Любовта е чувство, което не може да бъде описано

05.11.2020


В „Черна птица“ любовта е представена на преден план. Как бихте я описали?

Баръш Ардуч: Любовта е духовно чувство, което не може да бъде описано. Когато си до любимата жена, всичко е различно. Чувстваш въодушевление, настроението ти се променя. Не мислиш за себе си, а за нея.


В сериала наблюдаваме историята на хора, които не са забравили първата си любов. Вие помните ли я?

Баръш Ардуч: Като ученик се наложи да живея в различни градове. Мислех повече как да се адаптирам към всяко ново място, отколкото за любов.

Бурджу Бириджик: Помня всичко, защото в живота ми не присъстваха много хора и винаги съм имала продължителни връзки. Разбира се, първата любов, първото вълнение, първият трепет на сърцето не може да се сравни с нищо. Но от позицията, в която се намирам днес, истинска любов е тази, която изпитвам сега.


Приличате ли на Кузгун? Отмъстителен ли сте като него?

Баръш Ардуч: Злопаметен съм също като Кузгун (смее се). Обидата не ми минава лесно, но трябва да се случи нещо силно травмиращо, за да изпитам подобна злоба. Не живея с натрапчиви чувства като някой луд, но помня. След време ядът ми преминава и забравям.


Имате ли детска травма като вашата героиня?

Бурджу Бириджик:  Имам, както всички хора. Например, повечето хора, които срещам имат проблеми с бащите си или не се виждат с тях. От един семинар, на който присъствах, научих, че травмите ни започват да се появяват на 4-годишна възраст. Потребности като доверие, любов, уютен дом са неща, които трябва да имаме в живота си на тази възраст. Бяхме група от 20 човека и всеки един от нас имаше някаква празнина. Като цяло има твърде много хора, които израстват без нужното внимание. И именно тази липса ни прави такива, каквито сме днес.


Какви бяха вашите дефицити?

Бурджу Бириджик:  Израснах само с роднините на майка ми. Но живях в топъл дом, в който получих много любов и където ми вдъхваха самоувереност.


Как бихте се описали един друг?

Баръш Ардуч:  Изключително е важно да се разбираш с партньора си, да сте честни, да няма лъжи между вас. Трябва да сте отговорни, да можете да седнете и да си кажете всичко, което чувствате. Връзката ни с Бурджу е такава. Разбираме се превъзходно. Харесва ми енергията й.

Бурджу Бириджик: Прекрасно е, когато се разбираш с партньора. Говорим си за живота, проблемите, ако има такива, работата. Онур Сайлак се присъедини към екипа ни и за мен е голямо удоволствие и късмет да играя с него.


Тези, които не са следили първи сезон, ще могат ли да разберат какво се случва, ако започнат да гледат втори сезон?

Баръш Ардуч:  Абсолютно. През първи сезон имахме една история, а във втория се появяват нови сюжетни линии и герои. С новите персонажи и актьори можем да кажем, че започва друг сериал.


Какво ще се случи през втори сезон?

Бурджу Бириджик: Дила иска да води спокоен живот. Ферман (Онур Сайлак) ще й помогне в тази насока. Но Дила ще се колебае между Ферман и Кузгун.


Колко важен е сериала „Черна птица“ за вашата кариера?

Бурджу Бириджик: На този въпрос би трябвало да отговоря след години, от позицията на времето, но със сигурност мога да кажа, че съм щастлива. Доволна съм, че бях част от този проект. Харесва ми историята и всички герои в нея.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.