Търсих мъж, който да се грижи за мен и да ме защитава

29.04.2020Някога изпитвали ли сте недоверие към мъжете?

- Не. Подсъзнателно търсих мъж, който да се грижи за мен и да ме защитава. По правило децата, чийто родители са разведени, не вярват, че ще имат щастлив брак. Аз обаче не изпитвах подобни колебания. Още от дете мечтаех да имам собствено семейство.


Как се запознахте със съпруга ви?

- Срещнах го в спортния клуб, в който играех волейбол. Предвид моя ръст това беше трудно начинание. Постоянно падах, имах синини, изпитвах болки в коленете. Мои приятели ме посъветваха да си купя наколенки. Бедри чул разговора ни, намерил е отнякъде телефона ми и по-късно през деня ми изпрати съобщение, което гласеше „Имам наколенки за теб. Да се видим, за да ти ги дам“. Покани ме да изляза с него на вечеря. Аз отказах. Преследваше ме цяла седмица и най-накрая се срещнах с него, за да ме остави на мира.


Казахте ли си „Намерих идеалния съпруг“?

- Не. Разговаряхме през цялото време. Същата вечер той ме запозна с родителите си.


Добра тактика…

- Да (смее се). По-късно ми каза „Ще се оженим и ще имаме деца“. Отговорих: „Ама, разбира се“ и се засмях. Споделих му, че съм напълно щастлива и не желая нов мъж в живота си. Месец и половина по-късно той замина в командировка в Хонконг, но се върна набързо с пръстен в ръка. Не знам защо се съгласих. В онзи момент се чувствах страхотно. Бях щастлива, че съм намерила мъж, с когото мога да споделя всичко. Знам, че бракът ми беше неочакван и внезапен, но не исках да загубя този човек.


Беше ли любов от пръв поглед?

- Не, по-рано бях убедена, че любовта винаги възниква от пръв поглед. Но в Бедри се влюбих, когато го поопознах. Ако не се бях подала на уговорките му да изляза с него на вечеря, никога нямаше да го опозная.


А защо приехте предложението му за женитба?

- Той се грижеше за мен. Майка ми ме отгледа сама, а аз винаги работех, за да подпомогна с нещо семейството ни. До онзи момент нито един мъж не беше хващал ръка ми, за да каже: „Не се тревожи! Ще се погрижа за всичко“. А Бедри го направи. Това не беше само въпрос на пари. Той се погрижи изцяло за мен.


Бебето ли беше причина да се омъжите толкова набързо?

- Да. Бяхме планирали сватбата за следващата година. Трябваше да изминат 300 дни след развода ми, за да сключа нов брак. Обърнах се към съда за разрешение.


Любовта угасва ли след сватбата и децата?

- Любовта продължава, но доверието се засилва. Не правя нищо, без да се посъветвам с него. Бедри има фирма за охрана, която управлява от много години. Доверявам се на неговия усет за бизнес и се възползвам от свежите му идеи.


Искате ли да станете майка за трети път?

- Всички това ме питат. Казват, че ни липсва едно момиченце. Не знам дали това ще се случи някой ден. В момента нямам подобни планове.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.