Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 27

Серкан приема предложението за брак на Еда. Тя му признава, че го е изоставила заради ултиматума на ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 27

Серкан приема предложението за брак на Еда. Тя му признава, че го е изоставила заради ултиматума на баба си. Страхувала се е, че той ще пострада.

Енгин телефонира на Серкан и го уведомява, че Пъръл е отвлечена. Еда и Серкан се отказват от пътуването и отиват в офиса.

Скоро Пъръл се появява. Обяснява на всички, че е била при баща си. Бил е против брака й с Енгин и сега, когато се е омъжила тайно, той настоява да се срещне с Енгин.

Еда и Серкан съобщават на приятелите си, че ще се женят. Айфер успява да разбере от Мело за плановете на Еда и Серкан. Незабавно телефонира на Айдан.

Семиха е неприятно изненадана от новината за предстоящата женитба. Айдан приема всичко спокойно, но е притеснена от ответния удар на Семиха. Айфер за пореден път заявява, че не вярва на семейство Болат.

Семиха телефонира на Сеймен и го информира за последните събития. Мъжът е разстроен, че Еда ще се омъжва и напуска страната. Семиха се заканва да провали сватбата, но стига до извода, че има нужда нова стратегия.

Семиха посещава Айдан и я предупреждава, че ако не се противопостави на брака на Серкан и Еда, ще разори сина й и ще го вкара в затвора. Веднага след това отива при дъщеря си и се опитва да я убеди, че трябва да попречи на сватбата, защото Еда ще бъде нещастна.

Азиз, бащата на Пъръл, се среща с Енгин. Мъжът го подлага на различни изпитания, за да разбере дали е достоен за дъщеря му.

Еда и Серкан завеждат Айдан и Айфер в ресторанта на Александър. Надяват се с негова помощ да сломят съпротивата на двете жени.

Ферит завежда Джерен на пейнтбол.

Благодарение на Александър проблемът на младата двойка е решен и Айдан и Серкан отиват да искат Еда. Появява се Семиха, която заявява, че вече не е против брака им. Променила е мнението си, след като е видяла тяхната решителност.

Александър също се появява и иска ръката на Айфер. Скоро става ясно, че е станало недоразумение и Александър просто е предложил работа на Айфер.

Подготовката за сватбата не разколебава Балджа в желанието й да бъде със Серкан. Тя е твърдо решена да чака своя шанс.

Жените се събират, за да празнуват нощта на къната. Балджа поднася шербет на гостите. Скоро всички се чувстват отпаднали и заспиват. Отвличат Еда.

Междувременно Серкан, който прекарва вечерта с приятелите си, разбира, че нещо се е случило на партито на жените.

Вавилон
Babil
Сезон 2, епизод 19

Ирфан съобщава на Илай, че ще вземат Дениз и ще заминат всички заедно. Добавя, че е останал без пари ...

Babil: Сезон 2, епизод 19

Ирфан съобщава на Илай, че ще вземат Дениз и ще заминат всички заедно. Добавя, че е останал без пари. Илай го упреква, че не й е казал по-рано и заради него е продала къщата си. Ирфан я укорява, че при нея любовта започва и свършва с парите. Уверява я, че само се заблуждава, че някога го е обичала. Също така Ирфан обвинява Илай, че не го е посетила в затвора, а се е омъжила за врага му. Не може да забрави, че тя е направила теста за бащинство и са му отнели Дениз. Илай си тръгва.

Мафиотите заплашват Сюлейман и Егемен със смърт, ако не им върнат парите.

Ирфан вижда Нихал пред къщата и се опитва да й обясни, че между него и Илай не се е случило нищо. Използвал е Илай, за да си отмъсти.

Илай се прибира при Сюлейман.

Ирфан и Нихал прекарват нощта заедно.

Егемен се напива и доверява на Еда, че Ирфан го е разорил.

На сутринта Илай среща Егемен и му признава, че е бил прав. Ирфан я е използвал.

Сюлейман и Егемен отиват при Йозкан, за да го молят за пари. Той се съгласява, но при условие, че ще му ги върнат до 36 часа.

Кудрет посещава Сюлейман и му съобщава, че трябва да се изнесе до 2 часа.

Еда моли Ирфан да ги остави на спокойствие. Той обаче заявява, че още не е приключил с тях и по-скоро ще убие Егемен, отколкото да му даде сина си. Еда се прибира и предлага на Егемен да се преместят. Той се съгласява да отидат при сестра му.

Нихал се среща със Седат и му признава, че е допуснала грешка. Тя е дала информацията на Ирфан за мафиотите, за да излезе от затвора. Вече не е убедена в правотата си.

Ирфан телефонира на Седат и му съобщава, че спешно трябва да се видят. Обяснява на Седат и Нихал, че до ден ще могат да арестуват Йозкан, Сюлейман и Егемен. За да ги обвинят обаче, се нуждае от 4 милиона с белязани банкноти.

След разговор с Демет Илай отива при Ирфан и му разказва какво е преживяла и защо се е омъжила за Сюлейман. Извинява се, че е направила теста за бащинство. Междувременно пристига Нихал, за да му даде парите. Илай осъзнава, че Нихал е новата жена в живота на Ирфан. Пожелава му щастие.

Ялчън и Сюлейман пресрещат Джихан. Искат да научат къде са парите на Ирфан. Джихан удря Ялчън и успява да избяга.

Джихан телефонира на Ирфан и го информира какво се е случило. Добавя, че ще се прибере, за да вземе парите. Сюлейман, Ялчън и Егемен пресрещат младежа пред дома му. Джихан се опитва да избяга, но Сюлейман стреля по него, а парите в куфарчето му се разпиляват по улицата.

Сюлейман и Ялчън бягат, когато чуват полицейските сирени. Нихал се приближава до Джихан, след което изказва съболезнования на Ирфан.

Ирфан е съкрушен от смъртта на младия мъж. Забелязва Егемен, който се крие наблизо, взима пистолета от мъртвия Джихан и настига бившия си приятел. Заплашва го с убийство, но Нихал не му позволява да стреля. Егемен успява да избяга.

Седат съобщава на Ирфан и Нихал, че Ялчън се е признал за виновен за убийството. След като чува показанията на Ялчън, Ирфан е убеден, че лъже.

Сюлейман телефонира на Кудрет, за да се видят. Когато отива във фирмата, вместо бившата си съпруга намира Ирфан.

Ирфан принуждава Сюлейман да му целуне ръка, за да му даде пари. Хакан наблюдава баща си. След като Сюлейман излиза от кабинета, му заявява, че повече няма син.

Бащата на Егемен вижда Дениз. Разбира, че това е синът на Ирфан и обвинява Егемен и Еда в предателство.

Погребват Джихан. Ирфан се кълне, че ще накаже убийците му.

Егемен и Сюлейман връщат на Йозкан парите. Междувременно Ирфан телефонира на Йозкан и му казва, че Егемен и Сюлейман работят за полицията. Добавя, че са обкръжени. Йозкан стреля по Сюлейман, а полицаите нахлуват в дома му.

Кудрет посещава Илай.

Ирфан отива в парка при сина си. Дениз го моли да се сдобри с Егемен, защото той е добър човек.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 26

Еда и Семиха отиват в дома на възрастната жена. Еда се разгневява, когато разбира, че баба й възнаме ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 26

Еда и Семиха отиват в дома на възрастната жена. Еда се разгневява, когато разбира, че баба й възнамерява да я събере със Сеймен. Семиха заповядва на Еда да напусне работа, за да не се среща със Серкан.

На следващия ден пред офиса Еда споделя с приятелките си, че е наранила много Серкан и добавя, че няма намерение да се отказва от него. Планира да бъде близо до баба си, за да спечели доверието й.

Еда отива при Семиха и я информира, че смята да продължи работата си. Уверява я, че зад решението й стои единствено желанието да се опознаят и сближат.

Серкан свиква събрание и заявява, че се отказва от проекта на Сеймен, тъй като му няма доверие.

Еда вижда как непознат мъж връчва плик на баба й, а в замяна тя му дава пари.

Семиха извиква Балджа и й съобщава, че желае по възможно най-бързия начин да се сближи със Серкан. Иска Еда да разбере, че го е загубила безвъзвратно.

Еда споделя на Мело за плика, който е получила баба й. Двете правят планове как да видят съдържанието му.

Енгин обръща внимание на Пъръл, че на улицата има кола, която ги следи от дни. Пъръл телефонира на баща си и го моли да оттегли хората си. Обещава скоро да го запознае с Енгин.

Еда и Мело се промъкват в дома на Семиха. Тя обаче ги хваща и осуетява плановете им.

Балджа кани Серкан на работна вечеря. В същия ресторант пристигат Еда, Семиха и Сеймен.

Балджа разбира, че Серкан има алергия от ягоди. Докато той разговаря с Еда, Балджа слага в напитката му ягодов сок от своя коктейл. Серкан получава задух и Балджа го придружава до болницата. По-късно в апартамента на Серкан Балджа настоява да остане при него в случай, че има нужда от помощ.

Еда е притеснена за Серкан, тъй като е забелязала, че той не се чувства добре. Семиха я подканва да отиде до дома му, за да се увери, че всичко е наред.

Еда пристига в апартамента и заварва Балджа с една от ризите на Серкан. Досеща се какво се опитва да направи Балджа и я изгонва. Еда събужда Серкан и му разказва за интригите на Балджа. Двамата прекарват нощта заедно.

На другия ден Еда моли Серкан за време, за да уреди някои неща преди да възобновят връзката си. Серкан се съгласява, но е огорчен, че тя му няма доверие.

Александър купува червена роза. Айфер и Айдан осъзнават, че Александър е влюбен в жена, която не е една от тях.

Серкан се разгневява, когото отново вижда Сеймен в офиса. Заявява му, че не иска да го вижда близо до Еда.

Айдан и Айфер отиват в ресторанта, за да видят жената, пленила Александър. Двете се успокояват, когато научават, че розата е за негова служителка, която се е справила добре със задълженията си.

С общи усилия Еда и Мело успяват да разберат паролата от сейфа на Семиха. Еда го отваря и в плика намира бележка, че не може да надхитри баба си.

Серкан се качва на самолета за Париж. Появява се Еда, която с пръстени в ръце, му предлага да се ожени за нея.

Вавилон
Babil
Сезон 2, епизод 18

Ирфан удря Егемен, когато разкрива на Дениз, че е негов баща, след което прибира детето в дома си. И ...

Babil: Сезон 2, епизод 18

Ирфан удря Егемен, когато разкрива на Дениз, че е негов баща, след което прибира детето в дома си. Ирфан обяснява на сина си, че Егемен се е оженил за майка му и много иска той да бъде негов син.

Дениз моли баща си да остане при него и Ирфан взима решение да заминат. Двамата се измъкват от къщата, но скоро полицаи предотвратяват бягството им.

Сюлейман се прибира и обвинява Илай, че е дала на Ирфан кода от касата. Илай успява да се оправдае и да го заблуди.

Егемен моли Еда да заведат дело, за да получат попечителството над Дениз.

Ирфан наема адвокат, който да попречи на бившата му съпруга да вземе сина му. Заканва се да отнеме всички пари на Егемен и Сюлейман.

Ирфан се среща с Йозкан. Обяснява му, че може да изпере парите, които му дава. Ако иска обаче да продължи съвместната им дейност, настоява да разреши проблема със Сюлейман, тъй като мафиотът се опитва да го убие и саботира работата му.

Йозкан извиква Хакан и Сюлейман. Сюлейман излъгва Йозкан, че Хакан е този, който е подменил парите на Ирфан. Йозкан заявява на Сюлейман, че повече няма да работи с него.

Ирфан съобщава на Сюлейман, че ще му прости и ще спаси Хакан от наказание, ако мафиотът му поиска прошка и му целуне ръка. Сюлейман отказва и Йозкан забива нож в ръката на Хакан.

Хакан отива при майка си и я моли за прошка. Осъзнал е, че е допуснал грешка като е взел страната на баща си.

Егемен разбира, че кредитните му карти са празни. Продава часовника си, за да купи театрални костюми за представлението, в което участва Дениз. В края на пиесата директорът на училището благодари на Егемен, а Ирфан се разстройва, тъй като мъжът нарича Егемен „бащата на Дениз“. Нихал се опитва да го успокои.

Ирфан отива в затвора и се среща с Махмут. Моли го да му намери дефектни оръжия.

Ирфан посещава Зейнел. Желае мафиотът да направи услуга на Йозкан. Още докато са заедно, Зейнел се обажда на Сюлейман и му казва, че се нуждае от оръжие. Сюлейман се съгласява да го достави като за целта смята да вложи всичките си пари. Ирфан благодари за услугата на Зейнел и обещава да поздрави Йозкан.

Сюлейман иска от Илай да му прехвърли къщата си, за да я заложи, но тя му отказва.

Егемен успява да заблуди Еда, за да се съгласи да инвестира парите си.

По куриер Ирфан изпраща телефон на Илай. Обажда й се и я моли да продаде къщата. Желанието му е тя да даде парите на Сюлейман и след това да отиде при него. Обяснява й, че е готов да й даде последен шанс да бъдат заедно.

Еда и Егемен пристигат в банката, за да вземат парите. В последния момент Егемен размисля и й признава, че сделката е незаконна и настоява да вземе парите си. Еда обаче е решена да му ги даде.

Илай посещава Кудрет. Иска от нея да купи къщата й. Кудрет се съгласява и Илай дава парите на Сюлейман.

Ирфан успява да провали сделката на Сюлейман и Егемен и да вземе всичките им пари.

Ирфан отива при Илай в къща в гората. Нихал, която го следи, ги вижда прегърнати.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 25

Всички, които присъстват на партито, се отправят към полицията. Джерен обяснява на Серкан, че го раз ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 25

Всички, които присъстват на партито, се отправят към полицията. Джерен обяснява на Серкан, че го разпитват по подозрение за подкуп и манипулиране на резултатите от търг. Серкан е уверен, че има нещо друго.

Семиха показва на Еда подготвени новини, уличаващи Серкан, които ще се появят в пресата, ако Еда не изпълни условието й. Семиха настоява младата жена да изостави Серкан. В замяна тя ще го изкара от затвора. Еда й отказва и се връща в полицията.

Джерен уверява приятелката си, че положението на Серкан е сериозно. След като разговаря със Серкан и разбира, че той може да влезе в затвора, Еда се връща при баба си и се съгласява на условията й. Семиха заповядва на Тахир да задейства плана по освобождаването на Серкан. Серкан излиза от ареста.

Еда споделя с приятелките за ултиматума на Семиха и ги моли да не казват на никого, дори и на Серкан. Еда съобщава на леля си, че ще напусне компанията.

Серкан отива в дома на Еда, за да я търси, но Айфер отказва да му каже къде да я открие.

На събрание Серкан заявява, че ще намери този, който го е наклеветил.

Енгин и Пъръл информират Серкан, че са загубили клиент заради арестуването му предишния ден. Еда влиза в кабинета на баба си и я обвинява, че не изпълнява своята част от договора. Уверила я е, че бизнесът на Серкан няма да пострада. Семиха я успокоява. Ще оправи нещата, но иска скоро и тя да изпълни своето обещание.

Семиха съобщава на Серкан, че е намерила клиент - принц Сеймен. Той възнамерява да живее в Истанбул и желае да си построи голямо имение. Принц Сеймен пристига в офиса. Семиха го запознава с Еда. Принцът е впечатлен от нея.

Айдан моли Балджа за помощ. Иска двете заедно да оправят взаимоотношенията между Серкан и Еда.

Пъръл получава обаждане от баща си. Не се решава да му каже, че тайно се е омъжила.

Александър кани Айфер в своя ресторант. Айдан също получава съобщение от него за покана в ресторанта.

Принц Сеймен подписва договор със Серкан за изготвяне на проект на къщата му.

Айфер и Айдан остават изненадани, когато в ресторанта разбират, че и двете са канени на вечеря от Александър.

Принц Сеймен извиква Еда да огледат заедно земята, на която смята да построи къщата си.

Енгин информира Серкан, че Алптекин е арестуван на Бахамите.

Сеймен кани Семиха, Еда и Серкан в дома си, за да отпразнуват началото на проекта. Семиха подканва Еда да прекрати връзката си със Серкан, защото търпението й е на изчерпване.

Еда съобщава на Серкан, че не могат да бъдат заедно. Серкан се досеща, че зад решението й стои Семиха. Еда потвърждава подозрението му и добавя, че Семиха й е припомнила какво е загубила. Ако остане с него, всеки път, когато го погледне, ще вижда обвиняващите очи на родителите си.

Вавилон
Babil
Сезон 2, епизод 17

Йозкан решава да даде шанс на Ирфан, когато разбира, че е успял да измами Сюлейман. Нихал отива ...

Babil: Сезон 2, епизод 17

Йозкан решава да даде шанс на Ирфан, когато разбира, че е успял да измами Сюлейман.

Нихал отива в хотела при баща си и му заявява, че той е най-голямото изпитание в живота й. Настоява да се махне от града.

Кудрет дава на Ирфан стар часовник, с който да участва на търг за антики. Уговарят се да го купи тя, за да изперат парите на Йозкан.

След като Ирфан взима парите от Йозкан, Сюлейман и Ялчън му залагат капан. Предизвикват инцидент и без да разбере Ирфан успяват да разменят чантата с парите.

Фунда помага на Егемен да организира сватба, с която да изненадат Еда. Сафет побеснява, когато узнава и укорява съпругата си, че помага на Егемен. Сигурен е, че щом се оженят, няма да позволят на Ирфан да се среща с Дениз. Сафет незабавно информира Ирфан.

Егемен отива при Еда в салона за разкрасяване и я моли да облече булчинската рокля, която е избрал. Еда му съобщава, че все още не е готова да се омъжи, но Егемен успява да я убеди. Сюлейман и Илай се присъединяват към тях, за да бъдат свидетели на сватбата.

Ирфан пристига след подписването и обвинява Еда, че ще отглежда Дениз с убиец.

Ирфан моли Сафет да му заведе Дениз, но междувременно Еда се прибира и не му позволява.

Еда информира Дениз, че Егемен ще остане в дома им известно време. Категорично му забранява да се среща с баща си, докато не говори с него.

През нощта Дениз телефонира на Ирфан и му казва, че иска да го види. Ирфан му съобщава да го чака. Взима парите от касата, качва Дениз в колата си и заминават.

Хакан изненадва Айше. Води в офиса баща й и я осведомява, че е решил да му даде шанс. Той ще бъде новият им шофьор.

Ирфан обяснява на Дениз, че за да могат да останат заедно, трябва да заминат само двамата. Дениз се разстройва, когато узнава, че майка му няма да ги придружи.

Еда и Егемен не успяват да намерят Дениз в къщата. Егемен отказва да информират полицията и се обажда на Сюлейман за помощ.

Нихал предава баща си на полицията.

Ирфан връща Дениз на Еда. Обвинява я, че се е омъжила за мафиот. Егемен го чува, изпуска нервите си и заявява, че Йозкан ще го убие. След като чува думите му, Ирфан се досеща, че има проблем с парите. Установява, че са фалшиви.

Ирфан посещава Илай и я моли да отвори сейфа на Сюлейман, но тя отказва да го направи.

Ирфан телефонира на Седат и го информира какво се е случило.

Нихал и Ирфан отиват в офиса. Опитват се да отворят сейфа. Междувременно Илай решава да помогне на Ирфан и му праща кода. Ирфан успява да вземе парите и да се яви навреме на търга, за да купи часовника.

Сюлейман посещава Йозкан, за да му каже, че Ирфан не се е справил със задачата. Междувременно разбира, че Ирфан е взел парите от сейфа.

Еда гони Егемен от дома си. Дениз чува, че двамата са се оженили и бяга при баща си. Иска да остане при него, защото не харесва Егемен. Егемен отива да го вземе. Удря Ирфан и заявява на Дениз, че не Ирфан, а той е неговият баща.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 24

Семиха обяснява на Еда, че е дошла, защото според нейните съветници, холдингът представлява добра ин ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 24

Семиха обяснява на Еда, че е дошла, защото според нейните съветници, холдингът представлява добра инвестиция, а също така иска да бъде близо до нея и Айфер. Еда се разгневява и заявява на баба си, че двете имат сметки за уреждане.

Серкан се опитва да успокои Еда и я уговаря да поговорят, за да намерят разрешение на проблема. Междувременно Семиха се настанява в кабинета на Серкан и проучва досиетата на служителите.

Серкан е сигурен, че целта на Семиха е да му отмъсти заради баща му. Според него тя ще се опита да го разори, а също и да ги раздели.

Тахир, доверен човек на Семиха, я уверява, че е уредил проблема с Алптекин.

Еда отива при баба си и й заявява, че не желае да присъства в живота си и настоява да си тръгне. Семиха обяснява на Еда, че съдбата на Серкан е в нейни ръце. Ако Еда се омъжи за мъж, когото тя избере, ще продаде акциите си и ще замине. Ако остане обаче със Серкан, ще унищожи както холдинга, така и него.

Айфер се чувства развълнувана, тъй като Александър иска да се запознае с нея.

Айдан получава документите за развод.

Еда посещава Серкан и му споделя разговора си със Семиха. Колебае се как да постъпи и обмисля варианта да напусне живота на Серкан. От своя страна Серкан се чувства огорчен, тъй като Еда не е сигурна какво изпитва към него и е склонна твърде лесно да се откаже. Разкрива й чувствата си и добавя, че е готов да се справи с всички проблеми, ако тя е до него. Еда се съгласява да останат заедно.

Еда и Серкан отиват при Айдан и Айфер и ги уведомяват кой е новият съдружник. Еда обяснява, че Семиха е пристигнала в Истанбул и е купила акциите на Ефе. Серкан допълва, че Алптекин е изчезнал и от няколко дни никой не го чувал и виждал.

Семиха кани Балджа на вечеря. Разбира, че младата жена е влюбена в Серкан и планира да се съюзи с нея. Семиха я уверява, че ще има пълната й подкрепа, ако реши да се бори за Серкан, независимо с какви средства.

Семиха посещава дъщеря си. Обяснява й, че е пристигнала за да се сближи с тях и да защити интересите на Еда. Семиха обещава да си тръгне, ако се убеди, че Еда не я свързват никакви отношения със Серкан освен служебни.

Серкан свиква съвещание и съобщава на колегите си, че Семиха ще се опита да привлече някои от тях на своя страна.

Семиха казва на Еда, че тя е единствената й наследница и има възможността да се възползва от всичко, което могат да й осигурят парите и властта й. Еда отказва предложението й.

Ферит и Джерен взимат решение да започнат на чисто. Двамата се преструват на непознати, които постепенно се опознават.

Еда се разгневява, когато разбира, че баба й се е самопоканила и ще остане в дома им. Съобщава на Айфер, че ще пренощува при Джерен. Междувременно отива в дома на Серкан, за да му каже, че не могат да бъдат заедно. Той обаче я моли да остане при него през нощта. Еда се съгласява.

Пъръл обяснява на Енгин, че нейните родители не са като неговите. Двамата са се карали през цялото й детство и накрая тя се е изнесла, за да се спаси от тях. Страхувала се е да му признае истината. Енгин я уверява, че я обича.

Семиха разбира, че Еда е прекарала нощта при Серкан и се отправя към дома му, за да й потърси сметка. Айфер, Айдан и Сейфи също отиват. Сейфи докарва шеф Александър в дома на Серкан, тъй като италианецът не е намерил никого в къщата на Айфер. Известният готвач пробва ястията на Айфер и остава възхитен.

Енгин и Пъръл се женят без присъствието на родителите си. Техни свидетели стават Лейля и Ердем.

Серкан се обажда на Мело и й казва да организира парти в офиса по случай Нова година и в същото време ще отпразнуват брака на Енгин и Пъръл.

Балджа изпочупва някои от вещите в дома си, след което телефонира на Серкан. Моли го да дойде, тъй като в дома й има крадец. Серкан отива и настоява да се обадят на полицията. Балджа отказва. Иска Серкан да остане при нея през нощта. Серкан отклонява поканата и й предлага да присъства на новогодишното парти, но Балджа решава да остане в дома си и да уведоми полицията за инцидента.

Серкан отива на партито и подарява на Еда колие по случай Нова година. Пристигат полицаи и съобщават на Серкан, че трябва да ги придружи, тъй като срещу него има подадена жалба.

Вавилон
Babil
Сезон 2, епизод 16

Еда отказва предложението за брак на Егемен. Той се опитва да я убеди, че няма друг начин да отдалеч ...

Babil: Сезон 2, епизод 16

Еда отказва предложението за брак на Егемен. Той се опитва да я убеди, че няма друг начин да отдалечат Ирфан от Дениз. Настоява, че се е променил и я иска в живота си. Еда обещава да си помисли.

Ирфан признава на Нихал, че е допуснал грешка, тъй като не й се е доверил.

Сюлейман се разгневява, когато разбира, че Ирфан се е спасил. Отказва обаче предложението на Ялчън да го убие, за да не привлекат вниманието върху себе си.

От сервиза потвърждават на Нихал, че спирачките на колата са били повредени.

Ирфан се среща с Джихан и го моли да му намери охрана.

Ирфан и Егемен се сбиват. Еда отива в полицията и получава ограничителна заповед. В продължение на месец Ирфан не може да доближава нея и сина им. Ирфан е бесен на Еда и решава да послуша съвета на Джихан – да се отнася с хората така, както те се отнасят с него. Заканва се да унищожи Вавилон.

Егемен казва на Сюлейман, че иска да влезе в бизнеса с оръжията.

Ирфан се среща с хора, инвестирали във Вавилон и им съобщава, че мините са изчерпани. Съветва ги да изтеглят парите си.

Ирфан признава на Нихал, че Вавилон е пирамида. Нихал е сломена от чутото.

Хакан среща Айше. Забелязва, че е разстроена, но тя отказва да му сподели какво се е случило. Хакан я кани да хапнат навън и й разказва за проблемите с родителите си.

Сюлейман успява да вземе пари от Зейнел и ги дава на инвеститорите.

Ирфан обяснява на Кудрет, че за да победи Сюлейман, се нуждае от помощта й. Иска да достигне до хората, на които той разчита. Кудрет обещава да го запознае с човек, който ще го въведе в средите на Сюлейман.

В офиса се появява бащата на Айше и я моли за пари. Мъжът информира дъщеря си, че ще го убият заради дългове.

Кудрет се среща с Екбер, стар приятел на баща си. Обяснява му, че е наела Ирфан, за да й помага и желае той да го представи на Йозкан. Настоява Ирфан да влезе в техните среди.

Егемен отива при Еда и й съобщава, че Вавилон вече не е пирамида. Спазил е обещанието, което е дал и отново й предлага брак. Еда му отказва.

След разговора си с Егемен тя тайно влиза в къщата на Ирфан. Междувременно се появява Ирфан, а след него и Илай. Ирфан споделя с Илай, че Еда и Егемен са разбили мечтите му и са го лишили от щастлив живот с нея. Заканва се да им отмъсти. Казва й, че я обича и иска, когато този ден настъпи, тя да е до него. След като Илай си тръгва Ирфан обяснява на Джихан, че държи Сюлейман в ръцете си.

Еда успява да се измъкне незабелязано от къщата на Ирфан. Разстроена, от разговора, който е подслушала, сваля халката си и я изхвърля.

Нихал разбира, че са арестували баща й.

Еда отива при Егемен и му съобщава, че е съгласна да се омъжи за него.

Сюлейман и Егемен се отправят към мястото, на което ще се срещнат с големия шеф. Екбер решава да представи Ирфан на шефа. Йозкан се запознава с Егемен и Ирфан. Заявява им, че ще работи с един от тях, а те трябва да го убедят в качествата си.

Нихал отива в полицията заради баща си и там среща Хакан, когото са извикали, за да му върнат откраднатия портфейл.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 23

Еда решава да си тръгне от апартамента на Серкан, след като намира там Балджа. Серкан я уверява, че ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 23

Еда решава да си тръгне от апартамента на Серкан, след като намира там Балджа. Серкан я уверява, че взаимоотношенията му с Балджа са само служебни и я моли да остане.

Балджа сваля една от обиците си и я поставя зад възглавницата на дивана, след което си тръгва. Минути по-късно Еда намира бижуто и се досеща, че Балджа умишлено я е оставила, за да има повод да се върне. Серкан опровергава мнението на Еда, тъй като не вярва, че Балджа се интересува от него.

Сейфи споделя на Айдан, че Еда и Серкан не могат да се съберат, тъй като Айфер е против връзката им. Айдан се заканва да промени нещата.

В офиса Балджа спира Еда и я пита каква са взаимоотношенията й със Серкан. Еда й казва, че не са заедно и й връща обицата.

Ферит признава на Джерен, че е влюбен в нея.

Серкан и Еда се обзалагат. Еда вярва, че Балджа се интересува от него, но Серкан е на различно мнение. Двамата решават да се обзаложат. Ако спечели Еда, Серкан ще спре да я преследва, а ако победи Серкан, ще отидат на вечеря в Париж.

Серкан предлага на Еда да поканят Балджа на обяд и да разберат кой от тях е прав. По време на срещата Балджа недвусмислено проявява интерес към новия си шеф, но Серкан продължава да не е убеден в намеренията й. Междувременно Ефе телефонира на Еда. Серкан й признава, че я ревнува.

Айфер получава сладкиш, който се прави в родния й край. Тя вярва, че подаръкът за рождения й ден е от шеф Александър и остава шокирана и ядосана, когато разбира, че човекът, който го е изпратил, е майка й.

Сузи съветва Балджа да подкопае доверието на Серкан в Еда.

Айфер получава нож като подарък от шеф Александър. С него унищожава сладкиша, получен от майка й.

Сейфи и Айдан посещават Айфер. Айдан й предлага да работят по общ проект за фондацията съвместно с шеф Александър. Айфер не е склонна да приеме предложението й, тъй като предпочита тя и Еда да не се срещат повече с нея и Серкан.

Серкан кани колегите си да работят в дома му. Еда ревнува Серкан и се дразни все повече от Балджа.

Балджа преглежда папката, в която има информация за фирмите, които Еда трябва да препоръча на Серкан. Взима оттам документа, в който пише, че срещу една от фирмите има заведено дело.

Мело и Фифи се опитват да разберат коя е приятелката на Балджа. Фифи звънни на вратата й и Сузи решава, че тя е Неслихан, жена, която очаква, но не познава. Обяснява на Фифи, че помага на приятели и приятелите им да се свържат с подходящия за тях човек като им дава полезни съвети за любовта. Междувременно Балджа звъни на Сузи и я информира, че е взела важна страница от доклада, който подготвя Еда.

Фифи излиза от дома на Сузи и споделя на Мело, че жената е наставник на Балджа и се опитва да я сближи със Серкан.

Серкан избира фирмата, препоръчана от Еда.

Семиха се обажда на дъщеря си. Еда взима телефона от ръцете на Айфер и заявява на баба си, че не иска повече да ги притеснява.

Еда и Мело отиват в къщата, в която трябва да се настани новият партньор на Серкан, за да оставят цветя. Мело е заинтригувана от една от стаите, която е заключена, но Еда не й позволява да влезе.

Мело проследява Балджа на срещата й със Сузи. Балджа я забелязва и съобщава на Сузи, че Мело е приятелка на Еда. Когато Балджа си тръгва, Сузи разговаря с Мело. Излъгва я, че Балджа има бивш приятел, с когото ту се събира, ту се разделя. Мело споделя новата информация на Еда.

Еда се чувства объркана и осведомява Серкан, че вероятно се е заблудила относно Балджа и приема, че е загубила облога им.

Еда води Айфер на зимна пързалка по случай рождения й ден. Пристигат всички приятели на Айфер.

Балджа връща в папката на Еда документа, който по-рано е откраднала.

Пъръл се среща с баща си и го информира, че ще се омъжва.

Появява се Ферит и съобщава, че са спечелили търга. Серкан поздравява Еда, че не се е доверила сляпо на доклада, а е проучила фирмата и е разбрала, че има заведени дела срещу собствениците. В последния момент са избрали друга фирма.

Лейля представя новия партньор във фирмата като г-жа Семиха. Еда се досеща, че жената е нейната баба.

Вавилон
Babil
Сезон 2, епизод 15

Ирфан заявява на Седат и Нихал, че ако го освободят, ще им предаде тези, които стоят над Сюлейман и ...

Babil: Сезон 2, епизод 15

Ирфан заявява на Седат и Нихал, че ако го освободят, ще им предаде тези, които стоят над Сюлейман и Махмут. Обещава, че ще влезе в организацията им и ще им съобщава всичко, което види и чуе.

Нихал разбира, че Ирфан не знае нищо за мафиотите. Когато двамата остават сами, Ирфан й обяснява, че ще се бори за сина си и това е единственият начин да излезе на свобода. Нихал му дава информация за мафиотите, която трябва да каже на прокурора, за да му повярва.

Фунда съветва Еда да даде шанс на Егемен.

Освобождават Ирфан от затвора.

Илай и Сюлейман се женят. Ирфан се появява на тържеството, но Нихал го забелязва и не му позволява да се покаже.

Айше пита Хакан дали биха я назначили отново във Вавилон.

Ирфан очаква Дениз в къщата, когато се прибират от сватбата. Двамата прекарват известно време заедно, а щом Дениз заспива, Ирфан си тръгва като напълно игнорира Еда.

Ирфан благодари на Нихал, че е повярвала в него и му помага.

Ирфан посещава Кудрет. Предлага й да се съюзят срещу Сюлейман. Обещава й, че ако го наеме, ще измисли начин как да победи Сюлейман на предстоящия търг.

Дениз доверява на Егемен, че баща му се е завърнал. Еда заявява на Егемен, че ако се случи нещо с Ирфан, ще държи него отговорен. Предупреждава го да внимава.

Егемен и Ирфан се срещат. Ирфан го обвинява, че заради завист и амбиция иска да вземе сина му, а не защото се интересува от него.

Ирфан успява да попречи на Сюлейман да участва в търга с Вавилон. Сюлейман е бесен и се заканва да уредят сметките си.

Нихал укорява Ирфан, че е непредпазлив и излага на опасност както своя живот, така и нейния.

Еда остава насаме с Ирфан. Опитва се да се извини за лъжата си, но Ирфан я обвинява, че е разбила целия му живот.

По заповед на Сюлейман Ялчън поврежда колата на Ирфан.

Нихал разбира, че Сюлейман подготвя покушение срещу Ирфан и се опитва да го предупреди.

Ирфан си тръгва от фирмата и докато шофира, установява, че спирачките отказват. Шофьорът на колата зад него го удря и автомобилът на Ирфан се преобръща.

Егемен уверява Еда, че Ирфан иска да отмъсти на всички. Сигурен е, че ще отведе Дениз.

Егемен предлага брак на Еда.

Нихал намира Ирфан и успява да го измъкне от колата минути преди да се взриви.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 22

След целувката Еда удря шамар на Серкан и му напомня за договора между тях. Селин взима писмото ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 22

След целувката Еда удря шамар на Серкан и му напомня за договора между тях.

Селин взима писмото, което по-рано е оставила в кабинета на Серкан.

Алптекин се прибира и съобщава на Айдан, че иска развод.

Серкан и Еда отиват във фирмата. Селин разказва на Серкан истината относно публикацията на Фатма за годежа му с Еда. Ефе също е знаел истината и я е изнудвал. Селин допълва, че смята да напусне работа и ще му продаде акциите си.

Серкан обяснява на Ферит, Джерен и Еда, че повече не трябва да има никакви тайни между тях. Серкан моли Енгин да проучи какво е целял Ефе, за да изнудва Селин.

Серкан казва на Еда, че заради лъжата е необходимо да изкупи вината си. Иска от нея да изпълни три негови желания.

Алптекин посещава сина си в офиса. Съобщава му, че макар той да не е бил добър баща, е сигурен, че някой ден Серкан ще бъде такъв. Според него Еда е правилният избор и ако не допусне неговите грешки, ще бъдат щастливи. Серкан заявява на баща си, че повече не иска да го вижда и настоява да напусне живота му.

Айдан отива във фондацията и уведомява Несрин, че ще се кандидатира за председател.

Серкан и Еда провеждат интервю за нов PR специалист, който да заеме мястото на Селин. Еда не харесва нито една от кандидатките и преглежда отново документите. Избира жена на име Балджа Кочак. Двамата провеждат събеседване с нея и Серкан я назначава на работа.

Селин дочува телефонен разговор на Балджа, след което я кани в офиса си. Съобщава й, че ако иска да преуспее във фирмата, трябва да опознае Серкан.

Серкан уведомява Балджа, че пред дома на майка му има журналисти. Тя предлага да помогне и успява да спре публикациите за развода на Айдан и Алптекин.

Айдан моли Еда и Балджа да й помогнат да спечели председателското място.

Серкан съобщава на Еда едно от желанията си. Иска от нея да му се довери безусловно, но тя му обяснява, че ще й е невъзможно да го изпълни. Тогава той настоява да го изненада и някоя вечер да почука на вратата му.

Серкан се надява, че ще появи още същия ден. На гости обаче му идват Енгин, Ферит и Ердем.

Ферит кани Джерен на вечеря. Тя се съгласява.

Енгин споделя с Мело и Ердем, че ще предложи брак на Пъръл. Не се сеща за подходящ романтичен начин и ги моли за идеи.

Айдан печели мястото на председател. Кани всички на купон в дома си. В разгара на празненството пристига Селин, за да се сбогува. Енгин се появява на бял кон и моли Пъръл да се омъжи за него.

По-късно вечерта Серкан отново се надява да се появи Еда, но пред вратата му застава Балджа. Той я кани да влезе.

Еда се притеснява, че е поставила твърде големи изисквания пред Серкан и решава да отиде в дома му. Остава шокирана, когато там намира Балджа.

Вавилон
Babil
Сезон 2, епизод 14

В полицията Ирфан обяснява, че не познава Махмут. Няма нищо общо с контрабандата на оръжие и е бил н ...

Babil: Сезон 2, епизод 14

В полицията Ирфан обяснява, че не познава Махмут. Няма нищо общо с контрабандата на оръжие и е бил на яхтата, защото е искал да я наеме.

След като чува показанията му, Нихал е убедена, че Ирфан е невинен. Седат обаче е на коренно различно мнение. Тайно от колегите си, Нихал информира Ирфан, че Егемен го е предал.

Егемен пристига в полицията и признава на Ирфан, че цял живот му е завиждал. Бил е влюбен в Еда, а Ирфан дори не го е забелязал. Егемен добавя, че Дениз е негов син.

Еда отива при Егемен и го обвинява, че е казал истината на Ирфан. Заявява, че няма да му позволи да бъде баща на сина й.

Ирфан принуждава един от надзирателите да му даде телефона си. Обажда се на Еда и разбира, че Егемен не го е излъгал. Остава шокиран и съкрушен от мъка.

Нихал се вижда с Ирфан. Обяснява му в какво е обвинен и го моли да й се довери. Ирфан обаче й заявява, че не го интересува колко време ще остане в затвора.

Хакан информира майка си, че ще освободят Сюлейман. Кудрет укорява сина си, че му е помогнал.

Кудрет отива в ареста и се среща със Сюлейман. Изнудва го да й припише цялото имущество, а в замяна тя няма да го обвинява в нищо. Сюлейман подписва документите.

Еда посещава Илай и я уведомява, че Ирфан е в затвора, защото Егемен го е предал.

В офиса Айше съобщава на Егемен, че плановете й са се променили и иска отново да започне работа. Егемен я отпраща й я осведомява, че Ирфан е арестуван.

Илай обвинява Егемен, че е натопил Ирфан. Заплашва да го предаде в полицията, но мъжът я разубеждава.

Адвокатът уведомява Илай, че Ирфан не желае да се защитава в съда. Преместват Ирфан в затвора.

Сюлейман излиза на свобода.

Сафет дава на Еда куфарите, които Ирфан е оставил за нея. Еда ги отваря и открива огромна сума пари. Еда и Сафет слагат парите в банков сейф.

Фунда завежда Дениз в парка. Егемен се присъединява към тях.

По заповед на Сюлейман двама мъже се опитват да убият Ирфан.

Еда разбира, че Егемен е платил наема. Разгневява се на сестра си, че е разговаряла с него.

Кудрет информира Сюлейман, че се е погрижила никой от познатите им да не му даде пари.

Нихал посещава Ирфан в затвора и остава шокирана, когато той отказва да се обади на Дениз. По-късно през деня Ирфан звъни по телефона, но когато чува гласа на сина си, затваря и се разгневява.

След разговор със Сюлейман Илай се съгласява да се омъжи за него.

Ирфан моли Нихал да му позволи да се чуе със сина си. Дениз узнава, че баща му е в затвора и настоява Еда да го заведе при него.

Сюлейман и Егемен решават да работят заедно. Сюлейман разбира, че Дениз е син на новия му партньор.

В затвора Ирфан се среща с Махмут. Уговарят се да се съюзят срещу Сюлейман.

Ирфан телефонира на Седат и го информира, че иска да говори.

Фунда позволява на Егемен да поиграе с Дениз, а Еда го кани на вечеря.

Ирфан заявява на Седат и Нихал, че оръжията, които са намерили са негови и той се занимава с контрабанда.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 21

Серкан се чувства разочарован, че Еда не се е присъединила към него в ресторанта. Споделя огорчениет ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 21

Серкан се чувства разочарован, че Еда не се е присъединила към него в ресторанта. Споделя огорчението си с Енгин и заявява, че повече няма да настоява и ще спазва договора на Еда.

Еда разкрива на приятелките си, че Серкан не се е появил на вечерята. Заканва се той никога да не научи, че е била там.

Айфер прочита писмото. Съобщава на Еда, че повече не иска да имат каквито и да е взаимоотношения както със Серкан, така и със семейството му. Настоява Еда да напусне работа.

Айфер отива в дома на Алптекин, но Сейфи я уведомява, че Алптекин се е изнесъл, а Айдан го е хванала с любовницата му. Сейфи й доверява, че е много притеснен, тъй като Айдан е застинала в една поза и не реагира. Когато Айдан се съвзема, Айфер й заявява, че тя и Еда късат всички връзки със семейство Болат.

Еда доверява на Ефе, че възнамерява да напусне фирмата. Той й предлага да работи сама с негов клиент. Еда не е сигурна, че ще се справи, но се съгласява да ги запознае.

Ферит се опитва да се извини на Джерен. Уверява й, че вече няма чувства към Селин, но Джерен не вярва на думите му.

Айфер си тръгва от дома на Болат, но Сейфи я настига и убеждава, че Айдан се чувства много зле. Айфер се съгласява да се върне и кани Айдан в дома си, за да се разсее.

Селин запознава Еда с фотографа Джан, който трябва да й направи снимки за кампанията във фондацията.

Серкан забелязва пръстена на ръката на Лейля. Секретарката признава, че е сгодена за Ердем.

Серкан разбира къде ще се проведе фотосесията на Еда и пристига на адреса.

Джерен информира Ефе и Ферит, че според нея Селин е отговорна за публикацията във вестника, свързана с раздялата на Серкан и Еда. Обещава скоро да го докаже.

Серкан посещава дома на Айфер, за да прибере майка си. Айфер уверява младия мъж, че не го обвинява за нищо, но настоява да стои далеч от Еда.

Ефе предлага на Селин да купи акциите й.

Ефе отива при Фатма. Подкупва я и разбира, че Селин й е платила, за да направи публикацията.

Докато всички са в дома на Айфер, Еда случайно признава на Серкан, че го е чакала в ресторанта, но той не се е появил. Серкан я уверява, че е бил там. Стига до извода, че някой е сменил плика и затова Еда е била в друг ресторант.

Пристигат Енгин и Пъръл. Причината е, че Енгин ще поиска ръката на Пъръл. Мело обаче се заблуждава, че Серкан ще иска Еда и предупреждава Айфер. По-късно всички се забавляват от объркването.

На другия ден Серкан води Еда в известен ресторант.

Ефе пуска запис на Селин със самопризнанията на Фатма. Селин се готви да напусне фирмата, но подслушва разговор между Джерен и Ферит. Разбира, че Еда също е знаела кой е поръчал първата публикация на Фатма. По молба на Ферит не е казала нищо на Серкан. Селин се връща в кабинета си и пише писмо на Серкан.

Серкан помага на Еда да преодолее страха си от асансьори и я целува.

Вавилон
Babil
Сезон 2, епизод 13

Ирфан идва на себе си и тръгва след Хакан. Нихал се присъединява към него и двамата се опитват да на ...

Babil: Сезон 2, епизод 13

Ирфан идва на себе си и тръгва след Хакан. Нихал се присъединява към него и двамата се опитват да намерят Дениз.

Хакан телефонира на Ирфан и му заявява, че ако не отиде в полицията и не признае престъплението, ще убие сина му.

Ирфан се свързва с Егемен и го информира, че Хакан е отвлякъл Дениз. Моли го да вземе Дениз от Хакан, а междувременно той ще се предаде. По пътя Ирфан катастрофира.

Хакан се обажда на баща си и разбира, че Ирфан не се е предал. Сюлейман му нарежда да убие Дениз, но Хакан не се решава да нарани дете.

Нихал телефонира на Хакан и го уверява, че той по нищо не прилича на баща си.

Егемен намира Дениз и се чувства все по-объркан от новината, че е негов баща. Притеснен, да не отвлекат отново Дениз, той предлага на Ирфан да осъществи първоначалния си план и да се предаде в полицията. Ирфан обаче отказва.

Егемен купува колело за Дениз.

Ирфан споделя на Егемен, че смята да избяга със семейството си.

Егемен пита Еда защо го е излъгала и преди години не му е признала, че е бременна. Еда му обяснява, че той е бил изчезнал и не е могла да се свърже с него. Ирфан е спасил както нея, така и Дениз. Егемен настоява Еда да отиде при Ирфан и да му каже кой е истинският баща на Дениз.

Ирфан и Дениз се прибират. Ирфан съобщава на Еда, че според лекаря Дениз се чувства добре и могат да пътуват.

Егемен посещава баща си. Двамата излизат на брега и Егемен му доверява, че има внук. Иска уверение от него, че ще бъде добър баща.

Ирфан телефонира на Нихал и й благодари, че е убедила Хакан да не убива Дениз.

Еда моли Егемен да не казва на Ирфан, че не е баща на Дениз. Егемен отказва, тъй като е решен да вземе сина си.

Егемен и Ирфан разговарят. Ирфан признава на приятеля си, че няма да се предаде в полицията, защото желае да отгледа сина си. В живота би се отказал от всичко, но не и от Дениз. Не би го дал на никого, дори и ако Еда се влюби и заживее с друг мъж.

Егемен отива при Хакан. Заявява му, че смята да предаде Ирфан в полицията и така баща му ще излезе на свобода. Егемен се среща и със Сюлейман. Обяснява му, че ще обвини Ирфан за сделката с оръжията. В замяна иска да не му отмъщава. Сюлейман се съгласява. Двамата съставят план как да заложат капан на Ирфан.

Илай се обажда в лабораторията и моли да й изпратят отново резултата от ДНК теста на Дениз. Разбира, че Егемен е бащата. Илай решава да каже истината на Ирфан, но Еда я спира.

Ирфан и Егемен се качват на яхта, за да говорят с капитана, който ще изведе Ирфан и семейството му в чужбина. Докато Ирфан разговаря с Махмут, Егемен се отдалечава от яхтата с лодка. Пристига полиция. Ирфан успява да скочи във водата.

Седат и Нихал наблюдават операцията от брега. Нихал забелязва Ирфан, който плува във водата. Отива при него и го арестува за контрабанда на оръжие.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 20

Серкан моли Селин да си върви, след което обяснява на Еда, че преди 18 години баща му е дал на подиз ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 20

Серкан моли Селин да си върви, след което обяснява на Еда, че преди 18 години баща му е дал на подизпълнител да построи сградата. Фирмата е използвала некачествени материали, вследствие на което стената е паднала.

Еда се разстройва и напуска апартамента на Серкан. Отива при Алптекин и го обвинява, че е скрил истината от нея. Алптекин обяснява на Еда какво се е случило. След злополуката се е опитал да я издири, за да й помогне, но не я е открил, защото леля й е сменила фамилията й. Еда му заявява, че никога няма да му прости.

Серкан пристига и уверява Еда, че я обича. Еда е наясно, че той няма вина за случилото се. Укорява го обаче, че не е бил искрен с нея и вече е загубил доверието й.

Еда предлага на приятелките си да заминат за няколко дни.

Серкан иска от баща си да напусне живота им. Обвинява го, че през цялото му детство не е бил до него.

Край морето Еда си припомня моменти, които е изживяла с родителите си. Взима решение как ще продължи напред.

Алптекин се изнася от къщата.

Няколко дни по-късно Еда отива в офиса и иска от Серкан да подпише нов договор между тях, но без да го чете. Обяснява му, че вече отношенията им ще бъдат изцяло служебни.

Ефе съобщава на Еда, че заминава за Италия. В негово отсъствие тя трябва да се заеме с важен клиент.

За пръв път от много години Айдан посещава офиса на сина си.

Мело смята да напусне работа. Серкан нарежда на Енгин да назначи Мело за свой асистент.

Еда телефонира на Кадир и се представя като Есра. Излъгва го, че трябва да се видят по работа.

Селин се свързва с позната журналистка и я моли за услуга. Тя пристига с екипа си пред офиса и пресреща Еда. Пита я дали раздялата й със Серкан не е свързана с изневяра от негова страна. Еда припада. Серкан я качва в колата си.

Еда идва на себе си и Серкан й казва, че е чул телефонния й разговор и знае накъде е тръгнала. Настоява да отидат заедно при Кадир, защото въпросът засяга и двамата.

Ферит се обажда на Джерен. Иска да се видят, но тя е обидена и отказва да се срещне с него.

Еда обвинява Кадир, че заради немарливостта си е убил родителите й.

Сейфи вижда Алптекин в ресторант с непозната жена. Притеснен е какво да каже на Айдан.

Организира се коктейл от фондацията, в която членуват Айдан и Несрин, на който присъства екипът на холдинга.

Ефе обявява на колегите си, че се завръща окончателно в Италия. Няма да продаде акциите си и работата ще поеме партньорът му, чието име скоро всички ще научат.

Еда не се решава да каже на леля си, че Алптекин е отговорен за инцидента с родителите й. Пише й писмо, в което й разкрива истината.

Айдан отива в хотелската стая на Алптекин и намира там Есма.

Серкан кани Еда на вечеря. Дава й плик, в който пише адреса на ресторанта. Селин, която следи разговора им, успява да подмени плика.

Еда решава да приеме поканата на Серкан. Двамата обаче се чакат в различни ресторанти.

Вавилон
Babil
Сезон 2, епизод 12

Илай излъгва Сюлейман. Съобщава му, че се е опитала да съблазни Ирфан, за да го ядоса. Ирфан избива ...

Babil: Сезон 2, епизод 12

Илай излъгва Сюлейман. Съобщава му, че се е опитала да съблазни Ирфан, за да го ядоса. Ирфан избива пистолета от Сюлейман, но той гръмва и ранява Илай в ръката.

Еда и Егемен се скарват. Егемен я укорява, че при него търси единствено утеха. Обвинява я, че преди години го е оставила, за да се омъжи за мъж, който не я обича. Еда се разгневява и му напомня, че той е този, който я е изоставил. Еда си спомня как е отишла в дома на Егемен. Близките му са й споделили, че са загубили всичко заради дълговете на Егемен, а самият той е изчезнал. По същото време Еда е разбрала, че е бременна.

В болницата Илай казва на полицая, че е ранена при злополука. Сюлейман е чистел оръжието си, когато се е възпроизвел изстрел.

Сюлейман информира Ялчън, че няма да убие Ирфан. Иска да му причини такава болка, че да пожелае да е мъртъв.

Ирфан изпраща Егемен да измъкне от къщата Еда и Дениз. Егемен пристига с линейка и ги откарва в болницата. Ирфан обяснява на Еда, че трябва да останат в болницата няколко дни, докато той оправи нещата. Ще бъдат в безопасност, защото има камери и охрана.

Ирфан споделя плана си с Егемен. Необходимо е да намерят начин да вкарат Сюлейман в затвора.

Ирфан отива при Нихал и я информира, че е открил оръжията на Сюлейман, скрити в офиса на Вавилон.

Кудрет си спомня разговора си със Сюлейман. И двамата са си признали причините, заради които са се оженили един за друг. Сюлейман обаче й е заявил, че никога не я е обичал. Кудрет се прибира, изгаря дрехите на съпруга си и му се обажда, за да го информира, че е съгласна на развод.

Нихал извиква Седат и двамата с Ирфан му разказват плана си. Ирфан ще трябва да се види със Зейнел, за да поставят капан на Сюлейман.

Ирфан се среща със Зейнел. Казва му, че е взел стоката от Сюлейман и може да му я продаде с 20% отстъпка. След като Ирфан си тръгва, Зейнел информира Сюлейман.

Полицаите и Ирфан наблюдават Сюлейман и Ялчън, които отиват във Вавилон. Мафиотите разбират, че стоката липсва и намират Егемен в болницата. Сюлейман го принуждава да ги заведе на мястото, където са скрили стоката. Появява се полиция и Сюлейман е арестуван.

Ирфан посещава Илай и й казва, че двамата нямат общо бъдеще, тъй като той не може да живее далеч от сина си. Дава й чек със сумата, която е вложила във Вавилон.

Илай отива при Егемен и узнава, че той се изнася. Егемен й обяснява, че иска да замине, за да бъде надалеч от Еда. Доверява й, че е имал интимни отношения с Еда преди тя да се ожени за Ирфан. Илай го пита дали има вероятност Дениз да е негов син, тъй като Еда е била бременна преди сватбата. Съветва го да проучи въпроса, но Егемен отказва.

Илай тайно взима косъм от Егемен, а на следващия ден, когато Дениз идва в офиса, успява да вземе и от него.

Сюлейман извиква Хакан. Иска от сина си да даде урок на Ирфан.

Егемен и Ирфан се разбират да закрият Вавилон. Егемен ще вземе парите, а Ирфан ще поеме отговорност и ще влезе в затвора.

Егемен посещава Еда. Пита я дали Дениз е негов син. Еда отрича, след което го изгонва.

Ирфан се среща със Сафет. Дава му пари, които по-късно да предаде на Еда, както и писма за нея и Дениз.

Илай телефонира на Егемен. Информира го, че е направила ДНК тест. Иска той да отвори плика и да види резултата.

Ирфан се обажда на Нихал и й казва, че трябва да се видят, за да й разкрие нещо важно.

Егемен поглежда резултата, къса плика и излъгва Илай, че не е баща на Дениз. Егемен се чувства напълно шокиран и объркан от новината, че има син.

Хакан и хората му пресрещат Ирфан и Дениз, докато са на разходка в парка. Един от мъжете удря Ирфан, а Хакан отвлича Дениз.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 19

Серкан е притеснен от думите на Еда, че смята да продължи живота си. Двамата с Енгин стигат до извод ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 19

Серкан е притеснен от думите на Еда, че смята да продължи живота си. Двамата с Енгин стигат до извода, че тя възнамерява да се среща с други мъже.

Еда разказва разговора си със Серкан на приятелките си. Мело предлага за пред Серкан да измислят на Еда въображаемо гадже.

Айдан предупреждава Сейфи да мълчи, че може да излиза сама навън. Всички трябва да вярват, че тя е способна да напуска къщата само с Еда. По този начин ще поддържа връзката си с Еда, докато се убеди, че двамата със Серкан все още са влюбени един в друг.

Айдан и Еда излизат на кафе навън. Айдан й разказва, че травмата й е вследствие смъртта на по-големия й син Алп. Също така убеждава младата жена, че Серкан я е изоставил от страх, защото няма доверие на жените.

Ефе съобщава на колегите си, че вината за срутването на покрива е негова.

Еда съветва Ефе да продаде акциите си и да се върне в Италия. Уверява го, че Серкан няма да се успокои, докато не го отпрати.

Серкан споделя с Енгин, че трябва да изглади взаимоотношенията си с Еда. Не може да понесе мисълта, че тя ще се среща с други мъже.

В офиса пристига букет за Еда, придружен от бележка „Искам да те опозная“. Серкан я прочита и се разгневява.

Ферит и Алптекин информират Серкан, че Ефе знае за инцидента, случил се преди години. Вярва обаче, че те не са свързани с подизпълнителя, построил подпорната стена, която е рухнала.

След като се срещат на съвещание, адвокатът на Емре и Аслъ, уведомява Серкан и Алптекин, че ще работят заедно по проекта в Лондон.

Серкан съобщава на Енгин, че възнамерява да свика пресконференция, на която Ефе да обяви, че е отговорен за срутването на покрива.

Айдан е на мнение, че със Сейфи трябва да изготвят план и Еда да разбере за чувствата на Серкан.

Ферит кани Джерен на вечеря.

Фифи нарежда на Мехмет да отиде при Еда и да се преструва на влюбен. Серкан вижда двойката и пита Еда кой е мъжът.

Еда придружава Айдан на събрание на благотворителна организация. Айдан я представя като своя снаха.

Серкан се опитва да разговаря с Еда през целия ден, но тя прави всичко възможно, за да го избягва. Серкан й телефонира и й казва, че я обича.

Серкан се напива и се обажда на Еда. Еда се съгласява да го посети в дома му и двамата прекарват нощта заедно.

Джерен и Ферит прекарват чудесна вечер. По-късно Ферит й се обажда и й признава, че се нуждае от време преди да започне нова връзка.

Селин случайно открива вестникарски изрезки и се досеща кои са били и как са починали родителите на Еда. Отива при Серкан, за да поговорят и повдига въпроса, без да подозира, че Еда също е там и я чува.

Вавилон
Babil
Сезон 2, епизод 11

Ирфан и Илай чуват, че Сюлейман е пред вратата на хотелската стая. Илай моли Ирфан да се скрие. ...

Babil: Сезон 2, епизод 11

Ирфан и Илай чуват, че Сюлейман е пред вратата на хотелската стая. Илай моли Ирфан да се скрие.

Илай се разгневява на Сюлейман, че я е последвал в Сапанджа и е влязъл в стаята й без позволение. Сюлейман отказва да си тръгне. Предлага брак на Илай.

Еда телефонира на съпруга си и Сюлейман забелязва телефона на Ирфан на масата. Сюлейман вади пистолета си, претърсва стаята, но не открива Ирфан.

Егемен изпраща фалшив полицай при Еда, за да я уплаши и да се съгласи да подпише документите за развод.

Нихал се прибира вкъщи и намира Бусе. Сестра й я уверява, че не е разкрила на Мерт самоличността й.

Еда уведомява съпруга си, че е съгласна да се разведат, защото се страхува, че ще вкарат и двама им в затвора и няма да има кой да се грижи за Дениз.

Егемен съобщава на Илай, че Вавилон е пирамида. Илай го упреква, че я е измамил и е предал доверието й.

Илай настоява пред Ирфан да разговарят незабавно. Двамата започват да се укоряват за минали грешки. Илай му признава, че все още го обича. Иска отново да бъдат заедно, след като той вече е разведен, а тя е оставила Сюлейман. Уверява го, че заедно ще се справят с проблемите във фирмата, ще избягат и няма да има нужда той да се предава в полицията. Ирфан обаче я отблъсква. Заявява й, че има отговорности и не би оставил Дениз.

Егемен показва на Илай камерите, които Сюлейман е сложил пред дома й. Тя е ужасена. Страхува се, че Сюлейман ще види целувката й с Ирфан. Егемен се опитва да изтрие записа, но попада на Ялчън.

След случайно изпусната реплика на Егемен Айше разбира, че някога Илай и Ирфан са имали връзка.

Илай се съгласява да напусне Вавилон.

Мерт започва да наблюдава Айше, след като забелязва, че тя често говори тайно по телефона. Отива в клуба и моли неин приятел за номера й. Той му обяснява къде живее. Мерт вижда как Айше излиза от дома си, но нейна съседка му казва, че в сградата не живее жена с такова име.

Откриват в телефона на Сюлейман програмата за проследяване, която преди време Илай му поставя по нареждане на полицията.

Ирфан открива тайна стена в офиса, зад която намира сандъци с оръжие. Телефонира на Егемен, но той му забранява да звъни в полицията, тъй като не могат да докажат, че оръжието не е тяхно. Егемен и Ирфан изнасят сандъците с оръжие от офиса.

Мерт съобщава на Ирфан, че Айше ги лъже. Казва му, че има сестра и му дава адреса.

Кудрет разбира, че има видео с Ирфан и Илай. Уговаря Ялчън да й го даде.

Ирфан отива пред дома на Айше и вижда как тя слиза от полицейска кола. Айше го изненадва, слага белезници на ръцете му и го отвежда в дома си. Признава му, че е полицай и се казва Нихал. Работи в офиса, за да следи Сюлейман. За да не провали мисията й, Ирфан се съгласява да не разкрива тайната й.

Кудрет показва видеото на Сюлейман и му дава адреса на мястото, на което се е скрила Илай.

Еда отива при Егемен. Споделя му, че Ирфан е подарил пръстена на майка си на Илай. Доверява му, че се чувства наранена, тъй като Ирфан никога не я е обичал. Еда целува Егемен.

Сюлейман намира Илай. Заплашва да я застреля, но се появява Ирфан с насочено към него оръжие.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 18

Айдан се разстройва, когато забелязва, че Сейфи събира вещите на Серкан. Ефе телефонира на Емре ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 18

Айдан се разстройва, когато забелязва, че Сейфи събира вещите на Серкан.

Ефе телефонира на Емре и го моли да не подава жалба в съда. Уверява го, че Серкан не е виновен за срутването и в момента разследват случая.

Еда иска от Серкан да прегледат отново чертежите, които са на лаптопа му и да ги сравнят с тези, които са разпечатани и изпратени на строителя. Еда установява, че са различни. Двамата започват да мислят кой е саботирал работата. Стигат до извода, че възможните заподозрени са Селин и Ефе.

Появява се Мело и двете с Еда започват да разпитват кой е имал достъп до принтера.

Айфер узнава, че Серкан е този, който е спасил бизнеса й, а не Ефе.

Серкан телефонира на Емре и го уверява, че няма грешка в чертежите му, а някой го е злепоставил. Уговаря го да ремонтира безплатно покрива на къщата му.

Селин разбира, че Еда разпитва колегите им за нея и се разгневява. Серкан се намесва в разговора им и взима страната на Селин. Заявява на Еда, че Селин не би подправила документите.

Айфер посещава Серкан. Моли го да не казва на Еда, че той е изпратил Идил, за да работят съвместно в цветарския магазин.

Енгин предлага брак на Пъръл. Тя се съгласява и се разбират да заживеят заедно веднага.

Серкан благодари на Еда, че е била до него през изминалите трудни дни. Уверява я, че вярва единствено на нея. Двамата отиват в новия дом на Серкан, за да довършат работата си.

Селин споделя с Ефе, че Серкан подозира всички в офиса. Знае, че той няма да се успокои, докато не намери виновника.

Еда отива при Айдан, за да направят нов опит да излезе извън къщата. Взимат старата й кола и излизат. Айдан е възхитена от промените в града.

Айфер, Сейфи и Еда посещават новия апартамент на Серкан. Серкан е шокиран, че майка му е успяла да излезе от дома си. Благодари на Еда.

Еда кани Ефе на вечеря.

Серкан моли Пъръл да му помогне, за да заложи капан на предателя.

Еда споделя със Серкан, че по време на вечерята смята да предразположи Ефе и се надява той да й се довери. Серкан решава също да отиде в ресторанта, за да наблюдава и подслушва разговора им.

Докато вечерят, Ефе научава, че на следващия ден ще се разбере кой е използвал принтера и е подменил цифрите в документите. Ефе се притеснява и й съобщава, че трябва да говори със Серкан.

Енгин и Пъръл започват да живеят заедно, но различните им навици влудяват и двамата.

Ефе признава на Серкан и Еда, че той е променил настройките на принтера.

Вавилон
Babil
Сезон 1, епизод 10

Ирфан обяснява на Еда, че е създал финансова пирамида. Еда е шокирана, но въпреки това отказва да се ...

Babil: Сезон 1, епизод 10

Ирфан обяснява на Еда, че е създал финансова пирамида. Еда е шокирана, но въпреки това отказва да се разведе.

Айше приема поканата на Хакан и отива на гости в дома му. Появява се комисар Седат, който настоява да разпита Кудрет и Хакан. Междувременно Айше претърсва кабинета на Сюлейман.

Илай споделя с Егемен, че е напуснала Сюлейман.

Сюлейман заповядва на Ирфан да посети казиното на Зейнел, с когото има незаконни сделки. Праща по Ирфан тайно послание за Зейнел.

В казиното започва стрелба. Нихал се отзовава на сигнала и при обиска на хазартния клуб открива договор за мина Вавилон.

Сюлейман разбира от адвоката си, че ако се разведе с Кудрет, ще загуби голяма част от състоянието си.

Сюлейман нарежда на Ирфан да върне парите на Хакан и да го отпрати от фирмата си.

Ирфан позволява на Егемен да заложи капан на Бурак, професорът, заради когото губи работата си в университета. За да не пострада репутацията му, Бурак се съгласява да оттегли показанията си в съда и да се извини на Дениз, че е наклеветил баща му.

Ирфан и Илай заминават за Сапанджа за среща с клиент.

Кудрет узнава, че Сюлейман е купил годежен пръстен на Илай.

Седат информира Нихал, че сестра й е изчезнала. Мерт подслушва част от разговора й и я проследява.

Мерт намира Бусе. Иска да разбере от нея защо бяга от Айше.

Сюлейман отива в Сапанджа и изненадва Ирфан и Илай.

Финал на сезона.

Hercai: Сезон 3, епизод 69

Ярен отказва да свали пистолета. Моли майка си да каже на полицаите, че е невинна.

Хандан си спомня как е телефонирала в полицията и е предала дъщеря си, след като е видяла, че Ярен се насочва към празненството с пистолет в ръка. Ярен заплашва да се самоубие. Миран успява да й вземе пистолета и полицаите я отвеждат.

Махфуз благодари на Зехра, че му е позволила да бъде до дъщеря им. Джихан посещава Ярен в ареста. Съобщава й, че няма да я освободи и тя трябва да понесе наказанието си.

Насух е притеснен, тъй като никой не успява да намери Азизе. Миран му обещава да я открие.

Джихан моли Есма да му разкрие местонахождението на Азизе. Уверява я, че иска да я върне, защото в Мидят е семейството й. Джихан посещава новия дом на Азизе и я убеждава да се върне с него.

Азизе уверява Насух, че вече винаги ще бъдат заедно. Насух я моли да се омъжи за него.

Във фондацията Миран и Рейян събират децата от сиропиталището и ги молят да напишат мечтите си. Надяват се да изпълнят повечето от тях. Двамата се запознават с малко момиченце Мелек, чиято съдба ги разчувства.

Насух осведомява семейството за предстоящата сватба. Всички са много щастливи от новината.

Рейян и Миран решават да осиновят Мелек.

Насух и Азизе сключват брак.

Един месец по-късно.
Рейян и Миран осиновяват Мелек. Двамата си спомнят как е започнала любовта им.

Пет години по-късно.
Рейян се готви да започне работа като учителка. Джихан и Хандан се завръщат от Истанбул, където са посетили Азат и Гьонюл. Гьонюл току що е родила момиченце. Зехра и Гюл отиват на гроба на Хазар.

Всички се събират край реката. Рейян съобщава на семейството щастлива новина. Бременна е с близнаци.
Финал.