миран и Рейян излизат от конака. Хазар тръгва след тях, но младият мъж го спира. Заявява му, че е син на Мехмет Асланбей.

Фюсун съобщава на Азизе, че иска незабавно да напусне конака. Обръща се към Насух и му казва, че е изпълнила молбата му. Дошла е, за да разкрие истината, а между Асланбей и Шадоолу повече няма да има кръвна вражда. Хазар и Насух си тръгват като канят Шюкран в дома си.

Фюсун осведомява Султан, че може да остане с децата си. Тя е снаха на Асланбей и са едно семейство. Азизе си тръгва с Махмут и Есма.

Фюсун извиква Фърат и настоява да й предаде имуществото на Асланбей, което се води на негово име. Той отказва да го стори, докато Миран и Гьонюл не поискат това от него. Добавя, че нито той, нито Гьонюл вярват на думите й, че Миран не е Асланбей.

Фърат отива при майка си и я пита дали е знаела, че Миран не е син на Мехмет. Когато разбира, че години наред Есма е пазила тайната на Азизе, Фърат й заявява, че повече няма син.

Насух и Хазар осведомяват близките си какво се е случило в дома на Асланбей. Джихан е категоричен, че няма да позволи на Миран да влезе в конака. Припомня им, че се е опитал да ги убие.

Миран телефонира на Хазар. Двамата се срещат на гроба на Дилшах и Хазар му разказва какво се е случило през онази нощ. Той не е убил никого. Мехмет е стрелял по тях, след което се е самоубил.

Фюсун съобщава на Султан, че Азизе е дошла в конака като слугиня. Успяла е да прелъсти брат й и той се е оженил за нея, въпреки изгарянията по гърба й.

Азизе е сломена, че всички са узнали истината. Вярва, че не след дълго Хазар и Миран ще приемат, че са баща и син. Тя обаче няма никакво намерение да се откаже от отмъщението си и нарежда на Махмут да открие и убие Хазар.

Рейян и Миран отиват при Азизе. Тя потвърждава, че синът й се е самоубил, но за нея няма никакво значение кой е натиснал спусъка. Мехмет е умрял заради Хазар. Миран я осведомява, че тя е мъртва за него. След като Миран си тръгва, Азизе заповядва на Махмут да изчака с убийството на Хазар.

Насух моли Хазар да бъде търпелив с Миран. Хазар информира баща си, че има вероятност Дилшах да е жива. Насух обаче го уверява, че Дилшах е била мъртва. Не бива да позволява на Азизе да си играе с него.

Фърат се доверява на Зейнеп и й разказва за предателството на майка си. Зехра изпраща съобщение на Миран. Иска да се срещнат насаме. Хандан заявява на Зехра, че докато се опитва да сдобри баща и син, ще скара двама братя.

Тайно от всички Аслан подготвя заминаването си от града заедно с Рейян. Аслан отвлича Рейян от хижата.

Миран чака Зехра в градината, но се появява Хазар. Младият мъж отказва да разговаря с него. Заявява, че майка му е умряла по негова вина и не желае повече да го вижда. Забранява му да се доближава и до Рейян. Междувременно Рейян успява да набере номера на Миран. Той разбира, че Аслан я е отвлякъл.

Пристига писмо от Аслан, адресирано до Насух. Харун го взема, прочита го и узнава, че Аслан се готви да замине с Рейян. В писмото до Насух Аслан пише, че той е настанил Харун в конака и е приложил писмото на Ханифе, за да научи Насух истината за Азизе.

Харун се свързва с Махфуз и двамата започват да търсят Рейян. Махфуз телефонира на Аслан. Доверява му, че той е бащата на Рейян. Една от причините да дойде с него в града е, че е искал да я раздели с Миран. Аслан обаче се усъмнява и не му разкрива местонахождението им.

Махфуз се кълне, че ще убие Аслан. Хазар и Миран издирват заедно Рейян.

Фюсун отива при Есма. Информира я, че Фърат й създава трудности. Не желае да й прехвърли имуществото на Асланбей. Съветва я да поговори със сина си и я уверява, че не е забравила тайната, с която Азизе я държи в ръцете си.

Рейян обяснява на Аслан, че не го обича и предпочита да умре, отколкото да тръгне с него. Миран и Хазар ги намират. Аслан ги заплашва с оръжие. Стреля по Миран, но Хазар застава пред него и куршумът го улучва. Махфуз стреля по Аслан.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 47

Гьонюл обвинява майка си и баба си, че са разбили живота й. Не проумява как майка й е скрила от нея ...

Hercai: Сезон 3, епизод 47

Гьонюл обвинява майка си и баба си, че са разбили живота й. Не проумява как майка й е скрила от нея появата на брат й.

Азизе заявява на всеослушание, че не е виновна за нищо и разказва всичко, случило се непосредствено след раждането на Аслан. Лекарят й е казал, че бебето има здравословен проблем и ще живее няколко часа. Междувременно се е появила Фюсун, най-малката сестра на дядо им, и представяйки се в болницата за нея, е отвела бебето. Направила го е, защото я е мразела и е била против сватбата й с дядо им. Азизе дълго е търсила къде е погребан Аслан. Три години по-късно Фюсун й се е обадила. Казала й е, че е болна и ще й върне Аслан. Тогава Азизе го е скрила, заради отмъщението.

Миран укорява баба си, че се е отказала от него. Използвала го е за отмъщението си, докато е държала Аслан в сянка, за да продължи рода.

Гьонюл упреква майка си и Аслан, че са мълчали. Заявява на Аслан, че макар той да й е брат, за нея ще остане чужд. Моли Фърат да я откара в хотела.

Аслан обяснява на баба си, че му е причинила повече вреда, отколкото враговете й и отхвърля предложението да се настани в конака.

Зехра и Хазар разговарят за Миран. Зехра е убедена, че Миран е негов син. Миран разказва на Рейян, че Аслан е изглеждал много странен, когато с Фърат са го освободили. Погледът му е бил празен и причината не е била в лекарствата, които са му давали.

Аслан споделя с Махфуз, че е отказал поканата на баба си да живее в конака, но е убеден, че Миран ще го покани. Махфуз е притеснен от решението му.

Гьонюл отива при Азат и му доверява, че Аслан е неин брат. На свой ред Азат информира баща си, че Аслан е Асланбей и ще му потърси сметка за лъжите му. Джихан обаче настоява той ще се заеме с Аслан. Азат трябва да издири дядо си, защото никой не го е виждал от дни. Азат се свързва с Насух и го моли да се прибере.

Махфуз отива при Хазар и му казва, че е прочел писмото на Дилшах. Миран е негов син. Азизе знае това и се опитва да направи всичко възможно, за да го убие собствения му син. Добавя, че не се интересува от техните войни. Вълнува го единствено живота на дъщеря му Рейян.

Миран представя на Рейян и Фърат жената, която е наел да помогне на Рейян с облагородяването на земята. Младата жена се казва Зейнеп.

Аслан телефонира на Миран. Манипулира го и успява да получи покана за вечеря в конака. Аслан разкрива на Азизе, че Фюсун е жива. Съветва я да се пази.

Хазар си спомня как Махфуз му е казал, че Аслан има психично разстройство и е развил маниакална любов към Рейян. Махфуз моли Хазар да спаси децата им, тъй като са в опасност до Аслан.

Аслан отива на вечерята в конака и започва да се държи неадекватно. Насочва пистолет към главата си и обвинява баба си, че го е лишила от семейството му. На вратата се появява Хазар и вижда как всички се опитват да убедят Аслан да свали оръжието си. В този момент си спомня какво се е случило в нощта, в която умира Дилшах. Мехмет е стрелял по тях, след което се е появила Азизе. Мехмет е обвинил майка си, че го е излъгала. Разбрал е, че Хазар и Дилшах се обичат отдавна, след което се е самоубил.

Миран успява да вземе оръжието от Аслан и съобщава, че мъжът ще живее с тях. Миран показва на Рейян пистолета, който Аслан е държал. Бил е празен. Смята, че ако мъжът е при тях, ще го държат по-лесно под око. Рейян обаче много се страхува и е сигурна, че Аслан е опасен.

Хазар се прибира и казва на Зехра и Джихан, че си е спомнил всичко. Мехмет се е самоубил пред Азизе. Доверява им също, че Миран е негов син. Заявява, че ще отиде при Азизе, за да приключи с отмъщението.

Хазар телефонира на Азизе и й съобщава, че я чака на гробището. Обажда се на Рейян и я моли да дойде с Миран на гроба на Дилшах.

Хазар уверява Азизе, че ще разкрие истината на Миран и Рейян. Азизе му отвръща, че Дилшах е жива и ако каже на Миран, че е негов син, ще я убие.

Миран, Хазар и Азизе получават едновременно телефонно обаждане. Миран от Есма. Хазар от Насух, а Азизе от Фюсун. Трябва незабавно да отидат в конака.

Джихан заповядва да следят Миран. Категоричен е, че няма да позволи Миран да заеме мястото на Азат в семейството.

В конака на Асланбей Фюсун заявява на всеослушание, че е дошло времето да разчисти сметките си с Азизе. Тя е омърсила с лъжите и тайните си името на Асланбей. Съобщава на Миран, че той е син на Хазар и Дилшах.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 46

Миран и Рейян пристигат в конака на Асланбей. Шюкран и Азизе са щастливи, че Миран е жив и здрав. На ...

Hercai: Сезон 3, епизод 46

Миран и Рейян пристигат в конака на Асланбей. Шюкран и Азизе са щастливи, че Миран е жив и здрав. На сутринта Зехра ги посещава заедно с малката Бахар. Рейян я запознава с Шюкран.

Азизе разговаря откровено със Султан. Знае, че преди време Аслан я е извел от болницата. Сега обаче имат проблем, който спешно трябва да разрешат. Азизе уведомява Султан, че Аслан е влюбен в Рейян. Страхува се, че ако Миран разбере, ще го убие. Иска от снаха си да убеди Аслан да замине. Султан й отвръща, че не би могла да му повлияе. Обвинява Азизе, че го е крила години наред, заради което днес няма силна връзка между тях.

Махфуз намира лекарства в чекмеджето на Аслан. Прочита съдържанието на опаковката и научава, че не трябва да се спират без лекарско наблюдение.

Аслан обещава на майка си, че на следващия ден ще замине с нея и Гьонюл.

Хазар отива в дома на Шюкран. В един от шкафовете открива снимки на Дилшах и касета, която взима със себе си. Махфуз споделя със Султан, че напоследък Аслан се държи странно и е намерил хапчета в чекмеджето му.

Миран посещава Гьонюл и я уверява, че й е простил. Моли я и тя да си прости и да започне нов живот. Гьонюл му доверява, че тя не е искала да се развежда. Баба им е настояла. Съгласила се е, само защото Азизе й е казала, че брат й е жив.

Азизе заявява на Аслан, че нея не може да я заблуди така, както успява с майка си. Заповядва на хората си да го задържат.

Султан и Джихан се срещат. Джихан й дава страница от дневника на Елиф, а в замяна Султан го информира, че Ханифе е сестра на Азизе.

Азизе затваря Аслан в изолирана къща. Обещава му, че няма да е сам. Ще доведе при него майка му и сестра му. Аслан си спомня как пуска в пощенската кутия анонимно писмо до баба си.

Миран показва на Рейян мястото, което е купил за нея. Мечтае да построят собствен дом, в който да отглеждат децата и внуците си.

Хазар слуша касетата, на която има запис от разговор между Айла и Дилшах. Научава, че Дилшах е молила баща му за помощ, но той й е отказал подкрепа. Била е и при Азизе. И на нея е разказала всичко, но тя останала непреклонна. Хазар излиза от колата си, без да знае какво е притеснявало Дилшах. Не разбира, че записът продължава. Дилшах добавя, че ще имат бебе и ако е момче, ще го нарече Миран.

Джихан претърсва стаята на Ханифе. Намира стара снимка на гърба, на която пише Конакът Шадоолу. Спомня си, че Ханифе е дошла в дома им, когато с Хазар са били деца, доста преди смъртта на Мехмет и Дилшах. Досеща се, че Азизе им отмъщава за нещо друго. Ненадейно влиза Азат. Джихан не успява да сложи снимката в джоба си, а я изпуска. Азат я вижда и взима.

Миран дава на Рейян заявление за явяване на изпит. Иска да сбъдне мечтата й да учи в университет.

Аслан получава халюцинации. Вижда Рейян, която е дошла да му помогне и Миран, който му казва, че ще остане затворен до края на живота си.

Фърат телефонира на Миран и го уведомява за гроба, който му е поръчал да проучи. Двамата разкопават гроба и разбират, че е празен. Миран разкрива на приятеля си, че братът на Гьонюл е жив. Миран се досеща, че това е Аслан.

Миран и Фърат нахлуват в къщата на Аслан и я претърсват. Миран отваря стената в кабинета му и вижда снимка на Рейян. Под нея има надпис „Краят ти ще е от моите ръце, бабо“. Махфуз се прибира и ги изгонва. Забелязва дистанционното на земята и отваря подвижната стена. Притеснява се, че Миран може също да е видял какво има зад стената и телефонира на Асие. Моли я да му съобщи, ако разбере нещо за Аслан. Миран подслушва разговора му и узнава, че Султан също знае за появата на Аслан. Досеща се, че баба му е укрила Аслан.

Миран се прибира и забелязва, че леля му е с куфар в ръка. Тя го информира, че ще отседне при Гьонюл в хотела. Миран обаче й отвръща, че не е нужно да ходи никъде. Довел е вкъщи както Гьонюл, така и Аслан.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 45

Гьонюл телефонира на Азат. Информира го за местонахождението им и добавя, че е убила Миран. Може да ...

Hercai: Сезон 3, епизод 45

Гьонюл телефонира на Азат. Информира го за местонахождението им и добавя, че е убила Миран. Може да дойде да вземе Рейян, а тя ще отиде при своя любим. Джихан попречва на Гьонюл да се самоубие.

Джихан изважда Рейян от трапа, но оставя вътре Миран.

Аслан разбира, че баба му се казва Айше и отмъщава на Насух, защото на младини той я е изоставил. В пожара тя е загубила сина си и сестрите си.

На гроба на Ханифе Азизе си спомня как майката на Насух е отишла при нея в болницата, седмици след пожара. Осведомила я е, че Насух никога е нямало да се ожени за нея и през цялото време я е лъгал. Добавила е, че детето им е умряло в пожара, а Насух е сключил брак с друга жена, която вече е бременна. Тогава тя се е заклела да му отмъсти.

Джихан отвежда Рейян в конака. Заявява й, че Миран е мъртъв и след като чува думите му, Рейян припада.

Хазар намира селската акушерка и тя му казва, че Дилшах е била при нея не за да прави аборт, а да се увери, че бебето й е добре.

Джихан заявява на Гьонюл, че ще отидат при баба й. Настоява да й каже, че тя е убила Миран, а после ако иска, може да се самоубие. Обяснява й, че няма да позволи Азизе да припише на Шадоолу убийството на внука й.

В конака на Асланбей Гьонюл обвинява Азизе, че тя е причината да се влюби в Миран. Заради нейното отмъщение е използвала както него, така и нея. Осведомява баба си, че тя е убила Миран, но тя е убила нея.

Рейян успява да избяга от конака.

Азизе телефонира на Хазар и му казва да отиде в село Кълът, за да му разкрие тайната си.

Фърат не е на себе си, когато разбира за смъртта на Миран. Есма му обяснява в кое село се намира Миран и го уверява, че Азизе вече е тръгнала, за да прибере тялото му. Докато всички се карат, Гьонюл излиза от конака.

Аслан пише съобщение на Ханифе. Иска да поговорят за писмото, което е написала, тъй като е узнал всичко за миналото на баба си. Султан се обажда на Аслан и го моли да потърсят Гьонюл.

Азизе е изненадана, че тъгува за Миран. Поглежда в трапа, но не го открива там. Пристига Хазар, който я пита дали Миран е негов син. Азизе отрича и се интересува къде са отвели внука й.

Азат изважда Миран от трапа и го завежда при знахарка. Азат се моли Миран да оживее, тъй като е наясно, че ако той умре, ще умре и Рейян. Появява се Фърат, който настоява да научи защо Джихан е преследвал Миран. Азат го уверява, че не знае нищо по въпроса.

Азизе прочита съобщението на Аслан до Ханифе и осъзнава, че Аслан се е върнал не за да отмъсти на Шадоолу, а на нея.

Миран идва на себе си и чува от телефонния разговор на Фърат, че Рейян е изчезнала. Когато Фърат се обръща, не намира Миран на постелята. Миран взима колата на Фърат и потегля.

Хазар и Джихан се срещат пред дома на Шюкран. Хазар пребива брат си, че не е опазил Рейян. Джихан признава, че е щял да убие Миран, защото той е искал да им навреди, тъй като е знаел, че Насух е убил баща му.

Азизе споделя на Махмут, че ще се моли Миран да е жив. Аслан, Султан, Есма и Ханифе са я предали, а Гьонюл и Фърат я мразят. Останал й е само Миран. Раздвоена е, тъй като не може и да не изпълни клетвата, която е дала на гроба на сина си.

Миран открива Рейян. Вижда я как се люлее на люлката, готова да скочи в пропастта. Миран успява да я хване.

Азизе и Аслан се срещат. Аслан обяснява на баба си, че има само един начин да не издаде самоличността й на Шадоолу. Иска Рейян.

Рейян се връща в конака с Миран. Разкрива на близките си, че двамата не са се развели и повече няма да оставя мъжа си. Миран благодари на Азат че е спасил живота му.

Фърат се изправя пред Азизе и заявява, че се отказва от нея, след като тя е изоставила Миран. Осведомява я, че на сутринта ще й върне всичко, което е приписала на негово име и двамата с майка му повече няма да й служат. Есма обаче отказва да тръгне със сина си.

Гьонюл възнамерява да скочи от терасата на хотела, за да се събере с Миран. Появява се Азат, който я разубеждава.

Миран и Рейян отиват при Аслан. Миран му казва, че единият от тях търси семейството си, а другият - убиецът на своето. Пита го дали желае да продължат издирването заедно.