Актьорът Даахан Кюлегеч се сгоди

18.10.2022


В неделя турският актьор Даахан Кюлегеч, познат у нас с участието си в сериалите „Мечтатели“, „Сезонът на черешите“, „Любов извън закона“, се сгоди за дългогодишната си приятелка Тууба Айташ. Церемонията се състоя в дома на Тууба и на нея присъстваха единствено двете семейства.

В своя Инстаграм профил Айше Ербулак, майката на Даахан, написа: „Отидохме да искаме много сладко момиче и нейното красиво семейство прие. Вече „официално“ съм свекърва. Сега говорим за сватба... Нека животът им бъде изпълнен със здраве, мир и благоденствие“. 

Даахан Кюлегеч е роден на 18 октомври 1978 г. в Истанбул. Завършва турски език и литература в Истанбулски университет. Дебютира като актьор през студентските си години в сериала „Baba Bana Reyting Al“.

Даахан е внук на театралния актьор Алтан Ербулак, а негови родители са журналистката и актриса Айше Ербулак и калиграфът Ръза Кюлегеч. Племенник е на актрисата Севинч Ербулак (Михрибан от „Свободен дух“, Бетюл от „Стая 309“, Рухсар от „Любов назаем“, Берна от „Kırmızı Oda“, Серпил от „Senden Daha Güzel“), дъщеря на Фюсун Ербулак (Дилруба от „Перла“, Фатма от „Любов назаем“, Дюрие от „Пламъкът на сърцето“, Айфер от „Любов в спешното отделение“, Мине от „İlişki Durumu: Karışık“).


490_Dagahan_Kulegec_3.jpg

490_Dagahan_Kulegec_4.jpg

490_Dagahan_Kulegec_6.jpg

490_Dagahan_Kulegec_5.jpg

490_Dagahan_Kulegec_8.jpg

490_Dagahan_Kulegec_7.jpg
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.