Обичам да ходя на хамам

09.08.2020Разкажете ни за детството и семейството си...

- Бях много весело и дете. Родителите ми ме възпитаха да бъда самостоятелна и сама да нося отговорност за решенията, които взимам. Имам две по-големи сестри. През ученическите ми години отношенията с майка ми не бяха особено добри. Като всяко младо момиче и аз се ядосвах, че не ме разбира. С течение на времето обаче започнах да осъзнавам притесненията й и вече връзката ни е прекрасна.


Какво образование имате?

- Първоначално изучавах мениджмънт в Анадолски Университет в Ескишехир, но след това се върнах в Истанбул. Приеха ме в Бейкент Университет, където следвах международна търговия. Като студентка започнах да се занимавам с кулинария. Записах се на курсове.


Откъде се появи интересът ви към кулинарията?

- Винаги съм обичала да готвя, но установих, че не мога да бъда в кухнята по цял ден. Твърде общителна личност съм и нямаше да мога да превърна хобито си в професия. Готвя прекрасни италиански и средиземноморски ястия. Един от дългосрочните ми планове е да открия винтидж заведение, в което хората да могат да се забавляват и да се хранят с вкусни ястия.


Кога решихте да станете актриса?

- Не съм от тези, които са мечтали за актьорска кариера от деца. Дори не ми е хрумвала подобна идея. Доволна съм от това, което постигнах до момента. Приемам участия само в проекти, в които вярвам, че ще бъдат успешни.


Имало ли е моменти, в които сте съжалявали за избора си на професия?

- Всяка професия има своите плюсове и минуси. Разбира се, имало е периоди, в които си мислех: „Може би трябваше да опитам нещо различно“. Но после винаги се случваше нещо, което да ми вдъхне надежда, за да продължа напред.


Коя изява предпочитате? Киното или телевизията?

- Разбира се, киното. От друга страна сериалите са добри в дългосрочен план, защото играеш непрекъснато, всеки ден и имаш възможност да добиеш повече опит.


Искате ли да имате деца?

- Да, естествено, че искам, но не е дошъл подходящият момент. В бъдеще, когато се почувствам готова и това ще стане.


Има ли нещо, което никога не ви омръзва?

- Да, няколко неща са. Да чета книги, да се срещам с близките си и да играя с котките.


Ако ви поканят да излезете навън, но нямате желание да отидете какво извинение ще намерите?

- Уморена съм.


Полагате ли специални грижи за външния си вид?

- За мен е от първостепенно значение да запазя кожата си здрава. Поддържам я чиста и хидратирана, не я излагам на слънчеви лъчи. Не се гримирам, ако не съм на работа. Оставям кожата си да диша. Също така обичам да ходя на хамам.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.