Нормално е да има любовни връзки на снимачната площадка

16.06.2020Знаем, че сте избрали професията си като дете. Как се случи това?

- Живях в Измир до 7-годишна възраст. След това се преместихме в Одрин, защото баща ми постъпи на работа в града. Аз съм единствено дете и се чувствах много самотна. Започнах да си измислям нереални събития и да ги играя. Например, отивам в болницата и започвам да плача: „Сестра ми се разболя. Какво да правя?“. Доставяше ми удоволствие да заблуждавам хората.


Близките ви не се ли притесняваха от поведението ви?

- Веднъж приятел на баща ми ме видял и му казал какво правя. Имах най-големия късмет в лицето на баща ми. Той ми обясни, че това, което правя, е нередно и ако продължавам по този начин, ще проваля живота си. Насочи ме към поезията. Вечер, когато се прибереше, изигравах за него сценки от стихотворенията, които бях прочела през деня. От малка знаех какво искам и затова се насочих към театъра.


Как се почувствахте, когато напуснахте Одрин и се установихте в Истанбул?

- Пристигнах с вътрешното убеждение, че ще стана актриса. Но не беше никак лесно да се справя сама. Хората в Истанбул са доста енергични. Животът тече по различен начин. Трябваше ми време да усетя ритъма на града, да преоткрия себе си, да се науча да живея без страх.


Как получихте първата си роля?

- В това отношение имах малко късмет. Явих се на кастинг и ми предложиха главна роля. Но накрая казаха: „Ще вземем някоя по-популярна актриса“. Смятаха също, че имам естетични корекции на лицето, но не беше така. Дебютирах в сериала „Evlerden Biri“. Добих ценен опит, но изявата беше малка и не успях да разгърна възможностите си. С огромно удоволствие пресъздадох образа на Шадие в „Милост“.


Играете Ипек в „Завинаги“. Тази поредица не прилича ли малко на „Имението с лозите“?

- Не съм гледала „Имението с лозите“, но знам, че сериалът пожъна огромен успех. Когато има подобни истории, е от значение самата адаптация и как актьорите интерпретират героите.


Какво мислите за характера на Ипек?

- Първоначално Ипек бърка възхищението с любов, но заради своята амбиция пренебрегва горчивината и болката си. Не мисля, че момичета като нея се срещат често в реалния живот. Затова се съгласих да пресъздам този образ. С Ипек не си приличаме, тя е доста различна.


Каква беше първата ви мисъл, когато прочетохте сценария?

- За мен актьорският състав, сценаристите и режисьорите са много важни. Най-силно ме привлече възможността да участвам в продукция на Зейнеп Гюнай Тан и Дениз Колош.


Какво е мнението ви за любовта на снимачната площадка?

- Когато снимките започнат, работата става много интензивна и всички прекарваме заедно дълги часове. Нормално е да се зародят връзки.


Какви черти трябва да притежава някой мъж, за да привлече вниманието ви?

- Искреност и доверие. До мен има мъж, който ме прави щастлива. Чувствам се късметлийка в това отношение.


С кой актьор мечтаете да работите?

- Шенер Шен.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.
MeliSSa
19.06.2020, 10:23:39

Много е талантлива и красива

Има 0 отговора