Реших да стана актьор на 8 години

19.04.2021


Защо решихте да станете актьор? Как се насочихте към тази професия?

- За първи път излязох на сцената на 8 години. Играх в училищната пиеса „Малката черна рибка“ и тогава разбрах, че искам да бъда актьор. Всичко се случи в онзи момент и това, което направих е, че послушах гласа на сърцето си. Никой не ме е насочвал. В семейството ми няма актьори. Близките ми не се занимават с никакви изкуства, но винаги съм имал тяхната подкрепа.


Единствено от актьорството ли се интересувате или имате план Б?

- План Б звучи малко като опит за бягство, а аз нямам подобно намерение. Актьорството винаги ще бъде важна част от живота ми. С течение на времето изпитах нужда да обуздая емоциите си и да водя по-здравословен начин на живот. Разширих хоризонта си и започнах да се занимавам и с други неща, свързани с професията ми. Вече работя и като учител по актьорско майсторство. Споделям уменията си със своите ученици. В дългосрочен план искам да се изявя като режисьор и сценарист.


Кой беше любимият ви предмет в училище?

- Обичах всички. Във всеки един намирах нещо, което да ме заинтригува. Не всички раздели обаче ми допадаха. Например, обичах математиката, но мразех тригонометрията.


В кой период бихте искали да живеете?

- През 70-80-те години в Америка. По времето на Рокендрола, когато животът е бил бърз.


Ако бяхте изобретател, какво бихте искали да измислите?

- Машина на времето.


Кой е най-големият ви страх?

- Да не загубя здравето си, независимо дали психическото или физическото. 


Кой е най-лошият подарък, който някога сте купували?

- Не съм разсъждавал върху това, ето защо не мога да дам конкретен отговор. Не ми харесва, когато трябва внимателно да обмислям какво да купя. Не обичам и скъпите подаръци.


Ако бяхте супер герой, каква сила бихте искали да имате?

- Като дете мечтаех да летя. С течение на времето обаче желанието ми да летя отстъпи пред силата да лекувам хората.


Какво означават за вас жените?

- На първо място жените са свободни и независими личности. Имаме равни права, но ние като мъже трябва да учим много и да взимаме пример от тях, въпреки че сме равни.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.