Бурак Дениз предизвика скандал и обиди Нилпери Шахинкая

19.09.2022


Турският актьор Бурак Дениз, който е в Адана за снимките на новия интернет сериал „Şahmaran“, предизвика скандал.

На 16 септември около 2:00 часа той е отишъл пиян в хотел „Шератон“. Според очевидци актьорът няколко пъти е посетил масата, на която е седяла Нилпери Шахинкая с приятеля си Емре Юсуфи, режисьора Дениз Акънджъ и няколко колеги, въпреки че не познавал никого от тях.

По разказа на Емре Юсуфи актьорът идвал до тяхната маса четири пъти в продължение на десет минути, тъй като на неговата му било скучно. Обяснил, че е пиян и на сутринта вероятно няма да си спомня, че са се срещали. При третото си пристигане Нилпери е станала, за да се оттегли в стаята си, а Бурак започнал да я псува, макар че не е имало никакъв диалог между тях. Приятелите на Нилпери го помолили да престане, но Бурак игнорирал думите им. Когато те се изправили, Бурак налетял на бой, но актьорите Мендерес Саманджълар и Левент Йоздилек го хванали и успели да го укротят. Междувременно Бурак продължил да ги провокира, заплашва и псува. Емре Юсуфи завършва разказа си като твърди, че никой от компанията им не е отговорил на провокациите на Бурак, тъй като са видели, че е много пиян и са опитали да избегнат конфронтацията.

Ден по-късно мениджърът, който представлява Бурак, направи изявление по темата. Той изрази съжаление и извинение за инцидента, но отрече да е имало обиди към актрисата Нилпери Шахинкая. Самият Бурак Дениз все още не е коментирал случая.

Междувременно Нилпери подаде жалба в полицията. Тя обвинява Бурак във вербално и физическо насилие.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.