Вярвам в съдбата, а тази на Керем е в перото на нашите сценаристи

01.07.2020


Участвате в „Ирония на съдбата“, сериал, в който играят много известни актьори. Очаквахте ли, че ще има интерес към вашата двойка?

Мелиса Аслъ Памук: Да, разбира се. Бяхме наясно, че нашите почитатели ще ни подкрепят. Зрителите много харесаха Джемре и Керем.


Какво повлия на решението ви да участвате в поредицата?

Мелиса Аслъ Памук: Когато прочетох сценария на първите три епизода, бях сигурна, че историята ще предизвика зрителски интерес. Джемре е добронамерена, справедлива, силна и открита жена, която се нуждае от любов.

Алперен Дуймаз: Най-силно ме впечатли, че Керем е много реален персонаж. Той има нещастно детство, а по-късно влиза в затвора и остава там в продължение на пет години. Има силна връзка с майка си и изпитва ненавист към баща си. Опитах се да предам достоверно образа на Керем. Заедно със сценаристите обсъдихме как трябва да реагира при определени ситуации. Какво ще направи, ако се сблъска с някого на улицата? Ще нападне ли човека, ще го обиди ли, ще се извини ли или ще продължи по пътя си без реакция? Стигнахме до извода, че поведението му не трябва да бъде агресивно, нито пък пасивно. Можем да кажем, че Керем е като породисто домашно куче, но израснало на улицата.


Алперен, намирате ли сходства между себе си и Керем?

Алперен Дуймаз: Да, има доста. Например отношението ни към семейството. Близките много ми липсват. Не мога често да ходя при тях, те също рядко ме посещават. Откакто съм пристигнал в Истанбул, не съм имал време за почивка. Винаги работя. Майка ми е изключително забавна, има вродено чувство за хумор и непрекъснато ме разсмива. Много ме обича. За разлика от бащата на Керем, моят заема важна част от живота ми.

 

Как бихте описали Джемре? Каква е тайната героинята ви да изглежда толкова искрена и естествена?

Мелиса Аслъ Памук: Джемре не е толкова прозаична, колкото изглежда. Страда от липсата на любов. Докато живее с баща си, тя гледа на света по детски наивно. За нея всичко се променя след катастрофата в края на първи епизод, когато узнава, че най-близките й хора я лъжат. Джемре мечтае да се омъжи за Демир, но разбира, че той я мами с мащехата й. Осъзнава също, че Белма никога не я е обичала, а родният й баща я лъже в очите. След като вижда целия фалш, съзнава, че няма на кого да се довери. Когато се запознава с Керем, тя се впечатлява от неговата честност, въпреки че е допускал грешки в живота си. Тогава започва личностното й израстване.


Добротата на Джемре повлия ли на решението ви да приемете ролята?

Мелиса Аслъ Памук: Разбира се, че повлия, но в нея най-много ми хареса, че е силна и решителна жена. В комуникацията си е открита и искрена. Може да каже всичко, което мисли, без да се срамува. В сериалите обикновено жените са тези, които се отдръпват и първата крачка идва от страната на мъжа. Но по отношение на Керем тя винаги прави първата стъпка, което ми допада. По този начин Джемре се чувства по-смела и истинска жена. Тя е много добросъвестна и притежава чувство за справедливост.

Какви са приликите и сходствата между вас и героинята ви?

Мелиса Аслъ Памук: Приличаме си по това, че и двете сме емоционални, но аз съм по-упорита от Джемре. Имам склонност към перфекционизъм, винаги планирам времето и ангажиментите си. Вярвам в положителната и отрицателна енергия. Ако почувствам негативна енергия към някого, няма да успея да го скрия и ще се оттегля. Работих доста върху самоопознаването си и успях да променя някои неща в живота си. Често си повтарям: „Живееш веднъж, радвай се на момента, дишай“. По-рано ставах в лошо настроение, а сега се събуждам щастлива.


Вярвате ли в съдбата и каква е ориста на вашите герои?

Мелиса Аслъ Памук: Силно вярвам в съдбата и смятам, че човек не може да избяга от това, което му е предначертано.

Алперен Дуймаз: Аз също вярвам в съдбата, а тази на Керем е в перото на нашите сценаристи.


Разбирахте ли се с останалата част от екипа?

Мелиса Аслъ Памук: Да, забавлявахме се невероятно много, обичам ги. Може да звучи като клише, но е истина. Искреността се усеща от зрителите и носи успех. И преди съм работила съвместно с Къванч Татлътуу и Елчин Сангу. Играхме заедно в сериала „С Русия в сърцето“. Алперен също познавах от по-рано и успяхме да пропуснем фазата с опознаване и сработване.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.
MeliSSa
07.07.2020, 15:00:40

Тия двамата са много хубава двойка. Харесват ми повече от Кадир и Зейнеп.

Има 0 отговора