Дерин е много специална за мен

18.05.2023


Вашата звезда изгря в сериала „Мрежа от лъжи“. Превърнахте се в една от най-търсените актриси. Как се чувства човек, достигнал такива висоти? 
- Много съм щастлива. Занимавам се с мечтаната професия. Винаги давам най-доброто от себе си и непрекъснато се опитвам да усъвършенствам играта си. За всеки човек е важно да работи това, което му доставя удоволствие.

Знаем, че актьорството е ваша страст от малка. Можем ли да кажем, че сбъдвате детската си мечта? 
- Определено. Надявам се магията на тази мечта да продължи до края на живота ми.

В Инстаграм написахте, че героинята ви Дерин в „Мрежа от лъжи“ е много специална за вас. Защо това е така?  
- Повярвайте ми, невъзможно е да се опише, но добих огромен опит от Дерин, тя ме научи на много. Разбрах какво може да се случи, когато млада жена се влюби безумно и мъжът се превърне в същността на живота й, а собственото й щастие зависи само от него. Научих, че можеш да защитаваш докрай това, в което вярваш, да бъдеш майка, да направиш всичко за този, когото обичаш, какво е чувството да те предадат, чувството на безпомощност. Можеш да откриеш в себе си черти, които не си подозирал, че притежаваш, когато се наложи да преживееш нещо, което не си очаквал. Когато психичното здраве на един щастлив и спокоен човек се влоши, дори и той самият не може да предвиди какво е способен да направи. Дерин извървя труден и мъчителен път и от едно младо момиче се превърна в напълно различна жена. Действайки според чувствата и инстинктите си, тя загуби себе си, докато преследва това, в което вярва. Обичам я, Дерин е много специална за мен.

Дерин се намеси във взаимоотношенията на женена двойка. Какви бяха реакциите на хората и имате ли забавни спомени от тях?
- Първоначално реакциите бяха изключително гневни. Те мразеха Дерин. Имаше доста коментари, адресирани до Дерин, които я обиждаха. Понякога даже ме бъркаха с нея. С течение на времето започнах да получавам и съобщения от жени, които казваха, че разбират Дерин, тъй като са в същата ситуация като нея. Разбира се, изисква се известна смелост да го кажеш, защото повечето жени дори и да са в същата ситуация, не искат да го признаят. Много ме зарадва, че тя събуди емоции в хората и някои успяха да й съчувстват.

Какво място в живота ви зае сериала „Мрежа от лъжи“?
- Имах невероятен късмет, че станах част от такъв грандиозен проект и работих с толкова опитни актьори. Колкото до историята, отчасти тя засяга всеки от нас. Несъмнено повечето хора са били жертва на предателство, но интересното е как са се почувствали в този момент. Как са се справили с този проблем? Отмъстили ли са? Ние анализирахме какво чувства всеки герой в тази история и вземахме предвид емоциите му.

На какво обръщате внимание, когато избирате проектите, в които ще участвате? 
- На първо място това е персонажът, който ще трябва да пресъздам. Вълнуват ме неговите чувства, преживявания, житейски път. Светът, който режисьорът създава, определя всеки детайл. Ето защо диалогът между актьор и режисьор е толкова важен. Сценарият също е от съществено значение, както и продуцентската компания. Във всеки проект има толкова много компоненти и когато всеки дава всичко от себе си, се появява цял нов свят. Всяка героиня, която пресъздавам като актриса, променя и мен самата.

Как балансирате между работата и личния живот? 
- Когато снимаме интензивно, не успявам да балансирам. Обаче обичам професията си и този начин на живот ми харесва. Затова съм щастлива и в личен план. Започнах да се занимавам с йога и с нея запълвам свободните си дни. Чета много, за мен това е най-добрата медитация.

Радвате се на успех, слава, интерес. Промени ли се нещо в живота ви? 
- В личен план по-рано изпитвах затруднения, когато трябваше да кажа „не“. Не исках някой да се обиди, разстрои или да ме разбере погрешно. Сега мога да кажа „не“, когато трябва да защитя професионалните си интереси. Освен това нищо друго не се е променило в живота ми.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.