Не приемам безнадеждността и песимизма

16.07.2020


Израснали сте в добро семейство, образован сте, играете главни роли в няколко поредици. Разкажете ни нещо повече за детството си…

Както повечето семейства и моето имаше финансови затруднения. Не страдах обаче от липса на любов. Бях най-малкият и всички ме глезеха. На 19 години приех да участвам във „Времето лети“ и станах много отговорен. Близките ми се гордеят с мен.


Как решихте да развивате актьорска кариера?

Сред роднините ми има доста хора с артистични професии. Майка ми казва, че актьорството е в гените ни. Брат ми Орчун беше регистриран в една агенция. Веднъж мама му каза: „Запиши и Булут“. Тогава бях на 18 години и започнах да се явявам на кастинги за реклами, защото се нуждаех от пари. След няколко месеца отидох на пробни снимки за сериал.


Смятате ли да завършите инженерното си образование?

Не мога да кажа със сигурност какво ще се случи. Времето ще покаже. Не знам дали ще бъда инженер, но знанията, които придобих в университета по физика и математика, ми помагат много в ежедневието.


Желаете ли да се пробвате като режисьор или сценарист?

Това са две напълно различни професии. На този етап не мисля, че бих могъл да се справя. Но кой знае... С течение на времето е възможно да открия, че имам талант за някоя от тях.


Станахте известен твърде млад. Как славата се отрази на взаимоотношенията ви с нежния пол?

Отгледаха ме две жени. Благодарение на майка ми и сестра ми научих всичко за жените, като се започне от маникюра, та се стигне до педикюра. Разбирам начина им на мислене, техните възгледи и мироглед. Тези познания винаги са ми помагали при сантименталните връзки.


Какви са днес предимствата и недостатъците във взаимоотношенията между влюбените двойки ?

С развитието на технологиите коренно се промени и начина на комуникация. Виртуалните отношения имат много недостатъци. Мисля, че общуването беше по-искрено, когато влюбените чакаха по три часа в студа, за да се видят.


Какви жени харесвате?

Сърдечни и честни, такива, на които мога да имам доверие.


Важна ли е разликата във възрастта?

Не, никога.


Ревнив ли сте?

Да, признавам.


Липсва ли ви нещо?

Студентският живот…


Знаем, че сте пламенен привърженик на „Бешикташ“…

Да, фен съм на „Бешикташ“, но уважавам всички футболни отбори. „Галатасарай“ няма смисъл без „Фенербахче“, а „Бешикташ“ без „Галатасарай“. За мен е привилегия да съм поддръжник на отбора. Победите и загубите не са толкова важни. Но нашата трибуна и любов към тима са друго нещо. Имаме една фраза: „С всяка победа любовта ни се засилва, а с всяко поражение – нашата вярност“. Следователно „Бешикташ“ заема специално място в сърцето ми.


Откъде черпите вдъхновение?

От музиката и спорта. Докато чакам за снимки, слушам музика. За всеки герой имам подбрани мелодии и песни. Разбира се, не мога да не спомена семейството. То ми вдъхва надежда. За мен тя е най-големият източник на мотивация. Надеждата е сила и благодарение на нея си уверен, че ще се справиш с всичко. От малък гледам на живота с надежда. Не приемам безнадеждността и песимизма.


Вярвате ли в чудеса?

Самият живот, всяко родено бебе не е ли чудо? Чудо е, че някой, който преди 10 години е учил в университета, за да се дипломира като самолетен инженер, днес е актьор и в момента му взимате интервю.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.