Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 16

20 дни по-късно. Полицаи претърсват дома на Дерин и Волкан. Намират дневника на Дерин. В него пише ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 16

20 дни по-късно.
Полицаи претърсват дома на Дерин и Волкан. Намират дневника на Дерин. В него пише, че тя се страхува от съпруга си. Сигурна е, че Волкан иска да я убие, защото все още е влюбен в Асия.

Сега.
Али желае през нощта да остане при баща си. Волкан телефонира на Асия и й обяснява, че Али се отнася несправедливо с нея. Обещава да го докара на следващия ден.

Дерия извиква Волкан в болницата, за да го предупреди, че Мерт разследва проекта, който Волкан твърди, че е ръководил в Америка. На излизане Волкан среща Хакан. Узнава, че Тургай и Халук са били заедно в заведение. Халук е останал с впечатлението, че двамата са приятели. Волкан отива при Тургай за обяснение.

Междувременно Дерин предлага на Али да живее при тях. Дерин и Али се появяват в дома на Асия. Дерин й съобщава, че Али иска да остане в къщата на баща си. Дошли са за нещата му.

Появява се Волкан, който казва на сина си, че постъпва несправедливо с майка си. Али обаче е категоричен. Не желае да остане с нея и тръгва с Волкан.

Бахар се опитва да успокои Асия. Асия е категорична, че няма да принуждава Али да прави нещо, което не иска. Няма да настоява и ще го чака да се върне.

Когато се прибират, Волкан се нахвърля върху Дерин. Ядосан е, че не го е информирала за намеренията си и заявява, че в случая Асия няма вина. Според него Али се нуждае от майка си не по-малко, отколкото от него, докато преодолее трудния период.

Асия отива за съвет при Тургай. Той й споделя, че е загубил съпругата си и сина си в катастрофа.

Селчук посещава офиса на Халук. Халук му дава парите и го предупреждава да стои далеч от семейството му.

Хиджран се връща в болницата. Иска телефонния номер на Селчук. Асия се съгласява да й го даде, когато разбира, че му е майка. Хиджран набира Селчук, но щом чува гласа й, той затваря.

Суна моли Гьонюл да помогне на нейна позната. Обяснява, че Хиджран наскоро се е върнала в града и няма къде да остане. Гьонюл се съгласява и й казва да прати жената във фондацията.

Волкан предупреждава Гьонюл, че Мерт желае да му навреди и трябва да бъдат подготвени за следващия му ход.

Волкан разбира от Халук, че Тургай иска да се ожени за Асия.

Асия кани Тургай на вечеря в дома си.

Дерия и Бахар съставят план, с който се надяват да помогнат на Асия. Отиват на вечеря при Волкан и Дерин. За да останат насаме, Бахар моли Али да й покаже стаята си. Пита го дали е свикнал с къщата на баща си и когато той потвърждава, му съобщава, че много липсва на майка си. Бахар излъгва Али, че Асия обмисля да се премести в Истанбул. Досега единствено той я е спирал, но щом Али възнамерява да остане при баща си, смята да работи в големия град. Али остава равнодушен и не се свързва с майка си, както Бахар е очаквала.

Селчук отива при Асия, за да се извини. Решил е да замине и моли Асия да се грижи за Нил. Междувременно се появява Волкан. Когато забелязва Тургай в дома й, Волкан казва на Асия, че мъжът е говорил за тях с Халук. Асия изгонва и двамата.

В училище Демир съобщава, че се е объркал и Али не е крадец. Въпреки това неговия съученик Йомер провокира Али и двамата се сбиват. Йомер е хоспитализиран.

Извикват Асия и Волкан в училището. Асия предлага да се приберат и да разговарят, но Али отказва и заявява, че повече няма да посещава училище.

Асия и Волкан водят Али в болницата, за да се извини на съученика си. Али мълчи и майката на Йомер съобщава, че ще подаде жалба в полицията и ще настоява за изключването на Али от училище. Асия се притеснява и умолява Йомер и прости на Али. Появява се Дерин, която променя решението на родителите.

Асия е съкрушена, че не е успяла да направи нищо за сина си. Стига до извода, че Али е нещастен с нея и повече не трябва да настоява да живеят заедно. Възнамерява да напусне града.

Безмилостен град
Zalim İstanbul
Сезон 1, епизод 1

Антакия. Алиде пристига в дома на Сехер и заявява, че дъщеря й Джерен е безсрамница. Заради нея си ...

Zalim İstanbul: Сезон 1, епизод 1

Антакия.
Алиде пристига в дома на Сехер и заявява, че дъщеря й Джерен е безсрамница. Заради нея синът й Метин е пребит. Ядосана, Сехер сваля годежния пръстен от ръката на Джерен и го връща на жената. Доволна, Джерен се приближава до баба си Нериман и й прошепва, че е направила всичко, каквото е могла. Сега е неин ред да продължи играта.

Нериман моли снаха си да помисли над възможността да заминат за Истанбул. Годежът е разтрогнат и вече нищо не ги задържа в Антакия. Нериман й напомня, че ги кани Агях Карачай. Той не е просто богат мъж от висшето общество на Истанбул, а е добър човек от техния край. Сехер не иска и да чуе. Обяснява на свекърва си, че не може да се справи с три деца в голям град като Истанбул.

Нуртен, прислужница на Агях, телефонира на Нериман и я укорява, че все още не е убедила Сехер да даде дъщеря си за снаха на Карачай.

Истанбул.
Шениз влиза в стаята на болния Недим, племенник на съпруга й Агях, и го обижда. Чува обаче приближаването на съпруга си и коренно променя поведението си. Агях й подава телефона си, за да види защо е изгонена последната медицинска сестра на Недим. Шениз остава неприятно изненадана, тъй като не е знаела за съществуването на камера във стаята на Недим.

Шениз се опитва да убеди съпруга си да изпратят Недим в пансион в Лондон, но Агях пламенно се противопоставя. Страхува се, че след неговата смърт няма кой да се погрижи за Недим. Дъщеря им Дамла е разглезена млада жена, която се интересува единствено от покупки и никога не влиза в стаята на братовчед си. Синът им Дженк е лекомислен плейбой, който няма други занимания, освен да се забавлява в Америка. Дори не се сеща да пита за Недим. Затова единственият шанс за Недим е да намерят скромно момиче, което да се омъжи за него. Шениз го уверява, че няма да открият момиче, което да се съгласи на брак с парализиран мъж, който не може да изрече дори няколко думи.

Агях обвинява съпругата си, че иска да отпрати Недим и бъдещата им снаха в друга къща. Напомня й, че това е домът на Недим. Агях е наследил богатството на брат си и е обещал да се погрижи за сина му. Агях укорява Нуртен, че все още не е намерила съпруга за Недим.

Нериман съобщава на внучката си, че ще убеди Сехер да заминат за Истанбул. Не се решава обаче да признае на Джерен, че семейство Карачай търси съпруга за Недим, а не за красивия Дженк, както е казала на момичето.

Джемре, по-голямата дъщеря на Сехер, се прибира от болницата, където работи като медицинска сестра и съобщава на майка си, че отново има нощно дежурство.

Джерен моли приятел за услуга. Желае той да изпрати видео на брат й Дживан, от което се вижда, че Джемре не е дежурна в болницата, а пее в бара в града. След като получава видеото, Дживан и Сехер тръгват към заведението. Сехер влиза в бара, отива на сцената и удря дъщеря си.

Джемре обвинява Джерен, че е разкрила истината на майка им. Двете се сбиват, събарят запалена свещ и къщата пламва.

Агях си спомня как по-големият му брат е издъхнал в ръцете му. Преди да умре му е поверил 8–годишния си син Недим. Агях влиза в стаята на Недим и се разкайва, че не е успял да го опази. Обещава обаче да го избави от самотата.

След пожара семейство Йълмаз остава без дом. Сехер няма друг избор и се съгласява да заминат за Истанбул. Тя няма представа за предложението на Агях и вярва, че в дома на Карачай всички ще работят като прислужници.

Агях заповядва на Нуртен да настани Йълмаз в пристройката. На Шениз ще ги представи като гости, докато не мине празненството по случай завръщането на Дженк от Америка. Другата причина е, че се нуждае от време. Трябва да се убеди, че момичето е подходящо за Недим. Едва тогава ще се договори с тях за парите и условията.

Шениз влиза в стаята на Недим и се опитва да му даде таблетки, с които да го упои. Припомня му, че той знае нейната тайна и няма да му позволи да разруши семейството й.

Нуртен настанява Йълмаз в пристройката. Обяснява на Агях, че къщата им е изгоряла и затова са пристигнали всички, а не само майката и дъщерята.

Шениз обвинява съпруга си, че не се интересува от децата им, а проявява внимание единствено към Недим. Заявява, че наказва децата им, защото се чувства виновен за инцидента, случил се с Недим, вследствие на който е останал инвалид.

Състоянието на Недим рязко се влошава. Агях заповядва на Нуртен да извика медицинската сестра от пристройката. Джемре съобщава на Агях, че Недим приема опиати.

Дамла информира майка си, че Дженк вече е в Истанбул. В интернет има новина, че е арестуван при акция на полицията, след като е бил открит в хотел с три проститутки.

Дамла вижда снимки на приятеля си Керем с друга жена и побеснява. Тръгва към бара и пред къщата забелязва Дживан. Решава, че е нов шофьор и настоява да я закара до заведението. Дамла прави скандал в бара, а Дживан попречва на Керем да удари Дамла.

Агях отива в полицейското управление, за да освободи сина си.

Нериман се притеснява, че трудно ще укроти Джерен, когато момичето узнае за кого трябва да се омъжи. Спомня си, че е взела пари от Агях като го е излъгала, че снаха й иска гаранция за сватбата.

Вече у дома Дженк и Агях се скарват. Агях удря сина си, а Джемре става случаен свидетел на скандала им. За да не я видят, тя се скрива в една от стаите. Оказва се тази на Дженк. Когато младият мъж влиза и забелязва Джемре, я целува.

Сехер изненадва Нериман и вижда как свекърва й брои пари. Разгневява се и настоява да разбере за какво й е платил Агях. Нериман е принудена да й признае, че са сключили сделка. Продали са момиче.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 15

Нил се самообвинява за злополуката със Селчук. В болницата Асия информира Нил, че Селчук има няколко ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 15

Нил се самообвинява за злополуката със Селчук. В болницата Асия информира Нил, че Селчук има няколко пукнати ребра.

Волкан признава на Дерия, че той е наел Селчук, за да изплаши Асия. Искал е тя да се почувства в опасност и да напусне града.

Дерия разкрия на Асия разговора си с Волкан. Опитва се да защити приятеля си като уверява Асия, че Волкан се чувства виновен и съжалява за постъпката си. Не е искал да й навреди, а само да я уплаши.

Дерин отива в болницата и вдига скандал на Волкан, че не отговаря на обажданията й. Волкан реагира остро и наранена, Дерин си тръгва.

Мерт телефонира на Дерин. Когато двамата се виждат, Мерт й съобщава, че съпругът й се държи странно, откакто са се върнали от Америка. Преди дни го е питал дали Асия се срещала с някого, докато той е бил извън страната. Мерт уверява Дерин, че поведението на Волкан е като на женен, а не разведен мъж. Сигурен е, че Волкан е обсебен от бившата си съпруга и я ревнува.

Асия съобщава на Али, че са го видели да изхвърля открадната химикалка. Али отрича и се заканва да не проговори на Селен.

Халук порицава Волкан, че е изтеглил сто хиляди от сметката на фирмата. Волкан му казва, че ги е дал на Селчук, защото мъжът е заплашил да убие Али. Халук забранява на Волкан да се среща със Селчук. Смята той да се заеме със случая.

Асия намира под леглото на Али кутия с откраднати вещи.

Дерин пита Волкан дали е наел Селчук да следи Асия. Той отрича, а тя си спомня снимките, които е видяла на втория му телефон.

Селчук отваря очи. Моли Нил да си върви, защото знае, че не го обича. Съобщава й, че е чул разговора й с Асия.

Халук посещава Селчук. Настоява да стои настрана от семейството му. Обещава да му даде толкова пари, колкото иска, за да не вреди повече на репутацията му.

Тургай обяснява на Асия проблема с клептоманията на Али. Съветва я да говори с Волкан, защото Али ще се нуждае от специалист.

Хиджран, майката на Селчук, го посещава в болницата. Той й заявява, че не желае да я вижда и си тръгва.

Асия и Тургай се срещат с учителката на Али. Асия й дава кутията с откраднатите вещи. Тя обещава да върне нещата на учениците. Ще им обясни, че техен съученик има проблем, но няма да разкрива името му, за да запази репутацията на Али. Една от майките влиза в кабинета по време на разговора им и разпознава гривата на дъщеря си. Заплашва Асия с полиция и заявява, че ще каже истината на всички.

Дерин информира Волкан за проблема на Али. Междувременно му се обажда Асия и настоява да отиде в училището.

Демир чува, че крадецът е Али и съобщава на класа.

Али обвинява майка си, че е ровила в стаята му и отказва да говори с нея и баща си.

Селчук се напива и си спомня как майка му го е изоставила, когато е бил дете.

Али желае да остане през нощта при баща си. Волкан телефонира на Асия и й обяснява, че Али се отнася несправедливо с нея. Обещава да го докара на другия ден.

На сутринта Дерин и Али се появяват в дома на Асия. Дерин й съобщава, че Али ще живее при тях. Дошли са за нещата му.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 14

Мерт среща Волкан на улицата. Обвинява го, че е разбил семейството му. Волкан му отвръща, че се чувс ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 14

Мерт среща Волкан на улицата. Обвинява го, че е разбил семейството му. Волкан му отвръща, че се чувства щастлив. Чакал е две години, за да си отмъсти, че е преспал с Асия.

Асия иска от Волкан телефона на Селчук, но той отказва да й го даде. Уверява я, че е уредил въпроса и Селчук няма да я притеснява.

Селен моли Али да признае, че е взел химикалката от Йомер, но той отрича и двамата отново се скарват.

Халук съобщава на Волкан, че може да му помогне да вземе попечителството над Али.

Невин кани Асия на обяд и й предлага да стане член на фондацията.

Гьонюл пита дъщеря си дали знае, че Али е откраднал гривната. Дерин потвърждава и Гьонюл я съветва да се възползва от случая, за да привлече Али на своя страна.

Бахар прекарва нощта при Дерия. На сутринта се прибира, събира вещите на Мерт и ги изхвърля на улицата.

Селчук води Нил в бижутериен магазин. Купува й пръстен, след което й предлага брак. Нил се съгласява.

Дерин казва на Али, че е видяла изгубената гривна на ръката на майка му. Доверява му, че като малка и тя е била много гневна. Знае, че е откраднал гривната и го разбира. Убеждава го, че няма да каже на никого.

Халук пита Дерин какво чувства, когато Волкан се среща с Асия. Уверява дъщеря си, че винаги може да се прибере у дома, ако се почувства нещастна.

Селчук настоява Нил да напусне работа, защото иска той да се грижи за нея. Показва й голяма сума пари, но отказва да й каже кой му ги е дал.

Серап предупреждава Асия, че Али краде от съучениците си.

Селчук случайно чува телефонен разговор между Асия и Нил. Осъзнава, че Нил го лъже.

След като Бахар изгонва Мерт, той прекарва нощта при Дерия. Не вижда вината в себе си и на сутринта се заканва да отмъсти на Волкан. Дерия предупреждава Волкан.

Селчук намира Волкан. Заявява му, че Асия и Нил отново искат да им заложат капан. Волкан му забранява да се доближава до Асия, но побеснял, Селчук си тръгва и му казва, че ще си отмъсти.

Селчук телефонира на Асия и двамата се срещат. Селчук я заплашва със смърт, а Асия записва разговора им.

Асия взима Нил от фондацията с намерението да я изпрати в Истанбул. Селчук следи на телефона си местонахождението на Нил. Спомня си как е инсталирал на телефона й проследяваща програма.

На автогарата Селчук намира Нил. Появява се и Волкан. Нил бяга и се опитва да се скрие в новострояща се сграда. Когато Селчук я настига, Нил заплашва да скочи. Волкан успява да хване Нил. Селчук пада от втори етаж.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 13

Дерин не се решава да сподели с майка си за снимките, които е открила в телефона на Волкан. Нил ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 13

Дерин не се решава да сподели с майка си за снимките, които е открила в телефона на Волкан.

Нил излъгва Селчук, че обмисля въпроса да се съберат отново. Пита го дали той е нахлул в дома на Асия. Селчук отрича. Нил си спомня разговор с Асия. Асия й е доверила, че е убедена за самоличността на нападателя – бил е Селчук. Нил й е предложила план, с който да докажат, че Селчук е виновен.

Нил прегръща Селчук и напипва на главата му раната, която е получил от удара на Асия. Нил незабавно телефонира на приятелката си.

Асия и Тургай вечерят в ресторант. Тургай подхвърля на шега, че трябва да се ожени за нея, за да не я притеснява Волкан. По-късно, когато я изпраща, й разкрива, че има чувства към нея. Добавя, че ще бъде търпелив, докато стане готова за нова връзка.

Али открадва гривна от благотворителната разпродажба.

Волкан и Мерт се срещат в заведение. Волкан забелязва, че приятелят му проявява интерес към сервитьорката и го съветва да внимава и да не разваля брака си. Сигурен е, че ако това се случи, ще съжалява, защото Бахар е прекрасен човек.

Асия намира гривната. Али я излъгва, че я е купил за нея.

Мерт осведомява Бахар, че е съгласен да направят нови изследвания, тъй като и той мечтае да имат бебе.

На сутринта в офиса Мерт получава съобщение от сервитьорката, но я игнорира. Решен е да остане до Бахар и да не я наранява повече.

Пред училището Гьонюл забелязва гривната на Асия. Асия й обяснява, че е подарък от Али.

В класа на Али изчезват часовник и химикалка. Демир съобщава на учителката, че сред тях има крадец. Али хвърля откраднатите вещи в кошче за боклук. Селен го вижда и го пита дали той е взел нещата на съучениците им. Моли го да си признае и му обещава, че няма да каже на никого. Али отрича обвиненията й и двамата се скарват.

Докато чака съпруга си пред лекарския кабинет, Бахар получава на телефона си запис, на който вижда как Мерт и сервитьорката са в леглото. Разстроена, Бахар си тръгва от болницата и изключва телефона си.

Информират Асия, че Али е напуснал училището и е в неизвестност. Асия и Волкан извикват полиция, която намира Али.

Бахар не се прибира, но изпраща на Мерт записа, който е получила. Мерт отива при сервитьорката за обяснение и тя му дава бележка от Волкан. В нея пише, че Мерт е загубил Бахар, защото не я е ценил достатъчно.

Волкан дава парите на Селчук. Младежът му заявява, че все още се нуждае от услугите му, за да се избави от Тургай. Наясно е, че ненавистта, която Волкан смята, че изпитва към Асия, всъщност е любов.

Халук се среща с Тургай. Докторът му обяснява, че взаимоотношенията между Асия и Волкан все още не са приключили, защото и двамата имат чувства един към друг.

Волкан отива при Асия и я моли да напусне града, защото ще се почувства добре, само ако не я вижда.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 12

Маскираният мъж избягва от къщата на Асия. Асия съобщава на полицаите, че не е разпознала нападателя ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 12

Маскираният мъж избягва от къщата на Асия. Асия съобщава на полицаите, че не е разпознала нападателя, тъй като е бил с маска. Пристига Тургай, който се опитва да успокои Асия.

Али телефонира на майка си. Асия поглежда безпорядъка в дома си и му казва, че предпочита да остане при баща си през нощта.

Мерт се среща със сервитьорка, която по-рано вечерта му е направила силно впечатление. Али се притеснява за майка си и моли баща си да го заведе у дома. Когато пристигат, разбират за нападението. Волкан се разгневява от присъствието на Тургай. Тургай го съветва да се консултира с психолог.

Късно през нощта Мерт се прибира и не успява да заблуди Бахар, че е работил в офиса. Тя забелязва, че е свалил халката си и има дъвка в устата, за да прикрие мириса на алкохол.

Волкан прекарва нощта в колата пред дома на бившата си съпруга.

На сутринта Халук уверява Волкан, че разбира притеснението му за Али, но го порицава, че е оставил сами Дерин и Зейнеп. Завоалирано го предупреждава да внимава.

Дерия разкрива на Волкан, че напоследък Али не се чувства добре и е посетил Тургай, за да поговорят. Волкан се разгневява и заявява, че докторът използва сина му, за да се сближи с Асия.

Гьонюл узнава от дъщеря си, че Волкан не се е прибрал през нощта и телефонира на Фърат. Мъжът работи във фирмата на Халук и я информира с какво се занимава съпруга й. Гьонюл моли Фърат да наблюдава и Волкан.

Асия отива при Халук и го уведомява, че дарението, което Волкан смята да направи на болницата, е обвързано с условието да й отнемат длъжността. Предупреждава го, че ако Волкан не спре да я притеснява, семейството му ще понесе последствията.

Волкан и Селчук се срещат. Селчук иска останалата част от парите, затова че е хвърлил камък по прозореца на Асия. Отрича обаче, че е нападнал Асия в дома й.

Ихсан извиква Дерия и Хакан и им заявява, че Асия ще остане на длъжността Главен лекар.

Тургай подарява цветя на Асия, след което Дерия праща съобщение на Волкан. Вече е съгласна с него, че Тургай е привлечен от Асия.

Волкан си записва час при Тургай. Осведомява го, че присъствието му в живота на Асия го дразни.

През нощта Волкан изненадва Селчук пред дома на Асия. Сваля маската му и го обвинява, че е нападнал бившата му съпруга. Селчук заявява на Волкан, че ще унищожи Асия, защото заради нея е прекарал две години в затвора. Волкан заплашва да го убие, ако навреди на Асия.

Фърат информира Дерин, че Волкан има втори телефон, който държи в офиса.

Селчук се появява по време на благотворителна разпродажба. Асия го пита дали Волкан го е наел, за да я нападне. Той й отвръща, че Волкан действително му е платил, но за да я охранява. Нил се намесва в разговора. Сигурна е, че Селчук лъже и неговата цел е отмъщение.

Дерин се скарва с Бахар, Дерия и Асия. Младата жена им заявява, че й е омръзнало от тях и предупреждава Асия да стои далеч от съпруга й. Асия я осведомява, че Волкан е този, който я преследва. Съветва я да бъде внимателна и да не се доверява прекомерно на съпруга си.

Дерин отива в офиса и намира втория телефон на Волкан. От снимките разбира, че той се интересува от Асия и я следи.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 11

След инцидента с разбития прозорец Али моли баща си да остане при тях през нощта. Асия обаче се прот ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 11

След инцидента с разбития прозорец Али моли баща си да остане при тях през нощта. Асия обаче се противопоставя на желанието на сина си.

Гьонюл и Волкан се срещат в кафене. Гьонюл укорява зет си, че е изпратил на Асия покана за партито, по-късно цветя и накрая е отишъл в дома й. Отбелязва, че трябва да внимава. Хората няма да повярват, че прави всичко заради Али и тя не иска той да опетни репутацията на семейството й.

В училище Демир обвинява Али, че му е откраднал слушалките. Али го удря. Извикват Волкан и Асия. Учителката им обяснява, че между Али и Демир съществува напрежение.

Когато се прибират, Асия и Волкан разговарят със сина си за поведението му, а след като Али се оттегля, двамата се скарват. Али ги подслушва, след което се качва в стаята си и вади слушалките.

Бахар научава, че Волкан е предложил Дерия да бъде новият главен лекар.

Пелин отива в дома на Асия и я уведомява за разговора, който случайно е подслушала между Дерия и Хакан. Чула е единствено, че е свързано с Волкан. Притеснява се, че ще й създадат неприятности.

Гьонюл заявява на дъщеря си, че контактите между Асия и Волкан трябва да бъдат прекъснати. Настоява Дерин да бъде по-мила с Али и да го убеди да живее с тях.

Нил отхвърля отново Селчук и го заплашва с полиция, ако не спре да я преследва. Селчук обвинява Асия за поведението на Нил.

Асия получава анонимна бележка, в която пише, че не принадлежи на това място. Волкан казва на Асия, че се страхува за безопасността на Али. Асия подхвърля, че вероятно трябва да се омъжи, за да не са сами. Волкан предлага известно време Али да живее в дома му, но момчето отказва, защото не иска да оставя майка си сама.

Тургай се опитва да разбере от Дерия за плановете на Волкан. Притеснена, Дерия отива при Асия и й разкрива за предложението на Волкан. Дерия добавя, че не е приела да бъде главен лекар.

Асия укорява Тургай, че е разговарял с Дерия. Настоява да не се намесва в отношенията й с Волкан и го моли да стои настрана.

Селчук дава на Волкан сведенията, които е открил за Тургай. Волкан иска от Селчук да следи Тургай и когато го види с Асия, да му каже.

Намират слушалките на Демир в съблекалнята. Демир отказва да се извини на Али и се обажда на Волкан да го информира, че ги е открил.

Асия забелязва, че Али е в кабинета на Тургай. Разгневява се и се скарва и с двамата. Разстроен, Али съобщава на майка си, че иска да прекара нощта при баща си.

Дерин се отнася много мило с Али. Извинява се от името на брат си, че го е обвинил в кражба. Али си спомня как в съблекалнята е поставил слушалките в шкафчето на Демир.

Облечен в черно и с маска, мъж чупи прозореца в дома на Асия и я напада. Асия го удря с ваза и той припада за кратко.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 10

Гьонюл се опитва да успокои дъщеря си след появата на Асия. Уверява я, че никой не е изпращал покана ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 10

Гьонюл се опитва да успокои дъщеря си след появата на Асия. Уверява я, че никой не е изпращал покана на Асия и тя се е появила, само защото й завижда. Съветва Дерин да се съвземе и да не показва пред никого, че Асия я е разстроила.

Елиф, приятелка на Нил, която работи като сервитьорка на партито, уведомява Нил, че Селчук е в дома на Волкан.

Докато търси Али в къщата, Асия забелязва гардероба на Дерин. Осъзнава, че много от дрехите й са същите като нейните. Волкан намира Асия в спалнята и я обвинява, че не може да забрави миналото и използва Али, за да бъде близо до него.

Дерин укорява съпруга си, че е изпратил покана на Асия. Той оправдава постъпката си с Али. Уверява я, че Али не би стъпил в дома му, ако заподозре, че е против Асия.

Асия и Али се прибират. Асия упреква сина си, че я е излъгал и е отишъл на партито без позволение, а Али я обвинява, че се е появила на тържеството и го е засрамила пред приятелите му.

Волкан пристига в дома на Асия и настоява да се види с Али. От сина си Волкан разбира, че Асия се е сближила с колегата си Тургай. Узнава също, че Тургай ги е поканил на закуска в парк извън града.

Волкан излиза от къщата и телефонира на съпругата си. Съобщава й, че има изненада за нея. Иска бързо да се приготви, защото ще излизат.

Докато Али, Асия и Тургай закусват в ресторанта, се появява Волкан, придружен от Дерин и Зейнеп. Волкан кани Али на тяхната маса, за да опознае сестра си.

Дерин обвинява Волкан, че е знаел къде се намира Асия и съвсем целенасочено ги е завел в парка. Волкан я излъгва, че Али го е поканил.

Волкан се обажда на Дерия и я кани на вечеря. Тя му отказва, защото не желае да влиза отново в конфликт с Асия. Волкан обаче я убеждава да отиде като й казва, че шефът й Хакан също ще присъства.

Селчук посещава работното място на Нил и я уведомява, че наскоро е излязъл от затвора. Нил е шокирана от появата му. Веднага щом изгонва Селчук, тя телефонира на Асия и й съобщава, че Селчук е бил на партито на Волкан. Сигурна е, че двамата замислят нещо.

Волкан изпраща на Асия изкуствени бели рози, придружени от снимка на стаята на Али в къщата му. Асия отива в дома му и дава букета на Дерин.

На вечерята Волкан осведомява Хакан, че ще направи дарение на болницата, ако отстрани Асия от длъжността Главен лекар. Добавя, че тази длъжност може да заеме Дерия.

Някой хвърля камък по прозореца на Асия. Когато идва полиция, тя посочва Селчук като възможен извършител.

Али се обажда на баща си и го информира за инцидента. Когато Волкан пристига, Али го моли да остане при тях през нощта.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 9

Бахар и Мерт пристигат в дома на Асия и извикват линейка. Волкан е арестуван. Адвокатът на Асия ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 9

Бахар и Мерт пристигат в дома на Асия и извикват линейка. Волкан е арестуван.

Адвокатът на Асия я уведомява, че Волкан е приел всичките й условия и има ограничителна заповед за 6 месеца.

В магазина Дерин установява, че няма наличност в кредитните й карти. Отива при баща си за обяснение. Халук я обвинява, че продължава да бъде до безотговорен мъж, пребил жена си и похарчил парите за образованието на сина си. Уверява я, че ако го напусне, ще поеме нейната издръжка и тази на бебето. Дерин отказва да остави Волкан, защото го обича.

2 години по-късно.
Волкан и Дерин се завръщат от Америка. Изпращат покани за парти на старите си приятели, както и на Али. Целта на събирането е всички да се запознаят с дъщеря им Зейнеп.

Волкан взима сина си от училище, води го на ресторант, но Али остава сравнително равнодушен към баща си.

Дерин споделя с майка си, че се притеснява от реакцията на хората. Вярва, че никой не е забравил как и защо двамата с Волкан са си тръгнали от града.

Дерия и Бахар се колебаят дали да присъстват на партито. Не искат да обидят Волкан, но не желаят да наранят Асия.

Мерт убеждава Бахар да отидат на празненството, за да се помирят с Волкан.

Асия споделя с Тургай, че се чувства напрегната от завръщането на бившия си съпруг. Страхува се, че връзката, която е изградила с Али, ще се разруши.

Асия излиза с Тургай. Докато двамата вечерят, Волкан й изпраща снимка от партито, на която се вижда, че присъства и Али.

След като не успява да се свърже със сина си, а Волкан не вдига телефона си, Асия е решена да прибере Али.

Волкан показва на Али стаята, която е приготвил за него.

Селчук информира Волкан, че Асия е пристигнала. Волкан е доволен, че планът му се е осъществил. Започва да държи реч. Обяснява колко е щастлив с новата си съпруга и заявява, че повече никой не ще го прогони от родния му град.

Дерин остава неприятно изненадана, когато вижда Асия и тактично се опитва да я изхвърли от дома си. Асия обаче й показва поканата, която е получила.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 8

Бахар отказва да помогне на Волкан. Заявява му, че няма да свидетелства против Асия в съда, след кое ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 8

Бахар отказва да помогне на Волкан. Заявява му, че няма да свидетелства против Асия в съда, след което отива при приятелката си и й казва за намеренията на Волкан. Добавя, че чувства Али като свой син и няма да позволи да го наранят. Асия я моли за извинение.

Мерт се изнася от дома си.

Дерин отива в заведението, в което работи Нил и я укорява, че я е излъгала и се е преструвала на нейна приятелка. Нил я уведомява, че е помагала на Асия, а Волкан си играе и с двете им.

Айкут, собственикът на офис сградата, в която работи Волкан, му заявява, че има една седмица да се изнесе, тъй като не е плащал наем от 6 месеца.

Майката на Бахар пристига без предупреждение за няколко дни на гости. Бахар я уверява, че е добре дошла и няма никакви проблеми с Мерт.

Али отново телефонира на баща си и получава уклончив отговор относно прибирането му у дома. Разстройва се, защото усеща, че майка му и баща му имат проблеми и крият истината от него.

Дерия изпраща съобщение на Мерт. Информира го, че Гюлай, майката на Бахар, е пристигнала и не знае за раздялата им. Съветва го да използва тази ситуация като предлог, за да оправи взаимоотношенията си с Бахар. Мерт се прибира вкъщи и двамата с Бахар се преструват, че имат съвършен брак.

Али отива в апартамента, но намира баща си в компанията на Дерин. Настоява да разбере защо го е излъгвал, че е в Москва и не е в дома им. Волкан му обяснява, че са се скарали с майка му и тя го е изгонила. Дерин му е приятелка и му е предложила подслон.

Гьонюл се среща с Волкан в кафене. Уверява го, че има план и ако той я послуша, Асия няма да вземе нито стотинка от проекта му и ще я прогони от града.

Дерин отива при Асия. Двете се скарват и младата жена получава контракции. Асия я откарва в болницата. По-късно Дерия им съобщава, че няма опасност за бебето. Волкан обвинява Асия за състоянието на Дерин и заплашва да й отнеме Али.

Асия взима Али от училище и го информира, че с баща му се развеждат. Али я обвинява за провала на брака им.

Асия телефонира на Волкан и го извиква в дома им. Успява да го убеди, че е убила сина им. Сломен от мъка, Волкан я удря в масата. Али се прибира и вижда майка си с окървавено лице. Али отблъсква баща си и се хвърля на пода при майка си.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 7

Волкан отива в болницата и обвинява Дерия, че не е била откровена с него. Не му е казала, че Асия е ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 7

Волкан отива в болницата и обвинява Дерия, че не е била откровена с него. Не му е казала, че Асия е разбрала за връзката му. Дерия се оправдава, че е имала добри намерения. Искала е да запазят семейството си.

Селчук търси Нил, но в коридора попада на Волкан. Двамата се скарват и Селчук му разказва откъде познава Асия.

В интернет се появяват публикации за непрофесионално поведение на Асия и от болницата отменят записаните й часове.

Адвокатът предупреждава Асия, че Волкан може да се възползва от публикациите, за да вземе попечителството.

Хакан извиква Асия в кабинета си. Там я чакат Селчук и Волкан. Селчук обяснява, че Асия го е заплашила. Заявила му е, че ще го вкара в психиатрична клиника и добавя, че е наела Нил да следи съпруга й. В замяна й е изписала сънотворни. Хакан е на мнение, че Асия заслужава наказание. Волкан пита Хакан дали Асия му е разказала, че семейството й е умряло в съмнителна катастрофа. Намеква, че майка й съзнателно е причинила катастрофата. Качила е съпруга си в колата и е подкарала към пропастта, само защото й е изневерил. Тургай става свидетел на разговора им.

Волкан заявява на Хакан, че иска справка от психиатър за състоянието на Асия. Притеснява се за безопасността на сина си. Хакан съобщава на Асия, че трябва да я освободи от работа, докато се изясни ситуацията. Асия събира вещите си от кабинета.

Селчук отива при Нил да се похвали какво е причинил на Асия. Нил побеснява. Заявява му, че руши всичко, до което се докосне и му казва, че повече не желае да го вижда.

Учителката на Али извиква Волкан и Асия. Информира ги, че напоследък Али е станал доста агресивен и се е сбил със свой приятел. Асия й съобщава, че се развеждат.

Серап осведомява Волкан, че са се обадили от офиса на Халук. Мъжът се оттегля от проекта. Настоява да му върнат всички пари до седмица.

Серап доверява на Асия, че Халук е поискал парите си и ако не се предприеме нещо веднага, фирмата ще фалира. Асия й предлага да застане на нейна страна.

Мерт моли Бахар за още един шанс, но тя е уверена, че не ще забрави измяната му.

Дерин моли баща си да не се оттегля от проекта на Волкан, но той категорично отказва.

Асия отива при Халук и му казва, че трябва да продължи работата си с Волкан, защото тя желае да си вземе парите и да получи попечителство над сина си. Оттегли ли се от проекта, тя ще заяви в съда, че дъщеря му е имала връзка с мъжа й и ще съсипе репутацията му.

Тургай се опитва да върне Асия на работа. Дава идея на секретарката й как да й помогне. Жената посещава Нил и я моли да отиде в болницата и да разкаже истината на директора.

Асия се среща с Тургай и му съобщава, че е разговаряла с д-р Алтан. Той е бил уволнен заради алкохолизъм, но сега е добре и желае да се върне на работа.

Халук информира Волкан, че Асия е разбрала за подкупа и го заплашва. Добавя, че ще продължи проекта, но печалбата ще вземе Асия. Също така трябва да направи всичко, което Асия поиска от него и да даде попечителството над детето. Волкан обаче отказва да й даде както парите, така и попечителството.

Нил отива в болницата и разказва истината на директора.

Мерт се прибира, за да събере багажа си и уверява Бахар, че не иска да я загуби. Желае да имат дете.

Волкан се среща с Асия и я заплашва, че ще настрои Али срещу нея и той повече никога няма да я погледне.

Волкан отива при Бахар и я пита дали ще му помогне да отмъсти на Асия и Мерт. Иска да свидетелства в съда, че Асия му е изневерила.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 6

Асия среща доктора, когото преди седмици е уволнила заради алкохолизъм. Разказва му всичко, което й ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 6

Асия среща доктора, когото преди седмици е уволнила заради алкохолизъм. Разказва му всичко, което й се е случило.

Селчук настоява Нил да отиде на преглед и тя е принудена да му каже, че не е бременна. Той я изоставя.

Дерин споделя с Нил, че се е разделила с Волкан. Отишла е да махне бебето, но не е посмяла. Волкан обаче вярва, че е направила аборт.

Нил се среща с Асия и й разказва какво е научила.

Мерт се обажда на Асия и й съобщава, че има хубава новина за нея относно инвестициите на Волкан.

Дерин отива при Волкан, за да му върне колие, което по-рано той й е подарил. Мъжът я убеждава, че още я обича. Двамата се целуват, а Дерин му признава, че не е направила аборт. Волкан я уверява, че ще намери изход от положението.

Асия пристига в офиса на Волкан и му доверява, че има изненада за него. Съобщава му, че са канени на вечеря. Докато шофира, Асия си спомня как Мерт й е казал, че Халук е инвестирал във фирмата на Волкан.

Асия и Волкан са на гости на семейство Гючлю. По време на вечерята Асия съобщава на всеослушание, че съпругът й Волкан спи с дъщеря им Дерин. Асия шокира домакините като добавя, че Дерин е бременна от мъжа й.

Мерт отива в хотела, но в стаята го очаква Бахар. Тя му заявява, че Асия й е казала къде може да намери съпруга си.

Асия и Волкан излизат от къщата. Волкан я обвинява, че го е злепоставила, след което й признава, че не се е разделил с Дерин, защото е влюбен в нея. Асия го информира, че знае за връзката им от рождения му ден. Наясно е, че фирмата му е пред фалит. Научила го е от Мерт, след като е преспала с него. От къщата излиза Дерин, която заявява на Асия, че с Волкан ще бъдат много щастливи. Асия я предупреждава, че Волкан я обича, заради парите на баща й.

Халук е притеснен, че Асия ще ги опозори. Двамата с Гьонюл не знаят какво да предприемат.

Дерия отива при Асия, но тя не я допуска в дома си. Заявява, че тя и синът й повече няма да присъстват в нейния живот, както и в този на Мерт и Бахар.

Волкан намира Мерт и двамата се сбиват.

Гьонюл посещава дъщеря си. Докато двете говорят, пристига куриер, който донася документи за Волкан. Дерин отваря плика и вижда, че адвокатът на Асия е изпратил протокол за развод по взаимно съгласие. Гьонюл е доволна. Така дъщеря й ще може да се ожени бързо, преди хората да са разбрали, че е бременна.

Асия извиква ключар, за да смени ключалките в къщата.

Асия и Бахар се скарват на улицата. Бахар й заявява, че не й е казала за връзката на Волкан, защото не й е приятелка и никога не е била такава.

Волкан побеснява, когато вижда документите. Заканва се, че няма да остави Али на Асия.

Волкан отива при Асия и й съобщава, че не е съгласен да й остави всичко. Тя му напомня, че е открил фирмата си с нейните пари. Асия го обвинява, че е изтеглил парите за обучението на Али и е ипотекирал къщата. Смята да продаде жилището, което е купил на любовницата си, за да махне ипотеката.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 5

В ресторанта Асия прави намеци за любовния живот на Дерин. По-късно, когато Дерин си тръгва, младата ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 5

В ресторанта Асия прави намеци за любовния живот на Дерин. По-късно, когато Дерин си тръгва, младата жена телефонира на Асия и я обвинява, че не спазва лекарската тайна. Асия се извинява, че я е поставила в неудобно положение пред родителите й. Помислила е, че приятелят й вече се е развел и го е запознала с тях.

Нил се обажда на Асия и й съобщава, че се е върнала при Селчук.

Нил отива при Дерин. Оплаква се, че Селчук отново я е пребил. Споделя, че смята да направи аборт. Дерин я моли да размисли. Разказва за връзката си с Волкан и признава, че той е женен, но не обича съпругата си и е с нея само от самосъжаление. Асия слуша разговора им от телефона на Нил.

Селчук се държи мило с Нил. Уверява я, че ще се промени, ще спечели пари и ще направи всичко за бебето им. Обещава, че скоро ще се оженят.

Асия излиза на вечеря с Мерт. Мерт й разкрива, че от известно време я харесва. Уверява я, че Волкан не я заслужава. Дава й ключ от хотелска стая и й казва, че може да му отмъсти.

Дерин се появява в дома на Волкан. Заявява му, че иска да се разделят. Тъй или иначе вече нищо не ги свързва, тъй като се е отървала от бебето. Али ги вижда как се карат на двора.

Асия прекарва вечерта с Мерт, след което му съобщава, че иска всички документи и пароли от фирмата на Волкан. Заплашва го, че ако не й ги даде, ще каже на Волкан и Бахар какво се е случило.

Асия си спомня как е видяла на флашката, която й е дал Фарук, видео от рождения ден на съпруга й, на което се вижда как Волкан и Дерин се целуват.

Бахар отива при Волкан и му казва, че Мерт й изневерява.

Дерин съобщава на родителите си, че се е разделила с приятеля си.

След като Асия се прибира призори, Волкан става подозрителен и се пита дали не го мами. Разпитва Дерия дали забелязва някаква промяна в Асия.

Волкан разбира, че Асия е получила цветя от мъж.

Мерт дава документите на Асия и й обяснява, че фирмата на Волкан работи на загуба. От известно време не може да плати заплатите на служителите и наема на офиса. Осведомява я, че фирмата е пред фалит. Мерт казва на Асия, че трябва да има изгода, за да намери информация за личните сметки на Волкан. Определя й среща за следващата вечер.

Бахар отива в офиса на Мерт. Съобщава му, че ще се прегледа при Дерия. Иска отново да направят опит за бебе. Мерт обаче й заявява, че не желае да става баща.

Адвокатът моли Асия за още няколко дни, за да може да събере всички документи.

След като Асия не се появява в хотела, Мерт отива в дома й. Двамата започват да се шантажират един друг. Мерт й казва, че Волкан има в сметката си 1 840 000 лири. Обяснява й, че ако разчита на адвоката, ще получи само половината, а делото ще се проточи с месеци.

Волкан споделя подозренията си с Мерт, че в живота на Асия има друг мъж.

Гьонюл осведомява Халюк, че се притеснява за дъщеря им. Забелязала е, че след раздялата с приятеля й е станала много тъжна. Иска от Халюк да направи разследване и да разберат кой е мъжът.

Асия се запознава с Тургай, новият психиатър в болницата. Той става свидетел на поредната криза на Фарук и Асия му разказва историята му.

Неслихан, учителката на Али, се обажда на Асия и й казва, че желае да разговаря с нея и съпруга й.

Фарук телефонира на Асия и й съобщава, че Али е видял заедно Дерин и Волкан. Казва й да погледне записите от камерите.

Асия влиза в морето и плува навътре. Спомня си всички събития, случили се след като е разбрала за изневярата на Волкан.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 4

Али обяснява на майка си, че усеща напрежение между нея и баща си. Моли я да не се разделят. Де ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 4

Али обяснява на майка си, че усеща напрежение между нея и баща си. Моли я да не се разделят.

Дерия телефонира на Волкан и го информира, че майка му е починала.

Асия споделя с Дерия, че е решила да не се развежда.

Асия забелязва, че след погребението Волкан излиза от къщата. Тръгва след него и го вижда на съседната улица с Дерин. Двамата са в колата й и чува как слушат същата песен, на която някога Волкан й е предложил брак. Мерт я наблюдава от разстояние.

Асия изпраща Нил при Дерин. Нил се представя като новата съседка и се преструва, че е бременна. Дерин я кани в дома си.

Асия все по-трудно се сдържа, но си спомня думите на адвоката, че трябва да контролира емоциите си, за да не събуди подозрението на Волкан. В противен случай Волкан ще я остави без пари, с дългове и ще вземе попечителството над детето.

Асия признава на съпруга си, че се е съмнявала в него. Мислила е, че й изневерява и го моли за извинение.

Дерия разкрива на Бахар, че Асия е наясно с изневярата на Волкан.

Асия подхвърля на Халук, че дъщеря му има приятел. Той се прибира вкъщи и пита Дерин с кого се среща. Забранява й да излиза, щом не иска да ги запознае.

Мерт информира Асия, че е наясно, че е видяла Волкан и Дерин след погребението. Доверява й, че няма да каже нищо на Волкан и я уверява, че е много хубава жена.

Селчук проследява Нил до новия й апартамент и разбира, че Асия е наела приятелката му да следи съпруга й. Взима камерата от колата на Нил, на която има снимки на Волкан и отива в болницата при Асия. Настоява за 400 хиляди лири до седмица. Не му ли даде парите, ще покаже кадрите на Волкан.

Мерт изпраща цветя на Асия. Асия му телефонира и изисква обяснение за постъпката му. Мерт я уверява, че е готов да й помогне.

Бахар и Дерин се срещат в спортен клуб. Бахар казва на младата жена, че първоначално е смятала връзката й с Волкан като забежка. Сега обаче знае, че е бременна и не може повече да мълчи. Дерин й заявява, че ще е много щастлива, ако разкрие всичко на Асия, но е наясно, че няма да го направи. Не би признала на Асия, че е знаела за връзката им от самото начало. Бахар й отвръща, че Асия няма да излезе лесно от живота им и ще си отмъсти. Подхвърля, че може би Асия знае всичко и си мълчи.

Фарук, психичноболен пациент, споделя на Асия, че тя има същия проблем като неговия. Обяснява й, че може да й помогне и й дава флашка.

Асия и Волкан случайно срещат Дерин и семейството й пред входа на ресторант. Асия им предлага да обядват заедно.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 3

Волкан се среща с Дерия. Споделя й, че се намира в безизходица. Не иска да каже истината на Асия за ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 3

Волкан се среща с Дерия. Споделя й, че се намира в безизходица. Не иска да каже истината на Асия за връзката си с Дерин, защото тя ще се разведе. Не може да понесе мисълта, че ще се разделят и ще вижда Али само в почивните дни. Страхува се също, че синът му ще го намрази. От друга страна обаче не желае да изостави Дерин, защото я обича и с нея се чувства жив. Не знае какво да прави, тъй като не вижда разрешение на проблема. Обича и двете, но по различен начин.

Приемат Салиха в болница. Тя настоява Асия да не съобщава на сина й, че са я приели в лечебно заведение. Знае, че между тях има напрежение и съветва снаха си да отстъпи. Умолява я да не разрушава брака си, защото Али ще бъде потърпевш.

Дерин отива в кабинета на Дерия и я информира, че е взела решение. По-късно Дерия осведомява Асия, че Дерин ще направи аборт. Изпратила я е при доктор в Истанбул.

Бахар приготвя празнична вечеря. Разочарова се много, когато разбира, че Мерт е забравил за годишнината им.

Дерин телефонира на Волкан късно през нощта. Асия узнава, че връзката им не е приключила.

Асия посещава адвокат. Той й обяснява, че ако иска да се разведе заради изневяра, трябва да има доказателства. Съветва я да следи съпруга си и да направи снимки и видеозаписи.

Мерт, Волкан и Халук се срещат в ресторант. Халук обещава да посети Волкан в офиса, за да поговорят по неговия проект.

Асия и Дерин се срещат случайно в книжарница. Асия забелязва, че младата жена купува книги за бременност. Пита я дали смята да роди бебето и Дерин отговаря, че любимият й й е обещал да се разведе. Асия остава шокирана, когато разбира, че връзката им продължава от две години. Спомня си, че Дерия я е уверила, че отношенията между Дерин и Волкан са от три месеца.

Асия отива в банката и узнава, че Волкан е ипотекирал дома им преди две години, а през последните четири месеца не е направил нито едно плащане на вноските. Научава също, че преди месец е изтеглил парите, които са заделили за обучението на Али. Асия се прибира вкъщи и открива фактура от бижутериен магазин и договор за наем на апартамент.

Асия отива при Салиха и я осведомява, че Волкан й изневерява от две години. Обяснява й, че е ипотекирал жилището им, взел е кредит и е посегнал на парите за обучението на Али. Казва й, че не може да му прости.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 2

След партито Ася се прибира вкъщи и събира дрехите на мъжа си в куфар. Дерин и Волкан се усамот ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 2

След партито Ася се прибира вкъщи и събира дрехите на мъжа си в куфар.

Дерин и Волкан се усамотяват в отдалечен ъгъл на градината. Дерин го упреква, че е целунал Асия пред очите й. Волкан я уверява, че я обича, след което я целува. Междувременно някой прави видеоклип.

Дерин поставя ултиматум на Волкан. Или ще разкаже всичко на Асия, или ще го изостави.

След партито Дерия закарва Али в дома му. Сяда да пие чай с Асия. Асия упреква колежката си, че е скрила от нея връзката на Волкан. Имала й е доверие, смятала я е за приятелка, а тя я е предала. Дерия се кълне, че не се чувства добре от тази ситуация, но не е събрала кураж да й каже истината.

Асия разбира от Дерия, че връзката на Волкан продължава от три месеца. Асия й съобщава, че с брака й е свършено. Събрала е вещите на Волкан и още същата вечер ще го изгони.

Планът на Асия да изгони незабавно Волкан се проваля. Той се прибира пиян и заспива, а на сутринта заминават с Али на футболен лагер.

Дерин отива на преглед при Асия, тъй като от няколко седмици не се чувства добре. След като прави изследвания, Асия я информира, че е бременна и я праща на гинеколог.

Асия е напълно съкрушена от новината. По-късно Дерия съобщава на Асия, че след прегледа при нея, Дерин е казала, че иска да направи аборт.

Асия отива при Нил и я намира пребита от Селчук. Заплашва мъжа, че ще го вкара в психиатрична клиника и отвежда Нил.

Асия разговаря с Волкан. Уверява го, че ако признае за извънбрачната си връзка и обещае да я прекрати, ще му прости и заради Али ще продължат заедно напред. Волкан обаче категорично отрича обвиненията й и я укорява, че му няма доверие.

Асия изпраща съобщение на Дерия да каже на Волкан, че Дерин е бременна.

Волкан отива при Дерин и й казва, че не може да живее без нея.

Мрежа от лъжи
Sadakatsiz
Сезон 1, епизод 1

Младата двойка Асия и Волкан са на гости на семейство Гючлю. По време на вечерята Асия съобщава на в ...

Sadakatsiz: Сезон 1, епизод 1

Младата двойка Асия и Волкан са на гости на семейство Гючлю. По време на вечерята Асия съобщава на всеослушание, че съпругът й Волкан спи с дъщеря им Дерин. Асия шокира домакините като добавя, че Дерин е бременна от мъжа й.

20 дни по-рано.
Асия вярва, че е най-щастливата жена на света. Има работа, която обича, прекрасен съпруг и дете.

Една сутрин Волкан слага на врата й своя шал и когато Асия отива в болницата, където работи като лекар, и го сваля, тя забелязва рус косъм върху него. Асия си спомня как сутринта е намерила в джоба на съпруга си балсам за устни с аромат на ягоди. Тогава Волкан й казва, че са му го дали на летището.

Гьонюл кани Асия на първата си изложба.

Асия отива да вземе сина си Али от училище и там случайно се среща с майката на негова съученичка, която работи като асистентка на Волкан. От нея разбира, че работното им време е до 5 часа, а съпругът й се прибира 3 часа по-късно.

Асия споделя с приятелката си Бахар, че е намерила рус косъм върху шала на Волкан. Подозира го в изневяра. Бахар не вярва, че Волкан с способен на подобно нещо.

Асия проследява съпруга си след работа, но той отива при болната си майка. По-късно Волкан съобщава на Асия, че всеки ден посещава майка си. Асия му се извинява и му признава, че го е заподозряла в изневерява. Минути по-късно обаче Асия узнава от Суна, жената, която се грижи за свекърва й, че Волкан не е ходил при майка си повече от месец.

Асия и Волкан отиват на изложбата. Волкан е изненадан, че художничката е пациентка на Асия, тъй като той желае да се запознае със съпруга й Халук. Много би искал мъжът да инвестира в новата му сграда. Гьонюл представя на Асия дъщеря си Дерин.

На приема Асия се запознава със сервитьорката Нил. Моли я за извинение, че по-рано през деня не й е помогнала, когато е станала свидетел на агресията на приятеля й. Асия я пита защо не изостави приятеля си, а Нил й отвръща, че е бедна и има много проблеми. Асия й споделя, че Волкан й изневерява, но тя не може да го напусне, защото имат син.

Асия наема Нил, за да следи съпруга й. Нил информира Асия, че мъжът й действително се среща с друга жена. Успява да снима номера на колата, която кара жената.

Организират парти по случай рождения ден на Волкан. Асия забелязва, че номерът на колата на семейство Гючлю е същият като този, който й е пратила Нил.

Асия отваря багажника на колата на Волкан и намира скрита раница. В нея открива телефон и когато го включва, вижда снимката на Дерин. От чатовете и снимките Асия разбира, че всичките им приятели и колеги са знаели за връзката на Волкан и са го прикривали.

Волкан държи реч и благодари на всичките си приятели от детинство, както и на Асия, че го е дарила с прекрасен син. Асия се приближава и го целува.

Асия осъзнава, че всички, на които е вярвала безрезервно, са я предали. Решена е да не бъде жертва. Заканва се, че Волкан ще преживее незабравима година.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 52

По време на партито Еда се качва на стълба, за да вземе балон за Кираз. Залита, но Серкан успява да ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 52

По време на партито Еда се качва на стълба, за да вземе балон за Кираз. Залита, но Серкан успява да я хване. Двамата решават да отидат до болницата, за да се уверят, че всичко е наред с бебето.

Керем разговаря с Пина по телефона. Информира я, че напуска дома на Серкан. Отказва се от университета и ще си потърси работа като градинар. Моли я повече да не му се обажда.

Еда и Серкан се прибират от болницата. Серкан настоява всички близки да следят за действията на Еда. Еда се разгневява и отказва да бъде контролирана.

Кемал и Айдан съобщават, че заминават за Барселона, за да се оженят. Искат да бъдат сами.

Серкан и Еда обявяват, че са измислили име за бебето. Ще се казва Алп.

Кемал осведомява Айдан, че майка му ще ги придружи до Испания. Айдан се разгневява и отказва да пътува.

Еда телефонира на Керем и разбира, че е в Коня. Нарежда му да се върне незабавно в Истанбул.

Кемал и Айдан се женят.

4 месеца по-късно.

Серкан и Еда се настаняват в новия си дом.

Бурак разкрива на Керем, че ще предложи брак на Мело.

Мело споделя с Айфер, че не е влюбена в Бурак.

Сейфи информира Айдан, че възнамерява да напусне. Иска свой собствен живот.

Еда започва да ражда, докато двамата със Серкан са в гората. Серкан изпада в паника, тъй като колата им е повредена и не може да я закара до болницата.

Мело съобщава на Бурак, че желае да се разделят, тъй като не е влюбена в него. След като изясняват взаимоотношенията си, Мело отпива от чашата си и гълта годежния пръстен, който по-рано Бурак е поставил в чашата й с намерението да й предложи брак. Айфер и Бурак я завеждат в болницата.

Енгин и Ердем падат в офиса. Двамата са със счупени крайници и Пъръл ги отвежда в болницата.

Айдан прекалява с успокоителните, когато разбира, че Ядигяр ще им гостува в продължение на 4 месеца. Кемал и Сейфи я откарват в болницата.

Пред болницата мъж удря Айфер с колата си. Той й обяснява, че е лекар и настоява да я прегледа. Айфер проявява интерес към него и по-късно разбира, че мъжът е докторът на Еда.

В болницата всички очакват Еда и Керем, но от тях все още няма и следа.

Д-р Хакан изважда пръстена от гърлото на Мелек. Тя се влюбва в него.

Еда ражда бебето в гората с помощта на Серкан.

Години по-късно Еда и Серкан са щастливи с двете си деца.

Финал на сериала.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 51

3 месеца по-късно. Еда и Серкан са на консултация. Еда отказва да узнае пола на бебето и Серкан тр ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 51

3 месеца по-късно.
Еда и Серкан са на консултация. Еда отказва да узнае пола на бебето и Серкан трябва да се примири с решението й.

Бурак настоява Мело да го запознае с родителите си. Тя обаче заявява, че те не обичат да посещават Истанбул и му отказва да я придружи до родното й място.

Серкан моли Енгин да му помогне да научи пола на бебето. В парка Енгин се среща с жени, които му доверяват стари и изпитани методи.

Керем разбира, че е приет в университета, но не е получил пълна стипендия, а само 75%. Керем разкрива на Бурак, че смята да кандидатства отново след година, тъй като няма как да събере парите, необходими за обучението.

Айдан и Кемал се сгодяват. Ядигяр подарява пръстен на Айдан, който тя не харесва.

Еда телефонира на лекаря си и разбира, че очаква момченце. Кираз ревнува от скорошната поява на братчето си. Джан я успокоява, че винаги ще бъде до нея и й предлага да се оженят.

Мело, с помощта на Айфер, подлага Бурак на различни тестове, за да се убеди, че е подходящ за нея. Той успешно издържа всички.

Джан забелязва пръстена, който по-рано Айдан сваля от ръката си, защото е подарък от Ядигяр и го намира за грозен. Детето смята да го подари на Кираз като годежен пръстен.

Айдан установява, че пръстенът не е на масата, където го е оставила.

Бурак предлага на Керем да му плати образованието. Младежът приема, но заявява, че ще вземе парите като заем. Бурак го моли да не казва на никого за разговора им.

Айдан и Сейфи споделят на Айфер, че подозират Керем в кражбата на пръстена. В същото време се появява Керем, който им разкрива, че е разрешил финансовия си проблем.

Д-р Дженк телефонира на Еда и я уведомява, че повече не може да бъде неин лекар, защото обажданията и нелепите въпроси на Серкан, го влудяват. Предложил му е подкуп, за да напише фалшив документ, че й забранява да работи от офиса.

Серкан завежда Еда при доктор, който той е избрал. Еда е ужасена от него, тъй като той е същият като съпруга й и иска всичко да контролира.

Мело споделя на Айфер, че се страхува да загуби свободата си. Не е сигурна, че желае да се омъжи, макар винаги да е вярвала, че това е нейната мечта.

Керем случайно чува, че Кемал, Ядигяр, Айдан, Айфер и Сейфи го подозират за кражбата на пръстена. Обиден, той им заявява, че Бурак му е дал парите. Всички много се засрамват от думите си и се чудят как Керем ще им прости.

Кираз показва на родителите си пръстена, който й е подарил Джан. Серкан телефонира на Айдан и я уведомява, че пръстенът й е в Кираз.

Еда се чувства нещастна, защото е забравила за рождения ден на Серкан.

Мело изненадва всички. С помощта на Айфер и Бурак тя е организирала парти за Серкан.

Почукай на вратата ми
Sen Çal Kapımı
Сезон 2, епизод 50

Еда моли Серкан да не казват на никого, че е бременна, докато не изминат три месеца. Серкан се съгла ...

Sen Çal Kapımı: Сезон 2, епизод 50

Еда моли Серкан да не казват на никого, че е бременна, докато не изминат три месеца. Серкан се съгласява, но настоява да отидат на лекар, за да се уверят, че всичко е наред с бебето.

На Пъръл й се обажда Нурай, потенциална клиентка. Тя се притеснява, че в офиса няма никакви служители и Енгин решава да извикват Айдан, Айфер, Сейфи, Мело и Кемал. Те трябва да се преструват на архитекти, за да се убеди Нурай, че може да разчита на тях и да им даде проекта.

За да вземе ключове, Сейфи бърка в чантата на Еда, вярвайки, че е тази на Пина, и намира картона от прегледа й. Ердем, който е наблизо, решава, че чантата е на Айдан и тя е тази, което е бременна.

Сейфи отива при Айдан и й съобщава, че Пина очаква дете. Ердем незабавно информира Айфер за състоянието на Айдан.

Мело бърка в чантата на Айдан, убедена, че е тази на Еда и забелязва хапчета против депресия. Двете с Айфер се притесняват за състоянието й.

Нурай е ужасена от безпорядъка в офиса и несериозното отношение на служителите и отказва да им даде проекта.

Айдан се чувства в безизходица. Не знае как да съобщи на сестра си, че дъщеря й е бременна. Кемал се опитва да я успокои. Вярва, че Керем ще поеме отговорност и ще се ожени за Пина.

Енгин и Пъръл посещават Еда. Двамата не успяват да разберат от Еда какво не е наред с нея.

Бурак се обижда, когато Мелек му признава, че преди да сподели на Айфер, че имат връзка, се нуждае от време, за да се увери в чувствата му.

Пина информира Еда, Енгин и Пъръл, че леля й е бременна.

Еда се среща с Нуран и тя се съгласява да им даде проекта.

Пина съобщава на Серкан, че има връзка с Керем.

Серкан прави изненада на Еда. Показва й къщата, която преди време е купил за тях.

Кираз казва родителите си, че знае за бременността на майка си. Двамата я молят да пази тайна.

Ердем обяснява на Сейфи и Айдан, че Еда е в тежка депресия.

Мело признава на Айдан, че има връзка с Бурак.

Всички се събират на вечеря, когато пристига Ядигяр, майката на Кемал. На масата Кемал осведомява майка си, че с Айдан ще се женят. Добавя, че Серкан е техен син. Става ясно също, че Еда е бременна, а не Айдан и Пина.

Zalim İstanbul: Сезон 2, епизод 11

Джемре се изправя срещу Дженк. Обвинява го, че е мълчал и е позволил на майка си да й заложи капан. Заявява, че вече му няма доверие. Джемре успява да се измъкне от Дженк и отива при Недим.

Междувременно синът на жената, при която са отседнали, вижда Недим по новините и влиза в стаята му. Недим го напада, но мъжът го удря и му нарежда да мълчи за срещата им пред Джемре. Сигурен е, че ще може да измъкне много пари от Агях.

Джерен се разкайва, че е обвинила майка си. Укорява се, че е прехвърлила върху нея злобата, която изпитва към Джемре.

Непознат мъж отива при сина на хотелиерката. Дава му пари, за да предизвика пожар и пред полицията да посочи Джемре като извършителка. След това мъжът телефонира на Шахин и го уверява, че е изпълнил заповедта му.

Джемре узнава, че са арестували майка й. Обяснява на Недим, че не може да се примири с тази несправедливост. Не иска майка й да плаща за нейните постъпки. Обажда се на Джерен и й казва, че ще се предаде, когато освободят майка им от ареста. Няма обаче да им остави Недим.

Мъжът от хотела информира полицията за местонахождението на Недим и Джемре. Джемре заключва Недим в стаята и отива дo телефонa.

Междувременно мъжът подпалва къщата, в която е Недим и когато пристига полицията, обвинява Джемре за пожара. Полицaите арестуват Джемре.

Минути по-късно се появява Дженк, който влиза в горящата постройка и спасява братовчед си. Агях също идва и двамата придружават Недим до болницата. Докторът съобщава на Агях, че огънят не е стигнал до Недим и той ще се възстанови.

Агях си спомня как е научил, че Шахин дава информация на Шениз и Дженк. Изправя се пред тях за обяснение и Дженк поема цялата вина. Излъгва го, че е използвал Шахин, за да намери Джемре преди него.

Освобождават Сехер и Дживан от ареста. Нериман заплашва Сехер, че ако не избере една от дъщерите си, ще им разкрие миналото й. Тогава ще й се наложи и на двете да дава обяснение.

Изписват Недим от болницата. Когато пристига в имението, той прегръща Дженк.

Агях моли съпругата си в бъдеще да не го предава, защото няма да й прости.

Шениз си спомня как Дженк я е принудил да не обвинява Джемре в кражбата на антики и искането на откуп.

Комисарят осведомява Агях, че не Джемре, а Шахин е поискал откуп. Направил е признание в полицията, а и почеркът е бил негов. Комисарят добавя, че пожарът не е предизвикан от Джемре, а от сина на хазяйката й.

Джерен прегръща майка си.

В затвора Джемре настоява да разговаря с Агях Карачай. Агях отива в стаята на Недим. Изумен е, че племенникът му не спира да повтаря името на Джемре.

Агях посещава Джемре в затвора. Тя обаче отказва да му разкаже защо е отвлякла Недим, тъй като вече е видяла по телевизията, че Дженк го е спасил от пожара.

Нериман съветва Джерен да не се доверява на Шениз. Ще се консултира с адвокат за парите на Недим, а дотогава е по-добре да не му дава лекарства.

Шениз забелязва заедно Дживан и Дамла. Предупреждава дъщеря си да не флиртува с шофьора.

Агях разговаря с Недим. На сутринта информира Шениз, че е оттеглил жалбата си и ще освободят Джемре.

Джерен заплашва Агях, че ако Джемре се върне в имението, ще си тръгне. Обръща се и към майка си и заявява, че ако приеме Джемре, повече никога няма да я нарече „мамо“.

Джемре отива в имението и се извинява на Недим, че го е оставила в нощта на пожара. Той обаче извръща поглед от нея. Спомня си какво му е казал Агях. Ако отхвърли Джемре, ще я измъкне от затвора. В противен случай я очакват 15 години затвор за отвличане. Недим дава знак на Джемре, че иска тя да си отиде.

Сехер също отблъсква Джемре. Заявява й, че повече няма майка, брат и сестра и тя трябва да се върне на село.

От отчаяние Недим изпочупва вещите в стаята си.

Джемре отпътува за Антакия с хората на Агях.

Джерен се опитва да задуши Недим с възглавница.