Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 1, епизод 4

В бар Джелял се запознава с Фарук. Съобщава му, че го помни от сватбата на Зейнеп. Убеден е, че мога ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 1, епизод 4

В бар Джелял се запознава с Фарук. Съобщава му, че го помни от сватбата на Зейнеп. Убеден е, че могат да бъдат полезни един на друг.

Мехди укорява Зейнеп, че е скрила истината от него. Не желае да остане при нея и отива да нощува в сервиза.

Зейнеп признава на свекърва си и зълвите си, че Фарук е бил неин годеник.

Мехди споделя на Нух, че смята да се разведе. Не може да има доверие на Зейнеп и вярва, че рано или късно тя ще го напусне. Зейнеп чува разговора им.

Фарук пресреща Зейнеп, докато тя пътува в автобуса. Дава й паспорт и я моли същата вечер да отиде на летището. Иска да заминат заедно за Лондон. Кибрит, която също е в превозното средство, ги чува и разказва всичко на Мехди.

Емине съветва Зейнеп да замине с Фарук.

Мехди съобщава на Зейнеп, че е наел къща за родителите й. Добавя още, че е бил при адвокат и е подписал заявление за развод. Дава й документите, за да ги подпише и тя.

Мехди и Зейнеп се сбогуват. Зейнеп се отправя към летището.

В сервиза нахлува полиция. Арестуват Мехди заради експлоатация на детски труд. Социални работници отвеждат Кибрит и Ялдъз.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 1, епизод 3

Нермин се опитва да отведе Зейнеп от дома на Мехди. Обвинява Сакине, че е омъжила дъщеря си насила. ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 1, епизод 3

Нермин се опитва да отведе Зейнеп от дома на Мехди. Обвинява Сакине, че е омъжила дъщеря си насила. Когато обаче разбира, че Зейнеп сама е взела решение да сключи брак, остава напълно сломена.

Екрем заявява на Зейнеп, че той и Нермин се отказват от нея.

Мехди се интересува кой е Фарук. Сакине го излъгва, че е доведен брат на Зейнеп. Мехди споделя с Нух, че се съмнява във Фарук и според него мъжът не е брат на Зейнеп.

Нермин убеждава Фарук, че Зейнеп го обича. Вярва, че до няколко дни ще успеят да анулират брака й.

Зейнеп се шокира, когато разбира, че всички очакват бракът й с Мехди да бъде консумиран.

След празненството Мехди и Зейнеп осъзнават, че не се познават и са имали различни очаквания един към друг. Въпреки настоятелността на Мехди, Зейнеп не се решава да му признае, че Фарук е бил неин годеник.

Младата жена отказва да сподели леглото си с Мехди.

На следващия ден Зейнеп успява да се срещне с Фарук. Заявява му, че всичко между тях е приключило, но Фарук не е склонен да се откаже от нея.

Фарук поставя ултиматум на Зейнеп. Или тя ще разговаря с Мехди, за да анулират брака им, или той ще го направи вместо нея.

Мехди съобщава на Зейнеп, че иска да посети осиновителите й заедно с майка си и сестрите си. Желае да се запознае с тях и да се извини за поведението си на сватбата.

Сакине отива при Нермин. Разказва й за лъжата относно Фарук и я моли да помогне на Зейнеп да излезе от трудната ситуация.

По време на посещението на семейството Нермин излъгва Мехди, че Фарук е неин брат. Мехди се извинява на Зейнеп, че не й е повярвал.

Докато са в къщата, Мехди влиза в бившата стая на Зейнеп. Забелязва снимка, на която се вижда как Фарук целува Зейнеп.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 1, епизод 2

Зейнеп разкрива на Мехди цялото си минало. Младата жена му споделя, че все още не може да намери сво ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 1, епизод 2

Зейнеп разкрива на Мехди цялото си минало. Младата жена му споделя, че все още не може да намери своето място, нито да почувства към кое семейство принадлежи. Смята, че бракът им ще бъде грешка и отказва да се омъжи за него.

Зейнеп е изненадана от себе си. Доверила се е на Мехди още на първата им среща, а на Фарук, с когото излиза от месеци, не се решава да му разкрие своя произход.

Зейнеп отива в дома на приемните си родители. Екрем осведомява Зейнеп, че единствената причина да разговаря с нея е, че съпругата му я обича. Признава, че той никога не е имал нужда от чуждо дете, за да почувства, че има семейство. Екрем заявява на Зейнеп, че ще изпрати всичките й вещи в дома на родителите й. Не желае повече да идва в дома му, нито пък да я вижда.

Зейнеп случайно среща Фарук. Разкрива му, че Екрем и Нермин не са й биологични родители. Фарук е твърде шокиран от новината и си тръгва без да промълви и дума.

Нермин моли Сакине да не притиска Зейнеп. Готова е да плати дълговете и ремонта на къщата им. Сакине взима плика с парите, хвърля го в печката, след което изгонва Нермин.

Екрем скрива от съпругата си за посещението на Зейнеп. Тя обаче е сигурна, че дъщеря й ще осъзнае грешката си и ще се върне.

Зейнеп се среща с Мехди на гроба на брат си. Двамата дълго разговарят за миналото, след което Зейнеп се съгласява да се омъжи за него.

Мехди съобщава на съседката си Бенал, че ще се жени. Тя се измъчва, защото все още е влюбена в него.

Зейнеп и Мехди се сгодяват. Зелиха кани Байрам и Сакине също да се пренесат в дома й.

Мюжгян, по-голямата сестра на Мехди, не одобрява Зейнеп. Уверена е, че тя иска да отдалечи брат й от семейството му.

Настъпва денят на сватбата. Непосредствено преди церемонията Зейнеп заявява, че не може да се омъжи, но майка й успява да я убеди да промени решението си.

Нермин телефонира на Фарук. Вярва, че Зейнеп има проблеми и го моли да я посети.

Мехди и Зейнеп сключват брак. Джелял се появява на празненството. Мъжът провокира Мехди и двамата се сбиват.

Мехди доверява на Зейнеп, че Джелял е син на човека, убил баща му. Между двамата съществува вражда и ако Зейнеп не я устройва положението, може да си тръгне. Зейнеп отваря вратата и забелязва Фарук. Бившият й годеник е напълно шокиран, когато разбира, че любимата му се е омъжила. Той обижда Мехди, който от своя страна го напада. Пристигат Нермин и Екрем.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 1, епизод 1

Зейнеп е родена в много бедно семейство. Има любяща майка, но баща алкохолик и тиранин, който малтре ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 1, епизод 1

Зейнеп е родена в много бедно семейство. Има любяща майка, но баща алкохолик и тиранин, който малтретира децата си и не им позволява да учат. По-голямата сестра на Зейнеп избягва от дома си, когато навършва 15 години, а брат й умира след продължително боледуване. Нермин, богата жена, при която Сакине, майката на Зейнеп, работи изявява желание да отгледа момиченцето. Байрам, бащата на Зейнеп, се съгласява веднага и така 8-годишната Зейнеп започва да живее в богат и охолен дом.

Години по-късно Зейнеп следва право. Един ден случайно попада пред автосервиза на Мехди.

Зелиха, майката на Мехди, се опитва да му намери съпруга от квартала. Тя се притеснява се, че Вейси, убиецът на баща му, скоро ще излезе от затвора и вярва, че Мехди няма да се забърква в неприятности, ако има съпруга, която да го чака.

Зейнеп присъства на парти изненада по случай рождения си ден. Фарук, богатият й приятел, желае час по скоро двамата да заминат за Лондон. Фарук прави предложение за женитба на Зейнеп, което тя приема.

Зейнеп посещава майка си. Прибира се и баща й, който днес се разкайва, че е дал дъщеря си за отглеждане и я моли за прошка.

Зейнеп споделя с осиновителите си, че родителите й са изпаднали в нищета. Екрем й съобщава, че многократно им е помагал и е осигурявал работа на баща й, но той всеки път се е провалял. Убеден е, че разкаянието му е фалшиво и вярва, че той не ще може да се откаже от алкохола и хазарта. Зейнеп информира осиновителите си, че смята да даде още един шанс на родителите си.

Мехди заявява на майка си, че няма намерение да се жени. Моли я да не се намесва в личния му живот.

Нермин разкрива на Сакине, че Зейнеп скоро ще се омъжи за Фарук и ще замине за Лондон. Сакине се разгневява, че Нермин се опитва да я отдалечи от дъщеря й и се противопоставя на предстоящия брак.

Султан, съседка в квартала, подтиква Сакине и Байрам да дадат Зейнеп на Мехди, за да е близо до тях.

Сакине обвинява дъщеря си, че се срамува от родителите си. Заявява й, че не е разказала на Фарук за тях, тъй като дълбоко в себе си знае, че не е от неговата черга и той никога няма да я приеме такава, каквато е.

Сакине поставя ултиматум на Зейнеп. Ако се омъжи за Фарук, трябва да забрави за родителите си.

Зейнеп съобщава на Екрем и Нермин, че временно ще се премести при родителите си.

Мехди се съгласява да се ожени за Зейнеп.

Сакине убеждава Зейнеп да се срещне с Мехди.

Зейнеп и Мехди се запознават. Мехди й съобщава, че е съгласен да се ожени за нея.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 69

Ярен отказва да свали пистолета. Моли майка си да каже на полицаите, че е невинна. Хандан си сп ...

Hercai: Сезон 3, епизод 69

Ярен отказва да свали пистолета. Моли майка си да каже на полицаите, че е невинна.

Хандан си спомня как е телефонирала в полицията и е предала дъщеря си, след като е видяла, че Ярен се насочва към празненството с пистолет в ръка. Ярен заплашва да се самоубие. Миран успява да й вземе пистолета и полицаите я отвеждат.

Махфуз благодари на Зехра, че му е позволила да бъде до дъщеря им. Джихан посещава Ярен в ареста. Съобщава й, че няма да я освободи и тя трябва да понесе наказанието си.

Насух е притеснен, тъй като никой не успява да намери Азизе. Миран му обещава да я открие.

Джихан моли Есма да му разкрие местонахождението на Азизе. Уверява я, че иска да я върне, защото в Мидят е семейството й. Джихан посещава новия дом на Азизе и я убеждава да се върне с него.

Азизе уверява Насух, че вече винаги ще бъдат заедно. Насух я моли да се омъжи за него.

Във фондацията Миран и Рейян събират децата от сиропиталището и ги молят да напишат мечтите си. Надяват се да изпълнят повечето от тях. Двамата се запознават с малко момиченце Мелек, чиято съдба ги разчувства.

Насух осведомява семейството за предстоящата сватба. Всички са много щастливи от новината.

Рейян и Миран решават да осиновят Мелек.

Насух и Азизе сключват брак.

Един месец по-късно.
Рейян и Миран осиновяват Мелек. Двамата си спомнят как е започнала любовта им.

Пет години по-късно.
Рейян се готви да започне работа като учителка. Джихан и Хандан се завръщат от Истанбул, където са посетили Азат и Гьонюл. Гьонюл току що е родила момиченце. Зехра и Гюл отиват на гроба на Хазар.

Всички се събират край реката. Рейян съобщава на семейството щастлива новина. Бременна е с близнаци.
Финал.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 68

Азизе посещава Фюсун в затвора. Съобщава й, че ще й помогне да излезе на свобода, защото единственот ...

Hercai: Сезон 3, епизод 68

Азизе посещава Фюсун в затвора. Съобщава й, че ще й помогне да излезе на свобода, защото единственото което иска, е да я види в гроба. Фюсун й отвръща, че също желае да я види мъртва.

Миран и Рейян отиват на пикник.

Фюсун заповядва на адвоката си да намери Халит и да му предаде да убие врага й. Когато мъжът си тръгва, Фюсун се заканва, че Миран ще умре в ръцете на Азизе.

Хандан отива в конака на Асланбей, за да прибере Ярен, но тя отказва да си тръгне. Заявява на майка си, че това е нейният дом.

Ярен информира Зейнеп, че е сготвила любимите ястия на Фърат. Зейнеп се разгневява, изхвърля храната и й обяснява, че не са я изгонили от конака, само защото е вдовица на Харун. Добавя, че и тяхното търпение има граници. Ярен побеснява. Прибира се в стаята си и започва да се самоубеждава, че Фърат я обича и се е оженил за Зейнеп на инат.

Насух, Миран и Фърат гласуват и избират Джихан за новия директор във фирмата.

Азра уведомява Миран, че смята да замине за Берлин.

Адвокатът на Фюсун я осведомява, че е предал съобщението на Халит.

Лютфю предлага брак на Асие.

Зейнеп си прави тест и узнава, че е бременна.

Халит прегражда пътя на жандармеристите и заедно с хората си освобождава Фюсун. Завеждат я при Азизе, на мястото, на което е убит Хазар. Когато пристигат, Фюсун е неприятно изненадана да разбере, че Халит я е предал и е на страната на Азизе. Появява се Миран, който моли баба си да не убива Фюсун. Фюсун успява да вземе пистолет от охранителите, насочва го към Миран, но Махмут я прострелва.

Азизе посещава гроба на Хазар и заравя броеницата си. Насух я поздравява, че е решила да загърби отмъщението.

Ярен чува, когато Зейнеп съобщава на Фърат, че ще става баща и изпада в нервна криза. Когато Фърат и Зейнеп влизат в стаята й, Ярен обвинява Фърат, че я е измамил. Казал й е, че единствената преграда между тях е детето й и тя е направила аборт, за да започнат заедно нов живот. Фърат обяснява на Ярен, че има нужда от лечение и я откарва в конака на Шадоолу.

Една седмица по-късно.
Миран подарява кола на Рейян.

Азра съобщава на Миран и Рейян, че куршумът е засегнал гръбначния стълб на Фюсун. Състоянието й е тежко и тя повече няма да може да ходи и говори. Азра смята да замине и да вземе майка си със себе си.

Зейнеп и Фърат споделят на Есма, че ще имат бебе и са решили да се изнесат от конака на Асланбей.

Азизе посещава Фюсун. Заявява й, че сега я утешава мисълта, че ще е зависима до края на живота си. Нейното наказание ще е Азра, която ще се грижи за нея, но никога няма да я обикне.

Азизе дава на Рейян документите за конака на Асланбей. Казва й, че го дава на нея и може да прави с него, каквото пожелае. Ярен разбира за подаръка на Азизе и изпада в криза. Убедена е, че този конак е неин.

Азизе е решена да замине, за да не наранява тези, които обича най-много. Оставя прощално писмо на Насух.

Ярен взима пистолет, отива в съседния конак и насочва оръжието към Рейян. Джихан се опитва да успокои дъщеря си и застава пред Рейян, когато Ярен стреля по братовчедка си.

Пристига полиция. Ярен е арестувана за убийството на Харун.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 67

Фюсун заявява на Азизе, че ако не я освободи, ще убие Умут. Миран и Рейян тръгват след похитите ...

Hercai: Сезон 3, епизод 67

Фюсун заявява на Азизе, че ако не я освободи, ще убие Умут.

Миран и Рейян тръгват след похитителите, но не ги откриват и се връщат вкъщи. Рейян обвинява Азизе и Миран, че заради отмъщението им са отвлекли сина й.

Миран отива в конака на Асланбей. Обяснява на Фюсун, че му дължи два живота – на нероденото си дете и на Хазар. Иска да му върне Умут, защото вярва, че не е загубила човечността си и ще разбере болката на Рейян. Миран й обещава, че няма да й отмъщава.

Фюсун уверява Миран, че ще върне сина му, но при условие че сложи в конака на Шадоолу пистолета, с който е убит Хазар. По този начин тя ще се спаси от гнева на Азизе и всички ще повярват, че убиецът е Джихан. След като арестуват Джихан, тя ще му върне Умут и ще замине надалеч с дъщеря си.

Азра се среща с майка си. Отчаяна от жестокостта й, тя се съгласява да тръгне с нея, само за да върне Умут на семейството му.

Джихан споделя с Хандан, че най-накрая е прозрял истината. Баща му го обича толкова, колкото и Хазар. Осъзнал е, че напразно е ревнувал и възнамерява в бъдеще винаги да защитава Миран и Рейян, независимо дали го искат, или не. Джихан отива при Рейян и я моли за прошка.

Миран и Махфуз се готвят да спасят Умут. Миран обещава на Рейян, че ще доведе сина им.

Фюсун обсъжда с Халит плановете им за напускане на града. Настоява за уверение, че когато се събере с Гюнеш, Умут ще напусне селото и семейството му никога няма да го открие.

Жена от селото посещава Рейян и я осведомява къде е видяла детето. Рейян моли Фърат да тръгнат незабавно към мястото.

Полицаи правят обиск в конака на Шадоолу и намират пистолета. Миран информира Фюсун, че е изпълнил поръчението. Поставил е оръжието, където са се разбрали, но тя е недоволна, тъй като Джихан е избягал.

Азизе телефонира на Фюсун и я осведомява, че е отвлякла Азра. Фюсун заявява на Миран, че сделката им се проваля.

Азизе разкрива на Азра, че майка й няма да върне Умут. Единственият шанс да вземат бебето е като тя остане при нея.

Рейян, Фърат и Зейнеп стигат до селото, но установяват, че къщата е празна. Фърат тръгва след колата, с която са се разминали.

Азра отказва да тръгне с Миран и го уверява, че Азизе е права. Трябва да принудят Фюсун да върне Умут.

Фърат не успява да намери Умут и отвежда Рейян в конака.

Миран и Джихан залагат капан на един от мъжете на Фюсун и откриват детето. Миран отвежда сина си вкъщи.

Джихан посещава гроба на брат си и обещава да отмъсти за ненавременната му смърт.

Джихан и Азизе планират отмъщението си.

Азра се обажда на майка си и й казва, че ще тръгне с нея. Фюсун обаче се досеща, че Азизе иска да я измами и се заканва да унищожи Шадоолу.

Еркан отива при Миран и Насух и ги уведомява за плана на Азизе.

Миран информира жандармерията и залагат капан на Фюсун. Тя признава пред Миран, че е убила Хазар, след което е арестувана.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 66

Миран и Фърат се връщат в Мидят за погребението на Хазар. Джихан е арестуван. Полицаи го довежд ...

Hercai: Сезон 3, епизод 66

Миран и Фърат се връщат в Мидят за погребението на Хазар.

Джихан е арестуван. Полицаи го довеждат на гробището, за да присъства на погребението. Насух обвинява малкия си син за смъртта на Хазар, но Джихан се кълне, че не е убиец.

Еркан се появява на гробището. Извиква на Миран да го намери, след което избягва, преследван от хората на Фюсун. Миран моли Фърат да открие мъжа, защото той трябва да се върне в Истанбул при Рейян и Умут.

Докторът съобщава на Миран, че от два дни Рейян спи, но вече трябва да спрат медикаментите. Не може обаче да го увери, че Рейян ще оцелее.

Зехра обвинява Миран, че е позволил на Рейян да повярва в мечта. Само заради него, за да го дари с дете, дъщеря й се бори за живота си. Укорява зет си, че няма смелост да вземе сина си на ръце, защото подсъзнателно го обвинява за състоянието на Рейян. Миран се връща в отделението и прегръща Умут.

Фюсун си спомня как е заблудила Еркан и е заложила капан на Хазар. Когато мъжът е разбрал истината, той е успял да избяга от хората й.

Рейян отваря очи.

В ареста Джихан отново разказва събитията от нощта, в която умира брат му. Не може да докаже невинността си, защото оръжието му е изчезнало. Джихан моли полицая да говори с Миран.

Насух се притеснява, че Азизе не показва болката си по загубата на Хазар.

Изписват Рейян и Умут от болницата. Фюсун разбира и се заканва да убие Умут.

Миран разкрива на Рейян, че баща им е мъртъв. Младата жена е съкрушена от мъка. Иска Миран да я заведе на гроба му.

Миран и Азизе посещават Джихан в затвора. Той се кълне, че не е убил брат си и някой им е заложил капан. След разговор с Миран Азизе допуска, че има вероятност Фюсун да е отговорна за смъртта на сина й.

Миран съобщава на Азизе и Насух, че синът му ще носи името на дядо си. Ще се казва Умут Хазар.

Насух се притеснява, че Азизе може да посегне на Джихан. Моли Миран да я спре, защото не може да понесе да загуби и другия си син.

Азизе променя показанията си. Признава, че не е сигурна кой е стрелял. Джихан се прибира в конака, съкрушен от загубата на Хазар. Обвинява баща си, че е повярвал на Азизе, а не на него.

Миран залавя Еркан и извиква баба си. Еркан обаче отказва да говори пред Азизе и тайно споделя притесненията си с Миран.

Рейян упреква Миран, че е изоставил нея и сина им и мисли единствено за отмъщение. Заплашва да го изостави.

Фюсун разбира, че Миран е спасил от хората й семейството на Еркан. Заповядва да отвлекат Умут.

Азизе затваря Фюсун и Джихан в колиба и нарежда да я подпалят. Пристигат Миран и Насух. Азизе им заявява, че ще се самоубие, след като научи кой от двамата е убиецът на сина й.

Еркан прошепва на Миран, че Фюсун е заповядала убийството на Хазар. Междувременно Рейян телефонира на Миран и го моли за помощ. Непознати мъже са нахлули в конака.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 65

Миран влиза в операционната. Вижда Рейян и вярвайки че е закъснял, се разплаква. Рейян моли Миран за ...

Hercai: Сезон 3, епизод 65

Миран влиза в операционната. Вижда Рейян и вярвайки че е закъснял, се разплаква. Рейян моли Миран за прошка, тъй като не е могла да направи аборт. Щастлив, Миран целува съпругата си. Казва й, че д-р Туран ги вика в Истанбул.

Фюсун телефонира на Азра и настоява да отиде при нея. Азра отново й отказва и заявява на майка си, че не желае да има нищо общо с нея.

Дилшах взима сватбена снимка на Рейян и Миран, и я къса на две. Сама си говори, че Рейян трябва да умре, а Азра да се омъжи за Миран. Вярва, че докато това не стане, никога няма да бъдат щастливи.

Дилшах отива при Рейян и й казва да не храни надежда, че ще оживее след раждането. Миран чува думите на майка си и й обяснява, че тя трябва да постъпи в клиника, за да се излекува.

Дилшах се разгневява и обвинява Рейян, че е настроила сина й срещу нея. Заявява й, че по нищо не се различава от Азизе. Уверява сина си и снаха си, че няма да им позволи да я затворят. Дилшах взима пистолет и го насочва към Рейян. Хазар и Миран успяват да отнемат оръжието й.

Фюсун отива при Азра и я укорява, че не я посещава. Азра й напомня да не наранява хората, които обича, защото ще се превърне в неин враг. Фюсун се заканва да унищожи всички, които нарича семейство.

Хазар и Миран закарват Дилшах в клиника. Тя ги моли за прошка, че е предала мечтите им и вече не е жената от техните спомени.

Фърат и Зейнеп съобщават на Миран и Рейян, че няма да ги оставят сами и ще заминат с тях за Истанбул.

Азизе отива при Фюсун. Появява се Хазар, който заплашва Фюсун с пистолет и я обвинява за смъртта на неродения си внук. Азизе го умолява да не стреля по Фюсун, защото не може да понесе мисълта да стане убиец.

Джихан и Хазар се скарват. Джихан отново укорява брат си за всичките им проблеми.

Азизе намира Джихан и му обяснява, че не Миран и Хазар са негови врагове, а Фюсун.

В Истанбул д-р Турхан прави изследвания на Рейян.

Фюсун позволява на Ярен да посети родителите си. По пътя Еркан, мъж, който има зъб на Джихан, я отвлича от колата. Еркан телефонира на Хазар и му доверява, че Фюсун го е заставила да отвлече Ярен, за да заложи капан на Джихан.

Рейян получава контракции и Миран я закарва в болницата.

Хазар забелязва колата на Джихан. Азизе, притеснена за сина си, тръгва след него. Настига го и му съобщава, че има лошо предчувствие.

Чува се изстрел и Азизе е покосена от куршум. Хазар обещава на майка си, че ще се върне за нея и тръгва след брат си. Когато го намира, Джихан обвинява Хазар, че защитава Азизе. Двамата се скарват.

Хазар е пронизан от куршум. Фюсун наблюдава отдалеч Азизе. С последни сили Хазар нарича Азизе „мамо“,поверява й децата си, след което издъхва.

Рейян ражда момченце и изпада в безсъзнание.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 64

Миран отказва да повярва, че има опасност за живота на Рейян. Джихан се обажда на дъщеря си и й ...

Hercai: Сезон 3, епизод 64

Миран отказва да повярва, че има опасност за живота на Рейян.

Джихан се обажда на дъщеря си и й нарежда да се прибере в стаята си, тъй като има вероятност в конака да стане опасно. Човек на Фюсун чува част от разговора й и предупреждава господарката си.

Миран и Рейян се срещат с Азра и докторката потвърждава, че има риск за живота на младата жена. Миран е съкрушен от новината. Миран настоява Рейян да направи аборт и когато тя отказва, я обвинява в егоизъм.

Фърат защитава Ярен от Фюсун.

Миран отвежда Рейян на моста и й заявява, че в тяхното положение ще е най-добре да скочат и двамата. Рейян му обяснява, че той е длъжен да живее. Миран обещава на съпругата си, че ще намери изход - ще спаси както нея, така и бебето.

Миран отива в конака на Асланбей и обвинява Фюсун за състоянието на Рейян. Заканва се да разчистят сметките си в деня, в който се роди детето му.

Миран пристига пред дома на Азизе. Доверява й, че не се чувства добре и прегръща баба си. Хазар ги наблюдава отдалеч. Миран споделя на Азизе, че Рейян ще умре при раждането. Отровата, която е убила едното им дете, ще погуби Рейян. Азизе се разкайва, че не е отстранила Фюсун преди време.

Миран съобщава на Рейян, че се е свързал с лекари в чужбина и трябва да им изпратят изследванията й.

Ярен информира Зейнеп, че някога е имала връзка с Фърат.

Дилшах се опитва да подслуша разговор между Миран, Рейян и Азра. На глас говори, че мрази Рейян. Когато се обръща, забелязва майка си. Шюкран й удря шамар и заявява на дъщеря си, че ще е най-добре да се върнат на село.

Азизе съобщава, че има един лекар - Туран Акдениз, който е спасявал жени, които са имали проблема на Рейян. За съжаление, никой не знае къде се намира, тъй като е изоставил лекарската си професия.

Хазар извиква сина си и го обвинява, че се среща с Азизе. Миран е принуден да му каже, че Рейян умира.

Зейнеп укорява Фърат, че не й е разказал за връзката си с Ярен. Фърат я успокоява. Обяснява й, че взаимоотношенията им не са били сериозни.

Азра отива при Фюсун и я уведомява, че е наясно с всичко, което е направила. Заявява й, че се срамува от нея и не желае повече да я вижда. След като Азра си тръгва, Фюсун се заканва да отмъсти на Миран и Джихан.

Хазар посещава Азизе по молба на Рейян. Съобщава й, че ще се опита да й прости заради дъщеря си.

Шюкран доверява на Рейян и Азра, че се връща на село, тъй като там се чувства по-спокойна.

Миран намира д-р Туран и го моли да помогне на Рейян.

Хазар завежда Азизе в конака на Шадоолу. Джихан заявява на брат си, че няма никаква роднинска връзка с Миран и Азизе, смята ги за свои врагове и ще ги унищожи.

Избухва пожар във фонда, основан от Миран и Рейян. Полицаите установяват, че пожарът е умишлен. Миран и Хазар се съмняват в Джихан.

Миран се нахвърля срещу чичо си. Избухва скандал, но никой не желае да се вслуша в думите на Джихан, че е невинен.

Джихан посещава Фюсун и я обвинява за пожара.

Махфуз отива при Рейян. Съобщава й, че иска да поеме всички разходи по възстановяването на фонда. Двамата дълго разговарят и Махфуз й разказва историята на семейството си.

Миран уведомява Рейян, че се е свързал с лекар в Берлин и ще я заведе на преглед. Двамата се подготвят за път, сбогуват се с близките си, но точно преди да тръгнат Рейян припада.

В болницата Азра информира Миран, че състоянието на Рейян се влошава и е опасно да лети със самолет. Миран е отчаян и моли Рейян да направи аборт. Рейян се съгласява.

Рейян влиза за операция. Междувременно д-р Туран телефонира на Миран. Съобщава му, че макар и малка, има надежда за Рейян.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 63

Дилшах заявява на Рейян, че когато умре, ще ожени Миран и Азра и най-накрая ще станат истинско семей ...

Hercai: Сезон 3, епизод 63

Дилшах заявява на Рейян, че когато умре, ще ожени Миран и Азра и най-накрая ще станат истинско семейство.

Джихан се появява на сватбата и стреля във въздуха. Застава пред Миран, показва сватбената снимка на сина си и настоява да разбере къде е Азат. Джихан обвинява племенника си, че иска да отдалечи Азат, за да остане единствен наследник на Шадоолу.

Миран обяснява на чичо си, че Азат е пожелал да замине, тъй като никой от семейството му не го е подкрепил. Джихан удря Миран и го обявява за свой враг.

Джихан уверява Хандан, че е заповядал на хората си да намерят Азат.

Рейян заявява на Дилшах, че ако продължи да я разстройва, ще убеди Миран да я изгони от дома им.

Насух моли Джихан да се успокои и да не обвинява Миран, тъй като по този начин помага на Фюсун да постигне целта си.

Зехра убеждава Рейян да посетят друг лекар, тъй като не може да се примири, че ще я загуби. Рейян се съгласява. По-късно, когато се прибират притеснени, Миран дочува част от разговора им. Зехра го излъгва, че лошите новини се отнасят за нея.

Азра отива при Фюсун и я упреква, че е развалила сватбата на Миран и Рейян.

Рейян разкрива на Азра, че е била бременна с близнаци. Фюсун обаче я е отровила и тя е загубила едното бебе.

Фърат укорява майка си, че непрекъснато говори за начина, по който е постъпил с Миран и не му е позволила да й каже, че със Зейнеп ще се женят.

Халеф съобщава на Джихан, че са намерили Азат и Гьонюл в Диарбекир. Джихан се приготвя да тръгне след тях, но Хандан го спира. Уверява го, че ако върне насила сина им, ще го загубят завинаги. Дава му писмото, което им е оставил. След като го прочита, Джихан заповядва на хората си да се оттеглят.

Зехра и Джихан чуват разговор между Азизе и Азра и узнават, че Фюсун е отговорна за отравянето на Рейян. Зехра взима нож и се отправя към конака на Асланбей. Появява се Азизе, която убеждава Зехра да не убива Фюсун. Зехра си спомня, че Рейян е поверила нероденото си дете на нея и Миран, след което сваля ножа от врата на Фюсун.

За да нарани Рейян, Дилшах предлага на Азра и Миран да подредят стаята на бебето под претекст, че Рейян има трудна бременност и не трябва да се уморява. Азра и Миран са силно притеснени, когато виждат, че Рейян се натъжава.

Хазар отива във фирмата и разговаря с брат си. Обяснява му, че заради Азизе иска да се отдалечи от всички и смята да прехвърли акциите си на Миран. Миран пристига по същото време и ги чува. Джихан укорява брат си за решението му. Напомня му, че Миран го е отгледала Азизе и накрая тя ще управлява всичко.

Фърат и Зейнеп се женят. Азизе и Насух са им свидетели. След церемонията Азизе напомня на Фърат, че трябва да се настани в конака на Асланбей, за да може по-лесно да разобличат Фюсун.

Фърат и Зейнеп пристигат в конака и уведомяват Фюсун, че са се оженили. Фърат представя съпругата си като новата господарка на конака.

Рейян подготвя изненада по случай рождения ден на Миран.

Миран дава на Рейян анкетата за приемните изпити в университета. Тя се разплаква.

На двора Джихан съобщава на Хандан, че Фюсун е отровила Рейян и заради нея племенницата им е загубила едно от бебета си. Джихан постига целта си и Миран чува думите му. Разгневен, младият мъж заявява на Рейян, че ще убие Фюсун. Рейян обаче застава пред него. Осведомява го, че не може да отмъсти на Фюсун, защото детето им трябва да има баща, тъй като тя умира.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 62

След като Миран чува думите на майка си, че желае смъртта на Рейян, настоява за незабавно обяснение. ...

Hercai: Сезон 3, епизод 62

След като Миран чува думите на майка си, че желае смъртта на Рейян, настоява за незабавно обяснение. Дилшах му разкрива, че причината да мрази Рейян е, че тя защитава Азизе. Зехра и Хазар също се намесват в спора относно Азизе, след което Дилшах се преструва, че й прилошава и припада. Миран обещава на Рейян, че ще направи всичко по силите си да излекува майка си, за да живеят всички спокойно.

Зейнеп съветва Фърат да поговори с Миран за причината да издигне кандидатурата си.

Лекарката на Рейян се обажда на Миран и го информира, че се премества в друга болница. Миран я уверява, че има кой да следи бременността на съпругата му. След като затваря телефона, съобщава на Рейян, че Азра ще бъде нейна лекарка. Рейян го упреква, че е взел решение без да я попита.

Есма споделя тревогите си с Азизе. Сигурна е, че Фюсун ще успее да настрои Фърат и Миран един срещу друг.

Азра посещава Азизе и й разкрива, че Фюсун настоява да живее при нея. Азизе я моли да не се нанася в конака на Асланбей, защото е сигурна, че майка й бързо ще разбере за връзката между тях.

Азат и Гьонюл се срещат. Азат иска прошка, че не й е казал по-рано истината за смъртта на Харун.

Рейян отива на преглед и настоява Азра да я прехвърли при друг лекар, тъй като не желае да бъде лекувана от близък човек. Азра преглежда картона й и заявява, че трябва да направи аборт. Рейян обаче е категорична, че ще роди, защото ако абортира, повече няма да може да има деца. Моли Азра да не казва нищо на Миран.

Азат предлага на Гьонюл да заминат надалеч, където никой не ги познава и да започнат нов живот.

Миран завежда Рейян в магазин за булчински рокли. Иска да направят сватба, за да може Рейян да добави снимките, които подготвя за албума на Умут.

Фюсун посещава Джихан и Хандан и ги укорява, че синът им злепоставя племенницата й. Настоява да поискат ръката на Гьонюл, а не Азат да се среща тайно с нея. Джихан укорява сина си, че се излиза с Гьонюл. Заявява му, че няма да я вземе за снаха. Азат обяснява на баща си, че обича Гьонюл и ще се ожени за нея. Джихан го удря.

Зехра чува разговор между Рейян и Азра и разбира, че има проблем с бременността на дъщеря й. Когато узнава подробностите, настоява Рейян незабавно да направи аборт.

Зехра отива при дъщеря си и след като чува, че Дилшах отново я обижда, заплашва възрастната жена със смърт. Зехра споделя на Рейян, че не може да се примира с мисълта, че животът й е застрашен. Съобщава й, че не може да пази тайната й и ще каже на Миран. Рейян обаче заплашва да се самоубие.

Азат и Гьонюл тайно се женят. Миран и Рейян им стават свидетели. Вечерта младоженците се прибират по домовете си. Разбират се да заминат след сватбата на Рейян и Миран.

Гьонюл тръгва за сватбата, но изпуска в стаята си една от сватбените снимки. Фюсун я вижда.

Рейян и Миран празнуват сватбата си. В разгара на тържеството пристигат Насух и Азизе. Рейян си спомня как след фалшивата й сватба с Миран Азизе я е изхвърлила на площада. Азизе признава на Рейян, че й е причинила много мъка, но на тази сватба идва като баба й Айше. Добавя, че ако Рейян й позволи, ще посвети живота си на нея. Рейян я прегръща.

Джихан отива при Фюсун и й заявява, че ако не отпрати Гьонюл от града, ще я убие. Фюсун му показва сватбената снимка на Азат и Гьонюл и му доверява, че Рейян и Миран са им станали свидетели.

Младоженците се срещат в предварително подготвена кола, слагат халките си и заминават.

Фърат споделя на Азизе, че повече не може да лъже, тъй като Миран вярва, че е забил нож в гърба му. Азизе го моли за малко търпение, за да успеят да се защитят от Фюсун.

Дилшах чува, че Азра смята да се пренесе в конака на Асланбей. Отива при Рейян и й казва, че е доволна от решението й да роди детето. Когато тя умре, бебето ще остане без майка, а Миран - без съпруга. Иска от нея преди да умре да й помогне да събере Азра и Миран.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 61

В кабинета на лекарката Рейян подписва документ, с който се отказва от аборт, въпреки риска за живот ...

Hercai: Сезон 3, епизод 61

В кабинета на лекарката Рейян подписва документ, с който се отказва от аборт, въпреки риска за живота й.

Азизе отива при Хазар и го информира, че заминава. Хазар спазва обещанието си и я нарича „мамо“.

Миран и Рейян разговарят за решението на Азизе да замине, вместо да остане и да върне дъщерята на Фюсун. Към тях се присъединява Азра, която им съобщава, че тя е дъщерята на Фюсун.

Хандан посещава дъщеря си. Ярен я осведомява, че се е съгласила да живее в конака на Асланбей, за да открие тайната на Фюсун. Доверява също на майка си, че обмисля да направи аборт.

Азра разкрива на Миран, че тя е помолила Азизе да мълчи за самоличността на майка й, тъй като не е готова да се изправи пред нея.

Фюсун се обажда на Фърат и настоява за среща.

Миран настига колата, с която пътуват Махмут и Азизе. Казва на баба си, че не трябва да заминава. Иска да остане, за да оправи нещата, които е унищожила през годините.

Фюсун заповядва на Фърат да свика съвещание на борда на директорите за ново гласуване. Желае освободеният от Азат пост да се заеме от него, тъй като той е единственият мъж от Асланбей. Фърат й отвръща, че няма да се изправи срещу Миран.

Насух се разгневява, когато узнава, че Хазар е прогонил Азизе. Появява се Миран, който ги уведомява, че е върнал баба си. Хазар укорява сина си, а Насух уверява Миран, че е постъпил правилно.

Азра телефонира на Фюсун и й съобщава, че иска незабавно да се видят. Фюсун моли дъщеря си за възможност да й докаже, че не е лоша жена. Фюсун разкрива на Азра, че името, което й е дала като новородена е Гюнеш, след което я прегръща.

Миран и Рейян тръгват за благотворителната вечеря, която са организирали във фондацията. По пътя Рейян се сеща, че е оставила декларацията, с който отказва да направи аборт върху тоалетката и моли Миран да се върнат под предлог, че трябва да си изпие витамините. Междувременно обаче Дилшах прочита документа и го снима с телефона си.

Фърат споделя на Миран, че е обиден от отношението му и повече не желае да се отнася с него като към служител.

Азра и Фюсун се появяват заедно на приема. Азра обявява пред всички, че е дъщеря на Фюсун.

След като се прибират вкъщи, Миран укорява Азра, че не е изчакала подходящ момент, а е съобщила на всеослушание чия дъщеря е. Азра си спомня как се е договорила с Азизе и се е съгласила с плана й да унищожат Фюсун. За целта Азра трябва да убеди майка си в искрените си чувства.

Фърат предлага брак на Зейнеп.

Азат признава на Гьонюл, че Ярен е убила Харун.

На съвещанието във фирмата Фърат издига кандидатурата си за поста Председател.

Зехра моли Рейян да поговори с Миран и да настанят майка му в клиника, тъй като се притеснява за сигурността й. Дилшах ги подслушва.

Миран съобщава, че оттегля кандидатурата си в полза на Фърат.

Дилшах обвинява Рейян, че е сдобрила Азизе и Миран и е събрала Фюсун и Азра. Показва й документа, който е снимала на телефона си и я уверява, че ще пази тайната й от Миран. Знае, че ако синът й научи за опасността, ще я принуди да направи аборт, а единственото, което тя иска, е Рейян да умре. Миран чува думите й.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 60

След като чуват изстрел от къщата, Насух и Хазар се втурват уплашени в стаята, където се намира Азиз ...

Hercai: Сезон 3, епизод 60

След като чуват изстрел от къщата, Насух и Хазар се втурват уплашени в стаята, където се намира Азизе. Тя им обяснява, че не е могла да се самоубие. Хазар я обвинява, че продължава да играе игри и я уверява, че никога няма да я нарече майко.

Миран споделя на Рейян, че не е склонен да даде втори шанс на Азизе, защото не вярва, че тя ще се промени.

Джихан пристига и попречва на Фюсун да убие Ярен. Джихан и Фюсун насочват пистолети един към друг, а Ярен ги умолява да не стрелят. Съобщава, че е бременна.

Азизе отива при Фюсун и й казва, че е искала да разкрие на Хазар, че е негова майка. Тя обаче не й е позволила. Заявява, че сега ще постъпи с нея по същия начин. Ще разкаже цялата истина на Азра и дъщеря й няма да я погледне като узнае, че я е изоставила като пеленаче.

Рейян получава контракции и Миран я откарва в болница. След прегледа лекарят я изпраща вкъщи. Азра съобщава, че е назначена в болницата в Мидят. Дилшах е неприятно изненадана, когато чува новината, защото се страхува, че дъщеря й ще научи коя е истинската й майка.

Дилшах подслушва разговор между Рейян и Миран. Разбира, че снаха й желае Миран да даде шанс на Азизе и синът й се съгласява. Дилшах обвинява Рейян, че се опитва да манипулира Миран. Вдига ръка срещу снаха си, но Миран се намесва и не й позволява да я удари. Моли майка си да не обижда Рейян, защото по този начин наранява и него.

Фюсун пристига в конака на Шадоолу, за да отведе Ярен на преглед. Ярен признава на майка си, че не е бременна. Излъгала е, за да не става баща й убиец.

Фърат информира Миран, че е във фирмата, а счетоводителите са открили сериозни липси. Джихан е превел голяма сума пари в личната си сметка.

Лекарката съобщава неприятна новина на Рейян. Рейян я моли да не споменава нищо на съпруга й. Иска да го направи сама, когато се приберат.

Фюсун завежда Ярен и Хандан в своя конак. Информира ги, че Ярен ще я прегледа акушерка, на която има доверие. Акушерката осведомява Фюсун, че Ярен е бременна. Фюсун заявява, че мястото на снаха й е в конака на Асланбей. Ярен обяснява на родителите си, че Фюсун има право и ще остане при нея.

Миран и Рейян посещават Азизе. Миран настоява баба му да върне дъщерята на Фюсун, за да приключи враждата. Ако го направи, ще й даде шанс за прошка.

Азра отива при Азизе и я пита дали близките й са живи. Когато Азизе отговаря положително, желае да разбере защо я е отделила от тях. Азизе й съобщава, че го е направила по настояване на баща й, който е искал да я спаси от майка й.

Махфуз навестява дъщеря си. Рейян за първи път го нарича татко.

Фърат и Миран изискват обяснение от Джихан за превода на голямата сума пари в личната му сметка. Азат се намесва и съобщава, че знае за случая. Добавя, че ще си подаде оставката като председател на компанията.

Азизе изпраща на Фюсун писмото, което е имала от Хасан, бащата на Азра и дава копие на Азра. Информира Есма, че е обещала на Миран да върне дъщерята на Фюсун. За нея прошката на Миран е по-важна от отмъщението й.

Хазар посещава Азизе. Съобщава й, че ще получи неговата прошка, но при условие, че замине без да казва на никого.

Рейян отива на преглед. Спомня си как лекарката й е казала, че трябва да направи аборт, защото има голяма вероятност да умре при раждането. Рейян влиза в кабинета и й съобщава решението си. Ще роди, въпреки риска.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 59

Хазар не може да повярва, че Азизе е негова майка. Насух обаче потвърждава думите на Фюсун. Хазар ос ...

Hercai: Сезон 3, епизод 59

Хазар не може да повярва, че Азизе е негова майка. Насух обаче потвърждава думите на Фюсун. Хазар остава шокиран и забранява на Азизе да се доближава до него и децата му. Заявява й, че никога няма да й прости и да я приеме за майка.

Фюсун се досеща, че Азра е нейната дъщеря Гюнеш. Пита я за белега й по рождение, който се намира на ръката й. Азра пренебрегва въпроса й и я обвинява, че се е опитала да ги убие в катастрофа. Нарежда й да си върви и я заплашва с полиция.

Миран споделя на Хазар, че разбира чувствата му най-добре от всички. И той е смятал родния си баща за враг и не е искал да го приеме. Добавя, че не е простил на Азизе и няма да го моли той да го направи. Уверява го, че е прекрасен баща.

Азат закарва Гьонюл до дома й. Двамата са на път да се целунат, но в последния момент Азат се отдръпва. На мнение е, че не трябва да бъркат приятелството си с любов.

Миран се прибира и чува разговор между Рейян и Дилшах. Узнава, че Рейян е знаела тайната на Азизе. Упреква я, че е мълчала и напуска конака.

Азра разпитва Дилшах за Фюсун. Дилшах се притеснява, че Азра може да научи чия дъщеря е и я моли да се върне в Истанбул под претекст, че се притеснява за сигурността й. Азра се досеща, че Дилшах крие нещо и отказва да замине.

Гьонюл е шокирана, когато разбира, че Хазар е неин чичо.

Миран отива при Азизе и я обвинява, че е използвала Рейян, за да получи прошка. Забранява й да се доближава до семейството му. Фърат се опитва да успокои Миран. Миран узнава, че най-добрият му приятел също е знаел истината и се разгневява. Заявява, че е огорчен, тъй като не може да има доверие на най-близките си хора.

Рейян прокървява и Азра я отвежда в болницата.

Хазар се прибира и Джихан му признава, че е знаел истината. Не му е казал, че Азизе е негова майка, за да не се огорчи. Вече знае, че причината баща им да бъде по-привързан към него е, защото е син на любимата жена.

Информират Фюсун, че Ярен е убийцата на Харун, а Джихан я прикрива.

Азра преглежда Рейян и я успокоява, че със сина й всичко е наред. Миран посещава Рейян в болницата, извинява й се, но тя е обидена, че я е оставил цяла нощ сама.

По куриер пристига кутия за Ярен. Когато двете с Хандан я отварят, вътре виждат въже с примка.

Ярен взима въжето и го слага на шията си. В последния момент близките й успяват да я спасят. Ярен моли родителите си да заминат, защото се страхува, че ако остане, отново ще посегне на живота си. Семейството решава да тръгне за Истанбул още същата вечер.

Притеснена за Азат след последните събития, Гьонюл отива пред конака на Шадоолу. Азат й съобщава, че ще е по-добре повече да не се виждат. По-късно вечерта обаче Азат застава пред дома на Гьонюл, телефонира й и я моли да излезе навън. Казва й, че е дошъл, за да се сбогува. Признава й, че не може да остане, защото се е влюбил в нея. Тя също му доверява, че има чувства към него. Азат я целува.

Джихан моли брат си за прошка, но не му споделя, че смята да замине. Двамата се прегръщат.

Насух отива при Азизе и й подарява цветя по случай деня на влюбените.

Рейян и Миран изглаждат недоразуменията помежду си и се сдобряват.

Фюсун телефонира на Ярен. Младата жена й обяснява, че съжалява за смъртта на Харун и я моли за прошка. Фюсун й нарежда да излезе пред конака, след което я отвежда. Джихан тръгва след тях.

Фюсун и Ярен стигат до мястото, на което е умрял Харун. Ярен й разказва как е починал синът й, а Фюсун насочва пистолет към нея.

Насух завежда Хазар в чифлика и го принуждава да разговаря с Азизе.

Азизе доверява на сина си своята история и добавя, че вече живее само за да я нарече „мамо“. Хазар обаче й заявява, че е разбила живота му и това никога няма да се случи. Предпочита да умре, отколкото да я признае за своя майка.

Азизе моли Хазар да я убие. Хазар й дава пистолета си и й съобщава, че ако иска да умре, трябва да го направи сама. Излиза навън при баща си, а отвътре се чува изстрел.

Рейян моли Миран да даде втори шанс на Азизе.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 58

Миран обвинява Джихан, че е стрелял по него. Азат, шокиран от думите му, настоява за обяснение от ба ...

Hercai: Сезон 3, епизод 58

Миран обвинява Джихан, че е стрелял по него. Азат, шокиран от думите му, настоява за обяснение от баща си. Джихан категорично отрича обвиненията и заявява на Азат, че не е предател.

Зехра отвежда Дилшах в дома си, а Азра и Рейян откарват ранената Азизе в хижата. Рейян умолява Азра да не споменава на Миран, че Азизе в била в конака и Дилшах я е намушкала.

Асие информира Махфуз, че Азизе е ранена и къде може да намери дъщеря си. Махфуз отива в хижата и предлага на Рейян помощта си. Азра и Рейян се прибират. Миран забелязва, че всички се държат странно, но никой не се решава да му разкрие какво се е случило.

Гьонюл се среща с Азат и му доверява, че Харун и Ярен са били в хотела ден преди смъртта му. Служител й е казал, че двамата са се скарали и след това са излезли заедно. Ярен обаче твърди, че Харун е тръгнал сам. Добавя още, че поведението на Ярен е много странно. Гьонюл вярва, че Ярен знае кой е убил съпруга й.

Азат се прибира, влиза в стаята на сестра си и вижда, че баща му и майка му също са там. Пита баща си дали той е убил Харун. Джихан потвърждава.

Фърат отива при Фюсун и я обвинява, че е нахлула в дома на майка му, за да търси Азизе. Фюсун му обяснява, че когато дъщеря й Гюнеш е била бебе, Азизе я е отвлякла .

Азизе убеждава Махфуз да й позволи да си тръгне.

Рейян съобщава на Азра, че Азизе години наред е държала Дилшах под ключ. Азра научава, че Дилшах е намушкала Азизе.

Фюсун телефонира на Рейян и я информира, че ще нарани Хазар, ако Азизе не върне дъщеря й.

Азизе се обажда на Фърат и му разказва историята на Азра. Фюсун се е отказала от дъщеря си, защото не е била омъжена, а братята й не са позволили да задържи детето. Фюсун е дала Азра на баща й Хасан да я отгледа. Когато Хасан е умрял, са изпратили Азра в сиропиталище и Азизе я е взела оттам.

Миран показва на Фърат снимки, на които се вижда, че Фърат вече е разпитвал шофьора на камиона. Настоява да знае защо го е излъгал.

Миран споделя на баща си, че се намира в безизходица. Не може да се защити от враговете си, тъй като има усещането, че всички крият нещо от него.

Азат съобщава на баща си, че ще го предаде в полицията. Двамата стигат до управлението, но там се появява Ярен, която разкрива на брат си, че тя е убила съпруга си. Азат е съкрушен от новината и няма сили да предаде сестра си в полицията.

Азизе отива в конака на Асланбей, за да говори с Фюсун и припада. Фюсун извиква лекар. Когато Азизе идва на себе си, обещава на Фюсун, че ще върне дъщеря й. Уверява я обаче, че тя никога няма да й прости, че я е изоставила.

Миран забелязва майка си и Рейян да спорят, и настоява да разбере причината. Междувременно Зехра се приближава към тях и разкрива на зет си, че майка му е ранила Азизе. Миран укорява съпругата си, че е крила истината от него.

Азат съобщава на баща си, че е узнал какво се е случило с шофьора на камиона. Джихан потвърждава, че непознат мъж е искал да убие Хазар, а той е стрелял по него, за да зашити брат си. Хазар слуша разговора им.

Миран залавя мъжа, който е убил шофьора на камиона. Той признава, че заповедта е дошла от Фюсун.

Рейян телефонира на Азизе и я информира, че ще каже цялата истина на Миран.

Азизе отива при Джихан и го уведомява, че е научила кой е убиецът на Харун. Обещава му да не издава Ярен, но иска от него да пази Хазар и Миран.

Фърат прави на Зейнеп романтична изненада по случай рождения й ден. Тя е силно развълнувана и доверява, че за първи път има торта за рождения си ден.

Рейян събира цялото семейство на вечеря, за да може Азизе да сподели тайната си. Хазар, Миран и Дилшах обаче отказват да седнат на една маса с нея. Появява се Фюсун, която признава, че тя е заповядала да убият Миран в катастрофа, за да нарани Азизе. Направила го е, защото тя е взела дъщеря й. Фюсун разкрива пред всички, че Азизе е майка на Хазар и баба на Миран.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 57

Азра оказва първа помощ на Миран. Скоро пристига линейка, която откарва младия мъж в болница. Ф ...

Hercai: Сезон 3, епизод 57

Азра оказва първа помощ на Миран. Скоро пристига линейка, която откарва младия мъж в болница.

Фюсун настоява да научи къде се намира дъщеря й, но Азизе отказва да й каже, докато Миран не оздравее.

Азизе телефонира на Насух и го информира за катастрофата. Той събира семейството и всички се отправят към болницата.

Зейнеп пристига от Истанбул и Фърат я посреща на летището. Фърат констатира, че не знае нищо за нея и семейството й, но Зейнеп избягва да отговаря на въпросите му.

Гьонюл се обажда на Фърат и го уведомява за състоянието на приятеля му. Миран идва в съзнание и скоро го изписват от лечебното заведение.

Миран информира Фърат, че катастрофата не е нещастен случай, а Хазар случайно чува разговора им.

Дилшах силно се вълнува от срещата си с Азра.

Джихан посещава Фюсун и я упреква, че е посегнала на Миран. Макар че не се интересува от племенника си, не желае брат му да страда.

Насух пресреща Фюсун и я заплашва с пистолет. Заканва се да я убие, ако отново нападне някого от близките му. Появява се Фърат, който предотвратява кръвопролитие. Фюсун информира Насух, че неговата любима е отвлякла дъщеря й като новородена. Заявява му, че по нищо не се различава от Азизе, щом й помага. Насух е съкрушен от чутото.

Миран е развълнуван, когато чува майка си да го нарича „сине“. Двамата се прегръщат.

Фърат залавя мъжа, който е шофирал камиона и научава, че Фюсун е заповядала убийството на Миран. Фърат убеждава Миран, че катастрофата е злополука, тъй като се страхува от отмъщение. Миран обаче се усъмнява в думите на приятеля си и решава сам да издири мъжа.

Рейян вижда снимка на шофьора. Спомня си, че същият човек й е донесъл сладките, с които се е отровила и загубила едно от бебетата си. Осъзнава, че Фюсун е тази, която иска да ги убие заради смъртта на Аслан.

Рейян отива при Фюсун. Обвинява я и настоява да прекрати отмъщението. Фюсун се съгласява, но при условие че Азизе й върне това, което й е отнела. Казва й, че разполага с три часа да я убеди. Гьонюл е шокирана от думите на Рейян и предупреждава леля си, че ако отново докосне Миран и Рейян и тя ще се изправи срещу нея.

Хазар и Миран намират шофьора. Точно преди да им каже кой го е наел, някой стреля по тях. Азизе съобщава на Рейян, че Фюсун иска дъщеря си.

Фюсун залавя Асие да разговаря с Махфуз и изгаря ръката й в гореща супа.

Състоянието на Ярен се влошава. Привижда й се покойният й съпруг и все по-често получава нервни кризи. Ярен телефонира на майка си и я осведомява, че Фюсун е убила бебето на Рейян и е организирала инцидента с Миран. Убедена е, че Фюсун ще убие всички тях.

Насух се среща с Азизе и я укорява, че е откраднала детето на Фюсун. Предупреждава я, че повече няма сили да оправдава греховете й и настоява да върне дъщерята на Фюсун.

Азизе телефонира на Фюсун. Посочва й адрес, на който ще изпрати дъщеря й.

Ярен не издържа и съобщава на Фюсун, че тя е убила Харун.

Махфуз завежда Асие в дома на Рейян. Информира дъщеря си, че Фюсун няма да се спре. Моли я да вземе Асие на работа, тъй като само на нея има доверие и тя ще я пази с цената на живота си.

Миран и Фърат залавят Джихан. Миран насочва пистолет към чичо си и го обвинява, че се е опитвал да го убие. Азат слуша разговора им. Джихан заявява на племенника си да не му държи сметка, а да се прибере и разбере какво крие Рейян от него.

Азизе отива пред конака, но вместо Азра на прага застава Дилшах. Азизе й обяснява, че трябва да заведе Азра при Фюсун, защото тя е нейна дъщеря. Дилшах обаче я осведомява, че няма да загуби дъщеря си и наръгва Азизе с нож. Рейян я вижда.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 56

Фюсун наблюдава от колата си как Рейян, Миран и Дилшах си тръгват от гробището. Спомня си, че когато ...

Hercai: Сезон 3, епизод 56

Фюсун наблюдава от колата си как Рейян, Миран и Дилшах си тръгват от гробището. Спомня си, че когато е стреляла по тях, се е появил Махфуз. Припомнил й е, че той има само една дъщеря, за която живее и ако отново посегне на нея или семейството й, ще я убие.

Дилшах най-накрая се опитва да приеме, че Миран е неин син. Иска обаче да се срещне и с дъщеря си.

Фюсун отива край пътя, за да види мъртвия си син. Джихан я информира, че според следователите Харун се е самоубил.

Хандан отвежда Ярен в конака на Асланбей. Ярен припада, а Хандан забелязва кръв по ръцете на дъщеря си.

Миран посещава Азизе и я пита коя е Азра. Азизе му обяснява, че момичето е осиновена дъщеря на Дилшах. Взела я е от приюта като бебе и я е дала на Дилшах, за да не страда по сина си.

Донасят ковчега на Харун в конака. Фюсун е сигурна, че синът й не се е самоубил и уверява всички, че ще открие убиеца му.

Миран съобщава на Рейян и Дилшах, че ще се преместят в съседния конак, за да живеят всички заедно. Обещава на майка си, че ще намери Азра и ще я доведе.

Фърат споделя с Есма, че го притеснява спокойствието на Фюсун. Вярва, че замисля нещо и ще обвини Азизе за смъртта на сина си. Иска да предупреди Миран, но Есма му забранява. Появява се Азизе, която моли Фърат да не разкрива на Миран, че е негова баба.

Азизе влиза при Фюсун и заявява, че не е отговорна за смъртта на Харун. Уверява я, че се е покаяла и няма да направи нищо на никого, ако не вредят на децата й.

На Ярен й се привижда Харун. Той й казва, че е единственият човек, който някога я е обичал, а тя го е убила. Вярва, че няма да може да живее с угризения на съвестта.

Азизе извиква Насух и му съобщава, че се притеснява за сигурността на Хазар и Миран, защото Фюсун я обвинява за смъртта на Харун.

Джихан показва на Фюсун видеоклип, който негови хора са заснели. На него се вижда, че Махмут е до тялото на Харун. Джихан си спомня как са излъгали Махмут, за да отиде на мястото на убийството. Фюсун заповядва да купят три гроба. Единият за сина й, а другите два за отговорните за смъртта му.

Рейян и Миран се нанасят в новия конак.

Фюсун информира Махфуз, че слага край на мира между семействата и е време за война.

Азизе пресреща Джихан и го упреква, че се опитва да й припише смъртта на Харун. Заявява му, че неговият човек е проговорил. Азизе иска да знае дали той е убил Харун, или защитава някого.

Лютфю пристига при Миран и Рейян. Съобщава им, че го е изпратил Фърат, за да работи при тях като готвач.

Фюсун телефонира на Азизе и я осведомява, че е избрала един от нейните най-близки хора да умре. Ще го убие същата вечер.

Азизе заповядва на Махмут да събере хората си и да охраняват както конака на Шадоолу, така и този на Миран.

Азизе отива при Рейян. Дилшах я вижда и се уплашва.

Фюсун и Азизе се срещат. Фюсун нарежда на хората си да я вържат. Фюсун информира Азизе, че е решила да убие Миран, тъй като ще страда най-много за него. Знае, че в момента е на летището и чака гостенка. Съжалява само, че ще умре и невинно момиче.

Миран посреща Азра на летището. Докато двамата пътуват с колата, Азра му разказва за миналото си. Миран се чувства объркан, след като Азра му обяснява, че Дилшах не е искала да излиза и не е била затворничка.

Фюсун сваля превръзката от устата на Азизе. Азизе й заявява, че ако не спре хората си и Миран пострада, никога няма да разбере къде е дъщеря й.

Фюсун освобождава Азизе, но не успява да се свърже с шофьора на камиона, който трябва да блъсне колата на Миран.

Азизе телефонира на Рейян. Рейян тръгва с баща си към летището.

Шофьорът на камиона увеличава скоростта, когато забелязва колата на Миран. Миран не успява да овладее автомобила и той изхвърча край пътя. Азра изважда от колата изпадналия в безсъзнание Миран.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 55

Шюкран не може да повярва, че дъщеря й е жива и я вижда след толкова години. На Дилшах й прилошава о ...

Hercai: Сезон 3, епизод 55

Шюкран не може да повярва, че дъщеря й е жива и я вижда след толкова години. На Дилшах й прилошава от вълнение и Хазар я отнася в стаята на Рейян. Хандан съветва Зехра да се избави от Дилшах, за да не се събере отново с Хазар.

Миран е шокиран от откритието, че майка му е жива и незабавно се отправя към конака на Шадоолу. Фюсун желае да го последва, за да покаже на Шадоолу кои са приятелите им и кои - враговете им. Харун се опитва да разубеди майка си и я заплашва, че не остане ли у дома, ще го загуби. Фюсун не се вслушва в думите на сина си и Харун моли Ярен да събере багажа им.

Зехра остава насаме с Дилшах. Моли я да не съобщава на Хазар, че я е отпратила като й е казала, че майка й е мъртва. Оправдава лъжата си със страх, че ще загуби семейството си. Хазар, който стои пред вратата, чува думите на съпругата си.

Миран вижда майка си. Опитва се да я прегърне, но тя го отблъсква. Заявява, че синът й е умрял, вече е приела истината и не желае повече никой да я лъже. Появяват се Фюсун и Азизе. Фюсун обяснява, че тя е спасила Дилшах. Добавя, че някога Азизе е успяла да убеди Дилшах, че синът й е мъртъв.

Миран се нахвърля срещу Азизе. Азизе излиза от конака, събира хората на площада и признава на всеослушание всичките си грешки. Миран доверява на Азизе, че я е обичал като баба, но не може да прости лъжата й.

Азизе взима пистолета на Махмут, насочва го към главата си и моли Миран да не я помни с лошо. Рейян се хвърля към нея. Оръжието гръмва, но никой не е ранен. Рейян заявява на Азизе да си спомни какво й е казала на същия този площад. Иска от нея да живее и да плати за греховете си. Ако успее, ще получи прошка.

Миран укорява Рейян, че е рискувала живота си, за да спаси Азизе. Не проумява защо Рейян вярва на Азизе. Миран се връща в конака и разказва на майка си малкото спомени, които има за нея, но Дилшах единствено се чувства объркана. Хазар моли сина си да даде време на Дилшах да се съвземе.

Харун и Ярен се настаняват в хотел. Ярен осведомява съпруга си, че вече е готова да станат истинско семейство и трябва да консумират брака си. Разбрала е, че той я обича, след като я е защитил пред майка си.

Хазар съобщава на Зехра, че е чул разговора й с Дилшах и я укорява за постъпката й. Зехра се разкайва, но го обвинява, че откакто е признал Миран за свой син, вече не обръща достатъчно внимание на Гюл и Бахар. Доверил е и на Дилшах, че я обича.

Азизе заповядва на Махмут да изкопае гроб. Гьонюл и Азат обикалят града, за да търсят Азизе. Гьонюл се страхува, че баба й ще се самоубие. След като изкопава гроба, Азизе отпраща Махмут. Останала сама, Азизе си спомня колко е наранила Хазар, Миран и Рейян. След уверението на Рейян, че добротата на Айше ще надделее над Азизе, възрастната жена решава да се бори за прошката на близките си.

Миран влиза при майка си и я моли да не се страхува от него. Дилшах му разкрива, че преди години не е повярвала в смъртта на сина си, но Азизе я е завела на гроба му и й е показала окървавената му риза. Дилшах се опитва да убеди Миран, че Азизе и него е излъгала. Не иска повече й да казва, че е неин син. Рейян съветва Миран да се срещне с Азизе и да я принуди да каже истината на Дилшах.

Гьонюл се чувства потисната и уморена след последните събития. Обмисля възможността да замине при майка си в Карс. Обажда се на Азат да се видят и го моли за съвет. Гьонюл се надява той да й разкрие любовта си, но Азат не се осмелява да й признае какво чувства към нея.

Харун случайно чува телефонен разговор между Ярен и Хандан. Узнава, че целта на съпругата му е да забременее, а след като роди, желае да стане господарка в конака и да изгони Фърат и Гьонюл.

Миран и Рейян се срещат с Азизе, която изразява готовност веднага да съобщи истината на Дилшах. С разрешението на Азизе Есма разкрива на сина си, че Азизе е майка на Хазар.

Харун се разгневява, че е повярвал на Ярен и й заявява, че ще я остави в конака на Шадоолу, след което ще заведе бракоразводно дело. Ярен изпада в нервна криза. Отказва да се върне в дома си и насочва оръжие към главата си. Докато Харун се опитва да й отнеме пистолета, той гръмва и улучва Харун.

Ярен телефонира на баща си и го моли за помощ. Хазар укорява Миран и Рейян, че са довели Азизе. Миран го осведомява, че Азизе е единственият човек, на когото вярва Дилшах и няма друг избор освен да позволи да се срещнат.

Миран откарва Дилшах на гробищата. Показва й този, на който я е водила Азизе и я уверява, че тя и него е излъгала. На същото място му е казала, че е погребана тя. Дилшах обаче обяснява на Миран, че 25 години е живяла с убеждението, че синът й е мъртъв. Късно е да му бъде майка, а той - неин син.

Хандан и Джихан отиват при Ярен. Прибират дъщеря си и Джихан им съобщава, че ще оставят тялото на Харун край пътя, за да го намерят. Сигурен е, че Фюсун ще обвини Азизе за убийството.

Джихан телефонира на Фюсун я осведомява, че са стреляли по Харун. Изказва й съболезнования.

Фюсун, която наблюдава Миран и Дилшах на гробището, си спомня думите на Азизе, че ще я нарани. Вади пистолет, насочва го към Миран и стреля.

Вятърничав
Hercai
Сезон 3, епизод 54

Хазар е шокиран от появата на Дилшах. Дилшах разпознава Хазар и му казва, че синът им е мъртъв. Хаза ...

Hercai: Сезон 3, епизод 54

Хазар е шокиран от появата на Дилшах. Дилшах разпознава Хазар и му казва, че синът им е мъртъв. Хазар обаче я уверява, че Миран е жив.

Азизе и Насух се опитват да намерят Дилшах. Азизе се надява да разговаря с нея преди Дилшах да се види с Миран. Желае да й обясни всичко и да поиска прошка. Азизе доверява на Насух, че някога е затворила Дилшах и я е излъгала, че синът й е умрял.

Миран се разчувства и признава на Рейян, че е щял да бъде много щастлив, ако майка му я е познавала. Споделя, че е сънувал Дилшах и в съня му тя го е прегръщала.

Дилшах не вярва, че Миран е жив. Желае Хазар за я заведе на село при майка й. Фюсун съобщава на Хазар, че е търсила Дилшах, за да я събере със сина й и да не бъде цял живот заложница на Азизе. Обяснява му, че от дългите години на изолация Дилшах не е добре с психиката, но се надява скоро да се възстанови. Хазар моли Фюсун да не споменава на никого, че Дилшах е жива. Иска първо да подготви Миран и Шюкран. От своя страна Фюсун настоява да предаде на Насух, че не е техен враг.

Азизе и Насух пристигат при Фюсун. Към тях се присъединява Фърат. Фюсун информира младия мъж, че е спазила обещанието си. Открила е Азизе и иска той да спази своето – да върне имуществото на Асланбей.

Зехра намира Махфуз, ранен край пътя. Махфуз я осведомява, че хората, които са отвели Дилшах, са го ранили. Зехра телефонира на Хазар. Разбира, че той е с Дилшах и ще отведе жената в селото.

Миран се обажда на дядо си и го моли да събере семейството в конака. Миран води млад мъж и разкрива, че това е един от фалшивите жандармери, които Джихан е наел, за да го отвлекат. Миран информира чичо си, че няма да му търси сметка заради Азат, Насух и Хазар. Заявява, че той е Миран Шадоолу и му прощава. Джихан обаче не е склонен да прости на племенника си. Обяснява, че отмъщението на Азизе е свързано с Насух. Навремето двамата са се обичали, имали са и дете, но то е умряло в пожар.

Хазар откарва Дилшах в селото и извиква лекар. Докторът го осведомява, че макар на моменти да има пропуски в паметта, състоянието на Дилшах е сравнително добро, предвид това, което е изживяла. Съветва го да я заведе на преглед при специалист. Зехра ги наблюдава отвън и чува признанието на Хазар, че е обичал Дилшах.

Дилшах отказва да повярва, че синът й е жив и моли Хазар да я заведе при майка й. Хазар излиза извън къщата и се заканва да потърси сметка от Азизе.

Насух разказва на Рейян, Миран и Азат, че някога майка му го е разделила с неговата любима. Излъгала го е, че Айше е умряла в пожара. Рейян обвинява дядо си, че заради неговите грехове цялото им семейство е страдало.

Зехра влиза при Дилшах и я уведомява, че е съпруга на Хазар и имат три деца. Зехра разбира, че Дилшах смята Миран за мъртъв и заявява, че майка й също е умряла при пожар. Моли я да замине, за да не разруши семейството й, след което си тръгва. Хазар се връща от пазара, но не намира Дилшах. Зехра се разкайва, че е излъгала Дилшах и се връща в селото. Влиза в къщата, но установява, че жената я няма.

Джихан осведомява Фюсун, че Хазар е син на Азизе.

Миран и Рейян се срещат с Азизе. Рейян я обвинява, че е отмъщавала на невинни хора. Насух настоява пред Азизе да признаят, че Хазар е техен син, но тя не се съгласява.

Азизе иска от Фърат да не се отказва от имуществото. Обяснява му, че няма от какво да се срамува. Трябва да приеме фамилията си и да се върне в конака на Асланбей, за да защитава Гьонюл.

Миран и Рейян пристигат край реката. Дилшах ги наблюдава от разстояние. Когато Миран и Рейян си тръгват, Дилшах влиза във водата. Хазар пристига и вижда обувките й на брега.

Полицай се обажда на Миран и го моли да отиде в управлението. Там го осведомяват, че гробът на майка му е празен.

Азизе и Насух посещават Рейян. Азизе й признава, че Хазар е неин син. Разказва й историята си и я моли да й помогне пак да стане Айше.

Азизе, Фърат и Есма отиват в конака на Асланбей. Информират Фюсун, че имуществото ще остане във Фърат, защото той е Асланбей, син на брат й и Есма. Азизе я уведомява, че също смята да живее в конака.

Ярен съобщава на мъжа си, че не може да остане под един покрив с Азизе и Фърат. Харун се интересува дали е имало нещо между нея и Фърат. Ярен осъзнава, че Харун се е влюбил в нея.

Хазар се прибира и разкрива на Шюкран, че е довел дъщеря й.

Миран се появява в конака на Асланбей и насочва пистолет към Азизе. Пита я защо гробът на майка му е празен. Азизе му признава, че Дилшах е жива.

İstanbullu Gelin: Сезон 3, епизод 64

Фарук обяснява на Адем, че не е нужно да влага капитал във фирмата им. Също така няма и да има глас в борда на директорите. Всеки месец ще получава процент от печалбата, докато му изплатят къщата. Ако фирмата им фалира, ще може да вземе имението обратно.

Адем се съгласява, но Фикрет и Осман са объркани от думите на брат си и не приемат спокойно новината. По-късно Фарук им разкрива, че по този начин ще държи Адем под око.

Сюрея забелязва, че когато Адем пристига и не обръща никакво внимание на Дилара, приятелката й се разстройва. Дилара се прибира в дома си, а Сюрея тръгва след нея. Двете дълго разговарят. Дилара споделя, че е допуснала грешка като е излъгала Адем и вече по нищо не се различава от майка му.

Осман се съгласява да закара Гюлбин до дома й. Той спира колата пред жилищна сграда и остава напълно шокиран, когато Гюлбин слиза, взима камък и го хвърля по един от прозорците. Гюлбин се скрива, но Осман остава на мястото си. Излиза разярен мъж, който чупи колата на Осман. По-късно Гюлбин му обяснява, че мъжът я е изоставил в деня на сватбата им. Пристигнала е в Бурса, само за да му отмъсти.

Есма информира близките си, че щом Адем ще има участие във фирмата, тя ще препише своите акции на Гарип. Вярва, че той най-добре ще защити интересите й. Обвинява синовете си, че не знаят кой какво смята да прави още преди да са започнали бизнес. Всичко, което са преживели, е, защото са на различни мнения и не разговарят помежду си.

Есма споделя с Гарип решението си. Той я укорява, че с действията си задълбочава пропастта между него и синовете й. Използва го, когато иска да ги накаже. Гарип уверява любимата си, че по този начин никога няма да оправдаят очакванията им да свикнат с него.

Есма обаче е категорична, че децата й няма да се справят с Адем, ако той опита отново да им навреди. Тя няма доверие на Адем и желае той да излезе от живота им. Всеки път, когато го погледне, вижда в негово лице измяната на съпруга си.

Сюрея и Сенем показват на Дилара новата школа. Окан представя във фирмата племенницата си Йозгюр. Тя ще работи като асистентка на Фарук. Окан разбира, че преди време Фикрет е имал връзка със секретарката си и бракът му е бил застрашен.

Гюлбин пресреща Осман и се извинява за държанието си предишната вечер. Обещава да се реваншира. Есма отива на събрание на фондацията. Къймет побеснява от присъствието й и побързва да си тръгне.

Сенем забелязва Гюнеш и Адем, които излизат заедно от ресторант. Фикрет изпитва все по-голямо нетърпение и гняв към Окан. От една страна заради присъствието му във фирмата, а от друга заради интереса му към Ипек. Фикрет обвинява брат си, че отново взима решения без да ги дискутира с него.

Адем посещава д-р Идил. Психоложката го съветва да се вгледа във врага, който носи в себе си и да се примири с него. В противен случай никога няма да намери покоя, за който мечтае и ще търси оправдание за всичко, което се случва с него.

Фикрет укорява Фарук, че все още му няма доверие. Той полага усилие да се промени. Казал му е всичко, което е научил за Юлфет, но Фарук не му отвръща със същото. Дори не го е информирал, когато е поканил Окан във фирмата.

Фикрет излиза навън и се напива. Обажда се на Адем и когато той пристига, започва да се заяжда с него. В заведението Фикрет се сбива с клиенти. Адем му се притичва на помощ.

Телефонират на Фарук и го уведомяват, че животът на брат му е в опасност.