Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 43

Еда обяснява на Серкан, че е разбрала за бременността си, когато е пристигнала в Италия. Не му е каз ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 43

Еда обяснява на Серкан, че е разбрала за бременността си, когато е пристигнала в Италия. Не му е казала, защото той не е искал да я вижда. Серкан напуска стаята, без да каже нищо.

Енгин упреква Пъръл, че не му се е доверила. Обиден е, че е скрила от него дъщерята на Еда. Пъръл се защитава като му обяснява, че Еда я е помолила да мълчи. Била е сигурна, че той ще разкрие истината на Серкан.

Еда намира Серкан. Разказва му причините, довели до решението й да скрие Кираз от него. На сутринта Серкан съобщава на Еда, че я разбира. Ако той е бил на нейно място, е щял да постъпи по същия начин. Серкан добавя, че се нуждае от време, за да помисли как да постъпи с Кираз.

Айдан отива при Айфер и я заплашва, че ще им отнеме Кираз.

Серкан се връща в хотела и казва на Еда, че не иска да бъде баща на Кираз. Еда му заявява да не се доближава до нея и дъщеря й, докато не реши какво точно възнамерява да прави.

Айдан укорява сина си, че смята да поддържа дъщеря си само във финансово отношение. Тя няма намерение да се лиши от внучката си и прави план, за да сближи Кираз и Серкан.

Серкан отива при Еда и й разкрива истината. Преди пет години докторът го е информирал, че по всяка вероятност няма да може да има деца заради агресивното лечение. Казал му е още, че има 70% вероятност ракът да се върне през следващите пет години. Излъгал я е, за да до напусне. Бил е сигурен, че ако тя е знаела истината, е нямало да го остави. Не е искал да провали живота й. Сега не желае да поеме отговорност за Кираз, защото се страхува, че ще се разболее отново.

Серкан се среща с лекаря си. Докторът го уверява, че критичните пет години са отминали и сега вероятността да се разболее е като при всеки друг пациент.

Всички се готвят за партито по случай рождения ден на Кираз. Внезапно обаче Кираз изчезва и всички започват да я търсят.

Серкан разбира от Джан, че Кираз се е отправила към най-високата част в гората, за да изпрати бележка на баща си, с която го моли да се върне.

Серкан намира Кираз. По-късно той се облича като астронавт и се появява на партито.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 42

Пъръл се опитва да заблуди Енгин като обяснява, че Кираз е измислила нова игра. Енгин обаче е убеден ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 42

Пъръл се опитва да заблуди Енгин като обяснява, че Кираз е измислила нова игра. Енгин обаче е убеден, че съпругата му крие нещо от него и е решен да разбере истината.

Еда споделя на Мело, че Серкан я е целунал.

Серкан осведомява Енгин, че смята да обръща повече внимание на Еда, за да я убеди, че работата му не е по важна от нея.

Енгин извиква Ердем в Шиле, за да му помогне да разкрие тайната на Пъръл.

Сейфи и Айдан започват да разпитват, за да разберат чия дъщеря е Кираз.

Айдан моли Пина да влезе в офиса на Еда и да погледне в чантата й. Иска да намери документите на Кираз. Пина прави снимки на личната карта на Кираз и ги изпраща на леля си. Айдан се убеждава, че Еда е майка на момиченцето, но се нуждае от още доказателства, че Кираз е дъщеря на Серкан.

Енгин заповядва на Ердем да отиде при Кираз, да се заиграе с нея и да вземе косъм от косата й.

Еда и Серкан заминават за Истанбул по работа. Еда решава да вземе и Кираз, за да види как Серкан ще се държи с нея.

Айдан обяснява на Сейфи, че трябва да се промъкне в дома на Еда и да вземе косъм от Кираз.

Бурак предлага на Еда и Кираз да ги откара в лятната му къща, докато Серкан е в Шиле.

Еда и Серкан намират в морето бутилка с писмо. Прочитат го и разбират, че жената, която го е писала, все още обича мъжа, който я е изоставил и се надява да се събере с него. Еда пита Серкан дали ако възобновят връзката си, ще се съгласи да имат дете. Серкан й обяснява, че не желае да има деца.

Айдан, Сейфи, Ердем и Енгин се събират и споделят подозренията си относно кои са истинските родители на Кираз. Айдан смята да направи ДНК тест, след като Ердем й дава четката за зъби на момиченцето.

Еда уведомява Дениз, че възнамерява да напусне и я моли да не казва на Серкан. Дениз обаче разкрива на Серкан плановете на Еда. Серкан й заявява, че ако Еда напусне, ще си тръгне и той.

Дениз се притеснява и не одобрява нито един от архитектите, които трябва да поемат работата от Еда.

Сейфи отваря плика с резултата от анализа на ДНК и резултатът е, че Енгин е баща на Кираз. Възмутена, Айдан съобщава лошата новина на Пъръл. Пъръл им заявява, че четката за зъби, с която са правили пробите, е на Джан.

Пъръл се среша с Еда и я предупреждава за подозренията на Айдан. Еда решава да си тръгне незабавно.

Джан отива при баща си и му съобщава, че Кираз му е подарила кичур от косата си.

Еда се сбогува със Серкан.

Новият ДНК тест показва, че Серкан е баща на Кираз.

Еда, Кираз и Бурак заминават. По пътя Еда размисля и се връщат обратно в Шиле. Еда отива при Серкан и му признава, че Кираз е тяхна дъщеря.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 41

Мело съобщава на всички, че Кираз е нейна дъщеря. Добавя, че Бурак е баща на момиченцето. Серка ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 41

Мело съобщава на всички, че Кираз е нейна дъщеря. Добавя, че Бурак е баща на момиченцето.

Серкан информира Енгин и Пъръл, че смята да работи от Шиле.

След като разбира, че Серкан възнамерява да остане в хотела, Айдан решава също да остане. Обяснява на Дениз, че не е доволна от обзавеждането в стаите и й предлага да се заеме с декорацията.

Пристига Пина. Серкан уведомява Еда, че тя е негова братовчедка и я е назначил за своя асистентка. От своя страна Еда му представя своя асистент - Керем.

Сейфи съветва Айдан да запише видео, с което да съобщи на Серкан, че има връзка с Кемал.

Айдан пише писмо на Серкан, с което го уведомява за отношенията си с Кемал. Слага го в колата му, но Мело, която вижда плика, го взима. Решава, че писмото е от Еда, която е признала на Серкан, че е баща на Кираз.

Еда разкрива на Бурак причините, довели до раздялата й със Серкан.

Еда съобщава на Айфер и Мело, че не е писала писмо на Серкан. Трите стигат до извода, че е от Дениз, която проявява интерес към Серкан. Еда моли Мело да изпрати плика на Серкан.

Еда се съгласява да отиде до офиса в Истанбул, за да изяснят със Серкан недоразумение по проекта. Двамата вечерят заедно. Докато пътуват към Шиле, Серкан пита Еда дали има приятел. Еда се разгневява от въпроса му и заявява, че няма право да се интересува.

Мело и Айфер са обезпокоени от лъжите, които им се налага да изричат непрекъснато. Питат Еда докога ще крият Кираз от Серкан.

Писмото на Айдан стига до Сейфи. Айдан разбира, че Серкан не го е прочел и го къса. Кемал се разгневява.

Серкан се извинява на Еда, че я е наранил и отдалечил от живота си. Еда също изпитва съжаление, но не се решава да му каже, че има дъщеря.

Серкан пита майка си дали има връзка с Кемал. Тя отрича. Кемал я чува и си тръгва.

Кираз казва на Джан, че ще го научи на нова игра. Той трябва да си избере нови родители, така както тя си е избрала Мело за майка. Енгин е шокиран от думите й.

Айдан се досеща, че Кираз не е дъщеря на Мело, а на Еда и Серкан.

Серкан иска признание от Еда, че не го е забравила. Казва й, че е влюбен в нея и я целува.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 40

5 години по-късно. Серкан се среща с Пъръл и й заявява, че няма да замине за САЩ, тъй като инвести ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 40

5 години по-късно.
Серкан се среща с Пъръл и й заявява, че няма да замине за САЩ, тъй като инвеститорът е излъгал за мястото на строежа. Укорява я, че тя работи, а е изнудила Енгин да гледа вкъщи детето им.

Серкан се отправя към хотела в Шиле, с чиято реставрация се занимава Пъръл, но той трябва да замести. По пътя се запознава с малката Кираз, която събира къпини край пътя и я откарва до дома й.

Еда се скарва на дъщеря си, че отново е ходила сама в гората. Кираз й обяснява, че е била за къпини.

Серкан забелязва Еда. Двамата се поздравяват и прегръщат. Еда го уведомява, че тя работи по озеленяването на хотела, а Серкан й разкрива, че е поел поръчката за ремонта.

Кемал поставя ултиматум на Айдан. Или тя ще признае на сина си, че имат връзка от пет години, или ще я напусне.

Еда и Серкан излизат на кафе. Серкан й споделя информация за колегите им. Енгин работи от вкъщи, защото двамата с Пъръл не желаят да наемат бавачка. Ердем е изневерил на Лейля. Тя е напуснала и е заминала за Аланя. Еда му доверява, че Джерен и Ферит са се преместили в Англия и очакват дете. Тя самата се е върнала от Италия преди година, където е работила и завършила университет. Серкан осведомява Еда, че се е излекувал от рака.

Айфер и Мело разкриват на Еда, че много харесват Бурак и се надяват някой ден той да стане баща на Кираз. Еда се ядосва.

Серкан посещава Енгин. Доверява му, че е видял Еда. Междувременно Еда телефонира на Пъръл и я уведомява, че Серкан отново се е появил в живота й.

Серкан се завръща в хотела. Еда му заявява, че не иска да го вижда, тъй като преди години той я е изоставил.

Кемал се обажда на Айдан и я информира, че пътува към Шиле, за да се срещне със Серкан. Смята да го уведоми за връзката им. Айдан и Сейфи също решават да отидат.

Серкан се запознава с Дениз, собственичката на хотела.

Кемал съобщава на Айдан, че ще се установи в хотела, докато изяснят отношенията си.

Еда излиза на вечеря със Серкан. Двамата разговарят за причините, довели ги до раздялата им. Еда го моли да напусне живота й.

Серкан отива при майка си и й споделя, че е срещнал Еда.

На сутринта всички се събират в кафенето. Серкан съобщава на Еда, че смята да остане. Появява се Кираз, която нарича Еда „мамо“. Серкан е шокиран.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 39

Всички в офиса коментират инцидента от предишния ден. Еда и Серкан решават да продължат играта ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 39

Всички в офиса коментират инцидента от предишния ден.

Еда и Серкан решават да продължат играта с желанията. Серкан тегли ново листче, на което Еда е написала, че иска да живее в каравана. Двамата купуват каравана.

Докторът телефонира на Серкан и настоява да се яви на преглед. След срещата си с лекаря Серкан моли Еда да попътуват с караваната. Тя се съгласява и двамата заминават за егейското крайбрежие.

Енгин завежда Пъръл при Лейля, за да им каже какъв пол ще е бебето. Лейля задава различни въпроси и накрая обявява, че Пъръл чака момче.

Докато пътуват, Серкан и Еда се впускат в приключения. Случайно попадат на снимачен екип и заедно участват в сцена от филм.

Айдан и Кемал се разхождат край брега. Кемал я моли за още една възможност да възродят любовта си. Айдан се съгласява да му даде шанс. Двамата отиват на романтична вечеря. Еда и Серкан посещават същия ресторант и се присъединяват към тях.

От контролен преглед Енгин и Пъръл разбират, че ще имат момиченце.

Серкан съобщава на Еда, че трябва да отидат до офиса, за да подпише важни документи.

След като се връщат в караваната и телят поредното листче, Еда се досеща, че нещо не е наред. Пита Серкан защо продължават тази игра. Той отново не се решава да й каже истината за заболяването си.

В караваната Еда случайно намира документите, които е подписал Серкан.
Финал на сезона.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 38

След като Серкан припада на летището, Еда го придружава до болницата за изследвания. Серкан съобщава ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 38

След като Серкан припада на летището, Еда го придружава до болницата за изследвания. Серкан съобщава на Еда, че ще поеме отговорност за бебето, ако е негово, но няма да се ожени за Селин.

Селин пристига в болницата. Еда случайно чува неин телефонен разговор и узнава, че Дениз е баща на бебето й. Принуждава я да признае истината на Серкан.

Еда и Серкан отиват да си направят татуировки. Щастливи, прекарват заедно деня и нощта.

На сутринта докторът се обажда на Серкан. Моли го да се върне в болницата. Лекарят му съобщава, че има тумор в мозъка. Серкан е шокиран от новината и настоява докторът да запази диагнозата в тайна от близките му.

Айдан, Айфер и Сейфи правят списък с гостите за сватбата.

Серкан купува мотор и кани Еда на разходка. Обяснява й, че вече ще живее за момента. Иска от Еда да напише на листчета всичко, което някога е възнамерявала да направи, но не е успяла.

Серкан изтегля едно от листчетата и прочита, че Еда желае да промени нечий живот. Серкан решава да промени живота на Ердем. Казва на Лейля да му възложи провеждането на неговите срещи с клиенти и партньори.

Еда тегли едно от листчетата на Серкан и прочита, че трябва да разкрият убийство. Двамата решават да разследват случая на възрастен бизнесмен с млада съпруга, който е починал при инцидент с яхта.

Еда и Серкан се представят за служители от застрахователната компания и посещават вдовицата Джанан.

Айдан осведомява Айфер, че смята да даде шанс на Кемал.

Кемал съобщава на Айдан, че трябва да присъства на погребението на Невзат, негов стар познат. Айдан решава да го придружи, за да изкажат съболезнования на Джанан. Там с изненада установяват, че Еда и Серкан се преструват на застрахователи и разследват смъртта на Невзат.

С помощта на приятелите си Еда и Серкан разбират, че Джанан, в съюз с адвоката си и капитана на яхтата, е планирала убийството на мъжа си. Всички остават шокирани, когато се появява Невзат. Мъжът обвинява съпругата, че се е опитала да го убие и се разгневява на Еда и Серкан, тъй като заради тях Джанан не е успяла да вземе застраховката, от която той самият е възнамерявал да се възползва. Заплашва присъстващите с пистолет.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 37

След като съобщава, че не може да се омъжи за Серкан, Еда напуска партито. Серкан посещава Еда ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 37

След като съобщава, че не може да се омъжи за Серкан, Еда напуска партито.

Серкан посещава Еда в дома й, но тя отказва да му каже причината за решението си. Уверява го, че се нуждае единствено от време, за да помисли.

Серкан телефонира на Селин. Обяснява й, че знае за срещата й с Еда и се интересува дали й е казала нещо, с което да я разстрои.

Джерен се усъмнява в искреността на Селин. Споделя с Еда и Мело, че според нея Селин лъже и не е бременна.

Серкан отива при майка си. Пита я дали познава Кемал, но Айдан успява да избегне отговора.

Дениз се обажда на Еда и я предупреждава да не вярва на Селин, защото е убеден, че тя ще се опита да я раздели със Серкан.

Селин излиза, а Еда, Мелек и Джерен решават да я проследят. Пристигат в болницата и Джерен успява да влезе в кабинета на доктора, за да види резултатите. Не открива обаче преглед, в който да фигурира името на Селин.

Серкан отива в болницата и отвежда Еда, след като го излъгват, че са там, защото Еда е имала температура. На следващия ден Еда се среща със Селин. Еда й заявява, че не й вярва.

Селин припада и Еда, Мело и Джерен я отвеждат в болница. Разбират, че Селин действително е бременна. Селин моли Еда да не казва нищо на Серкан.

Айдан и Кемал се срещат в кафенето, което някога са посещавали заедно. Айдан настоява да не споменава на Серкан, че са били влюбени един в друг.

Еда кани на вечеря в дома си Серкан, Айдан и Сейфи. Обявява пред всички, че Селин е бременна. Серкан незабавно отива при Селин и тя му съобщава, че смята да отгледа сама бебето си.

Айдан уверява Селин, че каквото и да реши относно бебето, ще има пълната й подкрепа.

Серкан кани Еда на вечеря и тя приема. Двамата прекарват нощта заедно, а на сутринта Еда си тръгва. Сбогува се с писмо.

Дениз отива при Селин и я пита дали той е баща на бебето.

Еда е на път да се качи в самолета за Ню Йорк, но в последния момент се отказва.

Серкан пристига на летището, за да спре Еда. Докато се опитва да я намери, му прилошава и припада.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 36

Дениз обяснява, че е излъгал всички, защото много обича Еда. Айдан заявява, че адвокатите й ще разре ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 36

Дениз обяснява, че е излъгал всички, защото много обича Еда. Айдан заявява, че адвокатите й ще разрешат бързо проблема. Заплашва Дениз, че ако не сътрудничи за анулирането на брака, ще влезе в затвора. Дениз се извинява и обещава да оправи нещата.

Серкан заявява на всеослушание, че повече никога няма да забрави Еда.

Серкан и Еда се разхождат щастливи. Селин ги наблюдава от разстояние и се заканва да ги раздели.

Селин посещава Дениз и го моли да не подписва документите за анулиране на брака. По този начин ще предстои дълго бракоразводно дело, а според закона Еда няма да може да се омъжи отново 300 дни след развода.

Кемал застава пред вратата на Айдан. Тя се разстройва, когато го вижда.

Серкан упреква Селин, че е наранила Еда през последните месеци. Иска от нея да й се извини.

Айдан кани Кемал в дома си, телефонира на Айфер и я моли за помощ. Когато Айфер пристига, тя й признава, че Кемал е първата й любов.

Дениз затваря заведението и изчезва. Серкан и Еда не успяват да го открият.

Серкан нарежда на Ердем да се обърне към детективи, които да намерят Дениз. Ердем се заема сериозно с издирването на Дениз и го проследява.

Преди да си тръгне Кемал кани Айдан на вечеря.

Дениз се настанява в хотел, а Ердем информира Серкан за местонахождението му.

Дениз излиза от хотела, опитва се да се качи в колата си, но Серкан, който пристига междувременно, го измъква и удря. Дениз успява да избяга като се качва в колата на Серкан.

Айдан и Айфер се досещат, че Дениз ще се върне в кафенето, вярвайки че никой няма да го потърси там. Решават да проверят.

Двете жени и Сейфи влизат в кафенето и откриват Дениз. Връзват го, за да не избяга и се свързват с Еда и Серкан.

Еда принуждава Дениз да подпише документите за анулиране на брака им.

На следващия ден в офиса организират парти, за да отпразнуват събирането на Еда и Серкан.

Дениз отива в офиса и моли Мело да му уреди среща с Еда. Иска да й се извини за всичко, което й е причинил.

Мело приема обаждане от личната лекарка на Селин. Разбира, че е бременна.

Кемал се появява във фирмата. Еда и Серкан узнават, че той е партньор на Атеш, с когото работят.

Айдан извиква Кемал в дома си и го осведомява, че според нея е по-добре да не се срещат повече.

Еда кани Кемал на партито.

Мело съобщава на Еда, че Селин е бременна. Еда отива при Селин и тя потвърждава новината. Иска от Еда да мълчи пред Серкан. Възнамерява да замине в чужбина и да отгледа сама детето си.

Еда пристига последна на партито. Серкан я изненадва с пръстен. Предлага й брак, но Еда му отказва.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 35

Серкан намира колието, което Еда изпуска преди да падне във водата. Еда е спасена от Кемал, соб ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 35

Серкан намира колието, което Еда изпуска преди да падне във водата.

Еда е спасена от Кемал, собственик на яхта, която плава наблизо.

Еда споделя на Мело и леля си, че е готова да седне на сватбената маса, ако това ще й върне Серкан.

Серкан информира Енгин, че не смята да предприема каквото и да е по отношение на Еда. Вярва, че тя вече не го обича, щом е готова да се омъжи за друг.

Серкан се разстройва, когато вижда годежния пръстен на Еда. Напълно сигурен е, че тя ще се омъжи.

Дениз и Еда се уговарят да направят всичко по силите си сватбата да изглежда като истинска.

Айдан изгонва Сейфи, след като узнава, че той ги е предал в полицията. Сейфи си тръгва, но осъзнава, че няма при кого да отиде. Отправя се към дома на Айфер. Айфер извиква Айдан и ги помирява.

Джерен се извинява на Мело и Еда, че се е държала грубо с тях през последните седмици. Обещава да посещава психиатъра, препоръчан от Ферит.

Сейфи завежда Айдан и Айфер при знахарка. Искат жената да направи смес, която Еда и Серкан да изпият, за да се сдобрят.

Пъръл обвинява Енгин в изневяра. Той отрича и се обижда, че му няма доверие. Пъръл му се извинява.

Сейфи телефонира на Серкан и го излъгва, че майка му се е заключила в банята. Моли го незабавно да дойде. Междувременно Айдан тайно се обажда на Айфер и й казва, че е време да отиде с Еда в дома й. Айдан излъгва Еда, че Айдан отново има фобия и трябва да й помогнат.

Айдан и Айфер успяват да прилъжат Еда и Серкан да пият от чая, приготвен от съставките на знахарката.

Селин се среща с Ферит и го упреква, че е изпратил снимките й с Дениз на Серкан. Ферит я уверява, че няма чувства към нея. Укорява я, че се възползва от загубата на паметта на Серкан.

Еда и Серкан получават халюцинации от чая. На сутринта Айдан признава всичко на Еда.

Енгин и Серкан се сбиват в бар. След като го удрят, Серкан си спомня Еда. Той обаче обяснява на приятеля си, че е много късно за всичко и не възнамерява да спре сватбата.

Часове по-късно Серкан пристига по време на ритуала. Съобщава на Селин, че си е спомнил всичко. Ядосана, тя си тръгва.

Серкан се приближава до Еда и я моли да не се омъжва. Тя му обяснява, че никога не е имала намерение да се жени и церемонията е фалшива. Всичко е било игра, за да си я спомни. Длъжностното лице се намесва и ги информира, че сватбата е истинска и Еда е омъжена. Всички са шокирани от новината с изключение на Дениз.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 34

Еда удря шамар на Серкан, след като разбира, че я е целунал не защото си я спомня, а за да опита да ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 34

Еда удря шамар на Серкан, след като разбира, че я е целунал не защото си я спомня, а за да опита да възстанови паметта си.

Серкан си припомня посещението на Джерен. Тя му е казала, че връзката между Еда и Дениз е лъжа. Съобщила му е още, че Еда е способна на всичко, за да го спечели отново и няма да се поколебае да разруши живота на всички тях. Докато се карат, Еда и Серкан разбират, че Айдан и Айфер са задържани.

Междувременно Алекс гледа записи от камерите как Айдан и Айфер напускат ресторанта, вярвайки че са го убили. Заканва се да си отмъсти.

Джерен обещава на Ферит да посети психиатър. На следващия ден Ферит узнава, че Джерен е пропуснала часа си при психиатъра и не отговаря на телефона.

Алекс отива до дома на Айфер. Отваря му Сейфи и започва да крещи. Докато Айфер и Айдан тичат към вратата, Алекс се скрива.

Серкан решава да даде урок на Еда, заради играта й с Дениз. Енгин се съгласява да му помогне.

Серкан предлага на Дениз да се включи към новия им проект.

Господин Атеш, новият клиент, съобщава, че ще организира модно дефиле и моли Еда да излезе на финала заедно с Дениз.

Всички отиват на тренинг за намаляване на стреса, организиран от Енгин и Серкан, с тайната цел Еда и Дениз да се издадат и признаят, че връзката им е фалшива. Един от кръговете е тест за истинската любов и доколко се познава двойката. Еда и Дениз са напът да се провалят, но в критичния момент Мело им се притичва на помощ.

Джерен разкрива на Дениз, че е казала на Серкан за любовната им игра с Еда.

Селин влиза в кабинета на Серкан и забелязва плик на бюрото на Серкан. Отваря го и вижда снимките, на които се целува с Дениз. Незабавно отива при Дениз, за да го информира за проблема.

Ферит споделя на Серкан, че се притеснява за Джерен. Тъй като отказва да се лекува, постепенно губи връзка с реалността. Серкан доверява на Енгин за проблема да Джерен и вече не е сигурен дали Еда го лъже, или не за връзката си с Дениз.

В деня на ревюто Мело заявява на Дениз, че не е добра идея да излиза на сцената с Еда. Иска от него да се преструва, че си е изкълчил крака. Мело отива при Серкан и го моли да придружи Еда на подиума.

С помощта на приятеля си Метин Алекс изнудва Айфер и Айдан. Двете посещават банката, теглят пари, след което ги предават на Метин. В този момент се появява Алекс, който им благодари за спонсорството и изчезва заедно с Метин.

Докато празнуват на яхта, Селин получава на телефона си снимките, на които е с Дениз. Съобщението гласи незабавно да се раздели със Серкан.

Серкан научава, че Еда и Дениз действително имат запазен час за граждански брак на 20 март.

На палубата Еда се спъва във въже и пада във водата.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 33

Селин се разгневява, когато намира Еда и Серкан прегърнати. Обвинява Серкан, че е тръгнал да търси Е ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 33

Селин се разгневява, когато намира Еда и Серкан прегърнати. Обвинява Серкан, че е тръгнал да търси Еда, вместо да бъде до нея на рождения й ден.

Всички се завръщат в града. Селин посещава Дениз. Обяснява му, че тактиката й да държи Серкан до себе си е, като се прави на жертва.

Селин съобщава на Пъръл, че смята да напусне агенцията. Пъръл много се разстройва.

Селин дава заявлението си за напускане на Серкан, но той не го приема и я моли да остане на предстоящото събрание. Серкан информира Селин, че ще й прехвърли 5% от своите акции. Тя се съгласява, само за да ядоса Еда.

Еда се разгневява на Джерен, че не я е предупредила за намерението на Серкан да прехвърли акции на Селин. Доверява на Мело, че ако държанието на Джерен не се промени, приятелството им ще приключи.

Еда и Серкан се скарват. Тя му заявява, че повече не го обича и е щастлива с Дениз.

Пъръл започва да тренира, защото се ужасява, че ще наддаде на килограми и Енгин повече няма да я обича.

Джерен чува, че Дениз е харесвал повече предишния цвят на косата й и решава отново да стане блондинка.

Някой е заснел целувката между Дениз и Селин и изпраща снимките, адресирани до Серкан, във фирмата.

Сейфи се разстройва, когато научава, че Айдан и Айфер са убили Алекс. Моли ги да не го нараняват, защото е разбрал за престъплението им. Заплашва да ги предаде в полицията. Айфер го удря.

Серкан признава на Енгин, че Еда не излиза от главата му и мисли непрекъснато за нея.

Айдан, Айфер и Сейфи отиват в ресторанта на Алекс, за да разузнаят какво се е случило с трупа му.

Селин забелязва, че Серкан е в цветарницата при Еда. Отдалечава се, умишлено удря колата си в стълб и звъни на Серкан, за да му каже, че е катастрофирала.

Полицай посещава Айфер и я уведомява, че Алекс е в неизвестност от 48 часа. Интересува се дали знае къде може да го намери.

Серкан моли Джерен и Мело да организират вечеря за него и Еда. Иска да я изненада.

Джерен отива при Дениз и му признава, че го обича. Той отново отхвърля любовта й и заявява, че е влюбен в Еда.

Айфер и Айдан заминават, за да избягат от правосъдието. По пътя ги спира полиция.

Джерен посещава дома на Серкан и му съобщава, че трябва да му каже нещо важно. По-късно Джерен телефонира на Ферит и когато той пристига, го прегръща.

Серкан отива в ресторанта, където Мело е изпратила Еда и я целува.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 32

Дениз и Селин обсъждат следващия си ход, за да разделят Еда и Серкан. Селин предлага да му намери ра ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 32

Дениз и Селин обсъждат следващия си ход, за да разделят Еда и Серкан. Селин предлага да му намери работа в офиса, за да бъде до Еда.

Еда отива при Дениз и го обвинява, че е поръчал покани за сватбата им. Заявява, че са стигнали твърде далеч като са определили дата. Дениз я уверява, че поканите ще предизвикат ревността на Серкан и е въпрос на време той отново да се влюби в нея.

Айфер се прибира вкъщи. По телефона обяснява на Алекс причините да си тръгне и го обвинява, че в самолета е обръщал твърде много внимание на непозната жена.

Сейфи информира Айдан, че Айфер и Алекс са се скарали. Междувременно Алекс й се обажда и я кани на среща. Айдан приема да се видят.

Селин осведомява Серкан, че иска да промени дизайна на кабинета си. Смята да наеме Дениз.

Докато разговаря с Еда, Серкан си спомня момент, свързан с нея. Чувства се объркан.

Айдан намира поканата за сватбата и укорява Еда, че играта им с Дениз преминава всички граници.

Ферит дава на Джерен покана за ревю на известен дизайнер на обувки.

Алекс посещава Айфер и с красиви думи успява да я омае отново. Веднага щом си тръгва, си урежда среща с друга жена. На следващия ден Алекс отива при Айдан, но когато пристига Айфер, мъжът се скрива. Излъгва Айдан, че Айфер е психически нестабилна и не трябва да знае, че двамата се виждат.

Всички заминават на почивка. Селин побеснява, когато разбира, че през целия ден Серкан е бил в офиса с Еда, докато тя го е чакала в хотела.

Селин и Дениз успяват да поговорят. Дениз заключва, че тя се чувства много несигурна по отношение на Серкан. Уверява я, че тя е прекрасна жена и е сигурен, че някой ден Серкан ще я обикне.

Айдан и Айфер се засичат пред ресторанта на Алекс. Виждат как той ухажва непозната жена. Айфер изисква обяснение от него, а Айдан чупи бутилка в главата му, след което Алекс припада.

Вечерта Еда се разхожда из околността и разбира, че колието й е паднало. Започва да го търси. Мело не може да открие Еда и притеснена, информира приятелите им за отсъствието й.

Всички издирват Еда с изключение на Селин. Селин побеснява, тъй като Серкан я е изоставил на рождения й ден.

Серкан намира колието в снега, а минути по-късно и Еда. Двамата влизат в барака, която откриват наблизо.

Дениз се опитва да успокои Селин и я целува.

Селин и Дениз се отправят към бараката и намират Еда и Серкан заспали прегърнати.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 31

Айдан се разстройва, когато чува, че Еда възнамерява да се омъжи за Дениз. Отива в дома на Айфер за ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 31

Айдан се разстройва, когато чува, че Еда възнамерява да се омъжи за Дениз. Отива в дома на Айфер за обяснение, но там не среща разбиране от никого. Еда игнорира притесненията й и излиза.

Джерен е в ужасно настроение от новината за предстоящата сватба и решава повече да не пие хапчетата си. По-късно Мело информира Джерен, че всичко между Еда и Дениз е игра и единствената цел на Еда е да предизвика ревността на Серкан. Джерен обаче не приема обяснението и заявява, че Еда е застанала между нея и Дениз. Мело я моли да посети психиатъра си.

Енгин предлага на Еда и Серкан да се съберат в ресторанта на Алекс, за да отпразнуват бременността на Пъръл.

Дениз запознава Еда с Емир, който е фотограф. Мъжът им прави снимки пред кафенето, а Селин ги наблюдава от разстояние. Към тях се присъединява Серкан, който е дошъл, за да си вземе кучето.

Алекс предлага на Айфер да заминат на почивка.

Ферит отива при Джерен и я моли да поговорят, за да намерят разрешение на проблема помежду им. Джерен му заявява, че не желае да има нищо общо с него.

Селин подслушва и записва поредния разговор между Мело и Джерен. Разбира, че всичко между Еда и Дениз е игра.

Селин кани Серкан, Еда и Дениз на яхта, за да отпразнуват заедно деня на влюбените.

Притеснен за Джерен, Ферит настоява Мело да му разкрие какъв е проблемът на Джерен. Мело му се доверява и споделя, че Джерен пие хапчета от 20-годишна, за да се справи с травми от миналото. Опасява се, че ги е спряла.

Мело решава да заключи Селин в офиса, за да могат Еда и Серкан да останат сами на яхтата. Предупреждава Дениз да си остане вкъщи.

Джерен променя визията си и отива при Дениз. Доверява му, че той е единственият човек, който я интересува, след което го целува. Дениз я отблъсква и я моли да си върви.

На яхтата Серкан и Еда говорят за миналото. Еда се опитва да му припомни моменти, които са изживели заедно. Серкан й връща пръстена.

Енгин подарява колие на Пъръл и я уверява, че много я обича.

Дениз показва на Еда поканите, които е избрал за сватбата им. Междувременно Селин си спомня как Дениз е отключил вратата на офиса й и двамата са се уговорили да си помогнат взаимно.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 30

Селин приема предложението за брак на Серкан. Еда е ядосана и решена да забрави Серкан. Еда връ ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 30

Селин приема предложението за брак на Серкан. Еда е ядосана и решена да забрави Серкан.

Еда връща пръстена на Серкан и го информира, че заминава на почивка.

Джерен пита Дениз дали е успял да забрави Еда. Той се опитва да я заблуди, че не разбира въпроса.

Еда съветва Селин да не прибързва с женитбата. Сигурна е, че Серкан отново ще разбие сърцето й, когато си възвърне паметта.

Джерен ревнува Ферит от Селин. Ферит я укорява, че има мания, свързана със Селин.

Серкан се прибира в апартамента си. Забелязва, че Еда спи в леглото му. Еда се събужда и обвинява Серкан, че е побързал да събере вещите й. Той отрича и я уверява, че за първи път влиза в жилището.

Енгин споделя със Серкан, че иска да стане баща, но Пъръл все още не е готова.

Айдан и Сейфи посещават Дениз. Разбират за плана му да отведе Еда на почивка. Айдан отива при сина си и го убеждава, че има нужда от ваканция. Дава му брошурата на къмпинга, която тайно е взела от Дениз.

Еда, Дениз, Ферит и Джерен заминават. Докато закусват, забелязват, че Серкан и Селин също са пристигнали.

Айдан споделя със Сейфи, че смята да превърне приятелската си връзка с Алекс в романтична.

Докато събира дърва за барбекю, Еда си изкълчва крака. Серкан я носи до мястото, на което се намират приятелите й.

Алекс решава да организира романтична вечеря за Айфер. Пише съобщение, но по погрешка го изпраща на Айдан.

Джерен обвинява Ферит, че все още има чувства към Селин. От своя страна той я напада, че тя се опитва да привлече вниманието на Дениз.

Алекс очаква Айфер, но когато се появява Айдан, осъзнава каква грешка е допуснал.

Джерен споделя с Дениз, че повече не иска да е с Ферит. Признава му, че любовта, която някога е изпитвала към него, все още е жива. Дениз не отговаря на чувствата й и Джерен се досеща, че той все още е влюбен в Еда.

Всички се прибират в Истанбул. Мело прочита в пресата, че Серкан и Еда са се разделила и в момента Серкан е сгоден за бившата си приятелка. Мело се досеща, че новината е публикувана по нареждане на Селин.

Алекс признава на Айфер, че е прекарал вечерта с Айдан. Обяснява й недоразумението, но тя се разгневява и го изгонва.

Серкан дава годежен пръстен на Селин.

Всички се събират на презентация на фирмата. По време на приема Алекс и Айфер разкриват на Айдан, че двамата имат връзка. Пъръл съобщава на Енгин, че е бременна. Еда обявява на всеослушание, че Дениз й е предложил брак и тя е приела.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 29

Два месеца след катастрофата. Еда печели наградата за най-добър архитект на годината. Напомня на к ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 29

Два месеца след катастрофата.
Еда печели наградата за най-добър архитект на годината. Напомня на колегите си, че управлява временно компанията. Вярва, че един ден Серкан ще се върне. Междувременно Фифи е заминала за Англия.

Серкан се намира в стара къща в Словения в компанията на Селин. Двамата обсъждат катастрофата и Серкан й напомня, че все още страда от загуба на паметта и не може да си спомни миналото.

Еда отива при Дениз, неин приятел от детинство. Обсъждат мястото в Италия, където е катастрофирал самолетът. Дениз я уверява, че издирването на Серкан не е преустановено. Еда е сигурна, че той е жив, макар всички да вярват, че е починал. Заявява на Дениз, че ще го търси, докато не го намери.

Серкан съобщава на Селин, че вече се чувства готов да се завърне в Истанбул. Моли я да му разкаже за Еда.

Серкан и Селин пристигат в офиса, хванати за ръце. Еда припада, когато вижда Серкан, а той си спомня как Селин го е уверила, че Еда дълго време го е манипулирала и са се престрували на влюбени, за да я накарат да ревнува.

Серкан разказва на Еда, че е катастрофирал в морето. Спасил го е рибар, който го е отвел в дома си. От удара в главата е загубил паметта си и не си спомня последната година. Не помни и нея. Когато е отворил очи, е бил убеден, че неговата любима е Селин.

Селин заявява на Еда, че смята отново да работи във фирмата. Еда не е на себе си от последните събития и не знае какво да предприеме.

Айдан е много щастлива, че вижда сина си отново. Решава да организира парти по случай завръщането му.

Пъръл възнамерява да вземе коте. Обажда се на номера, оставен в обява и обяснява на човека отсреща, че се притеснява да каже на съпруга си, тъй като са женени отскоро. Информират Пъръл, че котката все още не е родила, а Енгин, който подслушва разговора й, решава, че тя е бременна.

Еда влиза в кабинета на Серкан и му слага белезници. Надява се, че той ще си я спомни, но Серкан се разгневява.

Александър моли Айфер да разкрият на приятелите си, че имат връзка. Айфер обаче иска да изчака, докато Еда се съвземе.

Енгин се обажда на Дениз, който има антикварен магазин, и му съобщава, че желае да направи подарък на Пъръл, която на следващия ден ще му признае, че е бременна.

Айдан, Еда и Селин се срещат с лекаря на Серкан. Обяснява им какво е състоянието на Серкан и добавя, че той може да си спомни всичко всеки момент, но е възможно и никога да не възвърне паметта си.

Еда узнава, че Айдан е знаела, че Серкан е жив. Остава ядосана и разочарована от нея, тъй като не й е казала и я е оставила да се измъчва.

Всички отиват на парти в кафенето на Дениз. Пъръл се опитва да каже на Енгин, че ще имат коте. Той я прекъсва и й съобщава, че е узнал тайната й. Иска да сподели хубавата новина на всички. Появява се Дениз, който носи детско кошче. Пъръл обаче обявява, че ще имат коте и двамата са засрамени от недоразумението.

Еда целува Серкан с надеждата да си я спомни. Серкан я отблъсква и предлага брак на Селин.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 28

Мъжете отиват на къната и забелязват, че всички жени са упоени. Серкан установява, че Еда е изчезнал ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 28

Мъжете отиват на къната и забелязват, че всички жени са упоени. Серкан установява, че Еда е изчезнала. Тахир се свестява и му съобщава, че хората, отвлекли Еда, са споменали за някаква хеликоптерна площадка. С помощта на полицията Серкан намира Еда.

Семиха се свързва със Сеймен и го упреква, че се е опитал да отвлече Еда. Заявява му, че ако се върне в страната, ще го унищожи.

Лейля си спомня, че Балджа не е пила от шербета, а Мело стига до извода, че се е преструвала на припаднала.

Айдан и Айфер се обаждат на сватбена агенция, за да уточнят подробностите около сватбата.

Семиха съобщава на Еда, че след отвличането се е вразумила. Повече няма да се меси в живота й и макар да вярва, че е грешка, няма да се противопоставя на брака й със Серкан. Еда я кани на сватбата.

Серкан научава от полицаите, които са гледали камерите, че Балджа не е пила шербет и се е преструвала на заспала, след което я уволнява.

Еда е разочарована от отношението на Серкан към подготовката. Съзнанието му е заето изцяло с работа и не желае да се включи с никакви идеи.

Еда чува част от телефонен разговор на Серкан и остава с впечатлението, че той съжалява за бързия им брак. По-късно Серкан прави същите погрешни изводи по отношение на Еда.

Еда разбира, че ергенското парти ще бъде в Сапанджа. Разочарована е, тъй като вярва, че Серкан има нужда да се отдалечи, за да помисли.

Еда споделя с приятелките си за студеното отношение на Серкан към нея. Тъй като Джерен и Пъръл също имат проблеми с половинките си, Фифи е на мнение, че Серкан, Енгин и Ферит ще си намерят три момичета в Сапанджа и ще се забавляват. Еда решава, че те също трябва да заминат.

В Сапанджа конфликтът между Еда и Серкан се задълбочава и двамата решават да отложат сватбата за лятото. По-късно двамата изясняват недоразумението. Узнават, че телефонните разговори, които са подслушали са били по работа и са разбрали нещата погрешно.

Айдан убеждава Айфер да се подложи на разкрасителни процедури. Айфер е ужасена от ефекта, тъй като цялото й лице е подуто.

Ердем се изгубва в гората и когато намира хотела, укорява приятелите си, че не са го потърсили.

Ден по-късно, придружена от Айдан, Айфер и приятелките си, Еда пробва различни сватбени рокли.

В деня на сватбата Серкан научава, че спешно трябва да отиде до Италия, за да подпише важни документи. Планира да се върне няколко часа по-късно.

Еда получава писмо от баба си. Семиха пише, че заминава и се извинява, че няма да присъства на тържеството. Като сватбен подарък е прехвърлила на нейно име акциите от холдинга.

По новините съобщават, че самолетът, с който лети Серкан, е изчезнал и от часове няма връзка с него.

Вавилон
Babil
Сезон 2, епизод 20

Егемен и Сюлейман успяват да избягат от къщата на Йозкан. Егемен пристига в дома на Ирфан, удря ...

Babil: Сезон 2, епизод 20

Егемен и Сюлейман успяват да избягат от къщата на Йозкан.

Егемен пристига в дома на Ирфан, удря го и го обвинява в предателство. Двамата се сбиват. Ирфан заплашва Егемен с пистолет, след което му позволява да избяга.

Сюлейман телефонира на Илай и й казва да отиде на пристанището, защото полицията го издирва. Илай не се появява, а Кудрет наблюдава Сюлейман от разстояние.

Часове по-късно Сюлейман посещава бившата си съпруга и я моли да му помогне да избяга. Кудрет го информира, че е дала пари на Илай и тя ще замине при сестра си в Берлин.

Сюлейман се отправя към летището и вижда как Илай си тръгва.

Егемен отива при Еда. Разкайва се, че никога не й е казвал колко я обича. Съжалява, че не може да остане с нея и Дениз.

Нихал проследява Хакан. Очаква той да се срещне със Сюлейман и остава шокирана, когато го вижда с Ирфан. Нихал разбира, че Ирфан е поискал фалшив паспорт.

Нихал се изправя пред Хакан. Заплашва го с пистолет и му съобщава, че е полицай. Настоява да й каже за кого е паспортът. Хакан й разкрива, че фалшивият документ е на името на Егемен.

Сюлейман телефонира на Хакан. Моли го за помощ, но синът му заявява да не разчита повече на него.

Егемен чака Ирфан в дома му. Ирфан му дава паспорта, но скоро пристига полиция. Двамата тайно излизат от къщата и Егемен успява да избяга.

Нихал упреква Ирфан, че разиграва полицията и помага на Егемен. Ирфан обещава да й обясни всичко на следващия ден. Нихал обаче не е склонна на повече компромиси и го арестува.

Егемен телефонира на Еда и я моли да се видят. Срещат се в парка и Егемен й признава, че трябва да се укрие. Сигурен е, че ако влезе в затвора, ще го убият. Еда обещава на Егемен, че ще го чака.

Ирфан разбира, че Еда и Дениз са се измъкнали от къщата и са заблудили охраняващите ги хора. Съобщава на Нихал, че трябва незабавно да го освободи. Страхува се, че Егемен ще отвлече Дениз, тъй като той е истинският му баща.

Егемен се качва на тира, с който трябва да премине границата, но по пътя се отказва. Настоява шофьорът да го върне обратно.

Хората на Сюлейман отвличат Дениз от парка. Сюлейман телефонира на Ирфан и му съобщава къде да го открие.

Ирфан и Егемен отиват на посоченото от Сюлейман място.

Хакан обяснява на Нихал къде се намира складът, в който се укрива баща му.

В склада Сюлейман стреля по Егемен. Миг преди да издъхне, Егемен поверява Дениз на стария си приятел и добавя, че Ирфан винаги е бил и ще остане баща на Дениз.

Ирфан ранява Сюлейман. Ирфан съобщава на Дениз, че Егемен е починал и също е бил негов баща.

Ирфан разказва на Нихал цялата история и причините за основаването на Вавилон.

Сюлейман е осъден. Фунда ражда бебето си.

Ирфан поправя стара лодка на брега. Нихал и Дениз се присъединяват към него.

Финал на сериала.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 27

Серкан приема предложението за брак на Еда. Тя му признава, че го е изоставила заради ултиматума на ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 27

Серкан приема предложението за брак на Еда. Тя му признава, че го е изоставила заради ултиматума на баба си. Страхувала се е, че той ще пострада.

Енгин телефонира на Серкан и го уведомява, че Пъръл е отвлечена. Еда и Серкан се отказват от пътуването и отиват в офиса.

Скоро Пъръл се появява. Обяснява на всички, че е била при баща си. Бил е против брака й с Енгин и сега, когато се е омъжила тайно, той настоява да се срещне с Енгин.

Еда и Серкан съобщават на приятелите си, че ще се женят. Айфер успява да разбере от Мело за плановете на Еда и Серкан. Незабавно телефонира на Айдан.

Семиха е неприятно изненадана от новината за предстоящата женитба. Айдан приема всичко спокойно, но е притеснена от ответния удар на Семиха. Айфер за пореден път заявява, че не вярва на семейство Болат.

Семиха телефонира на Сеймен и го информира за последните събития. Мъжът е разстроен, че Еда ще се омъжва и напуска страната. Семиха се заканва да провали сватбата, но стига до извода, че има нужда нова стратегия.

Семиха посещава Айдан и я предупреждава, че ако не се противопостави на брака на Серкан и Еда, ще разори сина й и ще го вкара в затвора. Веднага след това отива при дъщеря си и се опитва да я убеди, че трябва да попречи на сватбата, защото Еда ще бъде нещастна.

Азиз, бащата на Пъръл, се среща с Енгин. Мъжът го подлага на различни изпитания, за да разбере дали е достоен за дъщеря му.

Еда и Серкан завеждат Айдан и Айфер в ресторанта на Александър. Надяват се с негова помощ да сломят съпротивата на двете жени.

Ферит завежда Джерен на пейнтбол.

Благодарение на Александър проблемът на младата двойка е решен и Айдан и Серкан отиват да искат Еда. Появява се Семиха, която заявява, че вече не е против брака им. Променила е мнението си, след като е видяла тяхната решителност.

Александър също се появява и иска ръката на Айфер. Скоро става ясно, че е станало недоразумение и Александър просто е предложил работа на Айфер.

Подготовката за сватбата не разколебава Балджа в желанието й да бъде със Серкан. Тя е твърдо решена да чака своя шанс.

Жените се събират, за да празнуват нощта на къната. Балджа поднася шербет на гостите. Скоро всички се чувстват отпаднали и заспиват. Отвличат Еда.

Междувременно Серкан, който прекарва вечерта с приятелите си, разбира, че нещо се е случило на партито на жените.

Вавилон
Babil
Сезон 2, епизод 19

Ирфан съобщава на Илай, че ще вземат Дениз и ще заминат всички заедно. Добавя, че е останал без пари ...

Babil: Сезон 2, епизод 19

Ирфан съобщава на Илай, че ще вземат Дениз и ще заминат всички заедно. Добавя, че е останал без пари. Илай го упреква, че не й е казал по-рано и заради него е продала къщата си. Ирфан я укорява, че при нея любовта започва и свършва с парите. Уверява я, че само се заблуждава, че някога го е обичала. Също така Ирфан обвинява Илай, че не го е посетила в затвора, а се е омъжила за врага му. Не може да забрави, че тя е направила теста за бащинство и са му отнели Дениз. Илай си тръгва.

Мафиотите заплашват Сюлейман и Егемен със смърт, ако не им върнат парите.

Ирфан вижда Нихал пред къщата и се опитва да й обясни, че между него и Илай не се е случило нищо. Използвал е Илай, за да си отмъсти.

Илай се прибира при Сюлейман.

Ирфан и Нихал прекарват нощта заедно.

Егемен се напива и доверява на Еда, че Ирфан го е разорил.

На сутринта Илай среща Егемен и му признава, че е бил прав. Ирфан я е използвал.

Сюлейман и Егемен отиват при Йозкан, за да го молят за пари. Той се съгласява, но при условие, че ще му ги върнат до 36 часа.

Кудрет посещава Сюлейман и му съобщава, че трябва да се изнесе до 2 часа.

Еда моли Ирфан да ги остави на спокойствие. Той обаче заявява, че още не е приключил с тях и по-скоро ще убие Егемен, отколкото да му даде сина си. Еда се прибира и предлага на Егемен да се преместят. Той се съгласява да отидат при сестра му.

Нихал се среща със Седат и му признава, че е допуснала грешка. Тя е дала информацията на Ирфан за мафиотите, за да излезе от затвора. Вече не е убедена в правотата си.

Ирфан телефонира на Седат и му съобщава, че спешно трябва да се видят. Обяснява на Седат и Нихал, че до ден ще могат да арестуват Йозкан, Сюлейман и Егемен. За да ги обвинят обаче, се нуждае от 4 милиона с белязани банкноти.

След разговор с Демет Илай отива при Ирфан и му разказва какво е преживяла и защо се е омъжила за Сюлейман. Извинява се, че е направила теста за бащинство. Междувременно пристига Нихал, за да му даде парите. Илай осъзнава, че Нихал е новата жена в живота на Ирфан. Пожелава му щастие.

Ялчън и Сюлейман пресрещат Джихан. Искат да научат къде са парите на Ирфан. Джихан удря Ялчън и успява да избяга.

Джихан телефонира на Ирфан и го информира какво се е случило. Добавя, че ще се прибере, за да вземе парите. Сюлейман, Ялчън и Егемен пресрещат младежа пред дома му. Джихан се опитва да избяга, но Сюлейман стреля по него, а парите в куфарчето му се разпиляват по улицата.

Сюлейман и Ялчън бягат, когато чуват полицейските сирени. Нихал се приближава до Джихан, след което изказва съболезнования на Ирфан.

Ирфан е съкрушен от смъртта на младия мъж. Забелязва Егемен, който се крие наблизо, взима пистолета от мъртвия Джихан и настига бившия си приятел. Заплашва го с убийство, но Нихал не му позволява да стреля. Егемен успява да избяга.

Седат съобщава на Ирфан и Нихал, че Ялчън се е признал за виновен за убийството. След като чува показанията на Ялчън, Ирфан е убеден, че лъже.

Сюлейман телефонира на Кудрет, за да се видят. Когато отива във фирмата, вместо бившата си съпруга намира Ирфан.

Ирфан принуждава Сюлейман да му целуне ръка, за да му даде пари. Хакан наблюдава баща си. След като Сюлейман излиза от кабинета, му заявява, че повече няма син.

Бащата на Егемен вижда Дениз. Разбира, че това е синът на Ирфан и обвинява Егемен и Еда в предателство.

Погребват Джихан. Ирфан се кълне, че ще накаже убийците му.

Егемен и Сюлейман връщат на Йозкан парите. Междувременно Ирфан телефонира на Йозкан и му казва, че Егемен и Сюлейман работят за полицията. Добавя, че са обкръжени. Йозкан стреля по Сюлейман, а полицаите нахлуват в дома му.

Кудрет посещава Илай.

Ирфан отива в парка при сина си. Дениз го моли да се сдобри с Егемен, защото той е добър човек.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 1, епизод 26

Еда и Семиха отиват в дома на възрастната жена. Еда се разгневява, когато разбира, че баба й възнаме ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 26

Еда и Семиха отиват в дома на възрастната жена. Еда се разгневява, когато разбира, че баба й възнамерява да я събере със Сеймен. Семиха заповядва на Еда да напусне работа, за да не се среща със Серкан.

На следващия ден пред офиса Еда споделя с приятелките си, че е наранила много Серкан и добавя, че няма намерение да се отказва от него. Планира да бъде близо до баба си, за да спечели доверието й.

Еда отива при Семиха и я информира, че смята да продължи работата си. Уверява я, че зад решението й стои единствено желанието да се опознаят и сближат.

Серкан свиква събрание и заявява, че се отказва от проекта на Сеймен, тъй като му няма доверие.

Еда вижда как непознат мъж връчва плик на баба й, а в замяна тя му дава пари.

Семиха извиква Балджа и й съобщава, че желае по възможно най-бързия начин да се сближи със Серкан. Иска Еда да разбере, че го е загубила безвъзвратно.

Еда споделя на Мело за плика, който е получила баба й. Двете правят планове как да видят съдържанието му.

Енгин обръща внимание на Пъръл, че на улицата има кола, която ги следи от дни. Пъръл телефонира на баща си и го моли да оттегли хората си. Обещава скоро да го запознае с Енгин.

Еда и Мело се промъкват в дома на Семиха. Тя обаче ги хваща и осуетява плановете им.

Балджа кани Серкан на работна вечеря. В същия ресторант пристигат Еда, Семиха и Сеймен.

Балджа разбира, че Серкан има алергия от ягоди. Докато той разговаря с Еда, Балджа слага в напитката му ягодов сок от своя коктейл. Серкан получава задух и Балджа го придружава до болницата. По-късно в апартамента на Серкан Балджа настоява да остане при него в случай, че има нужда от помощ.

Еда е притеснена за Серкан, тъй като е забелязала, че той не се чувства добре. Семиха я подканва да отиде до дома му, за да се увери, че всичко е наред.

Еда пристига в апартамента и заварва Балджа с една от ризите на Серкан. Досеща се какво се опитва да направи Балджа и я изгонва. Еда събужда Серкан и му разказва за интригите на Балджа. Двамата прекарват нощта заедно.

На другия ден Еда моли Серкан за време, за да уреди някои неща преди да възобновят връзката си. Серкан се съгласява, но е огорчен, че тя му няма доверие.

Александър купува червена роза. Айфер и Айдан осъзнават, че Александър е влюбен в жена, която не е една от тях.

Серкан се разгневява, когото отново вижда Сеймен в офиса. Заявява му, че не иска да го вижда близо до Еда.

Айдан и Айфер отиват в ресторанта, за да видят жената, пленила Александър. Двете се успокояват, когато научават, че розата е за негова служителка, която се е справила добре със задълженията си.

С общи усилия Еда и Мело успяват да разберат паролата от сейфа на Семиха. Еда го отваря и в плика намира бележка, че не може да надхитри баба си.

Серкан се качва на самолета за Париж. Появява се Еда, която с пръстени в ръце, му предлага да се ожени за нея.

Sen Çal Kapımı: Сезон 1, епизод 12

Серкан моли Еда да не заминава. Иска от нея да го изчака два месеца, за да приключи работата си и след това ще отидат заедно в Италия. Еда споделя на Серкан, че е признала на Селин за договора им.

Еда се прибира, но когато вижда реакцията на леля си, я излъгва. Казва й, че са променили датата на курса за след два месеца и Серкан няма нищо общо с оставането й. Еда телефонира на Серкан и го убеждава да не доверява на майка си, че са заедно. Страхува се, че тя ще се свърже с леля й.

Еда и Серкан излизат на кафе и се държат влюбено за ръце. Селин ги забелязва.

Серкан се обажда на Селин, за да поговорят, но тя му заявява, че не желае. Чувства се уморена от всичко и добавя, че ще се омъжи след два дни.

Алптекин се среща с Кадир, мъж, излязъл наскоро от затвора. Той е излежал присъдата си, след като стената на сградата, която са строили, е паднала и е убила двама архитекти. Алптекин споделя, че често мисли за детето им, което е останало сираче, но все още не са открили. Алптекин настоява да намерят момичето.

Ферит разбира от Алптекин, че годежът на Еда и Серкан е бил фиктивен. Осъзнава, че всичко е било постановка, за да ревнува Селин.

Ердем вижда, че Еда и Серкан тайно се целуват в офиса.

Селин съобщава на Серкан, че не желае да се занимава с фирмата след сватбата. Серкан я моли да помисли отново.

Джерен намира Пъръл и я уверява, че Енгин е влюбен в нея. Признава й, че с Енгин са станали приятели и тя е решила да му помогне. Идеята да я накарат да ревнува е била нейна.

Джерен съобщава на Серкан, че ще получи компенсация от фирмата, която е откраднала дизайна им. Серкан й нарежда да дари парите в приют, но без да казва на никого.

Селин излъгва Ферит за местонахождението си. Той я проследява и вижда, че се среща със Серкан. Подслушва разговора им и разбира, че Селин все още е влюбена в бившия си приятел. Била е готова да се откаже от него, но Серкан не е пожелал, защото се е влюбил в Еда. Ферит получава паник атака. Джерен, която минава наблизо, го забелязва. Помага му и двамата сядат да пият кафе. Ферит й доверява, че вече се чувства по-добре и е осъзнал проблема си.

Еда приема поканата на Серкан за вечеря. Признава му, че има чувства към него.

Кадир дава на Алптекин досието на момичето. Алптекин му плаща и Кадир си отива. Алптекин отваря плика и узнава, че момичето е Еда.

Алптекин припомня на съпругата си инцидента в Тузла. Преди години е паднала носеща стена на техен обект и е убила двама човека. Разбрал е, че те са били родителите на Еда. Айдан решава, че Еда е влязла в живота им за отмъщение.

Айфер се чува с майка си и узнава, че стипендията не е отменена, а Еда нито е отишла в Италия, нито се е обадила да предупреди.

Настъпва сватбения ден на Селин и Ферит. Докато седят на сватбената маса, Ферит съобщава на Селин, че не може да се ожени за жена, която е влюбена в друг мъж. Става и си тръгва.