Не спирам да развивам таланта си

27.04.2020


Как се почувствахте, когато се класирахте на трето място на конкурса „Best Model Of Turkey“?

- Разбира се, бях щастлив. Решението ми да участвам беше спонтанно, взето в последния момент и останах доволен, че всичко мина добре. Макар че не спечелих титлата, за мен това беше много вълнуващ и прекрасен момент. Тази изява беше стъпка към професията, която практикувам в момента.


Надявахте ли се, че продуцентите ще ви забележат?

- Да, така и стана. След състезанието ми предложиха ролята на Егемен в сериала „Бележник“. Този първи проект беше като училище за мен. Научих много полезни неща на снимачната площадка. Продуцентът Ългаз Гиритлиоолу положи не малко усилия, за да ме обучи.


Вашата звезда изгря в „Ягодова любов“…

- Напълно вярно. Зрителите се влюбиха в поредицата още след първите излъчени епизоди. Героят ми Волкан скоро стана популярен, а покрай него и аз. Този персонаж ме вдъхнови да дам най-доброто от себе си. Волкан беше мил и добросърдечен и всички бързо го обикнаха.


Когато се спомене вашето име, обикновено реакцията е: „Много красив актьор“. Притеснява ли ви, че зрителите се впечатляват повече от външния ви вид, отколкото от актьорската ви игра?

- Не, изобщо. Откакто избрах професията си, не спирам да развивам таланта си. Работя усилено и вярвам, че след време реакциите ще са по-различни.


Какви са мечтите ви в професионален план?

- Искам да развия кариерата си и да участвам в качествени продукции. Надявам се да работя и в чужбина.


Какъв съвет бихте дали на себе си, ако можехте отново да сте на 18 години?

- Не се страхувай от грешки и провал, не се отказвай. Учи, работи повече, чети.


Кои са вашите идоли сред турските телевизионни актьори?

- Допадат ми Къванч Татлъту, Кенан Имирзалъолу и Бурак Йозчивит.


А от чуждестранните?

- Джулия Робъртс и Марлон Брандо.


Кой е любимият ви жанр?

- Харесват ми комедийните продукции. Голям почитател съм на комика Джем Йълмаз.


Предизвикателство за вас е?

- Конкуренция, битка.


Как влияят социалните мрежи на живота ви?

- Те са изключително полезни, стига да се използват правилно. Мисля, че хората, които са мои последователи, ме обичат искрено. Те са положително настроени и не се интересуват от отрицателната критика, която понякога получавам. Според мен това е страхотно. Използвам активно социалните мрежи.


Имате ли модел за подражание или идол?

- Всеки, който е успял да се докаже в своята област, за мен е пример за подражание. Силно ме мотивира историята на Ататюрк. Фактът, че е постигнал толкова много в трудни и размирни времена, ми действа мотивиращо.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.