Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 39

Зейнеп съобщава на майките си, че все още обмисля предложението на Нермин. Желае първо да се посъвет ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 39

Зейнеп съобщава на майките си, че все още обмисля предложението на Нермин. Желае първо да се посъветва с Баръш.

Гюлпери телефонира на Бенал и я информира, че молбата й за работа в болницата е одобрена.

Зейнеп отива във фирмата и разбира, че Баръш е предал нейните дела на друг адвокат. Разгневява се на Баръш и заявява, че повече няма да работи в кантората, щом няма нужда от нея.

Зейнеп се прибира и кани Несрин в дома си, докато майките й са навън за оглед на ресторант. Двете дълго разговарят и Несрин съветва новата си приятелка да приеме предложението на Нермин. Зейнеп се колебае, защото се страхува от провал. Несрин й съобщава, че има брат, работил в Германия, който може да й помогне. Телефонира му и той се съгласява да се види със Зейнеп, за да й даде съвет.

Бенал информира Джемиле, че е получила назначение в Дюздже и е смята да замине. Джемиле се разстройва, че няма да вижда често Мюжгян.

Зейнеп се обажда на Нермин и я моли да се прибере. Осведомява я, че ще поеме управлението на фирмата, но при условие че ще работят заедно.

Бенал забелязва, че Джемиле е много разстроена и й предлага всички да заминат.

Нермин, Зейнеп и Несрин отиват в ресторант, за да се срещнат с Тарък, брата на Несрин. След дълъг разговор Тарък се съгласява да бъде консултант на Зейнеп.

Зейнеп посещава Баръш и му разказва за решението си да приеме работата. Той е изненадан от доверието, което тя гласува на Несрин и Тарък, тъй като ги познава отскоро.

Джемиле предлага на Нух да заминат с Бенал, но на него идеята не му допада. Нух с изненада научава, че Джемиле е взела категоричното решение да тръгне с Бенал.

Тарък подписва документите, подготвени от Баръш.

Султан и Сакине получават от брокера ключовете за ресторанта.

Баръш споделя на Зейнеп, че е останал изненадан от нервността на Тарък. Съветва я да бъде внимателна с него.

Бенал и Джемиле заминават. Нух е съкрушен от постъпката на съпругата си.

Емине отива при Нух, за да го успокои. Уверява го, че Джемиле ще промени решението си и ще се върне.

Несрин, Тарък, Зейнеп, Нермин и Баръш посещават ресторант. По време на бизнес вечерята Тарък се извинява и отива в тоалетната. Несрин тръгва след него. Двамата са доволни, че са успели да заблудят всички и се целуват. Баръш ги вижда.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 6

Серкан телефонира на Селин и й заявява, че незабавно трябва да научи как  журналистите са се сдобили ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 6

Серкан телефонира на Селин и й заявява, че незабавно трябва да научи как  журналистите са се сдобили с договора.

Всички се прибират в Истанбул.

Еда не успява да се свърже със Серкан. Отива в офиса, но и там не го намира. Екипът я информира, че всяка година на 19 август Серкан изчезва и само Селин знае с какво се занимава.

Алптекин съобщава на Селин, че е назначил нова асистентка и настоява тя да я обучи. Селин е неприятно изненадана, когато вижда Мелек.

Фикрет отива при Серкан, но когато не го намира, моли Еда за услуга. За 24 часа трябва да декорират един апартамент според изискванията на певица, която ще пее на рождения ден на съпругата му. Въпреки че задачата изглежда непосилна, Еда се съгласява да опита.

Серкан побеснява от яд, че Еда е приела да изпълни непосилната поръчка. Серкан настоява Еда да се обади на Фикрет и да се извини, че не могат да изпълнят задачата, но Еда отказва. Разгневен, Серкан й заявява, че ще трябва да се справи сама и забранява на екипа си да работи с нея.

Ферит признава на Селин, че той е пратил снимката с договора на Каан, но когато по-късно тя се вижда със Серкан, го излъгва. Казва му, че папараците са намерили документа в боклука пред дома му.

Енгин и още няколко човека решават да съдействат на Еда, въпреки забраната на Серкан. С напредването на деня Еда се обезкуражава и е на път да се откаже. Тогава се намесва Серкан и настоява да продължи. Предлага й помощта си.

Серкан споделя с Еда, че е имал брат, който е починал. На 19 август му е подарил китара. На този ден Серкан не ходи на работа и свири на нея.

Севда идва, за да огледа къщата, над която екипът толкова много се е трудил. Тя не одобрява декорацията и заявява, че не може да остане в къщата. Еда се ядосва и обижда Севда.

Айдан страда от мигрена. За да й премине по-бързо главоболието, Еда й слага превръзка на очите. Докато двете се разхождат из градината, правят няколко крачки на улицата, без Айдан да разбере. По-късно Еда й праща записа от разходката им и Айдан узнава, че е била отвъд градината. Разплаква се от щастие.

Серкан завежда Еда на мястото, на което е свирел брат му с групата си и свири на китара за Еда. Когато двамата си тръгват и излизат от сградата, се прегръщат. Селин ги наблюдава от колата си.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 5

Еда издърпва договора от ръцете на Селин и в нея остава малка част от него. Когато Селин го прочита ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 5

Еда издърпва договора от ръцете на Селин и в нея остава малка част от него. Когато Селин го прочита на всеослушание, всички остават с впечатлението, че документът е нещо като предбрачен договор, а не за годеж.

Серкан, Еда, Селин, Ферит, Енгин и Пъръл заминават за Анталия по работа.

Ферит телефонира на Каан и го информира за договора между Еда и Серкан. Изпраща му снимка с частта, която Селин е прочела предишната вечер.

Серкан се обажда на баща си и го укорява, че се е съгласил с назначаването на Ферит в холдинга. Притеснява се, че той е най-близкият приятел на Каан и ще им навреди.

Ферит прави забележка на Селин, че непрекъснато говори и мисли за Серкан. Заявява й, че всички забелязват колко го ревнува. Пита я дали иска да се върне при него. Ферит я моли да му каже, ако все още обича Серкан и да не го наранява. Селин отрича да има чувства към Серкан.

За да разбере подробности за Еда и Серкан, Каан започва усилено да ухажва Мелек. Подарява й любимия й парфюм.

Каан помага на Мелек да постъпи на работа като управител в магазин. Тя е много щастлива.

Алптекин се изненадва, когато научава, че Еда е заминала за Анталия. Наясно е, че Серкан ще я запознае с важни хора от бизнес средите и осъзнава, че синът му има сериозни намерения към Еда. Съобщава на съпругата си да покани Айфер на вечеря, за да опознае семейството на момичето.

Пъръл предлага на Енгин да се виждат и извън офиса, за да се забавляват.

Серкан и Еда прекарват нощта и сутринта в разглеждане на забележителности.

Каан се обажда на Фатма, журналистка, и й казва да напише новина за договора, който са сключили Серкан и Еда. Иска публикацията да се появи 15 минути преди наградата за най-добър архитект на годината, която трябва да получи Серкан.

Серкан обяснява на Еда, че се нуждае от 5 минути насаме със Селин, за да я убеди да напусне годеника си. Моли Еда да разсейва Ферит.

Мелек се явява на интернет интервю, докато са на вечеря с Айфер при родителите на Серкан. Не я одобряват за работата. Алптекин доверява на Мелек, че много е харесал нейната лъчезарност и й предлага работа като асистент в холдинга.

Еда вижда публикацията в интернет, но новината е изопачена и от нея човек остава с впечатлението, че договорът се отнася за пари.

Селин убеждава Еда да се срещне с папараците. Докато върви към тях, Серкан я пресреща, хваща я за ръка и я отвежда на яхта.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 38

Погребват Мехди. Всички си спомнят красивите моменти, които са имали с него. Зейнеп е силно разстрое ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 38

Погребват Мехди. Всички си спомнят красивите моменти, които са имали с него. Зейнеп е силно разстроена от смъртта му и се разгневява на Сакине, когато тя припомня на дъщеря си, че Мехди я е отвлякъл.

Зейнеп споделя с Емине болката си.

Зейнеп и близките й посещават семейството на Джемиле. Сакине и Джемиле не успяват да се овладеят и се спречкват заради Мехди.

След като вижда колко съкрушена е Зейнеп, Баръш я уверява, че ще прояви разбиране, ако тя не желае да го вижда за известно време. Зейнеп му отговаря, че не знае какво точно иска и отблъсква близостта му.

Али Ръза съветва Баръш да даде време на Зейнеп. Сигурен е, че ако тя го обича, няма да го изостави.

Нермин се опитва да успокои Зейнеп, а думите на Сакине я натъжават повече.

Емине моли Зейнеп да сподели мъката си с Баръш, а не да бяга от него.

Нермин събира Сакине, Султан и Али Ръза и ги информира, че е решила да предаде управлението на фирмата си на Зейнеп. Иска тяхната помощ, за да я убедят. Нермин вярва, че ако Зейнеп е заета с нещо ново, ще спре да се самообвинява за смъртта на Мехди. Също така Нермин им предлага да сбъднат и собствените си мечти. Желае да отворят ресторант, в който всички ще работят заедно. Али Ръза с готовност съобщава, че ще им стане партньор.

Зейнеп отива във фирмата. Баръш се разгневява от отношението й към него. Заявява й, че се чувства уморен. Мехди винаги е бил между тях, а дори и след смъртта му неговата сянка отново тегне над тях. Добавя, че ако Зейнеп вижда в него само свой началник, а не мъжа, който я обича, е по-добре изобщо да идва в кантората. Ядосана от думите му, Зейнеп си тръгва.

Зейнеп се качва в колата си и едва не блъска двама пешеходци. Когато мъжете се нахвърлят срещу нея, млада жена й се притичва на помощ. Тя се представя като Несрин и предлага на Зейнеп да седнат в заведение, докато се успокои.

Зейнеп разказва на новата си позната какво я измъчва. На раздяла Несрин и Зейнеп се уговарят да се видят отново.

Нух, Джемиле и Бенат отиват в дома на Нермин. Към тях се присъединява семейството на Баръш. Нермин обявява желанието си Зейнеп да оглави фирмата й.

Мелтем наблюдава къщата отдалеч. Телефонира на Екрем и го уверява, че планът им върви успешно. Към нея се приближава Несрин и съобщава на Мелтем, че е установила връзка със семейството.

Мелтем се обръща към Несрин с името Гюлбин. Благодари й за помощта. Гюлбин се заканва да отмъсти на майка си и сестра си.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 4

Еда идва на себе си. Серкан настоява да я заведе на лекар. Селин споделя с Пъръл, че Серкан мно ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 4

Еда идва на себе си. Серкан настоява да я заведе на лекар.

Селин споделя с Пъръл, че Серкан много се е променил.

Момичетата разкриват на Еда, че Серкан й изневерява. Видели са го със Селин в ресторант. Еда разиграва сцена пред приятелките си, сякаш държи сметка на Серкан.

Серкан извиква личната си лекарка. Тя съобщава, че Еда няма проблем, но трябва да избягва стреса. Един от начините е плуване. Еда споделя със Серкан, че не може да плува. Той обещава да я научи в басейна.

За да предизвика ревността на Серкан, Селин предлага на Ферит да работи като консултант в холдинга.

Серкан запознава Еда с Ариф. Казва й, че той е професионалист и ще я научи да плува. Еда е разочарована, че учителят няма да е Серкан. Малко по-късно обаче Серкан прекратява урока, защото започва да ревнува от Ариф.

Еда моли Фифи да пренесе нейни вещи в дома на Серкан, за да не заподозре Селин, че не живеят заедно. Фифи взима със себе си Ердем, за да й помогне.

Джерен телефонира на Енгин и го кани да излязат на разходка. Разпитва го за Селин и връзката, която е имала със Серкан.

Еда и Серкан отиват на пазара, за да купят продукти за предстоящата вечеря. Сириус донася договора им за годеж. Еда го оставя на масата, за да може по-късно Серкан да го прибере.

Айдан помага на Еда да подреди вещите си в къщата. Съветва я да сложи някакви вещи и в спалнята, защото Селин със сигурност ще намери възможност да надникне и там.

Каан изпраща съобщение на Мелек. Иска да се срещне с нея. Двамата излизат навън и Каан й доверява, че със Серкан са приятели от деца. В момента обаче са в обтегнати отношения. Повече няма да се виждат, защото не желае да й създава проблеми със Серкан.

Айфер се появява неканена в дома на Серкан, след като разбира, че момичетата са занесли вещите на Еда в дома му. Присъединява се към вечерята.

Селин разглежда къщата и установява, че навсякъде има следи от Еда. Спомня си как преди време Серкан й е казал, че не може да живее с друг човек.

Селин информира бившия си годеник, че Ферит ще работи в холдинга.

Селин намира договора за годеж.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 37

Всички са шокирани от стрелбата и се събират в дома на Баръш. Не знаят кого да обвиняват – Мехди или ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 37

Всички са шокирани от стрелбата и се събират в дома на Баръш. Не знаят кого да обвиняват – Мехди или враговете му.

Баръш отказва да извика полиция, защото вярва, че стрелбата не е дело на Мехди.

Мехди се досеща, че са нападнали Зейнеп и се отправя към къщата на Баръш. Кълне се, че няма нищо общо със стрелбата. Обяснява им, че не е техен враг и е прекъснал връзките си с Дженгиз. Мехди обещава, че ще разреши проблема с мафиотите и моли Баръш да не се намесва. Поверява му близките си.

Мехди посещава Дженгиз в затвора. Дженгиз заявява на Мехди, че му дава 24 часа, за да му върне парите.

Мехди се прибира и предлага на Джемиле и Нух да заминат за известно време, за да са в безопасност.

Мехди споделя на Нух, че се разкайва. Гласувал е доверие на Дженгиз, което той не е заслужавал.

Али Ръза се обажда на приятеля си Сади и той веднага се отзовава на молбата му за помощ.

Сади нарежда на хората си да охраняват къщата и заедно с Али Ръза и Зейнеп се отправят към дома на Мехди.

Али Ръза предлага на Мехди помощта си срещу мафиотите. Мехди му отказва, защото желае сам да се справи с проблемите си, но му позволява да вземе в дома си Мюжгян и Джемиле, за да са в безопасност.

Сади остава в къщата при Мехди и Нух. Доверява на Мехди проблемите, които някога е имал с баща си и го уверява, че ще му помогне.

Мето и хората му засичат колата, в която пътуват Али Ръза, Зейнеп, Джемиле и бебето. Взима ключовете от колата на Али Ръза и отвлича Зейнеп и Мюжгян.

Али Ръза телефонира на Баръш и му разказва какво се е случило. Баръш ги прибира от пътя.

Мето отвежда Зейнеп в отдалечена къща. На сутринта се обажда на Мехди и му дава адрес, на който да отиде. Междувременно Зейнеп взима бебето и успява да напусне къщата през прозореца. Мето я забелязва и бързо я настига.

Мехди и Нух стигат до уреченото място. Мехди влиза в двора на къщата и започва да стреля по мъжете. Мето използва Зейнеп като щит и заповядва на Мехди да свали оръжието. Нух се промъква зад Мето и освобождава Зейнеп.

Мето ранява Нух и се прицелва в Зейнеп. Мехди застава пред нея и поема куршумите.

Мехди умира.

Джемиле телефонира на Нух. Съпругът й я информира за смъртта на Мехди.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 3

Айдан не одобрява тоалета на Еда за годежа, но тя отказва да се преоблече. Еда се разгневява, ч ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 3

Айдан не одобрява тоалета на Еда за годежа, но тя отказва да се преоблече.

Еда се разгневява, че всички гости единствено се интересуват от какво семейство произхожда и какво образование има.

По време на партито Енгин се запознава с Джерен и остава впечатлен от нея.

Въпреки усилията си, Серкан не успява да си върне договора за строежа на хотела, който Каан му отмъква.

Алптекин, бащата на Серкан, не желае да се присъедини към партито. Не одобрява, че синът му се сгодява за жена, която познава от три дни и отказва да се запознае с нея. Серкан го моли да не се отнася лошо с Еда.

На следващата сутрин Селин посещава Айдан. Споделя й, че Еда и Серкан ще се изнесат в нов дом. Междувременно Еда изнася кашони за фирмата и Айдан остава с впечатление, че Серкан освобождава жилището си, без да я уведоми.

Серкан се досеща, че във фирмата му има доносник. Съобщава на Ахмет, Енгин и Пъръл, че ще участват в търг и ще заложат 1 милион като гарант. Всички са против решението му. Ахмет е на мнение, че ще фалират. Когато Ахмет излиза и започва да говори по телефона, Серкан казва на Енгин да набере номера на Каан. Както е и очаквал, телефонът му дава заето.

Еда се възмущава, че Серкан се държи студено и безчувствено с нея.

Айдан и Айфер се срещат на кафе. И двете са на мнение, че Еда и Серкан не си подхождат и обиждат взаимно семействата си.

Еда изисква обяснение от Серкан за грубото му отношение към нея. Той й заявява, че неговият характер е такъв и не му харесва, че тя желае да са твърде близки.

Каан отива в магазина, в който работи Мелек като продавачка. Тя се влюбва в него от пръв поглед и минута по-късно вече си представя сватбата им.

Еда доверява на леля си, че се е ядосала на Селин и затова й е казала, че ще живее със Серкан. Уверява я, че няма никакво намерение да се изнася.

Серкан прави изненада на Еда. Взима кучето си, отива пред дома й и се извинява за държанието си.

Приятелките на Еда забелязват Серкан и Селин в ресторант и решават, че мъжът изневерява на Еда.

Айдан се среща с Пъръл. Интересува се от мнението й за Еда. Накрая се разбират, че Пъръл ще я информира за всичко, което се случва в офиса.

Уведомяват Серкан, че Каан е спечелил търга. Серкан е много щастлив от новината. Извиква Ахмет и му обяснява, че никога не е имал намерение да печели търга. Осведомява го, че му е заложил капан, след което го уволнява.

Каан побеснява, когато Ахмет го информира, че е бил измамен.

Селин телефонира на Еда, след което Еда припада.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 36

Зейнеп осведомява близките си, че ще намери Бенал, защото бебето не трябва да расте без майка. Баръш ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 36

Зейнеп осведомява близките си, че ще намери Бенал, защото бебето не трябва да расте без майка. Баръш обещава да й помогне.

Когато разбира за изчезването на Бенал, Джемиле моли Нух да останат с Мехди, докато се появи Бенал.

Бенал се настанява при Гюлпери. Разказва й за последните събития и добавя, че ще вземе дъщеря си, щом се установи на работа.

Али Ръза се обяснява в любов на Султан.

Нух съобщава на Джемиле, че няма да живее с Мехди. Смята да наеме къща, а тя трябва да реши дали ще остане с него, или с Мехди.

Мехди осведомява сестра си, че ще говори с Дженгиз и ще се откаже от работата си с него.

Мето посещава Дженгиз в затвора. Информира го, че Мехди не се справя със задълженията си.

Баръш и Зейнеп узнават местонахождението на Бенал, след като намират таксиметровия шофьор, който я е откарал.

Али Ръза прави предложение за женитба на Султан.

Няколко човека от хана молят Мехди да разговаря с Дженгиз, за да намали данъците им.

Зейнеп и Баръш намират жилището на Гюлпери, но Бенал се скрива от тях. Двамата решават да останат в града и да направят нов опит за среща на следващия ден. На сутринта Баръш и Зейнеп изненадват младата жена и тя се съгласява да се върне с тях, когато разбира, че Мехди е взел Мюжгян.

Мехди отива при Дженгиз и го информира, че желае да напусне работа. Мъжът се съгласява, но при условие че му плати 1 милион лири. Заплашва да убие близките му, ако не си получи парите.

Нермин предлага на Бенал да остане при нея, а тя благодари на всички за подкрепата им.

Мехди се прибира и информира Нух и Джемиле, че напускат къщата на Дженгиз. Тримата наемат друго жилище и се настаняват.

Мето бързо открива Мехди. Настоява да получи парите веднага. Мехди го удря, след което Мето телефонира на хората си и дава заповед да предприемат нападение.

Мафиотите стрелят по домовете на Зейнеп и Баръш.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 35

Зейнеп приема да се омъжи за Баръш. Бенал телефонира на Зейнеп и я информира, че Мехди я е закл ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 35

Зейнеп приема да се омъжи за Баръш.

Бенал телефонира на Зейнеп и я информира, че Мехди я е заключил. Моли за помощ.

Нух разбира, че Джемиле е съобщила на Мехди за намерението на Бенал да се изнесе. Излиза на двора, отива при Мехди, удря го и го обвинява в малодушие.

Появяват се Зейнеп и Баръш. Зейнеп разбива вратата и освобождава Бенал.

Баръш заплашва Мехди, че ще го вкара отново в затвора, ако не позволи Мюжгян да напусне къщата.

Зейнеп осведомява бившия си съпруг, че ще се омъжи за Баръш.

Нух заявява на Джемиле, че повече не желае да бъде до Мехди. Поставя й ултиматум – или тръгва с него, или остава с брат си.

Зейнеп води Бенал и бебето в дома си. Бенал случайно съобщава на всеослушание, че Зейнеп и Баръш ще се женят. Нермин е щастлива от новината, но Сакине се разстройва.

Баръш информира семейството си, че е направил предложение на Зейнеп. Йозлем е разочарована от брат си. Признава му, че е говорила с Нермин и Зейнеп и се опитва да го убеди каква грешка прави. Уверена е, че Баръш няма да може да се справи с Мехди.

Джемиле завежда Мехди на гроба на сестра им. Укорява го за поведението му и начина, по който се отнася към Бенал и Мюжгян.

Йозлем отива в дома на Нермин. Заявява, че е против брака между Баръш и Зейнеп и ще направи всичко по силите си, за да го предотврати.

Мехди посещава Бенал и й заявява, че не се интересува от нея, но иска дъщеря си. Зейнеп моли Мехди да остави на спокойствие Бенал и дъщеря си, но той е непреклонен. Желае Мюжгян да бъде до него и не се интересува от последствията – дали ще влезе в затвора, или ще умре.

Баръш се разгневява, когато разбира, че сестра му е била при Зейнеп. Настоява тя да престане да се бърка в живота му. Йозлем обаче е сигурна, че Зейнеп няма да престане да се вижда с Мехди и близките му, дори и след сватбата им. Вярва също, че Зейнеп не го обича и това е основната причина да е против брака им.

Баръш и Зейнеп се срещат. Баръш я моли за извинение за поведението на сестра си.

Йозлем приготвя куфара си и съобщава на Саваш, че си тръгва.

Бенал разпитва Сакине как се е справила с болката, когато преди години е предала Зейнеп на Нермин.

Бенал моли Зейнеп да се погрижи за дъщеря й, ако се случи нещо с нея.

Нух и Джемиле се настаняват в хотел, докато си търсят жилище.

През нощта Бенал завежда Мюжгян в стаята на Зейнеп и напуска къщата. На сутринта Зейнеп намира бебето в леглото си и писмо от Бенал.

Всички са много разстроени от постъпката на Бенал. Зейнеп телефонира на Мехди и го информира за случилото се. Въпреки несъгласието на Зейнеп, Мехди взима дъщеря си и си тръгва.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 2

Всички журналисти правят снимки на целувката между Серкан и Еда. Серкан е изненадан от постъпката на ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 2

Всички журналисти правят снимки на целувката между Серкан и Еда. Серкан е изненадан от постъпката на Еда. Упреква я, че го е изложила по време на презентацията на международен проект. Еда се оправдава, че целувката е била моментна слабост.

След случилото се Серкан е категоричен, че Еда трябва да се преструва на негова годеница в продължение на 2 месеца.

Каан, конкурент на Серкан, разговаря по телефона. Заповядва да научат всичко за Еда.

Еда отива в офиса на Серкан. Заявява му, че не иска парите му за стипендията. Съгласна е на сделката, но при условие че започне работа във фирмата му. Серкан й обяснява, че с дипломата, която има, може да бъде единствено негова асистентка. Еда се съгласява.

Серкан настоява Еда да мълчи за споразумението между тях. Забранява й да признае истината дори и на приятелките си.

Еда се прибира и съобщава на леля си, че се е разделила с Дженк и се е сгодила за Серкан. Приятелките на Еда са шокирани от годежа й. Мелек предлага да я заведе на психолог. Сигурна е, че стресът й е повлиял зле.

Серкан запознава Еда с майка си Айдан. Когато тя напада младата жена, Серкан се съгласява да й кажат. Серкан предупреждава майка си да мълчи и да не споменава за фалшивия годеж дори и на баща му.

Серкан представя Еда на колегите си. Обяснява, че тя ще е личният му асистент и нарежда да я въведат в работата.

Серкан разбира, че Каан е закупил земята, на която е трябвало да реализира новия си проект. Двамата се срещат. Каан му заявява, че ще му отмъсти заради банкрута на баща си. Серкан го уверява, че колкото и да се опитва, няма да може да го разори. Причината е, че смесва бизнеса с чувствата, също като баща си.

Серкан дава на Еда кредитна карта и й нарежда да си купи годежен пръстен. Еда избира възможно най-малкия пръстен.

Айдан убеждава сина си да направят годеж, за да спрат клюките в пресата.

Колата на Еда се поврежда на пътя и Каан й се притичва на помощ.

Серкан вижда пръстена, който си е избрала Еда. Незабавно я отвежда в друг магазин и избира пръстен по свой вкус.

Еда предлага решение на проблема, който Серкан има с новия проект. Всички във фирмата са възхитени от идеята й.

Серкан и Еда вечерят с Айфер. Айфер остава насаме със Серкан. Заявява му, че не знае причината за бързия им годеж, но го предупреждава, че разбие ли сърцето на племенницата й, ще съжалява.

Серкан отива да вземе Еда от цветарския магазин. По същото време се появява Каан. Серкан разбира, че двамата се познават.

Серкан и Еда се подготвят за годежа си.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 1

Еда Йълдъз губи родителите си като малка. Тя обича и познава всички цветя, тъй като майка й е била ц ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 1

Еда Йълдъз губи родителите си като малка. Тя обича и познава всички цветя, тъй като майка й е била цветарка. През годините Еда учи упорито, завършва всеки клас с отличие и нейната единствена цел е била да стане ландшафтен архитект. Когато е последна година в университета, получава стипендия за обучение в Италия. Готви се да замине, но в последния момент стипендията й е отменена. Вместо да учи в престижен италиански университет, днес тя помага на леля си Айфер в магазина им за цветя. И за всичко това Еда обвинява Серкан Болат – мъжът, откраднал всичките й мечти.

Серкан пристига в Истанбул и отива във фирмата си. Лейля, личната му секретарка, му съобщава, че неговата бивша приятелка Селин ще се омъжва. Пристигнала е покана за годежа и чифт белезници.

Джерен, Мелек и Фифи, приятелките на Еда, се забавляват. Фифи ги снима с видеокамера. Джерен разказва мечтата на семейството й за нея. След 10 години те я виждат като адвокат, както всички тях. Вярват, че ще се омъжи за успешен адвокат, ще имат две деца, които също ще станат адвокати. Тя обаче желае да стане дизайнер на обувки. Мечтата на Мелек е да се омъжи и да има три деца.

Еда отива в университета, за да говори с преподавателката си. Чувства се унила, защото това е денят, в който е трябвало да се дипломира. Преподавателката й я уверява, че скоро може да продължи обучението си, но няма да има стипендия. Еда е обезкуражена, защото няма пари.

Еда узнава, че Серкан Болат също се намира в сградата и говори пред студенти. Мъжът обяснява, че неговата архитектурна къща всяка година отпуска стипендии на най-добрите студенти. Внезапно Еда се изправя и заявява, че лъже. Съобщава, че са й отпуснали стипендия, а след това са я отказали.

Еда излиза навън и получава телефонно обаждане от приятеля си Дженк. Разбира, че е пристигнал в града.

Еда забелязва колата на Серкан и я надрасква с ключ. Серкан се разгневява и заплашва Еда, че ще я предаде в полицията, защото оронва репутацията му. Еда взима белезниците, които вижда в колата му и закопчава едната ръка на Серкан за своята. Междувременно Лейля се обажда на шефа си и му съобщава, че действително има отменени стипендии.

Еда и Серкан не откриват ключ за белезниците. Серкан й заявява, че ще върви с него цял ден, защото има работа. Приятелките на Еда проследяват телефона й и разбират къде се намира Еда.

Еда е принудена да отиде на бизнес среща със Серкан. За да не види мъжът, че са вързани един за друг с белезници, двамата се преструват на влюбени. Благодарение на нея Серкан успява да купи парцел, който много желае.

Фифи открива Серкан и Еда и с фиба маха белезниците.

Серкан обвинява Лейля за всичко, което му се е случило през деня и я уволнява. Серкан си тръгва, но по-късно забелязва в колата си чантата на Еда.

Еда се връща в офиса на Серкан, за да си вземе чантата. Той й обяснява, че не е получила стипендията заради финансовия му директор. Не смята, че грешката е негова и обещава да възстанови стипендията. Еда обаче не желае нищо от него.

Селин съобщава на Серкан, че го е оставила, защото се е уморила да го чака. Упреква го, че той се интересува единствено от работата си и затова е решила да се сгоди за Ферит.

Еда се среща с Дженк.

Серкан доверява на колегата си Енгин, че ще отиде на годежа на Селин. Сигурен е, че тя се жени, защото вярва, че не я обича. Енгин го моли да не предприема нищо, само защото гордостта му е пострадала.

Еда се съгласява да се яви на интервю за стюардеси, за да поеме полет вместо Мелек.

Серкан моли Енгин да намери името, телефона и адреса на момичето. Иска да й даде стипендията.

Еда се качва на частен полет за изпита и установява, че единственият пасажер е Серкан. Когато пристигат, Серкан настоява Еда да го придружи в къщата. Канен е на годеж на бившата си приятелка.

По време на приема Серкан излъгва, че има приятелка. Представя изумената Еда като своя любима.

За да раздели Селин и Ферит, Серкан предлага сделка на Еда. В продължение на два месеца тя ще се преструва на негова годеница, а в замяна той ще плати обучението й в университета. Еда го удря и му заявява, че никога няма да се съгласи на подобно нещо, дори ако трябва цял живот да работи в магазина на леля си.

Еда и Серкан се прибират в Истанбул. На летището ги чакат журналисти. На другия ден двамата се разбират да свикат пресконференция и да опровергаят новината, че са заедно.

Минути преди пресконференцията да започне Дженк намира Еда и й съобщава, че трябва да се разделят. Влюбил се е в италианка. Еда се разстройва. Смята, че решението му е продиктувано от новината за връзката й със Серкан Болат. Дженк й отвръща, че не е повярвал. Знае, че Серкан няма да обърне внимание на момиче като нея. Афектирана от думите му, Еда отива при Серкан и го целува пред всички.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 34

Хората на Мехди преследват моториста, но не успяват да го заловят. Въпреки че е ранен, Мехди от ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 34

Хората на Мехди преследват моториста, но не успяват да го заловят.

Въпреки че е ранен, Мехди отказва предложението на жените да повикат линейка. Зейнеп превързва раните му и настоява да остане при тях през нощта.

След като се уверява, че състоянието на Мехди не е сериозно, Нух решава да се прибере, за да не остават сами Джемиле и Бенал. Баръш казва на Нух, че може да си тръгне с колата и му дава ключовете. Мехди се досеща, че приятелят му работи за адвоката.

Нермин е напълно шокирана от постъпката на Екрем и не може да повярва, че той е поръчителят на стрелбата. Нермин отбелязва, че докато Екрем е на свобода, Баръш също е в опасност, защото заради неговата намеса Екрем е загубил парите си.

Джемиле укорява Нух, че не е напуснал работата си. Уверена е, че това е причината Мехди да не се прибере през нощта. Нух се разгневява и отново обвинява съпругата си, че се интересува единствено от Мехди. Бенал случайно чува разговора им и взима решение да напусне къщата.

Джемиле научава, че Мехди е ранен. Укорява го, че се е хвърлил пред Зейнеп, без да помисли за себе си и близките, които го обичат.

Емине разказва на Саваш какво се е случило предишната вечер. Йозлем ги подслушва и узнава, че Баръш едва не е бил прострелян. Притеснена за брат си, Йозлем телефонира на Нермин и настоява да се срещне с нея и Зейнеп.

Мехди събира хората си и им заповядва да намерят стрелеца.

Бенал се обажда на близка приятелка и я моли да й помогне при намирането на работа.

Йозлем заявява на Зейнеп, че е крайно време да напусне живота на Баръш и е готова да й плати. Зейнеп се разгневява от предложението й, но когато Йозлем я пита дали обича Баръш толкова, че да остане с него, каквото и да се случи в бъдеще, Зейнеп запазва мълчание.

Али Ръза завежда Баръш на кръчма. Съветва племенника си да разкрие любовта си на Зейнеп и да се ожени за нея.

Зейнеп споделя с Нермин, че възнамерява да напусне работа и да остави Баръш.

Баръш информира Нермин, че са заловили стрелеца. Той е признал всичко, а като доказателство за участието на Екрем ще приложат сметките му, от които се вижда, че са преведени пари на мъжа.

Бенал събира багажа си и се готви да си тръгне с бебето. Джемиле се досеща за намерението й и предупреждава Мехди.

След като Мехди се прибира, Бенал му заявява, че ще се разведе, ще вземе дъщеря си и ще се изнесе. Мехди й отвръща, че няма да й позволи да отведе Мюжгян и я заключва в стаята.

Баръш кани Зейнеп на вечеря и я моли да се омъжи за него.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 33

Полицаи взимат показания от Зейнеп, Сакине и Нермин. Интересуват се дали имат врагове. Нермин т ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 33

Полицаи взимат показания от Зейнеп, Сакине и Нермин. Интересуват се дали имат врагове.

Нермин телефонира на Баръш и го уведомява за стрелбата. Баръш и Нух незабавно се отправят към дома на Нермин.

След като разбира за стрелбата, Джемиле намира брат си и го пита дали има нещо общо със случилото се. Мехди я уверява, че не би посегнал на Зейнеп.

Мехди отива в полицейското управление, където са Зейнеп и Баръш и се кълне на бившата си съпруга, че не е отговорен за инцидента. Баръш обаче не вярва на думите му и двамата се скарват.

Султан, Емине и Сакине решават да останат в къщата на Нермин, защото се притесняват за Зейнеп. Мехди посещава дома на Нермин и се опитва да убеди жените, че не е стрелял той.

Вечерта Султан разказва на всички за злополучния си брак и обяснява защо не би се доверила на мъж, било той и Али Ръза.

Саваш съобщава на вуйчо си и сестра си, че ще работи в семейната кантора.

На сутринта в дома на Нермин пристига пратка. Жените отварят кутията и виждат червени ябълки. Всички са притеснени, тъй като осъзнават, че най-вероятно някой ги е подслушвал предишната вечер.

Саваш отива в кантората и кани Емине да го посети на работното му място. Когато тя пристига, й предлага да бъде негов асистент.

Бенал е все по-отчаяна и наранена от безразличието на Мехди. Мехди й дава ясно да се разбере, че любовта, която някога е изпитвал към нея, е приключила.

Мето съобщава на Мехди, че е узнал кой е стрелял по Зейнеп.

Нермин получава анонимни обаждания през целия ден.

Междувременно Баръш научава кой е отговорен за стрелбата. Отива при Зейнеп и й показва видео. Нермин излиза пред портата и притеснена заявява на Зейнеп, че стрелецът е изпратен от Екрем. Мотористът внезапно се появява и стреля. Мехди, който също пристига, застава пред Зейнеп и поема куршумите.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 32

Дженгиз осведомява Мехди, че той е платил парите на Бусе и добавя, че го е избрал, за да следи за де ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 32

Дженгиз осведомява Мехди, че той е платил парите на Бусе и добавя, че го е избрал, за да следи за делата му навън. Осигурил му е къща, в която да живее със семейството си и му е превел пари в банковата сметка. Дженгиз допълва, че на входа на затвора ще го чака довереният му човек Мето и всичките му хора ще са на негово разположение.

Джемиле, Нух, Дилара и Бенал остават шокирани, когато Мехди излиза и към него се приближава един от мафиотите, които са пристигнали със скъпи коли.

Мехди разказва на близките си за Дженгиз и обяснява, че мъжете, които ги следват навсякъде са негова охрана.

Мехди отива в дома на Зейнеп. Благодари на всички, че са се погрижили за семейството му, докато е бил в затвора. Моли ги за прошка и се кълне, че повече никога няма да притеснява Зейнеп. След като той си тръгва, Нермин и Сакине заявяват на дъщеря си, че Мехди не се е променил, както тя си мисли. Дори е станал по-лош и не се е отказал от нея. Настояват да го държи на разстояние и да се пази.

Мехди и близките му се настаняват в луксозна къща.

Зейнеп и Баръш излизат заедно на вечеря. Баръш й споделя, че страхува за безопасността й.

Мехди също извежда семейството си на вечеря в едно от заведенията на Дженгиз. Нух обяснява на приятеля си, че според него делата на Дженгиз не са чисти и се безпокои за безопасността им. Моли Мехди възможно най-скоро да приключи работата си с Дженгиз, за да заживеят спокойно. Мехди признава на Нух, че все още обича Зейнеп, но го уверява, че няма да й навреди.

На излизане от ресторанта моторист стреля по Мехди. Разгневен, Мехди се нахвърля срещу Мето и настоява да смени охранителите.

Емине споделя страховете си със Зейнеп. Вярва, че Мехди не се е променил, но за разлика от преди сега има възможността да нареди на хората си да я следят.

Джемиле е все по-притеснена от реакцията на Мехди, когато разбере, че Нух работи за Баръш. Нух обаче е категоричен, че няма да напусне.

Баръш уведомява Нермин, че картите й са активни и вече може да разполага с парите си.

Султан, Нермин и Емине излизат на пазар и се подлагат на разкрасителни процедури.

Сакине отказва на Нермин да се премести в новата й къща и съобщава, че ще остане в тази заедно със Зейнеп.

Зейнеп укорява Сакине, че се храни с нещастието си и живее, за да бъде съжалявана. Добавя, че ще се премести с Нермин. Нермин също се нахвърля срещу Сакине. Настоява най-накрая да престане да изнудва емоционално Зейнеп.

Нермин и Зейнеп застават пред прага на новия си дом. Пристига Сакине, която моли Зейнеп да не я изоставя. Ненадейно се появява моторист, който стреля по тях.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 31

Баръш отпраща Нух и иска обяснение от Зейнеп за посещението й в затвора. Зейнеп се разгневява от дум ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 31

Баръш отпраща Нух и иска обяснение от Зейнеп за посещението й в затвора. Зейнеп се разгневява от думите му и го обвинява, че е започнал да се държи като Мехди. Заявява му, че напуска работа.

Зейнеп уведомява майките си, че е адвокат на Мехди и добавя, че вече не работи в кантората на Баръш. След като чува неодобрението им, Зейнеп ги заплашва, че ще се изнесе, ако отново я укорят за погрешните й според тях постъпки.

Нов затворник се приближава към леглото на Мехди, взима снимката на Мюжгян и я къса. Мехди се заканва да го убие.

Мехди телефонира на Зейнеп и я моли за прошка.

Баръш упреква брат си, че е скрил истината от него. На свой ред Саваш го обвинява, че е егоист и не желае да разбере и да се постави на мястото на хората, които обича.

Нух се среща с Баръш, за да се извини и с изненада установява, че не е уволнен.

Султан, Емине и Зейнеп отиват на кръчма. Али Ръза кани племенниците си да излязат навън, за да се позабавляват.

Сакине упреква Джемиле, че не подкрепя съпруга си, въпреки че той прави всичко по силите си, за да излязат от трудното положение, в което се намират.

Дженгиз разговаря с Мехди и иска от него, ако го освободят да поеме делата му навън. Добавя, че го е проучил. Хората му са научили, че вече няма магазин за гуми и семейството му живее при Зейнеп.

Саваш звъни на Зейнеп, за да разбере как се чувства. Телефонът вдига Султан и тя узнава, че Саваш е в заведение в компанията на вуйчо си и Баръш. Султан решава да заведе Емине и Зейнеп на същото място.

Зейнеп и Баръш излизат пред заведението, за да поговорят. Зейнеп го уверява, че не обича Мехди и се е ангажирала да му помогне, само защото е обвинен несправедливо. Двамата се сдобряват и Зейнеп обещава, че ще продължи работата си в кантората.

Бусе се обажда на Зейнеп и се уговарят да се срещнат.

Баръш споделя със Зейнеп, че е бил несправедлив към Саваш. Обмисля да му даде да води няколко дела и не е против да й помага по това на Мехди.

Султан и Емине разговарят с Али Ръза, Саваш и Йозлем. Обясняват им, че ги чувстват като част от семейството си и не желаят да вземат парите им. Смятат да напуснат работа, но винаги ще са насреща, ако имат нужда от тях.

Бусе осведомява Зейнеп, че иска да започне нов живот, но за тази цел й трябват пари. Убедила е Ерджан да свидетелства в полза на Мехди, ако им дадат 500 хиляди лири преди делото.

Мехди информира Зейнеп, че е наясно в какво положение е изпаднало семейството му. Знае, че не могат да намерят парите и й забранява да ги вземе от Баръш. Мехди разказва на Дженгиз какво е разбрал от Зейнеп.

Баръш уведомява Нермин, че до дни ще получи парите си. Нермин е невероятно щастлива, но Сакине се чувства все по-потисната и й отказва да се премести с нея в новия й дом. Сакине е сигурна, че Нермин ще отдалечи Зейнеп от нея, а ако не го направи тя – ще го стори Баръш. Също така е убедена, че неговото семейство никога няма да я приеме.

Саваш информира Баръш, че ще отиде в съда, за да чуе защитата на Зейнеп.

Ерджан признава вината си и свидетелства в полза на Мехди. Съдията се разпорежда Мехди да бъде освободен.

Пред залата Зейнеп уверява Мехди, че не тя е дала парите на Ерджан. Междувременно Баръш се появява в съда.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 30

Нух изпраща съобщение на Зейнеп и я предупреждава, че с Баръш пътуват към затвора. Баръш вижда, че о ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 30

Нух изпраща съобщение на Зейнеп и я предупреждава, че с Баръш пътуват към затвора. Баръш вижда, че от затвора излиза Хюсеин и нарежда на Нух да си вървят. Хюсеин телефонира на Зейнеп и я уверява, че Баръш вече не е пред сградата и може да излезе.

Нух отива в болницата, след като разбира от Джемиле, че са се опитали да убият Бекир. Узнава, че мъжът се възстановява.

Саваш уведомява Зейнеп, че има отговор от банката. Ще получи парите за операцията на детето на Бекир, но на следващия ден. Зейнеп обаче е категорична, че за да успеят, трябва да набавят сумата незабавно.

Саваш разкрива на Емине, че с Баръш държат за спешни случаи голяма сума пари в сейфа, който е в стаята на Баръш. Докато двамата взимат парите от касата, Емине губи шнолата си. Минути по-късно Йозлем я намира.

Йозлем разбира, че Баръш възнамерява да вечеря със Зейнеп. Моли Саваш да му телефонира и да му каже, че не се чувства добре. Али Ръза се обажда на Баръш и го информира, че Саваш се е заключил в стаята си и настоява да се прибере.

Преоблечена като медицинска сестра, Зейнеп успява да влезе в стаята на Бекир. Уверява го, че ще осигури парите за операцията на дъщеря му, ако каже истината. Бекир се съгласява.

Джемиле дава парите на съпругата на Бекир. През нощта в стаята на Бекир влиза мъж, който го убива.

Зейнеп уведомява Джемиле, че Бекир е мъртъв.

Баръш информира Зейнеп, че трябва да пътуват до София за десет дни. Тя е притеснена, тъй като същата седмица е делото на Мехди.

Баръш установява, че липсват парите от сейфа. Пита сестра си дали знае нещо по въпроса.

Йозлем обвинява вуйчо си, че е взел на работа Султан и Емине без препоръка. Сигурна е, че те са взели парите от стаята на Баръш. Султан и Емине чуват разговора им и обидени, напускат къщата.

Саваш съобщава на близките си, че той е взел парите от сейфа, но не дава обяснение за какво ги е похарчил.

Зейнеп и Нух посещават съпругата на Ерджан, убиецът на Бекир. Жената ги информира, че не получава никакви пари от Ерджан и ги праща при любовницата му Бусе.

Али Ръза съобщава на племенниците си, че трябва да отидат при Султан и Емине, за да се извинят.

Али Ръза подарява букет на Султан и моли двете жени да се върнат в дома му.

Баръш и Зейнеп излизат заедно на вечеря.

Зейнеп се среща с Бусе, но жената отказва да й съдейства.

В стаята на брат си Баръш случайно вижда документите по делото на Мехди. На сутринта той проследява Зейнеп и разбира, че тя отива в затвора.

Зейнеп съобщава на Мехди, че Бекир е убит. Дава му парите, които тайно е внесла.

Зейнеп излиза от затвора и вижда пред себе си Баръш.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 29

Зейнеп моли съдията за разрешение да разговаря насаме с клиента си. Мехди й разказва какво се е случ ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 29

Зейнеп моли съдията за разрешение да разговаря насаме с клиента си. Мехди й разказва какво се е случило в затвора.

Ерджан, мъжът намушкал Бекир, дава показания в съда и обвинява Мехди.

Зейнеп обещава на Мехди, че ще се срещне с Бекир. Искрено се надява, че той ще опровергае показанията на Ерджан.

Зейнеп предупреждава Джемиле и семейството й да не казват на Баръш и майките й, че е станала адвокат на Мехди.

Зейнеп доверява на Емине и Саваш, че е поела защитата на Мехди, защото вярва в невинността му. Моли Саваш да й помогне с делото и иска от него да мълчи пред Баръш.

Зейнеп и Баръш отиват на ресторант. Баръш й признава, че има чувства към нея.

В затвора Мехди разказва на Дженгиз причината за враждата му с Вейси. Желае Дженгиз да му уреди среща с врага му.

Баръш споделя със Зейнеп, че очаква с нетърпение завръщането на сестра си. Саваш, Баръш и Али Ръза празнуват пристигането на Йозлем.

Дженгиз информира Мехди, че за да има репутация в затвора, му трябват пари. Мехди обещава да намери.

Зейнеп признава на Емине, че се чувства много виновна. Не й е приятно, че трябва да лъже Баръш, но не може и да не помогне на Мехди.

Зейнеп и Нух отиват в болницата. Разбират, че състоянието на Бекир се подобрява. Зейнеп успява да се промъкне в стаята на Бекир. Съобщава на мъжа, че хората на Вейси са пред вратата на стаята му и чакат удобен момент да го убият. Моли го да каже истината.

Йозлем остава неприятно изненадана, че Султан и Емине са твърде близки със семейството й и казва на Али Ръза какво мисли по въпроса. Чичо й я съветва да се успокои и да не се държи надменно със Зейнеп, когато се срещнат.

Мехди обяснява на Зейнеп защо му трябват пари в брой.

Сакине забелязва, че Баръш се интересува от Зейнеп и се притеснява. Сигурна е, че семейството на Баръш ще я раздели със Зейнеп и ще се отнасят с нея като с прислужница.

Зейнеп моли Баръш да назначи Нух за личен шофьор.

Зейнеп и Йозлем разглеждат нови къщи. Когато приключват обиколката, Йозлем я закарва до дома й. Сакине прави всичко възможно, за да не хареса Йозлем семейството им.

Йозлем е шокирана от близките на Зейнеп и укорява Баръш, че се е сближил с тях.

Дилара започва работа като сервитьорка, за да изпраща пари на баща си. Никой не се решава да разкрие на Мехди, че семейството му е в безизходица.

Зейнеп се отправя към затвора, за да се срещне с Мехди. Баръш се усъмнява в нея и тръгва към затвора.

В болницата се опитват да убият Бекир.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 28

Лекарят съобщава, че сърцето на Мехди отново е започнало да бие и състоянието му е стабилно. Зе ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 28

Лекарят съобщава, че сърцето на Мехди отново е започнало да бие и състоянието му е стабилно.

Зейнеп дава на Джемиле заявление, че оттегля жалбата си, но настоява Мехди да напусне Истанбул. Нермин и Баръш стават свидетели на разговора им. Разочаровани и огорчени са от постъпката на Зейнеп.

Султан също упреква Зейнеп. Според нея Баръш е разстроен, защото вярва, че Зейнеп все още обича Мехди.

Мехди идва в съзнание и доверява на Хюсеин и Джемиле, че нападението е дело на Вейси като отмъщение за сина му Бурхан.

Нух съобщава на Джемиле, че повече нямат магазин. Фирмата, от която са взели стоката, е прекратила договора си с тях.

Султан и Емине приемат предложението на Али Ръза да работят в къщата.

Връщат Мехди в затвора и го настаняват в нова килия. Там се запознава с мъж, който е бил приятел на баща му. Мехди споделя с адвоката си, че Бекир, един от съкилийниците му, вероятно ще му създаде проблеми. През нощта Бекир се опитва да убие Мехди. Мехди го пребива.

Мехди се явява пред съда и го оправдават. Връща се в затвора за вещите си и Бекир го напада в тоалетната. Мехди го обезоръжава и докато търси надзирател, друг затворник наръгва Бекир. Обвинява Мехди за случилото се.

Нух, Джемиле, Бенал и Дилара се прибират, след като узнават, че Мехди няма да бъде освободен. Пред дома им обаче виждат собственика на къщата. Мъжът е наредил на хората си да изнесат всичките им вещи на двора, защото не са платили наема. Когато разбира за случая, Зейнеп прибира всички в дома си.

Дилара моли Зейнеп да бъде адвокат на Мехди заедно с Хюсеин. Нермин побеснява, когато чува думите на Кибрит.

Баръш уведомява Нермин, че съдът се е произнесъл. Обявил е, че Екрем е виновен за злоупотреба с дадените му правомощия. Екрем ще бъде осъден и няма да може да използва парите й.

Хюсеин съобщава на близките на Мехди, че състоянието на Бекир се е влошило. Добавя още, че се оттегля от делото, тъй като се страхува за семейството си. Разбрал е, че врагът на Мехди е много влиятелен.

Баръш кани Зейнеп на обяд. Докато той я чака в ресторанта, тя отива в съда, за да поеме защитата на Мехди.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 27

По невнимание Емине чупи ваза в дома на Саваш и Баръш. Саваш се разстройва и Баръш обяснява, че ваза ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 27

По невнимание Емине чупи ваза в дома на Саваш и Баръш. Саваш се разстройва и Баръш обяснява, че вазата е била на майка им.

Адвокатът съобщава на Джемиле и Бенал, че има възможност Мехди да излезе от затвора, ако Зейнеп оттегли жалбата си.

В килията на Мехди настаняват нов затворник, който е враждебно настроен към него.

Дилара се завръща в Истанбул и Джемиле я моли да говори със Зейнеп, за да я убеди да помогне на Мехди.

Пристига вуйчото на Саваш и Баръш.

Дилара се среща с майка си, но Зейнеп остава категорична, че няма да оттегли жалбата си.

Бенал остава неприятно изненадана, когато отива в затвора и й отказват свиждане, защото Мехди е участвал в сбиване.

Емине и Султан посещават Саваш и му занасят поправената ваза. Там се запознават с вуйчо му Али Ръза.

Джемиле, Бенал, Нух и Дилара отиват при Зейнеп. Молят я да оттегли жалбата си, но тя им отказва с мотива, че се страхува от Мехди.

Емине информира Зейнеп, че Баръш е болен. Тя отива в дома му, за да се погрижи за него. Докато гори от температура, Баръш целува Зейнеп. Саваш го вижда и се разстройва.

В затвора новият затворник Осман наръгва Мехди. Казва му, че го прави като отмъщение за Бурхан.

Али Ръза предлага на Султан да развива кетъринг дейността си от дома му. По този начин Саваш няма да се чувства самотен с Емине.

Джемиле се разстройва, когато чува, че брат й е ранен. Обяснява на Нух, че Зейнеп е виновна за случилото се.

Лекарят съобщава на Нух и Джемиле, че животът на Мехди все още е в опасност, макар че операцията е преминала успешно.

Джемиле отива в къщата на Зейнеп и я обвинява за състоянието на Мехди. Зейнеп незабавно се отправя към болницата и там Хюсеин я осведомява, че състоянието на Мехди е тежко. Смята, че ако тя не оттегли жалбата си, ще убият Мехди в затвора.

Сърцето на Мехди спира. Лекарите се борят за живота му.

Домът, в който си роден, е твоята съдба
Doğduğun Ev Kaderindir
Сезон 2, епизод 26

Зейнеп научава, че Мехди е имал пистолет в колата. Получава паник атака и Баръш я успокоява. Баръш м ...

Doğduğun Ev Kaderindir: Сезон 2, епизод 26

Зейнеп научава, че Мехди е имал пистолет в колата. Получава паник атака и Баръш я успокоява. Баръш моли Зейнеп да посети психотерапевт.

Баръш и Саваш се прибират след рождения ден на Зейнеп. Саваш пита брат си какви са чувствата му към Зейнеп и когато Баръш му обяснява, че са само приятели, Саваш настоява да останат такива. Зейнеп е първата му приятелка от години и не иска да я види наранена, когато Баръш я изостави.

Нух обвинява Джемиле, че с поведението си не помага на Мехди, а му вреди. Моли я да гледа собствения си живот и да позволи на Мехди да порасне. Джемиле се разгневява от думите му.

Емине и Зейнеп разговарят за Баръш. Емине е убедена, че адвокатът има чувства към Зейнеп. Зейнеп обаче е категорична, че приятелката й греши. Добавя, че не иска да започва нова връзка.

Бенал среща Зейнеп на улицата. Споделя й, че Джемиле настоява брат й да се ожени за нея заради детето им. Зейнеп я укорява, че смята да се обвърже с мъж като Мехди.

Джемиле и Нух посещават Мехди в затвора. Джемиле моли брат си да се ожени за Бенал.

Байрам се появява пиян в кантората. Обяснява на Зейнеп, че много се е притеснил за нея и вдига скандал. Баръш му дава пари и го изгонва.

Мехди праща по сестра си подарък за рождения ден на Зейнеп.

Сакине, Нермин, Султан и Емине решават да отворят ресторант.

Зейнеп получава като подарък къщичка от кибритени клечки. След като прочита писмото на Мехди, Зейнеп се свързва с адвоката му, за да върне подаръка.

Мехди телефонира на Джемиле и й съобщава, че е съгласен да се ожени за Бенал. Бенал първоначално отказва, но по-късно променя решението си.

Бенал обяснява на Мехди, че много я е наранил и ще се омъжи за него само заради дъщеря си.

Саваш и Баръш канят на вечеря Зейнеп и Емине.

Мехди и Бенал сключват брак в затвора.

İstanbullu Gelin: Сезон 3, епизод 74

Сюрея осведомява на Ипек, че е чула признанието на Окан. Шокирана е, че Фикрет е бил прав по отношение на Окан. Ипек обаче държи съпруга си отговорен за всичко, което им се е случило. Нямал й е доверие и заради постоянните си подозрения е подтикнал Окан към нея. Сюрея споделя случилото се с леля си.

Йозгюр кани Фарук на рождения ден на техен колега. Фарук обещава да отиде, макар че същата вечер ще празнуват със Сюрея годишнина от сватбата.

Ипек информира майка си, че Окан има чувства към нея. Къймет се притеснява, че Сюрея ще разкаже всичко на близките си, а Фикрет ще се появи и ще вдигне поредния скандал. Моли Ипек да тръгне с нея, за да не остава сама в къщата.

Дилара не позволява на Адем да види сина си, след което споделя притесненията и чувствата си с Осман. Адвокатът на Къймет пристига в имението и предава на Фикрет предварително споразумение за развод. Когато го прочита, той го скъсва и отива да вземе децата.

Къймет се среща с Окан. Иска от него да убеди Ипек да се върне на работа. Фикрет посещава Ипек и я укорява, че е побързала да изпрати споразумение за обезщетение. Когато Фикрет си тръгва, тя телефонира на майка си и я упреква, че е изпратила адвоката без нейно знание.

Осман отива при Адем, за да поговорят относно отношението му към Дилара. Съветва го да се опита да я разбере. В противен случай не ще може да изгради солидна връзка със сина си.

Изпращат балони в имението. Сюрея смята, че са от Фарук за нея, но след като прочита картичката, установява, че са подарък от Гарип за Есма. Гюнеш телефонира на Сенем и я моли да се видят. Когато се срещат, Гюнеш съобщава на приятелката си какво се е случило в дома на Дилара. Сенем я уверява, че с времето Дилара ще свикне с нея.

Адем отива при д-р Идил и гневно й разказва за постъпката на Дилара. Сигурен е, че тя никога не го е обичала за разлика от Гюнеш. Гюнеш го е приела с всичките му недостатъци, а Дилара винаги се е опитвала да го промени. Идил му предлага да направят общи сеанси с Дилара, защото ще им се наложи да общуват заради детето.

Мустафа откарва Сюрея до ресторанта, в който Фарук е направил резервация. Сюрея се настанява на масата и с нетърпение очаква появата и изненадата на Фарук.

В ресторанта, в който празнуват рождения ден на Ердем, се появява Яъз, бившият приятел на Йозгюр, който я обвинява, че има връзка с Фарук. Фарук защитава Йозгюр и изгонва мъжа.

Междувременно докато чака съпруга си, Сюрея вижда в социална мрежа, че Фарук е на рожден ден. Когато пристига при нея, Сюрея вече няма настроение за празнуване. Тя подарява на Фарук собственоръчено направен албум с техни снимки, а Фарук на нея - пуловер. Сюрея е разочарована.

Осман и Анастасия излизат заедно на разходка. Осман я целува. Гюнеш споделя с Адем притесненията си относно мястото й в живота на Умут и Дилара.

Окан посещава Ипек. Тя му доверява, че повече не може да работи с него, защото това ще обтегне още отношенията им. Осведомява го също, че е забелязала интереса му към нея, но не е направила нищо, за да го предотврати. Нуждае се от време, за да изясни чувствата си, а не за да направи избор между него и Фикрет.

Къймет се среща с Есма. Есма се надява, че ще успеят да помогнат на децата си да разрешат проблемите си. Побеснява обаче, когато разбира, че Окан е влюбен в Ипек и Сюрея е знаела за това.

Есма търси сметка на Сюрея, че не й е казала истината. Фикрет се прибира и ги чува. Притеснена, Сюрея незабавно телефонира на съпруга си. Фикрет отива при Ипек и я пита дали все още иска да се разведе с него.