С Джан се забавляваме много на снимачната площадка

20.08.2020


Още преди старта си поредицата „Bay Yanlış“ беше в списъка на най-обсъжданите сериали в 9 различни страни. Как се почувствахте от толкова положителни отзиви?

Невероятно. Силната връзка между зрителите и нас е вълнуваща и мотивираща. С Джан се забавляваме много на снимачната площадка.


За втори път играете с Джан Яман. Ще бъде ли вярно, ако кажем, че сте близки приятели?

Да, за втори път работим заедно и това е голямо предимство. Нямаше период на опознаване, чудесно се разбираме, забавляваме се по време на снимки. Благодарение на тези непринудени отношения, по-лесно предаваме на зрителите желаните емоции.


Как се подготвихте за ролята на Езги?

Всяка нова роля обсъждам с моя учител. Този процес ми доставя огромно удоволствие. Езги е доста интересен персонаж.  За мен е важно да опозная характера на героинята си и да видя сценария през чужди очи.


Ако в реалния живот попаднете в подобна ситуация какво бихте направили? Ще приемете ли предложението на мъж като Йозгюр?

По един или друг начин всички ние сме изпитвали това, което преживява Езги. Езги иска да създаде семейство и да бъде щастлива, но тъй като не успява да го постигне, е нещастна. Тя прие предложението на Йозгюр, защото осъзна, че допуска грешки в сантименталните си отношения.


Каква е атмосферата на снимачната площадка?

Започнахме работа с интензивно темпо и имаме късмет, че сме много добър екип. Повечето от нас вече са били заедно в други проекти и сякаш продължихме оттам, откъдето сме спрели.


Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.