С Йозге израстваме заедно

16.11.2020


Завършили сте икономика в Германия. Защо решихте да се върнете в Турция?

- Всичко стана напълно спонтанно. Най-важните решения, които съм взимал в живота си и събитията, които предопределиха бъдещето ми, се случиха извън моя контрол. Ние само планираме живота си, поставяме си цели и се мотивираме да ги постигнем.


През студентските си години известно време работите като модел. Това ваше решение ли беше или се повлияхте от мнението на близките си?

- Разбира се, както винаги срещнах подкрепа от страна на приятелите и семейството си, но изборът беше мой.


Актьорската ви кариера се развива все по-добре.  Винаги ли сте искали да бъдете актьор?

- Не, не съм мечтал да бъда актьор. Както вече казах, понякога човек просто се оставя на течението и всичко в живота му се случва от само себе си. Точно по този начин започна моето актьорско приключение.


Участвали сте в много проекти. Този сезон ви видяхме в главната роля в сериала „Yeni Hayat“, но поредицата направи преждевременен финал…

- За мен е от значение, че пресъздадох персонаж, който харесвах, в проект, в който вярвах. Не мога по никакъв начин да повлияя на резултатите от рейтинга. Като актьор се фокусирам върху собствената си работа. Бих искал да благодаря на всички, които ни подкрепиха през този период.


На какво обръщате внимание, когато избирате ангажиментите си?

- Сценарият е моят приоритет. Разбира се, останалият екип и актьори състав също са от значение. Но на първо място трябва да харесам историята и персонажа си.


Имате дългогодишна връзка с колежката си Йозге Гюрел. Двамата изглеждате много щастливи. Какви коментари получавате от последователите си в социалните мрежи?

- Само защото изглеждаме щастливи, това не означава, че непрекъснато се радваме на хубави моменти. Харесва ми да се събуждам сутрин до нея. Щастлив съм, когато успеем да намерим нещо, от което се вълнуваме и двамата. По този начин израстваме заедно. Мисля, че същото се случва при всички хора.


И двамата сте много заети. Намирате ли време един за друг?

- Трудно е, когато имаме снимки, но това е част от работата ни.


Какво обичате да правите заедно?

- Да пътуваме. Заради пандемията се наложи да се откажем от плановете, които имахме. Понякога сме по-активни, друг път по-пасивни. Не е задължително да правим нещо навън. Намираме приятни занимания и у дома.


Къде прекарвате свободното си време – навън или вкъщи?

- Различно е. По-често съм навън, но понякога имам нужда да се усамотя. Никога не съм бил твърде социален или асоциален.


Имате повече от 4 милиона последователи в Инстаграм. Колко време прекарвате в Интернет?

- Социалните мрежи са чудесен начин за комуникация, когато се използват правилно. Изключително мотивиращо е, че имам възможността да общувам с хора, които ме обичат. Но не съм човек, който държи непрекъснато телефона си в ръце.


Как протича един ваш ден?

- Сутрин винаги пия кафе. Денят ми започва рано, независимо в колко часа съм си легнал. Не планирам предварително заниманията си за дните, в които не съм на работа. Всичко се случва спонтанно.


Интересувате ли се от мода?

- Да, но не я следвам стриктно. Обичам да се обличам добре.


Кои са трите неща, на които обръщате особено внимание?

- Обувките, часовниците, шлиферите.


Кой според вас е задължителният аксесоар на мъжа?

- Часовникът.


Ако можехте да имате специално умение – да бъдете невидим или да летите, кое щяхте да изберете?

- Да мога да летя.


Има ли актьор, който ви в впечатлил дотолкова, че да кажете: „Задължително трябва да играя с него“.

- Списъкът е безкраен.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.