Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 57

Азра оказва първа помощ на Миран. Скоро пристига линейка, която откарва младия мъж в болница. Ф ...

Hercai: Сезон 3, епизод 57

Азра оказва първа помощ на Миран. Скоро пристига линейка, която откарва младия мъж в болница.

Фюсун настоява да научи къде се намира дъщеря й, но Азизе отказва да й каже, докато Миран не оздравее.

Азизе телефонира на Насух и го информира за катастрофата. Той събира семейството и всички се отправят към болницата.

Зейнеп пристига от Истанбул и Фърат я посреща на летището. Фърат констатира, че не знае нищо за нея и семейството й, но Зейнеп избягва да отговаря на въпросите му.

Гьонюл се обажда на Фърат и го уведомява за състоянието на приятеля му. Миран идва в съзнание и скоро го изписват от лечебното заведение.

Миран информира Фърат, че катастрофата не е нещастен случай, а Хазар случайно чува разговора им.

Дилшах силно се вълнува от срещата си с Азра.

Джихан посещава Фюсун и я упреква, че е посегнала на Миран. Макар че не се интересува от племенника си, не желае брат му да страда.

Насух пресреща Фюсун и я заплашва с пистолет. Заканва се да я убие, ако отново нападне някого от близките му. Появява се Фърат, който предотвратява кръвопролитие. Фюсун информира Насух, че неговата любима е отвлякла дъщеря й като новородена. Заявява му, че по нищо не се различава от Азизе, щом й помага. Насух е съкрушен от чутото.

Миран е развълнуван, когато чува майка си да го нарича „сине“. Двамата се прегръщат.

Фърат залавя мъжа, който е шофирал камиона и научава, че Фюсун е заповядала убийството на Миран. Фърат убеждава Миран, че катастрофата е злополука, тъй като се страхува от отмъщение. Миран обаче се усъмнява в думите на приятеля си и решава сам да издири мъжа.

Рейян вижда снимка на шофьора. Спомня си, че същият човек й е донесъл сладките, с които се е отровила и загубила едно от бебетата си. Осъзнава, че Фюсун е тази, която иска да ги убие заради смъртта на Аслан.

Рейян отива при Фюсун. Обвинява я и настоява да прекрати отмъщението. Фюсун се съгласява, но при условие че Азизе й върне това, което й е отнела. Казва й, че разполага с три часа да я убеди. Гьонюл е шокирана от думите на Рейян и предупреждава леля си, че ако отново докосне Миран и Рейян и тя ще се изправи срещу нея.

Хазар и Миран намират шофьора. Точно преди да им каже кой го е наел, някой стреля по тях. Азизе съобщава на Рейян, че Фюсун иска дъщеря си.

Фюсун залавя Асие да разговаря с Махфуз и изгаря ръката й в гореща супа.

Състоянието на Ярен се влошава. Привижда й се покойният й съпруг и все по-често получава нервни кризи. Ярен телефонира на майка си и я осведомява, че Фюсун е убила бебето на Рейян и е организирала инцидента с Миран. Убедена е, че Фюсун ще убие всички тях.

Насух се среща с Азизе и я укорява, че е откраднала детето на Фюсун. Предупреждава я, че повече няма сили да оправдава греховете й и настоява да върне дъщерята на Фюсун.

Азизе телефонира на Фюсун. Посочва й адрес, на който ще изпрати дъщеря й.

Ярен не издържа и съобщава на Фюсун, че тя е убила Харун.

Махфуз завежда Асие в дома на Рейян. Информира дъщеря си, че Фюсун няма да се спре. Моли я да вземе Асие на работа, тъй като само на нея има доверие и тя ще я пази с цената на живота си.

Миран и Фърат залавят Джихан. Миран насочва пистолет към чичо си и го обвинява, че се е опитвал да го убие. Азат слуша разговора им. Джихан заявява на племенника си да не му държи сметка, а да се прибере и разбере какво крие Рейян от него.

Азизе отива пред конака, но вместо Азра на прага застава Дилшах. Азизе й обяснява, че трябва да заведе Азра при Фюсун, защото тя е нейна дъщеря. Дилшах обаче я осведомява, че няма да загуби дъщеря си и наръгва Азизе с нож. Рейян я вижда.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 56

Фюсун наблюдава от колата си как Рейян, Миран и Дилшах си тръгват от гробището. Спомня си, че когато ...

Hercai: Сезон 3, епизод 56

Фюсун наблюдава от колата си как Рейян, Миран и Дилшах си тръгват от гробището. Спомня си, че когато е стреляла по тях, се е появил Махфуз. Припомнил й е, че той има само една дъщеря, за която живее и ако отново посегне на нея или семейството й, ще я убие.

Дилшах най-накрая се опитва да приеме, че Миран е неин син. Иска обаче да се срещне и с дъщеря си.

Фюсун отива край пътя, за да види мъртвия си син. Джихан я информира, че според следователите Харун се е самоубил.

Хандан отвежда Ярен в конака на Асланбей. Ярен припада, а Хандан забелязва кръв по ръцете на дъщеря си.

Миран посещава Азизе и я пита коя е Азра. Азизе му обяснява, че момичето е осиновена дъщеря на Дилшах. Взела я е от приюта като бебе и я е дала на Дилшах, за да не страда по сина си.

Донасят ковчега на Харун в конака. Фюсун е сигурна, че синът й не се е самоубил и уверява всички, че ще открие убиеца му.

Миран съобщава на Рейян и Дилшах, че ще се преместят в съседния конак, за да живеят всички заедно. Обещава на майка си, че ще намери Азра и ще я доведе.

Фърат споделя с Есма, че го притеснява спокойствието на Фюсун. Вярва, че замисля нещо и ще обвини Азизе за смъртта на сина си. Иска да предупреди Миран, но Есма му забранява. Появява се Азизе, която моли Фърат да не разкрива на Миран, че е негова баба.

Азизе влиза при Фюсун и заявява, че не е отговорна за смъртта на Харун. Уверява я, че се е покаяла и няма да направи нищо на никого, ако не вредят на децата й.

На Ярен й се привижда Харун. Той й казва, че е единственият човек, който някога я е обичал, а тя го е убила. Вярва, че няма да може да живее с угризения на съвестта.

Азизе извиква Насух и му съобщава, че се притеснява за сигурността на Хазар и Миран, защото Фюсун я обвинява за смъртта на Харун.

Джихан показва на Фюсун видеоклип, който негови хора са заснели. На него се вижда, че Махмут е до тялото на Харун. Джихан си спомня как са излъгали Махмут, за да отиде на мястото на убийството. Фюсун заповядва да купят три гроба. Единият за сина й, а другите два за отговорните за смъртта му.

Рейян и Миран се нанасят в новия конак.

Фюсун информира Махфуз, че слага край на мира между семействата и е време за война.

Азизе пресреща Джихан и го упреква, че се опитва да й припише смъртта на Харун. Заявява му, че неговият човек е проговорил. Азизе иска да знае дали той е убил Харун, или защитава някого.

Лютфю пристига при Миран и Рейян. Съобщава им, че го е изпратил Фърат, за да работи при тях като готвач.

Фюсун телефонира на Азизе и я осведомява, че е избрала един от нейните най-близки хора да умре. Ще го убие същата вечер.

Азизе заповядва на Махмут да събере хората си и да охраняват както конака на Шадоолу, така и този на Миран.

Азизе отива при Рейян. Дилшах я вижда и се уплашва.

Фюсун и Азизе се срещат. Фюсун нарежда на хората си да я вържат. Фюсун информира Азизе, че е решила да убие Миран, тъй като ще страда най-много за него. Знае, че в момента е на летището и чака гостенка. Съжалява само, че ще умре и невинно момиче.

Миран посреща Азра на летището. Докато двамата пътуват с колата, Азра му разказва за миналото си. Миран се чувства объркан, след като Азра му обяснява, че Дилшах не е искала да излиза и не е била затворничка.

Фюсун сваля превръзката от устата на Азизе. Азизе й заявява, че ако не спре хората си и Миран пострада, никога няма да разбере къде е дъщеря й.

Фюсун освобождава Азизе, но не успява да се свърже с шофьора на камиона, който трябва да блъсне колата на Миран.

Азизе телефонира на Рейян. Рейян тръгва с баща си към летището.

Шофьорът на камиона увеличава скоростта, когато забелязва колата на Миран. Миран не успява да овладее автомобила и той изхвърча край пътя. Азра изважда от колата изпадналия в безсъзнание Миран.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 55

Шюкран не може да повярва, че дъщеря й е жива и я вижда след толкова години. На Дилшах й прилошава о ...

Hercai: Сезон 3, епизод 55

Шюкран не може да повярва, че дъщеря й е жива и я вижда след толкова години. На Дилшах й прилошава от вълнение и Хазар я отнася в стаята на Рейян. Хандан съветва Зехра да се избави от Дилшах, за да не се събере отново с Хазар.

Миран е шокиран от откритието, че майка му е жива и незабавно се отправя към конака на Шадоолу. Фюсун желае да го последва, за да покаже на Шадоолу кои са приятелите им и кои - враговете им. Харун се опитва да разубеди майка си и я заплашва, че не остане ли у дома, ще го загуби. Фюсун не се вслушва в думите на сина си и Харун моли Ярен да събере багажа им.

Зехра остава насаме с Дилшах. Моли я да не съобщава на Хазар, че я е отпратила като й е казала, че майка й е мъртва. Оправдава лъжата си със страх, че ще загуби семейството си. Хазар, който стои пред вратата, чува думите на съпругата си.

Миран вижда майка си. Опитва се да я прегърне, но тя го отблъсква. Заявява, че синът й е умрял, вече е приела истината и не желае повече никой да я лъже. Появяват се Фюсун и Азизе. Фюсун обяснява, че тя е спасила Дилшах. Добавя, че някога Азизе е успяла да убеди Дилшах, че синът й е мъртъв.

Миран се нахвърля срещу Азизе. Азизе излиза от конака, събира хората на площада и признава на всеослушание всичките си грешки. Миран доверява на Азизе, че я е обичал като баба, но не може да прости лъжата й.

Азизе взима пистолета на Махмут, насочва го към главата си и моли Миран да не я помни с лошо. Рейян се хвърля към нея. Оръжието гръмва, но никой не е ранен. Рейян заявява на Азизе да си спомни какво й е казала на същия този площад. Иска от нея да живее и да плати за греховете си. Ако успее, ще получи прошка.

Миран укорява Рейян, че е рискувала живота си, за да спаси Азизе. Не проумява защо Рейян вярва на Азизе. Миран се връща в конака и разказва на майка си малкото спомени, които има за нея, но Дилшах единствено се чувства объркана. Хазар моли сина си да даде време на Дилшах да се съвземе.

Харун и Ярен се настаняват в хотел. Ярен осведомява съпруга си, че вече е готова да станат истинско семейство и трябва да консумират брака си. Разбрала е, че той я обича, след като я е защитил пред майка си.

Хазар съобщава на Зехра, че е чул разговора й с Дилшах и я укорява за постъпката й. Зехра се разкайва, но го обвинява, че откакто е признал Миран за свой син, вече не обръща достатъчно внимание на Гюл и Бахар. Доверил е и на Дилшах, че я обича.

Азизе заповядва на Махмут да изкопае гроб. Гьонюл и Азат обикалят града, за да търсят Азизе. Гьонюл се страхува, че баба й ще се самоубие. След като изкопава гроба, Азизе отпраща Махмут. Останала сама, Азизе си спомня колко е наранила Хазар, Миран и Рейян. След уверението на Рейян, че добротата на Айше ще надделее над Азизе, възрастната жена решава да се бори за прошката на близките си.

Миран влиза при майка си и я моли да не се страхува от него. Дилшах му разкрива, че преди години не е повярвала в смъртта на сина си, но Азизе я е завела на гроба му и й е показала окървавената му риза. Дилшах се опитва да убеди Миран, че Азизе и него е излъгала. Не иска повече й да казва, че е неин син. Рейян съветва Миран да се срещне с Азизе и да я принуди да каже истината на Дилшах.

Гьонюл се чувства потисната и уморена след последните събития. Обмисля възможността да замине при майка си в Карс. Обажда се на Азат да се видят и го моли за съвет. Гьонюл се надява той да й разкрие любовта си, но Азат не се осмелява да й признае какво чувства към нея.

Харун случайно чува телефонен разговор между Ярен и Хандан. Узнава, че целта на съпругата му е да забременее, а след като роди, желае да стане господарка в конака и да изгони Фърат и Гьонюл.

Миран и Рейян се срещат с Азизе, която изразява готовност веднага да съобщи истината на Дилшах. С разрешението на Азизе Есма разкрива на сина си, че Азизе е майка на Хазар.

Харун се разгневява, че е повярвал на Ярен и й заявява, че ще я остави в конака на Шадоолу, след което ще заведе бракоразводно дело. Ярен изпада в нервна криза. Отказва да се върне в дома си и насочва оръжие към главата си. Докато Харун се опитва да й отнеме пистолета, той гръмва и улучва Харун.

Ярен телефонира на баща си и го моли за помощ. Хазар укорява Миран и Рейян, че са довели Азизе. Миран го осведомява, че Азизе е единственият човек, на когото вярва Дилшах и няма друг избор освен да позволи да се срещнат.

Миран откарва Дилшах на гробищата. Показва й този, на който я е водила Азизе и я уверява, че тя и него е излъгала. На същото място му е казала, че е погребана тя. Дилшах обаче обяснява на Миран, че 25 години е живяла с убеждението, че синът й е мъртъв. Късно е да му бъде майка, а той - неин син.

Хандан и Джихан отиват при Ярен. Прибират дъщеря си и Джихан им съобщава, че ще оставят тялото на Харун край пътя, за да го намерят. Сигурен е, че Фюсун ще обвини Азизе за убийството.

Джихан телефонира на Фюсун я осведомява, че са стреляли по Харун. Изказва й съболезнования.

Фюсун, която наблюдава Миран и Дилшах на гробището, си спомня думите на Азизе, че ще я нарани. Вади пистолет, насочва го към Миран и стреля.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 54

Хазар е шокиран от появата на Дилшах. Дилшах разпознава Хазар и му казва, че синът им е мъртъв. Хаза ...

Hercai: Сезон 3, епизод 54

Хазар е шокиран от появата на Дилшах. Дилшах разпознава Хазар и му казва, че синът им е мъртъв. Хазар обаче я уверява, че Миран е жив.

Азизе и Насух се опитват да намерят Дилшах. Азизе се надява да разговаря с нея преди Дилшах да се види с Миран. Желае да й обясни всичко и да поиска прошка. Азизе доверява на Насух, че някога е затворила Дилшах и я е излъгала, че синът й е умрял.

Миран се разчувства и признава на Рейян, че е щял да бъде много щастлив, ако майка му я е познавала. Споделя, че е сънувал Дилшах и в съня му тя го е прегръщала.

Дилшах не вярва, че Миран е жив. Желае Хазар за я заведе на село при майка й. Фюсун съобщава на Хазар, че е търсила Дилшах, за да я събере със сина й и да не бъде цял живот заложница на Азизе. Обяснява му, че от дългите години на изолация Дилшах не е добре с психиката, но се надява скоро да се възстанови. Хазар моли Фюсун да не споменава на никого, че Дилшах е жива. Иска първо да подготви Миран и Шюкран. От своя страна Фюсун настоява да предаде на Насух, че не е техен враг.

Азизе и Насух пристигат при Фюсун. Към тях се присъединява Фърат. Фюсун информира младия мъж, че е спазила обещанието си. Открила е Азизе и иска той да спази своето – да върне имуществото на Асланбей.

Зехра намира Махфуз, ранен край пътя. Махфуз я осведомява, че хората, които са отвели Дилшах, са го ранили. Зехра телефонира на Хазар. Разбира, че той е с Дилшах и ще отведе жената в селото.

Миран се обажда на дядо си и го моли да събере семейството в конака. Миран води млад мъж и разкрива, че това е един от фалшивите жандармери, които Джихан е наел, за да го отвлекат. Миран информира чичо си, че няма да му търси сметка заради Азат, Насух и Хазар. Заявява, че той е Миран Шадоолу и му прощава. Джихан обаче не е склонен да прости на племенника си. Обяснява, че отмъщението на Азизе е свързано с Насух. Навремето двамата са се обичали, имали са и дете, но то е умряло в пожар.

Хазар откарва Дилшах в селото и извиква лекар. Докторът го осведомява, че макар на моменти да има пропуски в паметта, състоянието на Дилшах е сравнително добро, предвид това, което е изживяла. Съветва го да я заведе на преглед при специалист. Зехра ги наблюдава отвън и чува признанието на Хазар, че е обичал Дилшах.

Дилшах отказва да повярва, че синът й е жив и моли Хазар да я заведе при майка й. Хазар излиза извън къщата и се заканва да потърси сметка от Азизе.

Насух разказва на Рейян, Миран и Азат, че някога майка му го е разделила с неговата любима. Излъгала го е, че Айше е умряла в пожара. Рейян обвинява дядо си, че заради неговите грехове цялото им семейство е страдало.

Зехра влиза при Дилшах и я уведомява, че е съпруга на Хазар и имат три деца. Зехра разбира, че Дилшах смята Миран за мъртъв и заявява, че майка й също е умряла при пожар. Моли я да замине, за да не разруши семейството й, след което си тръгва. Хазар се връща от пазара, но не намира Дилшах. Зехра се разкайва, че е излъгала Дилшах и се връща в селото. Влиза в къщата, но установява, че жената я няма.

Джихан осведомява Фюсун, че Хазар е син на Азизе.

Миран и Рейян се срещат с Азизе. Рейян я обвинява, че е отмъщавала на невинни хора. Насух настоява пред Азизе да признаят, че Хазар е техен син, но тя не се съгласява.

Азизе иска от Фърат да не се отказва от имуществото. Обяснява му, че няма от какво да се срамува. Трябва да приеме фамилията си и да се върне в конака на Асланбей, за да защитава Гьонюл.

Миран и Рейян пристигат край реката. Дилшах ги наблюдава от разстояние. Когато Миран и Рейян си тръгват, Дилшах влиза във водата. Хазар пристига и вижда обувките й на брега.

Полицай се обажда на Миран и го моли да отиде в управлението. Там го осведомяват, че гробът на майка му е празен.

Азизе и Насух посещават Рейян. Азизе й признава, че Хазар е неин син. Разказва й историята си и я моли да й помогне пак да стане Айше.

Азизе, Фърат и Есма отиват в конака на Асланбей. Информират Фюсун, че имуществото ще остане във Фърат, защото той е Асланбей, син на брат й и Есма. Азизе я уведомява, че също смята да живее в конака.

Ярен съобщава на мъжа си, че не може да остане под един покрив с Азизе и Фърат. Харун се интересува дали е имало нещо между нея и Фърат. Ярен осъзнава, че Харун се е влюбил в нея.

Хазар се прибира и разкрива на Шюкран, че е довел дъщеря й.

Миран се появява в конака на Асланбей и насочва пистолет към Азизе. Пита я защо гробът на майка му е празен. Азизе му признава, че Дилшах е жива.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 53

Край пътя Махмут и Миран бягат от жандармеристите. Миран си спомня как Махмут е пресрещнал колата им ...

Hercai: Сезон 3, епизод 53

Край пътя Махмут и Миран бягат от жандармеристите. Миран си спомня как Махмут е пресрещнал колата им и е успял да го освободи. Двамата се скриват. Миран чува да се споменава името му в телефонен разговор на един от жандармеристите. Миран и Махмут успяват да обезвредят мъжа. Миран взима телефона му и когато набира последния номер, отсреща отговаря Джихан.

Хазар, Насух и Фърат завеждат Рейян в конака. Рейян им доверява, че Азизе не е отговорна за отравянето й и ги уверява, че тя се е опитала да й помогне. Насух потвърждава думите й и заявява, че Фюсун Асланбей е тази, която е отровила Рейян.

Зехра моли Махфуз да й каже къде се намира Дилшах, но не желае да разкрива на никого, че тя е жива. Страхува се, че ако тя се появи, ще разруши семейството й.

Махмут обяснява на Миран, че го е следил по заповед на Азизе. Тя му е наредила да защитава него, Рейян и Хазар и да се жертва за тях, ако се наложи. Миран не вярва на думите му.

Хазар намира Махфуз. Разказва му за последните събития и го пита дали е възможно Фюсун да е отговорна за отвличането на Миран.

Зейнеп се досеща, че се случва нещо с Есма. Отива в дома й и я намира в безсъзнание. Телефонира за линейка и съобщава, че жената е направила опит за самоубийство.

Миран се появява в конака. Не разкрива, че чичо му е отговорен за отвличането, тъй като с Фърат решават да проследят бъдещите действия на Джихан.

Алеф телефонира на Джихан и го информира, че хората му не са открили Миран, но са намерили пистолета му. Джихан заявява, че ще убият Азизе с пистолета на Миран, след което ще го обвинят.

Рейян моли Миран да заминат, защото се страхува за сигурността му. Обвинява го, че е скрил от нея и загубата на бебето им.

Зейнеп се обажда на Фърат и му съобщава, че майка му е направила опит за самоубийство. Фърат отива в болницата и се самообвинява за случилото се с Есма. Зейнеп го уверява, че няма опасност за живота й.

Махфуз разкрива на Фюсун, че Рейян е загубила едното от децата си. Знае кой е отговорен за случилото се и заявява, че няма да си тръгне, докато не накаже този човек. Фюсун се досеща, че Махфуз знае къде се намира Дилшах и нарежда на хората си да го следят.

Джихан отива при Азизе. Насочва оръжието си към нея, но се появява Насух, който го моли да не я убива. Джихан обвинява баща си, че е простил на Азизе всичките злини, които им е причинила. Укорява го, че никога не е обичал майка му, защото не е успял да забрави Азизе. Азизе и Насух го убеждават да хвърли пистолета. Насух отвежда Азизе в чифлика и я уверява, че ще оправи нещата. Нея ще събере с Хазар, а той ще се сдобри с Джихан.

Есма идва в съзнание и моли Фърат за прошка. Двамата се прегръщат. Фърат отива при Фюсун и й съобщава, че ако му предаде Азизе, ще й даде цялото имущество на Асланбей, което е преписано на негово име.

Шюкран става случаен свидетел на скандал между Зехра и Хазар. Тя обяснява на Зехра, че ако дъщеря й беше жива, тя никога нямаше да разбие семейството й.

Хората на Фюсун я информират, че са открили Дилшах. Тя заповядва да й я доведат, а ако се наложи, могат да убият Махфуз.

Рейян и Миран решават да кръстят детето си Умут.

Фюсун се обажда на Миран, но телефона вдига Хазар. Фюсун съобщава, че гостът й е пристигнал и му казва мястото, на което ще го чака.

Ранен, Махфуз успява да стигне до пътя, след което припада.

Азат научава, че е разбрал погрешно намерението на Гьонюл да се върне в конака. Намира я и й се извинява. Двамата осъзнават, че са привлечени един от друг.

Хазар отива на мястото на срещата и наблюдава отдалеч. Пристига Фюсун, която съобщава на Дилшах, че вече е свободна и може да слезе от колата.

Хазар и Дилшах застават лице в лице.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 52

В телефонен разговор Фюсун научава, че хората й са претърпяли катастрофа и в суматохата Дилшах е изч ...

Hercai: Сезон 3, епизод 52

В телефонен разговор Фюсун научава, че хората й са претърпяли катастрофа и в суматохата Дилшах е изчезнала. Фюсун предупреждава Миран да бъде внимателен, тъй като Азизе ще навреди както на него, така и близките му.

Въпреки че Рейян се чувства все по-отпаднала, Азизе успява да й даде билка, с която спира кръвоизлива и я отвежда до пътя. Азизе спира кола, качва Рейян, но шофьорът потегля преди и тя да се качи.

Джемил оставя Рейян в болницата и се обажда на Фюсун. Информира я, че е изпълнил нарежданията й.

Харун търси тайно място, на което да скрие Дишах. В болницата лекарката съобщава на Миран, Хазар и Зехра, че Рейян е била бременна с близнаци, но е изгубила едно от бебетата. Другото се е спасило, защото Рейян е пила сок от билка. Миран я моли да не разкрива истината на Рейян, за да се възстанови по-бързо.

Рейян идва в съзнание, но не помни нищо от събитията, случили се след като е припаднала. Когато вижда тъжните лица на съпруга си и родителите си, Рейян е уверена, че крият нещо от нея. Настоява да види бебето си на ултразвук, за да се убеди, че всичко е наред.

Фюсун пристига пред болницата. Насух й съобщава, че състоянието на Рейян е добро и няма нищо притеснително. Припаднала е заради бременността. Азизе също се появява. Насух й разкрива, че са загубили едно от бебетата и я моли да се срещнат по-късно в чифлика, за да не я видят децата. Азизе се заканва да накаже Фюсун.

Зехра настоява Миран и Рейян да се преместят в конака, но двамата отказват.

Ярен посещава близките си и се оплаква на майка си и брат си, че Гьонюл непрекъснато я обижда и иска да я изгони от дома си. Хандан нарежда на Шейда да се премести в конака на Асланбей и да я информира, ако се отнасят лошо с Ярен.

Освобождават Махфуз от затвора. Асие го уведомява, че Рейян е добре.

Азат се среща с Гьонюл и я обвинява, че го е излъгала. Казала му е, че не желае да има нищо общо с Асланбей и повече няма да живее в конака. Направила е обаче точно обратното. Върнала се е и е заприличала на Азизе.

Рейян споделя на Миран, че е сънувала странен сън. Азизе се е опитвала да й даде билка.

Азизе посещава Фюсун и я заплашва. Заканва се, че ще отмъсти за Рейян. Фюсун се досеща, че Дилшах не е при нея.

Зейнеп и Фърат отиват на гости на Рейян и Миран.

Фюсун дава на Джихан писмото на Ханифе, което е намерила сред вещите на Аслан. За да се увери в достоверността на писмото, му казва да отиде в чифлика на Шадоолу и да види с кого ще се срещне Азизе.

В чифлика Азизе разказва на Насух, че Фюсун й е доверила плана си, защото е знаела, че ще отиде при Рейян. Надявала се е да обвинят нея за състоянието на Рейян, за да я убие Миран в гнева си. Насух й съобщава, че Рейян не помни нищо от инцидента. Азизе настоява да се види с Рейян, за да й каже истината. Насух обещава да доведе както нея, така и Хазар, за да му признаят, че е негова майка. Азизе обаче желае да изчакат. Иска всички да узнаят, че се е променила и се е отказала от отмъщението.

Рейян благодари на баща си за сладките, които й е изпратил. Когато той й отвръща, че не е изпращал нищо, всички се досещат, че ги е пратил друг и са били отровни. Рейян не си спомня нищо, освен че е видяла Азизе. Ядосан, Миран заявява, че са загубили бебето заради Азизе, качва се в колата и потегля. Хазар и Фърат тръгват след него.

Рейян остава изумена и притеснена от думите на Миран. Зейнеп е принудена да й разкрие, че е чакала близнаци. Рейян си спомня какво се е случило и казва на Зейнеп, че Азизе се е опитала да й помогне.

Джихан отвлича Азизе и я хвърля в яма. Джихан не е на себе си от ярост. Шокиран е от разговора, който е подслушал между нея и баща си. Не може да повярва, че Азизе е майка на Хазар, но вече е наясно защо баща му винаги е обичал повече Хазар. Не проумява как Насух е успял да прости на Азизе и е забравил как тя се е опитала да убие Азат и е попречила на Хандан да роди.

Джихан зарежда пистолета си, за да убие Азизе, но Халеф го спира. Обяснява му, че тази нощ ще трябва да освободи Азизе, за да я видят всички. Не могат да се доверят на Фюсун, че няма да ги издаде. Джихан размисля и заявява, че Азизе ще умре, но не от неговата ръка.

Есма пише прощално писмо до Фърат. Знае, че няма да й прости, а той е единственият, заради когото е живяла.

Миран, Фърат и Хазар търсят Азизе, но Есма им казва, че е отишла в чифлика. Насух взима Рейян. Двамата пристигат пред имота, но не откриват Азизе. Насух намира кърпата й.

Махфуз се среща със Зехра и я информира, че Дилшах е жива. Притеснена, Зехра му забранява да разкрива истината на Хазар и Миран. Обвинява го, че за втори път се опитва да провали живота й.

Хазар, Фърат и Миран пристигат пред чифлика, а след тях идва полиция. Арестуват Миран в опит за убийство. Джихан ги наблюдава от разстояние.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 51

Азизе взима пистолета, който й подава Фюсун, за да се самоубие, натиска спусъка, но той се оказва пр ...

Hercai: Сезон 3, епизод 51

Азизе взима пистолета, който й подава Фюсун, за да се самоубие, натиска спусъка, но той се оказва празен. Фюсун й заявява, че няма да позволи да умре, преди да се разплатят. Добавя, че ще й предаде Дилшах, ако по съдебен път се откаже от името Асланбей, върне всички пари на семейството и напусне града. Дава й три дни, за да го направи. В противен случай ще отведе Дилшах при Миран и Хазар и ще им каже, че я е държала заключена 20 години.

Хазар посещава Миран и Рейян. Заедно с Миран започва да работи по разширяването на колибата, за да има още една стая за бебето.

Фюсун отива при Шадоолу. Заявява, че не е техен враг и желае Харун и Ярен да живеят в конака на Асланбей. Насух позволява да се преместят, но отказва поканата за вечеря. Съобщава на семейството си, че Рейян е бременна и ще се съберат да отпразнуват случая.

Гьонюл се противопоставя на решението на леля си Харун и Ярен да живеят в конака, но майка й я усмирява. Обяснява й, че иска или не те са тяхното семейство и трябва всички да живеят в мир.

Есма отива при Фърат, но той все още е много обиден и не желае да я изслуша. Зейнеп чува разговора им и обвинява приятеля си, че се държи студено с майка си.

Гьонюл моли майка си да не се доверява на Фюсун. Чувства, че тя е много по-жестока от Азизе. Не желае също да навреди на бебето на Миран и Рейян. Султан й обещава, че бебето няма да пострада, тъй като знае колко е тежка загубата на дете.

Насух посещава Миран. Моли го за прошка, че навремето не е повярвал на майка му. Много иска да го нарече свой внук и да се сближат. Кани го на вечеря.

Насух събира семейството си и празнува в ресторанта. Насух кани Рейян и Миран да живеят в конака, но Джихан се противопоставя. Не е съгласен да е под един покрие с човека, който е стрелял по сина му. Хазар обвинява брат си, че навремето се е държал лошо с Рейян и сега прави същото с Миран. Миран успокоява обстановката като заявява, че с Рейян нямат намерение да се местят и ще останат в хижата.

Азизе тайно наблюдава празненството на Шадоолу и съжалява, че не може да седне на една маса до любимия си, сина си и внука си. Насух я забелязва и излиза отвън. Азизе му признава, че Дилшах е жива, но не се намира там, където я е оставила. Предупреждава го да внимава с Фюсун, защото ако тя разбере, че Хазар е техен син, ще ги унищожи. Хазар също излиза и се нахвърля срещу Азизе. Изгонва я и обвинява баща си, че й се доверява.

Джихан и Хандан отиват в конака на Асланбей. По съвет на Султан Гьонюл ги посреща като господарка на конака. Азизе се присъединява към тях и заявява, че е дошла да види снаха си и внучката си. В същото време идва полиция и арестува Харун.

Миран споделя на Рейян, че Хазар му е дал документ, който трябва да подпише, за да може да носи фамилията Шадоолу.

Ярен нарежда на Асие да подредят за нея стаята, в която са живели Рейян и Миран. Гьонюл обаче не й позволява.

Джихан, Хандан и Фюсун отиват в управлението, но от Харун няма и следа. Азизе телефонира на Фюсун и й съобщава, че Харун е при нея. Настоява да й предаде Дилшах в замяна на сина й.

Харун уверява Азизе, че майка му е много по-жестока от нея и ще намери начин да го освободи, без да й даде това, което иска. Убеждава я да го пусне, за да открие Дилшах. Харун се прибира и моли Фюсун да събере Дилшах и Миран.

Султан се сбогува с дъщеря си. Смята да замине за Карс.

Азизе окуражава Есма да говори с Фърат.

Султан се среща с Азизе и я удря. Обвинява я за всичко, което им е причинила и й признава, че тя е отговорна за смъртта на сина й Ахмет. Не го е спасила, когато е бил заклещен в колата след катастрофата. Азизе я уверява, че й прощава и я моли, ако някой ден събере сили, да й прости и тя.

Фюсун телефонира на Азизе и я осведомява, че няма да чака 9 месеца, за да изпълни отмъщението си. Азизе се досеща, че Фюсун ще навреди на Рейян и тръгва към колибата. Междувременно Рейян получава пратка. Куриерът й съобщава, че деликатесът е от баща й и Рейян изяжда няколко парчета.

Есма събира Миран, Фърат и Гьонюл и признава, че е убила Нихат Асланбей, защото я е изнасилил. Когато е разбрала, че е бременна, е искала да се самоубие. Азизе обаче не й е позволила. Мълчала е толкова години, за не узнае никой, че Фърат е Асланбей.

Фюсун се обажда на Миран и му казва, че трябва спешно да се видят.

Азизе пристига при Рейян. Минути по-късно младата жена припада.

Миран се среща с Фюсун. Тя му съобщава, че очакват гост, който Миран ще иска да види.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 50

Насух съобщава на Азизе, че Хазар е техен син. Телефонира му, но не успява да се свърже. Азизе се об ...

Hercai: Сезон 3, епизод 50

Насух съобщава на Азизе, че Хазар е техен син. Телефонира му, но не успява да се свърже. Азизе се обажда на Махмут, но и той не отговаря. Азизе си припомня, че е заповядала на Махмут да отведе Хазар в чифлика и да го запали. Искала е да го изори, за да умре като нейния син. Насух и Азизе се отправят към чифлика.

Хандан споделя на Джихан, че е обмислила положението на Ярен. Смята, че Харун и дъщеря им трябва да живеят в конака на Асланбей и да се сближат с Фюсун.

Азизе влиза в горящата сграда и спасява Хазар. Хазар идва на себе си, но не може да си обясни поведението на Азизе. Първо нарежда да го убият, а после го спасява. Насух и Азизе се опитват да убедят Хазар, че отмъщението е приключило.

След като Хазар си тръгва, Насух разкрива на Азизе, че я е смятал за мъртва. Обяснява й как и защо се е оженил дни след пожара. Азизе го моли да не казва на Хазар, че е негова майка. Иска да върне на сина си всичко, което му е отнела, за да й прости и да я нарече „мамо“. Насух й обещава да запази тайната й.

Междувременно Миран търси Хазар и намира изоставена колата му. Когато Хазар се повява, той излива гнева си срещу Миран. Обиден е, че го нарича г-н Хазар и му заявява, че е негов баща. Щом обаче той не го приема за такъв, не трябва да се интересува какво се е случило с него. Добавя, че Азизе го е спасила от пожара и е казала, че отмъщението е приключило.

Миран отива при Азизе за обяснение. Сигурен е, че отново замисля нещо и не вярва на думите й, че не желае злото на никого.

Фюсун се заканва да отмъсти за смъртта на Аслан.

Джихан признава на Хазар, че той е дал заповедта конакът им в Назлъ да бъде разрушен. Имотът е бил предназначен за Азат, а баща им го е дал на Миран, без да се посъветва с никого. Хазар заявява на Джихан, че щом не приема Миран за свой племенник, той повече няма брат.

Насух посещава гроба на майка си и разрушава плочата. Гневен е, че го е разделила с жената, която е обичал.

Азизе съветва Есма да говори с Фърат и да му разкаже истината. Двете си спомнят как Есма е убила Нихат Асланбей. Азизе е убедена, че Фърат трябва да узнае чий син е.

Миран и Рейян отиват в конака на Асланбей за погребението на Аслан. Султан ги обвинява за смъртта му и ги проклина. Фюсун я успокоява и уверява, че ще отмъстят чрез бебето на Рейян.

На погребението Джихан изказва съболезнования на Фюсун. Тя му напомня, че Асланбей и Шадоолу не са врагове и трябва да се съюзят срещу Азизе.

Махфуз телефонира на Хазар и го моли да се срещнат. Махфуз споделя с Хазар, че ще се предаде в полицията и му дава подарък за бебето на Рейян. Иска да го даде, когато се роди, дори и от чуждо име.

Гьонюл заявява на Фюсун, че не желае Харун да остане в конака. Предупреждава Харун да не води Ярен в дома им.

Насух побеснява, когато разбира, че Джихан е бил на погребението на Аслан и го удря. Джихан обвинява баща си, че дели децата си и не може да проумее защо никога не го е обичал.

Хазар разкрива на Рейян, че Махфуз е неин роден баща и й дава подаръка, който той е купил за бебето. Рейян е гневна и споделя с Миран, че няма друг баща освен Хазар. Доверява му, че Махфуз е изоставил майка й, когато е узнал, че е бременна с нея.

Миран отвежда Рейян пред полицейското управление, за да поговори с Махфуз. Махфуз й обяснява, че някога е бил млад и глупав. Не след дълго е осъзнал грешката си и е тръгнал след Зехра. Тя обаче вече е била женена за Хазар. Махфуз моли дъщеря си за прошка. Рейян го прегръща.

Миран забелязва Хазар, който тайно наблюдава Рейян и Махфуз. Казва му, че го приема за свой баща. Двамата се прегръщат.

Азизе отива на мястото, на което държи Дилшах, но там намира Фюсун. Фюсун иска от Азизе да се самоубие. Само така ще събере Дилшах и Миран.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 49

Рейян и Миран откарват Хазар в болница. Хазар моли Миран да се погрижи за Рейян и сестрите й, ако се ...

Hercai: Сезон 3, епизод 49

Рейян и Миран откарват Хазар в болница. Хазар моли Миран да се погрижи за Рейян и сестрите й, ако се случи нещо с него.

Аслан отказва помощта на Махфуз. Заплашва го с пистолет, качва се в колата му, но само след няколко метра го блъска камион. Колата се взривява.

Една седмица по-късно.

Лекарят съобщава на семейството, че Аслан има много изгаряния и ще е истинско чудо, ако оживее.

Хазар и Зехра посещават Миран и Рейян. Миран благодари на Хазар, че се е хвърлил пред куршума, изстрелян от Аслан, с което е спасил живота му. Добавя обаче, че не трябва да очаква нищо повече от него. Не може да му прости, че не се е погрижил за майка му.

Насух узнава, че Миран и Рейян продължават да живеят в хижата и се разпорежда да се почисти чифлика. Джихан го чува и укорява баща си, че иска да даде на Миран имота, който е по-рано е обещал на Азат.

Гьонюл моли Азат да й помогне да се срещне с Рейян. Двамата ги посещават в хижата. Гьонюл се извинява на Рейян за всичко, което й е причинила от началото на запознанството им.

Харун отива в болницата и нарича Фюсун „майко“. Азизе се приближава до Фюсун и я пита защо е направила сина си зет на Шадоолу. Фюсун е шокирана от новината. Харун обяснява на майка си, че се е оженил за Ярен, тъй като Аслан е имал нужда от помощ.

Фюсун се разгневява и удря сина си, защото я е лъгал. Вярвала е, че той работи в чужбина, а вместо това се е забъркал в интригите на Аслан и се е оженил за жена от семейството, с което Азизе воюва. Фюсун нарежда на Харун незабавно да се разведе.

Хазар отвежда Зехра при Махфуз. Зехра го моли да замине и го предупреждава да не разкрива самоличността си на Рейян. Махфуз обещава да си тръгне.

Рейян припада и Миран извиква лекар. След прегледа разбират, че Рейян е бременна.

Насух споделя с Азат, че е намерил лекаря, който дълго е лекувал Азизе от изгаряния. Насух смята, че тя е свързана по някакъв начин с пожара, станал преди години в чифлика. Разказва на Азат, че тогава са починали много хора. Той се е срещнал с близките на оцелелите, но никой не помни да е имало жена на име Азизе.

Азат дава на дядо си снимката на Ханифе като млада. Насух му споделя, че Ханифе е била шпионин на Азизе. Насух повдига въпроса за Миран. Азат казва на дядо си, че Миран е негов братовчед, син на чичо му, приема го и никога няма да му обърне гръб.

Рейян телефонира на майка си и й съобщава, че е бременна. Пред хижата Хазар оставя в кошница касетата със записа на Дилшах. Дава на Миран пръстена на майка му и го уверява, че никога няма да се откаже от него. Миран подарява бижуто на Рейян.

Джихан нарежда на Халеф да съборят чифлика.

Аслан умира.

Азизе се среща с Есма и й казва, че вече е свободна. Може да отиде при сина си и да му каже истината. Решена е да приключи с отмъщението и заповядва на Махмут да убие Хазар.

Азизе се обажда на Насух и настоява да се срещнат в чифлика.

Харун разкрива на семейството на Ярен, че е излъгал. Признава, че е син на Фюсун. Ярен е очарована, че е снаха на Асланбей и заявява на близките си, че обича Харун и няма да се разведе.

Махфуз се сбогува с Миран и Рейян.

Миран слуша касетата на майка си. Чува как тя казва, че е бременна и ще нарече сина си Миран.

Махмут залага капан на Хазар. Двамата се изправят един срещу друг и стрелят.

Азизе се среща с Насух и му разкрива истинската си самоличност. Обвинява го, че е унищожил живота й и е станал причина за смъртта на сина им Хазар. Насух е шокиран и се кълне, че майка му го е излъгала. Убедила го е, че Айше е умряла в пожара.

Азизе не вярва на думите му и заявява, че е убила сина му Хазар. Подканва го да отиде и да вземе тялото му. Насух я обвинява, че е заповядала убийството на детето им. Разкрива й, че синът им не е умрял в пожара и Хазар е техен син.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 48

Миран е шокиран от разкритието на Фюсун. Отказва да повярва, че е син на Хазар, но никой от присъств ...

Hercai: Сезон 3, епизод 48

Миран е шокиран от разкритието на Фюсун. Отказва да повярва, че е син на Хазар, но никой от присъстващите не опровергава думите й. Фюсун му дава да прочете две писма, които е писала майка му. В едното е доверила истината на Хазар, а другото е това, което Азизе я е принудила да му напише.

Миран и Рейян излизат от конака. Хазар тръгва след тях, но младият мъж го спира. Заявява му, че е син на Мехмет Асланбей.

Фюсун съобщава на Азизе, че иска незабавно да напусне конака. Обръща се към Насух и му казва, че е изпълнила молбата му. Дошла е, за да разкрие истината, а между Асланбей и Шадоолу повече няма да има кръвна вражда. Хазар и Насух си тръгват като канят Шюкран в дома си.

Фюсун осведомява Султан, че може да остане с децата си. Тя е снаха на Асланбей и са едно семейство. Азизе си тръгва с Махмут и Есма.

Фюсун извиква Фърат и настоява да й предаде имуществото на Асланбей, което се води на негово име. Той отказва да го стори, докато Миран и Гьонюл не поискат това от него. Добавя, че нито той, нито Гьонюл вярват на думите й, че Миран не е Асланбей.

Фърат отива при майка си и я пита дали е знаела, че Миран не е син на Мехмет. Когато разбира, че години наред Есма е пазила тайната на Азизе, Фърат й заявява, че повече няма син.

Насух и Хазар осведомяват близките си какво се е случило в дома на Асланбей. Джихан е категоричен, че няма да позволи на Миран да влезе в конака. Припомня им, че се е опитал да ги убие.

Миран телефонира на Хазар. Двамата се срещат на гроба на Дилшах и Хазар му разказва какво се е случило през онази нощ. Той не е убил никого. Мехмет е стрелял по тях, след което се е самоубил.

Фюсун съобщава на Султан, че Азизе е дошла в конака като слугиня. Успяла е да прелъсти брат й и той се е оженил за нея, въпреки изгарянията по гърба й.

Азизе е сломена, че всички са узнали истината. Вярва, че не след дълго Хазар и Миран ще приемат, че са баща и син. Тя обаче няма никакво намерение да се откаже от отмъщението си и нарежда на Махмут да открие и убие Хазар.

Рейян и Миран отиват при Азизе. Тя потвърждава, че синът й се е самоубил, но за нея няма никакво значение кой е натиснал спусъка. Мехмет е умрял заради Хазар. Миран я осведомява, че тя е мъртва за него. След като Миран си тръгва, Азизе заповядва на Махмут да изчака с убийството на Хазар.

Насух моли Хазар да бъде търпелив с Миран. Хазар информира баща си, че има вероятност Дилшах да е жива. Насух обаче го уверява, че Дилшах е била мъртва. Не бива да позволява на Азизе да си играе с него.

Фърат се доверява на Зейнеп и й разказва за предателството на майка си. Зехра изпраща съобщение на Миран. Иска да се срещнат насаме. Хандан заявява на Зехра, че докато се опитва да сдобри баща и син, ще скара двама братя.

Тайно от всички Аслан подготвя заминаването си от града заедно с Рейян. Аслан отвлича Рейян от хижата.

Миран чака Зехра в градината, но се появява Хазар. Младият мъж отказва да разговаря с него. Заявява, че майка му е умряла по негова вина и не желае повече да го вижда. Забранява му да се доближава и до Рейян. Междувременно Рейян успява да набере номера на Миран. Той разбира, че Аслан я е отвлякъл.

Пристига писмо от Аслан, адресирано до Насух. Харун го взема, прочита го и узнава, че Аслан се готви да замине с Рейян. В писмото до Насух Аслан пише, че той е настанил Харун в конака и е приложил писмото на Ханифе, за да научи Насух истината за Азизе.

Харун се свързва с Махфуз и двамата започват да търсят Рейян. Махфуз телефонира на Аслан. Доверява му, че той е бащата на Рейян. Една от причините да дойде с него в града е, че е искал да я раздели с Миран. Аслан обаче се усъмнява и не му разкрива местонахождението им.

Махфуз се кълне, че ще убие Аслан. Хазар и Миран издирват заедно Рейян.

Фюсун отива при Есма. Информира я, че Фърат й създава трудности. Не желае да й прехвърли имуществото на Асланбей. Съветва я да поговори със сина си и я уверява, че не е забравила тайната, с която Азизе я държи в ръцете си.

Рейян обяснява на Аслан, че не го обича и предпочита да умре, отколкото да тръгне с него. Миран и Хазар ги намират. Аслан ги заплашва с оръжие. Стреля по Миран, но Хазар застава пред него и куршумът го улучва. Махфуз стреля по Аслан.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 47

Гьонюл обвинява майка си и баба си, че са разбили живота й. Не проумява как майка й е скрила от нея ...

Hercai: Сезон 3, епизод 47

Гьонюл обвинява майка си и баба си, че са разбили живота й. Не проумява как майка й е скрила от нея появата на брат й.

Азизе заявява на всеослушание, че не е виновна за нищо и разказва всичко, случило се непосредствено след раждането на Аслан. Лекарят й е казал, че бебето има здравословен проблем и ще живее няколко часа. Междувременно се е появила Фюсун, най-малката сестра на дядо им, и представяйки се в болницата за нея, е отвела бебето. Направила го е, защото я е мразела и е била против сватбата й с дядо им. Азизе дълго е търсила къде е погребан Аслан. Три години по-късно Фюсун й се е обадила. Казала й е, че е болна и ще й върне Аслан. Тогава Азизе го е скрила, заради отмъщението.

Миран укорява баба си, че се е отказала от него. Използвала го е за отмъщението си, докато е държала Аслан в сянка, за да продължи рода.

Гьонюл упреква майка си и Аслан, че са мълчали. Заявява на Аслан, че макар той да й е брат, за нея ще остане чужд. Моли Фърат да я откара в хотела.

Аслан обяснява на баба си, че му е причинила повече вреда, отколкото враговете й и отхвърля предложението да се настани в конака.

Зехра и Хазар разговарят за Миран. Зехра е убедена, че Миран е негов син. Миран разказва на Рейян, че Аслан е изглеждал много странен, когато с Фърат са го освободили. Погледът му е бил празен и причината не е била в лекарствата, които са му давали.

Аслан споделя с Махфуз, че е отказал поканата на баба си да живее в конака, но е убеден, че Миран ще го покани. Махфуз е притеснен от решението му.

Гьонюл отива при Азат и му доверява, че Аслан е неин брат. На свой ред Азат информира баща си, че Аслан е Асланбей и ще му потърси сметка за лъжите му. Джихан обаче настоява той ще се заеме с Аслан. Азат трябва да издири дядо си, защото никой не го е виждал от дни. Азат се свързва с Насух и го моли да се прибере.

Махфуз отива при Хазар и му казва, че е прочел писмото на Дилшах. Миран е негов син. Азизе знае това и се опитва да направи всичко възможно, за да го убие собствения му син. Добавя, че не се интересува от техните войни. Вълнува го единствено живота на дъщеря му Рейян.

Миран представя на Рейян и Фърат жената, която е наел да помогне на Рейян с облагородяването на земята. Младата жена се казва Зейнеп.

Аслан телефонира на Миран. Манипулира го и успява да получи покана за вечеря в конака. Аслан разкрива на Азизе, че Фюсун е жива. Съветва я да се пази.

Хазар си спомня как Махфуз му е казал, че Аслан има психично разстройство и е развил маниакална любов към Рейян. Махфуз моли Хазар да спаси децата им, тъй като са в опасност до Аслан.

Аслан отива на вечерята в конака и започва да се държи неадекватно. Насочва пистолет към главата си и обвинява баба си, че го е лишила от семейството му. На вратата се появява Хазар и вижда как всички се опитват да убедят Аслан да свали оръжието си. В този момент си спомня какво се е случило в нощта, в която умира Дилшах. Мехмет е стрелял по тях, след което се е появила Азизе. Мехмет е обвинил майка си, че го е излъгала. Разбрал е, че Хазар и Дилшах се обичат отдавна, след което се е самоубил.

Миран успява да вземе оръжието от Аслан и съобщава, че мъжът ще живее с тях. Миран показва на Рейян пистолета, който Аслан е държал. Бил е празен. Смята, че ако мъжът е при тях, ще го държат по-лесно под око. Рейян обаче много се страхува и е сигурна, че Аслан е опасен.

Хазар се прибира и казва на Зехра и Джихан, че си е спомнил всичко. Мехмет се е самоубил пред Азизе. Доверява им също, че Миран е негов син. Заявява, че ще отиде при Азизе, за да приключи с отмъщението.

Хазар телефонира на Азизе и й съобщава, че я чака на гробището. Обажда се на Рейян и я моли да дойде с Миран на гроба на Дилшах.

Хазар уверява Азизе, че ще разкрие истината на Миран и Рейян. Азизе му отвръща, че Дилшах е жива и ако каже на Миран, че е негов син, ще я убие.

Миран, Хазар и Азизе получават едновременно телефонно обаждане. Миран от Есма. Хазар от Насух, а Азизе от Фюсун. Трябва незабавно да отидат в конака.

Джихан заповядва да следят Миран. Категоричен е, че няма да позволи Миран да заеме мястото на Азат в семейството.

В конака на Асланбей Фюсун заявява на всеослушание, че е дошло времето да разчисти сметките си с Азизе. Тя е омърсила с лъжите и тайните си името на Асланбей. Съобщава на Миран, че той е син на Хазар и Дилшах.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 46

Миран и Рейян пристигат в конака на Асланбей. Шюкран и Азизе са щастливи, че Миран е жив и здрав. На ...

Hercai: Сезон 3, епизод 46

Миран и Рейян пристигат в конака на Асланбей. Шюкран и Азизе са щастливи, че Миран е жив и здрав. На сутринта Зехра ги посещава заедно с малката Бахар. Рейян я запознава с Шюкран.

Азизе разговаря откровено със Султан. Знае, че преди време Аслан я е извел от болницата. Сега обаче имат проблем, който спешно трябва да разрешат. Азизе уведомява Султан, че Аслан е влюбен в Рейян. Страхува се, че ако Миран разбере, ще го убие. Иска от снаха си да убеди Аслан да замине. Султан й отвръща, че не би могла да му повлияе. Обвинява Азизе, че го е крила години наред, заради което днес няма силна връзка между тях.

Махфуз намира лекарства в чекмеджето на Аслан. Прочита съдържанието на опаковката и научава, че не трябва да се спират без лекарско наблюдение.

Аслан обещава на майка си, че на следващия ден ще замине с нея и Гьонюл.

Хазар отива в дома на Шюкран. В един от шкафовете открива снимки на Дилшах и касета, която взима със себе си. Махфуз споделя със Султан, че напоследък Аслан се държи странно и е намерил хапчета в чекмеджето му.

Миран посещава Гьонюл и я уверява, че й е простил. Моли я и тя да си прости и да започне нов живот. Гьонюл му доверява, че тя не е искала да се развежда. Баба им е настояла. Съгласила се е, само защото Азизе й е казала, че брат й е жив.

Азизе заявява на Аслан, че нея не може да я заблуди така, както успява с майка си. Заповядва на хората си да го задържат.

Султан и Джихан се срещат. Джихан й дава страница от дневника на Елиф, а в замяна Султан го информира, че Ханифе е сестра на Азизе.

Азизе затваря Аслан в изолирана къща. Обещава му, че няма да е сам. Ще доведе при него майка му и сестра му. Аслан си спомня как пуска в пощенската кутия анонимно писмо до баба си.

Миран показва на Рейян мястото, което е купил за нея. Мечтае да построят собствен дом, в който да отглеждат децата и внуците си.

Хазар слуша касетата, на която има запис от разговор между Айла и Дилшах. Научава, че Дилшах е молила баща му за помощ, но той й е отказал подкрепа. Била е и при Азизе. И на нея е разказала всичко, но тя останала непреклонна. Хазар излиза от колата си, без да знае какво е притеснявало Дилшах. Не разбира, че записът продължава. Дилшах добавя, че ще имат бебе и ако е момче, ще го нарече Миран.

Джихан претърсва стаята на Ханифе. Намира стара снимка на гърба, на която пише Конакът Шадоолу. Спомня си, че Ханифе е дошла в дома им, когато с Хазар са били деца, доста преди смъртта на Мехмет и Дилшах. Досеща се, че Азизе им отмъщава за нещо друго. Ненадейно влиза Азат. Джихан не успява да сложи снимката в джоба си, а я изпуска. Азат я вижда и взима.

Миран дава на Рейян заявление за явяване на изпит. Иска да сбъдне мечтата й да учи в университет.

Аслан получава халюцинации. Вижда Рейян, която е дошла да му помогне и Миран, който му казва, че ще остане затворен до края на живота си.

Фърат телефонира на Миран и го уведомява за гроба, който му е поръчал да проучи. Двамата разкопават гроба и разбират, че е празен. Миран разкрива на приятеля си, че братът на Гьонюл е жив. Миран се досеща, че това е Аслан.

Миран и Фърат нахлуват в къщата на Аслан и я претърсват. Миран отваря стената в кабинета му и вижда снимка на Рейян. Под нея има надпис „Краят ти ще е от моите ръце, бабо“. Махфуз се прибира и ги изгонва. Забелязва дистанционното на земята и отваря подвижната стена. Притеснява се, че Миран може също да е видял какво има зад стената и телефонира на Асие. Моли я да му съобщи, ако разбере нещо за Аслан. Миран подслушва разговора му и узнава, че Султан също знае за появата на Аслан. Досеща се, че баба му е укрила Аслан.

Миран се прибира и забелязва, че леля му е с куфар в ръка. Тя го информира, че ще отседне при Гьонюл в хотела. Миран обаче й отвръща, че не е нужно да ходи никъде. Довел е вкъщи както Гьонюл, така и Аслан.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 45

Гьонюл телефонира на Азат. Информира го за местонахождението им и добавя, че е убила Миран. Може да ...

Hercai: Сезон 3, епизод 45

Гьонюл телефонира на Азат. Информира го за местонахождението им и добавя, че е убила Миран. Може да дойде да вземе Рейян, а тя ще отиде при своя любим. Джихан попречва на Гьонюл да се самоубие.

Джихан изважда Рейян от трапа, но оставя вътре Миран.

Аслан разбира, че баба му се казва Айше и отмъщава на Насух, защото на младини той я е изоставил. В пожара тя е загубила сина си и сестрите си.

На гроба на Ханифе Азизе си спомня как майката на Насух е отишла при нея в болницата, седмици след пожара. Осведомила я е, че Насух никога е нямало да се ожени за нея и през цялото време я е лъгал. Добавила е, че детето им е умряло в пожара, а Насух е сключил брак с друга жена, която вече е бременна. Тогава тя се е заклела да му отмъсти.

Джихан отвежда Рейян в конака. Заявява й, че Миран е мъртъв и след като чува думите му, Рейян припада.

Хазар намира селската акушерка и тя му казва, че Дилшах е била при нея не за да прави аборт, а да се увери, че бебето й е добре.

Джихан заявява на Гьонюл, че ще отидат при баба й. Настоява да й каже, че тя е убила Миран, а после ако иска, може да се самоубие. Обяснява й, че няма да позволи Азизе да припише на Шадоолу убийството на внука й.

В конака на Асланбей Гьонюл обвинява Азизе, че тя е причината да се влюби в Миран. Заради нейното отмъщение е използвала както него, така и нея. Осведомява баба си, че тя е убила Миран, но тя е убила нея.

Рейян успява да избяга от конака.

Азизе телефонира на Хазар и му казва да отиде в село Кълът, за да му разкрие тайната си.

Фърат не е на себе си, когато разбира за смъртта на Миран. Есма му обяснява в кое село се намира Миран и го уверява, че Азизе вече е тръгнала, за да прибере тялото му. Докато всички се карат, Гьонюл излиза от конака.

Аслан пише съобщение на Ханифе. Иска да поговорят за писмото, което е написала, тъй като е узнал всичко за миналото на баба си. Султан се обажда на Аслан и го моли да потърсят Гьонюл.

Азизе е изненадана, че тъгува за Миран. Поглежда в трапа, но не го открива там. Пристига Хазар, който я пита дали Миран е негов син. Азизе отрича и се интересува къде са отвели внука й.

Азат изважда Миран от трапа и го завежда при знахарка. Азат се моли Миран да оживее, тъй като е наясно, че ако той умре, ще умре и Рейян. Появява се Фърат, който настоява да научи защо Джихан е преследвал Миран. Азат го уверява, че не знае нищо по въпроса.

Азизе прочита съобщението на Аслан до Ханифе и осъзнава, че Аслан се е върнал не за да отмъсти на Шадоолу, а на нея.

Миран идва на себе си и чува от телефонния разговор на Фърат, че Рейян е изчезнала. Когато Фърат се обръща, не намира Миран на постелята. Миран взима колата на Фърат и потегля.

Хазар и Джихан се срещат пред дома на Шюкран. Хазар пребива брат си, че не е опазил Рейян. Джихан признава, че е щял да убие Миран, защото той е искал да им навреди, тъй като е знаел, че Насух е убил баща му.

Азизе споделя на Махмут, че ще се моли Миран да е жив. Аслан, Султан, Есма и Ханифе са я предали, а Гьонюл и Фърат я мразят. Останал й е само Миран. Раздвоена е, тъй като не може и да не изпълни клетвата, която е дала на гроба на сина си.

Миран открива Рейян. Вижда я как се люлее на люлката, готова да скочи в пропастта. Миран успява да я хване.

Азизе и Аслан се срещат. Аслан обяснява на баба си, че има само един начин да не издаде самоличността й на Шадоолу. Иска Рейян.

Рейян се връща в конака с Миран. Разкрива на близките си, че двамата не са се развели и повече няма да оставя мъжа си. Миран благодари на Азат че е спасил живота му.

Фърат се изправя пред Азизе и заявява, че се отказва от нея, след като тя е изоставила Миран. Осведомява я, че на сутринта ще й върне всичко, което е приписала на негово име и двамата с майка му повече няма да й служат. Есма обаче отказва да тръгне със сина си.

Гьонюл възнамерява да скочи от терасата на хотела, за да се събере с Миран. Появява се Азат, който я разубеждава.

Миран и Рейян отиват при Аслан. Миран му казва, че единият от тях търси семейството си, а другият - убиецът на своето. Пита го дали желае да продължат издирването заедно.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 44

Аслан се обажда на Махфуз и го информира, че някой е стрелял по тях, вследствие на което Миран е пад ...

Hercai: Сезон 3, епизод 44

Аслан се обажда на Махфуз и го информира, че някой е стрелял по тях, вследствие на което Миран е паднал във водата. Доверява му още, че е чул гласа на Рейян и предполага, че е скочила след Миран. Моли го да дойде, за да ги потърсят. Махфуз се досеща, че Азизе е тази, която е стреляла. Осъзнава, че е допуснал грешка като й се е обадил.

Азизе заповядва на Махмут да намери Миран и да го убие. Вярва, че не може да се разреши проблема между него и Аслан, а щом веднъж е насочил оръжие срещу внука й, Миран трябва да умре. Добавя, че същото трябва да се случи и с Рейян.

Азизе открива Аслан и го принуждава да тръгне с нея. Заявява му, че някой им е заложил капан, за да ги убие. Уверява го, че Махмут ще спаси Миран.

Азизе информира Аслан, че е наясно с чувствата му към Рейян. Младият мъж обещава да я забрави. Досеща се обаче, че баба му е стреляла, за да го защити, защото Миран не й е внук.

Рейян успява да извади Миран от водата.

Халеф телефонира на Джихан и му съобщава, че Махмут и хората му издирват Рейян и Миран. Намерил е също сакото на Миран, изцапано с кръв. В един от джобовете е открил бележка, на която пише, че Насух е убил Мехмет. Джихан му заповядва да вземе доверен човек и да търсят Миран. Той също ще се присъедини към тях. Настоява незабавно да убият Миран.

Хандан не позволява на Джихан да излезе от конака. Появява се Азат, който подкрепя майка си. Обяснява, че няма смисъл винаги да ходят след Рейян, след като тя продължава да бяга при Миран. Добавя, че той се е отказал от любовта си към нея.

Джихан успява да излезе от къщата като излъгва, че отива в болницата при Хазар и Зехра.

Махмут забелязва Миран и Рейян. Точно, когато вдига ръка да стреля, забелязва Джихан. Телефонира на Азизе и я информира за появата на Джихан. Тя му нарежда да си тръгва. Вярва, че Джихан ще успее да убие Миран.

По настояване на Азизе Аслан изгаря снимките на Рейян.

Ханифе се среща с Аслан. Казва му, че е написала писмо, в което разказва всичко, което са преживели с Азизе. В замяна на писмото обаче иска нов живот. Сестра й я е предала и вече не може да се довери на никого. Междувременно Азизе телефонира на Ханифе и настоява да се видят.

Рейян намира кон, на който успява да качи Миран. Часове по-късно двамата стигат до село. Миран и Рейян се подслоняват в изоставена къща.

Махфуз дава на Аслан сметката, която е открил на името на Ханифе.

Азизе отвежда Ханифе при руините, където е бил пожарът и я пита защо я е предала. Азизе вярва, че Ханифе е изпращала анонимните бележки, а Ханифе смята, че сестра й знае за срещите й с Аслан. Двете се скарват. Ханифе взима оръжието на Махмут и го насочва към сестра си. Докато Ханифе се опитва да вземе пистолета, той гръмва и я убива.

По пътя към болницата линейката, в която пътува Зехра, катастрофира. Зехра започва да ражда и Хазар изражда бебето край пътя.

Гьонюл обвинява баба си, че я е разделила с Миран. Азизе се разгневява, удря внучката си и й заявява, че Миран никога няма да бъде неин. Трябва незабавно да го забрави и да стои с гордо вдигната глава.

Гьонюл чува разговор между Махмут и Азизе. Разбира къде се намират Миран и Рейян и, че Азизе желае смъртта им.

Зехра и Хазар стигат до болницата. Зехра уверява съпруга си, че Миран е негов син, въпреки думите на Айла. Настоява Хазар да се заеме с въпроса и да открие истината.

Харун информира Аслан, че Ханифе не се прибира. Аслан му заповядва да влезе в стаята й и да намери писмото. Харун изпълнява нареждането му.

Гьонюл съобщава на Фърат, че искат да убият Миран. Двамата тръгват по следите на Миран, но когато спират край пътя, се скарват. Гьонюл се качва в колата и изоставя Фърат.

Джихан и хората му стигат до селото. Джихан им заповядва да убият Миран, но да не посягат на Рейян. Джихан открива Рейян. Тя взима пистолета му и заявява, че ако я принуди, ще стреля по него. Докато бяга от чичо си, Рейян пада в пропаст.

Аслан и Харун четат писмото на Ханифе. Разбират, че Азизе се е казвала Айше и преди 47 години е постъпила на работа в дома на Шадоолу. Споменава се, че в пожара е изгорял синът на Айше и Насух.

Хазар се връща в дома на Айла и установява, че е изоставен.

Гьонюл намира Миран, но той отказва да тръгне без Рейян. Миран заявява на Гьонюл, че с Рейян не са разведени и все още я обича. Към нея изпитва единствено сестринска обич.

Гьонюл стреля по Миран и той пада в пропастта при Рейян.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 43

Аслан успява да заблуди Миран. Казва му, че няма никаква тайна между него и Рейян. Насух не вяр ...

Hercai: Сезон 3, епизод 43

Аслан успява да заблуди Миран. Казва му, че няма никаква тайна между него и Рейян.

Насух не вярва, че Миран е негов внук. Зехра му обяснява, че знае истината от Есма и е видяла писмо, написано от Дилшах. Насух настоява да извика Есма и да види писмото с очите си. Есма и Зехра се срешат, но прислужницата отказва да признае истината, защото се страхува, че Азизе ще й отмъсти чрез сина й. Насух разкрива на Зехра, че ако думите й са истина, учителката Айла, която е била най-добрата приятелка на Дилшах, обезателно ще знае.

Аслан се прибира и разказва на Махфуз какво е чул. Смята да се види по-късно с Ханифе, защото според него само тя знае кой е убил чичо му.

Рейян телефонира на Аслан и го уверява, че баща й не е убиец. Аслан я излъгва, че е получил анонимна бележка и двамата се уговарят да се срещнат в полунощ, за да може Рейян да я прочете.

Миран планира да влезе тайно в дома на Аслан, за да разбере дали бележките, които са получавали и писмото, което Аслан им е показал, с което е научил къде да търси близките си, имат един и същи почерк.

Хазар и Зехра се срещат пред дома на Айла. Зехра му признава, че е прочела писмо на Дилшах, в което пише, че Миран е негов син. Добавя, че Есма й го е дала, но тя го е загубила.

След като подслушва разговор между Рейян и Ярен, Миран се среща с Ярен и й заявява, че не желае повече да притеснява съпругата му. Информира я, че знае всичко, което е направила – изпратила е брат си на смърт, съюзила се е с баба му, и ако отново нарани Рейян, ще се погрижи да я накаже.

Айла съобщава на Хазар, че Дилшах действително е била бременна, но е направила аборт преди да се омъжи за Мехмет. Когато Зехра и Хазар си тръгват, Айла телефонира на Азизе и я информира, че е излъгала Хазар, както й е наредила.

Азизе съобщава на Миран и Рейян, че иска да се оженят. Знае, че още се обичат и желае да направи сватба, за да има мир между семействата.

Хазар доверява на Зехра, че Миран и Рейян не са се развели, тъй като дъщеря им е бременна. Хазар добавя, че Рейян знае, че не е неин роден баща.

Аслан пише две бележки. Едната смята да покаже на Рейян, а в другата посочва като убиец на Мехмет – Насух Шадоолу. Решава обаче, че втората е твърде смела и я смачква.

Гьонюл отива при Азат и му доверява, че иска да научи всичко за Аслан. Подозира, че той е човек на баба й.

Ханифе и Аслан се срещат. Аслан й съобщава, че трябва да помисли и реши чия страна ще вземе – неговата или на баба му.

Азизе посещава Шюкран. Моли я да се върне в конака, за да съберат отново Рейян и Миран.

Хазар се чувства напълно объркан. Не знае на кого да вярва и се пита дали действително Миран е негов син.

Миран влиза тайно в дома на Аслан. Намира смачканите бележки на Аслан и сравнява почерка с бележката, която е получила Рейян. Разбира, че почерка е един и същ.

Рейян признава на майка си, че не е бременна. Излъгала е баща си, за да не се разведе с Миран. Зехра разказва на Рейян за биологичния й баща. Той я е изоставил, когато е узнал, че е бременна. После е срещнала Хазар. Бил е приятел от казармата на покойния й брат и се е оженил за нея. Рейян й отвръща, че не желае да знае нищо за него. Тя има само един баща и това е Хазар Шадоолу.

Аслан и Рейян се срещат. За да открие истината за Насух и да се доближи до семейството, Аслан предлага на Рейян да се сгоди за него. Рейян се разгневява от думите на младия мъж.

Ханифе информира Аслан, че ще вземе неговата страна. Ще му разкаже всичко, което знае.

Азизе получава анонимно писмо от Аслан, в което пише, че скоро всичките й тайни ще излязат наяве.

Азизе си спомня злополучната нощ, в която умира Мехмет. Когато е настигнала сина си, който е тръгнал след Хазар и Дилшах, го е намерила жив. Мехмет й е доверил, че ги е убил, но добавя, че Дилшах не го е измамила. Двамата с Хазар са се обичали. Отчаян, Мехмет се е самоубил пред очите на Азизе.

Миран и Аслан си определят среща при пропастта. Рейян също тръгва натам. Зехра получава родилни болки.

Аслан и Миран се сбиват. Миран увисва над пропастта. Аслан държи ръката му, а Миран - насочен пистолет към него. Азизе ги забелязва и от страх, че Миран може да убие Аслан, заповядва на Махмут да стреля по Миран. Миран пада във водата.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 42

Миран споделя с Рейян, че трябва да открие какво действително се е случило в миналото. Само така ще ...

Hercai: Сезон 3, епизод 42

Миран споделя с Рейян, че трябва да открие какво действително се е случило в миналото. Само така ще могат да разберат причината за гнева и жаждата за отмъщение на Азизе.

След среднощната си среща с Миран Рейян не успява да влезе в конака, защото Мелике е заспала и няма кой да й отключи вратата. Появява се Аслан и Рейян го моли да отвори портата на съседния конак, който Миран е купил, за да могат тайно да се виждат. Рейян прескача оградата и се прибира, а Аслан остава в съседната къща, за да я огледа.

Хазар разбира, че Рейян е излизала. Укорява я, че продължава да се среща с Миран.

Миран отива при баба си и я пита каква е истинската причина за отмъщението й. Тя го излъгва, че баща му е бил влюбен в Дилшах.

Махфуз обвинява Аслан, че е изгорил писмото. Заявява му, че не желае да признае истинската причина дори пред себе си – влюбен е в Рейян и иска да я спечели.

Азизе препрочита писмото, което е принудила Дилшах да напише до Хазар. Смята да изчака подходящ момент, за да го даде на Миран и да го върне към отмъщението.

Шюкран вярва, че жената, която предишната вечер е видяла в къщата си е била дъщеря й Дилшах. Укорява се, че за малко не е споделила подозренията си с Миран.

Миран вижда запалката на Аслан, която е изпуснал в конака. Рейян му признава, че е помолила Аслан за помощ.

Джихан се среща със Султан и я изнудва. Показва й страница от дневника на Елиф, на която пише, че Султан е оставила мъжа си да умре в катастрофата. Заплашва да я покаже на Азизе, ако Султан не узнае защо Азизе е заповядала първо да стрелят по Азат, а после е поискала мир.

Азизе се среща с Аслан и отново настоява да замине. Обещава, че ще го запознае със сестра му и майка му. Благодарение на Махфуз Аслан разбира, че Гьонюл и Султан пътуват към тях и си тръгва преди да пристигнат.

Гьонюл съобщава на баба си, че е прочела дневника на Елиф. Осведомява я, че повече не й вярва. Вече е убедена, че брат й е мъртъв. Султан осъзнава, че с тази тайна Азизе е принудила Гьонюл да се разведе с Миран. Султан не се решава да каже на дъщеря си, че брат й е жив.

Миран забелязва, че Рейян и Аслан разговарят. Без да задава въпроси се нахвърля с юмруци срещу Аслан. Рейян му заявява, че повече не може да понася гнева му и ще помоли баща си да я отведе при майка й.

Азизе отива в дома на Аслан, но когато никой не отваря вратата, тя заповядва да Махмут да я разбие. Влиза вътре и случайно намира дистанционното, с което се отваря подвижната стена. Вижда, че цялата стена е в снимки на Рейян.

Хандан телефонира на Зехра и я информира, че Миран и Рейян са се развели. Настоява да се погрижи за дъщеря си, защото се страхува, че Азат отново ще се увлече по нея. Зехра затваря телефона и се обръща към седящия до нея Миран. Пита го дали са се развели. Миран й отговаря, че трябва незабавно да заминат за Мидят и й разказва всички събития, случили се след като е стрелял по Азат. Зехра уверява Миран, че няма да позволи да се разделят с Рейян.

Харун разбира, че Ханифе работи за Шадоолу 35, а не 29 години, както всички са мислели. Информира за това Махфуз и Аслан. Те пресмятат, че по онова време Хазар е бил 13-14 годишен и все още не е познавал Дилшах. Вече са сигурни, че зад отмъщението на Азизе се крие нещо друго.

Зехра влиза в конака и обвинява всички, че се отнасят лошо с Рейян, след което се затваря в стаята с малката си дъщеря. Моли я да й даде куклата си. Гюл и казва, че тя е при бабата на Миран.

Зехра напуска конака и заявява, че скоро ще се върне. Насух я настига и я информира, че между Рейян и Миран не може да има нищо, защото Хазар е убил Мехмет. Рейян ги чува. Появява се Аслан, който отвежда Рейян в съседния конак.

Зехра е убедена, че Насух я лъже. Казва му, че Миран е син на Хазар.

Рейян не желае да приеме, че баща й е убиец. Заклева Аслан да не доверява на никого това, което е чул. Миран влиза при тях и чува молбата на съпругата си.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 41

След като Хазар пристига пред дома на Шюкран и вижда заедно Миран и Рейян, той заплашва младия мъж с ...

Hercai: Сезон 3, епизод 41

След като Хазар пристига пред дома на Шюкран и вижда заедно Миран и Рейян, той заплашва младия мъж с пистолет и в гнева си стреля по стената на къщата. Махфуз решава да се намеси и да отиде при дъщеря си, но Асие го спира. Предупреждава го, че ще загуби Рейян завинаги, ако се покаже и разкрие самоличността си.

Хазар заплашва Миран със смърт ако отново се доближи до Рейян, след което отвежда дъщеря си. Асие моли Махфуз да следва плана си. Припомня му, че се е сближил с Аслан, за да го нарани така, както Азизе е сторила с дъщеря му. Съветва го да проучи миналото на Азизе и да разбере каква е истинската причина за отмъщението й.

Насух принуждава Рейян да подпише документите за развод. За да предпази внука си от смърт, Азизе отива в конака на Шадоолу. Предлага примирие и съобщава на Насух, че след ден ще го чака на площада. Иска целият град да чуе решението му.

Адвокатът пристига в конака на Асланбей и Миран подписва документите за развод. За да убеди баба си, че е на нейна страна, й съобщава, че ще се разведе, независимо дали има мир, или не.

Азизе решава да заложи капан на Аслан. Вярва, че ако предизвика гнева на Шадоолу срещу него, той ще се уплаши и ще замине. Аслан обаче успява да се измъкне. Обяснява им, че снимките, на които се виждат различни членове на семейство Шадоолу, действително ги е правил той, но причината да ги снима е, че е проучвал най-старите фамилии в града. Знае, че е осиновен и търси близките си.

Аслан се прибира и обвинява Махфуз, че не е обезопасил добре къщата и е допуснал да вземат снимки от стаята му. Махфуз обаче го укорява, че самият той е бил небрежен и не е взел предпазни мерки, за да скрие всичко, което може да го уличи. Заявява му, че няма да му позволи да го обвинява за собствената си грешка.

Насух не приема предложението за мир. Заявява, че Шадоолу завинаги ще бъдат враг на Асланбей. Когато чува думите на Насух, Фърат грабва Рейян за ръка и я отвежда при Миран. Дава му паспорти и го моли да избягат. Шадоолу обаче ги настигат и отвеждат Рейян.

Насух се прибира, съобщава на жените, че не е приел примирието и забранява да излизат без негово позволение.

Султан случайно намира в куклата на Гюл, която Миран е взел от баба си, писмото, в което Дилшах признава, че Миран е син на Хазар. Султан дава писмото на Аслан и му обяснява, че Азизе е отгледала Миран като Асланбей, за да го принуди да убие баща си.

Рейян, Миран и Хазар отиват в съда. Рейян остава насаме с баща си и му съобщава, че не може да се разведе. Излъгва го, че е бременна. Рейян влиза в залата и заявява, че обича мъжа си и не желае развод. По-късно разкрива на Миран, че е излъгала баща си и никой освен него не трябва да знае, че не са се развели.

Насух заявява на Хазар, че няма намерение да разговаря с Джихан относно въпроса с примирието. Според него Джихан не може да се справи с Азизе без тяхна помощ. Джихан чува думите му.

Махфуз укорява Аслан, че вече трети ден не дава писмото на Миран. Според него Рейян го е впечатлила още преди месеци и сега когато е разведена, се надява да я спечели. Аслан отрича да има чувства към Рейян. Уверява Махфуз, че продължава да е на страната на Миран, макар да е разбрал, че не са братовчеди.

Миран и Рейян се срещат. Миран съобщава на Рейян, че е направил завещание в случай, че нещо му се случи. Оставил е всичко на нея, за да не бъде зависима от никого.

Аслан, с писмото в ръка, отива до колибата, в която са Миран и Рейян. Вижда ги да се целуват и изгаря писмото.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 40

След като Аслан съобщава на всеослушание, че той е ранил Азат, се появява и самият Азат. Той потвърж ...

Hercai: Сезон 3, епизод 40

След като Аслан съобщава на всеослушание, че той е ранил Азат, се появява и самият Азат. Той потвърждава думите на Аслан. Излъгва близките си, че Аслан е стрелял по него по време на лов и го е уцелил заблуден куршум. След като го е ранил, Аслан го е спасил. Шадоолу си тръгват от конака на Асланбей.

Азизе е шокирана от появата на внука си. Не знае дали се е завърнал като приятел или враг. Миран заповядва на Фърат да разбере кой е Аслан.

Аслан доверява на Махфуз, че ще наруши спокойствието на Азизе, но тя никога няма да узнае, че той й е писал анонимните бележки, които са преобърнали живота й.

Рейян и Азат разговарят. Рейян му признава, че е видяла всичко и знае, че стрелецът е Миран. Вярва обаче, че има обяснение за постъпката му. Азат я умолява да не се доверява повече на Миран, защото неговата цел винаги е била да им отмъсти. Азат не го е обвинил, тъй като смята да спази обещанието, което е дал на Елиф и да не бъде ничия пионка в игрите на отмъщението.

Султан и Аслан се срещат и се прегръщат. Султан си спомня как се е запознала със сина си. Докато е била е лудницата, Аслан е отишъл при нея. Разказал й е, че Азизе го е отделила от семейството, за да не стане жертва на отмъщението и е излъгала всички, че е умрял. Аслан не е знаел, че е наследник на Асланбей. Отгледан е като Аслан Карахан и е изгубил много време, докато намери семейството си.

Миран и Рейян се срещат. Миран й обяснява това, което е видяла, но не е могла да чуе от колата. Миран се кълне, че е стрелял по Азат не за да го убие, а за да спаси живота му.

Аслан се среща с Харун. Харун го информира за положението в конака на Шадоолу.

Азизе и Аслан се срещат. Аслан я уверява, че е на нейна страна, но се противопоставя на желанието й да замине. Обещава да не казва на никого, че е Асланбей.

Миран настоява да обясни всичко на Азат и отива в конака на Шадоолу. Докато спорят с Рейян дали да се срещне с Азат, или не, Насух чува, че Миран е стрелял по внука му. За да не го убият, Рейян го заплашва с пистолет, прогонва го и му заявява, че ще се разведе. Сваля пръстена на Дилшах от ръката си, който някога баща й е подарил на любимата си.

Джихан намира дневника на Елиф. Разбира, че Султан е оставила мъжа си да умре в катастрофата.

Миран отива в дома на Аслан и там забелязва портрет на себе си и Рейян. Аслан му обяснява, че ги е снимал, понеже фотографията му е хоби.

Гьонюл заявява на баба си, че се премества в хотела, защото в конака не може да намери спокойствие.

Миран пресреща Хазар. Настоява да му разкаже какво се е случило, но Хазар е категоричен, че му няма доверие и желае да стои далеч от семейството му.

Шейда пристига в конака на Шадоолу, за да търси работа. Обяснява, че го изпраща Мердан ага, за да бъде готвач при Насух.

Аслан отново отказва на Азизе да замине. Баба му решава да го изплаши, за да се съгласи да напусне града.

Миран и Рейян се срещат при Шюкран. Махфуз ги наблюдава от разстояние. Разкайва се, че всичко, което се е случило на дъщеря му Рейян е по негова вина. От сега нататък е готов на всичко, за да я защитава.

Хазар пристига при Шюкран и когато вижда Миран и Рейян заедно, вади пистолета си и заплашва Миран с убийство.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 39

Рейян и Миран се срещат на моста и се прегръщат. Рейян му споделя, че е говорила с баща си и той е с ...

Hercai: Сезон 3, епизод 39

Рейян и Миран се срещат на моста и се прегръщат. Рейян му споделя, че е говорила с баща си и той е съгласен двамата с Миран да заминат и да започнат нов живот, далеч от Азизе. Миран й доверява, че не е успял да разкрие плановете им на Азизе. След смъртта на Елиф тя много се е променила и не разговаря с никого.

На гроба на Елиф Азизе казва, че са изминали 40 дни от смъртта й, траурът е приключил и остава само ден до края на отмъщението й. Уверена е, че или Шадоолу ще убият Миран, или той тях. Азизе заповядва на хората си да преместят тялото на Елиф при Асланбей, но да не заравя гроба, защото той ще трябва на Шадоолу.

Аслан Асланбей, единственият син на Султан, когото всички смятат за мъртъв, пристига в града. Дошъл е не за да търси отмъщение за откраднатия си живот, далеч от семейството, а за да раздаде справедливост.

Гьонюл и Султан си спомнят Елиф. Гьонюл обвинява Рейян за смъртта й, защото тя е подтикнала братовчедка й към Азат. Решена е да й отмъсти.

Хандан се връща в конака с новородената си дъщеря. Азат не е напускал стаята си след смъртта на Елиф. Самообвинява се за кончината й и не може да си прости, че не е забелязал колко зле се е чувствала съпругата му.

Азат излиза от стаята си, за да види новородената си сестра. Хандан му доверява, че Насух е дал първото й име – Айше, а Азат избира Хюма за второ име.

Миран и Рейян отиват в конака на Шадоолу. Съобщават, че искат да заминат, за да не може Азизе да използва Миран за отмъщението си.

Аслан се настанява в къща в града. Миран и Рейян посещават Шюкран в новия й дом, тъй като старият е изгорял.

Азизе излиза от стаята си и връчва ключ на Есма. Есма си спомня как Азизе й е показала ключа и е казала, че ще й го даде, когато отмъщението приключи, за да започнат всички нов живот в друг град и дом.

Азизе прегръща Гьонюл и я информира, че конакът вече не е техен дом. Азизе заповядва на хората си да отведат Султан, Гьонюл и Есма.

Миран и Рейян посещават гробището и забелязват, че гроба на Елиф е празен. Миран се досеща, че баба му не е искала Елиф да остане в парцела на Шадоолу. Сигурен е, че Азизе желае нова вражда и се самообвинява, че сляпо й е вярвал години наред.

Рейян и Миран отиват в конака на Асланбей и установяват, че е празен. Не откриват никого и забелязват, че телефоните на всички са в къщата. Миран се свързва с Азизе и тя му определя среща. Заявява му да отиде сам и затваря.

Азизе успява да осъществи плана си и изправя един срещу друг Миран и Азат. Възрастната жена принуждава Миран да стреля по Азат. Азизе заставя Рейян да гледа цялата сцена, без да може да направи нищо.

Миран набира Фърат, за да чува разговора им и осведомява баба си, че никога не се е отказвал от отмъщението. Искал е само Шадоолу да му се доверят, но заради нейното нетърпение, планът му се е провалил. След като го е принудила да стреля по Азат, враждата отново ще започне. Раненият Азат чува разговора им.

Фърат заповядва на Бекир да намери Азат. Аслан и Махфуз откриват Азат и го отвеждат в дома си. Миран и Фърат претърсват района и остават озадачени от изчезването на Азат.

Миран обяснява на приятеля си, че ако не е стрелял по Азат, Махмут е щял да го направи, а баба му е щяла да убие него. За да спре баба си, Миран й е казал, че се е сближил с Хазар, за да му отмъсти. Фърат научава от Бекир, че двама мъже са отвели Азат в близко село. Двамата тръгват натам, но не го намират и се отправят към конака.

Азизе се готви да се изправи срещу Насух и да умре. Заръчва на Махмут да заведе Аслан при Гьонюл.

Информират Шадоолу, че Миран е стрелял по Азат. Всички се отправят към конака на Асланбей. Настояват да разберат от Азизе къде е Азат и дали действително Миран е негов убиец. Появява се Аслан, който заявява, че той е извършителят на престъплението.

Вятърничав
Hercai
Сезон 2, епизод 38

Непознат мъж спасява изпадналата в безсъзнание Рейян и я отвежда в хижата. От телефона на Рейян мъжъ ...

Hercai: Сезон 2, епизод 38

Непознат мъж спасява изпадналата в безсъзнание Рейян и я отвежда в хижата. От телефона на Рейян мъжът изпраща съобщение на Миран, с което му разкрива местонахождението й.

Рейян идва в съзнание. Разказва на Миран, че конят й се е подплашил и я е хвърлил в реката. Миран и Рейян намират нова бележа в хижата.

Джихан се среща със Султан. Информира я, че е разследвал миналото на Азизе, но не е научил никакви подробности. Интересува се дали Султан познава нейни роднини. Султан му споделя, че също желае да разбере какво крие Азизе. Единственото, което знае е, че Азизе е имала етърва Фюсун. Заминала е, след като брат й е починал и повече никой не я е виждал.

Миран и Рейян разговарят за последните събития и успяват да изгладят взаимоотношенията си. Двамата посещават Азизе. Миран съобщава на баба си, че повече няма да вреди на Хазар. Разбрал е, че няма за какво да му отмъщава.

Хандан и Джихан молят Хазар да прости на Ярен. Ярен обаче отказва да се извини. Според нея чичо й е допуснал грешка и не вижда причина да моли за извинение. Хазар се разгневява и удря племенницата си, а Джихан изгонва дъщеря си от конака.

Рейян отива при Хазар. Признава му, че го обича и в негово лице вижда своя единствен баща.

Миран доверява на Хазар, че се е отказал от отмъщението. Хазар от своя страна заявява, че няма да спре да търси истината и ще разбере кой е убил Дилшах.

Елиф е убедена, че Азат никога няма да я обикне. Вярва, че той ще се опита да спечели сърцето на Рейян.

На гроба на сина си Азизе се кълне, че ще убие Хазар.

Азат телефонира на Миран, защото се притеснява за състоянието на Елиф. Миран пристига в конака, но Елиф не желае да разговаря дори с братовчед си.

Азизе заповядва на хората си да разрушат надгробния камък на Дилшах. Тя отива в конака на Шадоолу и настоява да види Хазар. Отказва да повярва, че не е в дома си и заплашва да убие Азат.

Хандан получава родилни болки, но Азизе не позволява да я заведат в болница.

Междувременно пристига полиция. Полицаите съобщават на Азат, че има свидетел, който е видял Елиф да влиза в реката, облечена в булчинска рокля. Открили са на брега прощално писмо, адресирано до него. По-късно са намерили тялото й на брега.

Финал на сезона.

İstanbullu Gelin: Сезон 3, епизод 59

Есма разказва на Гарип какво се е случило в дома й. Той я укорява, че не е споделила с него за клеветите на Юлфет. Гарип порицава Есма, че иска да се оженят, само за да накаже децата си. Тя обаче го уверява, че подбудите й са други. За първи път в живота си желае да направи нещо за себе си.

Фикрет обвинява Ипек, че е направила ДНК теста. Ипек се качва при Юлфет и й показва резултата. Заявява й, че вече може да получи отговора на въпроса, който я е терзаел години наред.

Есма напуска дома на Гарип. Тръгва сама из града и не приема обажданията от децата си. Всички са силно притеснени от изчезването й и когато Юлфет ги посещава, за да каже, че е станало недоразумение, Фикрет я напада. Обяснява й, че никой от тях не се нуждае от фалшивата й загриженост.

Юлфет им разкрива, че историята се повтаря. Преди години, когато е споделила подозренията си със своя брат, той я е изгонил и повече не е пожелал да я види. Поради тази причина не е имала възможност да ги опознае и да присъства в живота им. Моли ги за прошка. Искрените й думи предизвикват състрадание в членовете на семейство Боран.

Гюлистан информира Нургюл, че Есма е отишла в имението в Бурса, а състоянието й не е никак добро. Есма се държи така, сякаш живее там и никога не е напускала къщата. Фарук се отправя към Бурса, за да вземе майка си. Междувременно Адем се прибира и когато вижда състоянието на Есма, се обажда на доктор. Диагнозата е преумора и стрес.

Есма идва на себе си и укорява Гюлистан и Назиф, че са повикали Фарук. Фарук моли майка си за прошка. Есма не желае да се върне в апартамента. Настоява да остане в хотел, защото има нужда да остане сама и да събере мислите си.

Настъпва рожденият ден на Есма. Предвид обстоятелствата всички се питат как ще отбележат празника. Сенем предлага да организират парти. Сюрея посещава свекърва си в хотела. Споделя й, че отсъствието й се усеща у дома и се опитва да оправдае поведението на Фарук.

Адем и Гюнеш излизат на обяд, но се скарват. Гюнеш му заявява, че не се нуждае от мъж, който търси рамо, на което да се самосъжалява.

Сюрея, Сенем, Дилара, Нургюл и Ипек убеждават Есма да излезе с тях по случай рождения си ден. Докато организира партито, става недоразумение и Сенем не разбира, че в заведението, което е избрала, се организират незаконни хазартни игри. Нахлува полиция и шестте жени приключват вечерта в ареста.

Гарип успява бързо да ги освободи, след което дава пръстен на Есма и я моли да се омъжи за него. Есма приема. Есма се прибира вкъщи и изглажда взаимоотношенията си със синовете си.

Фикрет посещава Юлфет в офиса. Обяснява й, че нейното поведение много му напомня това на Адем няколко месеца по-рано. Адем също като нея е искал да бъде част от семейството им. Заявява й, че ще е много щастлив, ако в бъдеще Юлфет не огорчава повече майка му. Но в случай, че още някой реши да нарани близките му, няма да отговаря за действията си.

Фикрет излиза от кабинета й, отива до тоалетната, но се сеща, че е забравил чантата си в стаята на Юлфет. Когато се връща, за да я вземе, забелязва, че леля му е в компанията на Адем. Подслушва разговора им и узнава, че двамата заедно са планирали унищожението на Боран.