Не популярността е важна, а постоянството

28.04.2020



През 2011 г. вие печелите конкурса „Best Model Of Turkey“. Работихте ли като модел?

- Да, разбира се. Дефилирах 3-4 години. По същото време следвах в университета и ми трябваха джобни пари.


Две години по-късно пуснахте сингъл на пазара, после се изявихте като водещ. Имате ли други умения, за които не знаем?

- Вероятно не. Разбрах, че да си водещ е много трудно занимание, но мисля, че успях да се справя. Аз съм певец и актьор, а тази дейност беше твърде различна, страхувах се. Въпреки това изживяването беше страхотно, хареса ми.


Какво се случва с музикалната ви кариера?

- Музиката е моят живот. Вярвах, че ще се развивам в тази област, но започнаха да идват много предложения за участия в телевизионни сериали. Не можех да ги игнорирам и осъзнах, че трябва да получа нужното образование. Записах се на курсове, за да се усъвършенствам и с времето се влюбих в тази професия. А положителните коментари, които получавам за работата си, ми вдъхват вяра, че съм на правилния път.


Гледате ли сериали?

- Да. Гледам първи епизод на всички нови сериали, независимо дали са чужди или наши и ако поредицата ми хареса, продължавам да я следя. Много ми допадат „Викинги“ и „Марко Поло“.  Спомням си, че когато гледах „Тъмнина“, не спах цяла нощ, докато не видя всички излъчени епизоди.


Какво мислите за киното?

- Една от причините да избера тази професия е любовта ми към киното. Като малък докато гледах филми, винаги се поставях на мястото на героя. Харесвам американските и европейските ленти и турските от 70-те години. Но ако ме попитате какъв персонаж бих играл или в какъв жанр, без колебание ще отговоря, че предпочитам военните и историческите филми.


Допада ли ви популярността?

- Разбира се! На кой не би му харесала? Но не популярността е важна, а постоянството, защото тя е временно явление и ако не се развиваш, скоро всичко ще свърши.


Сбъднахте ли всичките си мечти?

- Те са толкова много... Но нямам такива, които да не мога да сбъдна.


Вие сте доста атлетичен. На какво се дължи стройната ви фигура – здравословно хранене, спорт?

- Започнах да тренирам активно в началото на кариерата си, тогава тежах 90 килограма. Веднъж ми казаха: „Сакото не стои добре на раменете, ръцете ти са твърде големи, какво ще правим?“, а аз отвърнах „Дайте ми 15-20 дни, за да отслабна“. Започнах да се храня здравословно, намалих порционите, спортувах по два пъти на ден.


Има ли нещо, което не сте казвали на никого преди това?

- Когато ми предстои заснемането на сцена, не разговарям с никого.


Кои са трите най-големи ценности в живота ви?

- Семейството, работата, приятелите.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.