Бурак Хаккъ споделя причините за раздялата си с Хара Паппа

26.06.2020


Турският актьор Бурак Хаккъ (Кенан от „Мелодия на сърцето“, Али от „Изгубени години“, Доган от „Малки жени“) потвърждава информацията, че се е разделил с гръцката манекенка Хара Паппа.


Двамата започват връзка преди три години и половина, но по време на карантината решават да прекратят отношенията си. През март, когато пандемията от коронавирус избухва, Хара е в Атина и е принудена да остане в гръцката столица, а Хаккъ се изолира заедно с майка си и сина си във фермата им в Чанаккале.


Вчера Бурак разказа, че новината за раздялата му с Хара е вярна, но тя не е заради изневяра от нейна страна, както се тиражираше през последния месец. „Мисля, че това беше най-доброто решение и за двама ни. Хара живя в Турция две години, но така и не успя да свикне. Заради езиковата бариера нямаше възможност да се разхожда свободно навън, не всички говорят английски. Не намери и бизнес възможности. За да бъдем заедно, трябваше да се установя в Гърция, а аз не желая това. Раздялата ни по време на карантината се отрази пагубно на взаимоотношенията ни. Имахме намерение да се оженим, но това няма да се случи. Тя поиска да си тръгне, за което много съжалявам. Опитвам се да свикна с новото положение. И друг път сме имали трудни моменти, не веднъж сме били пред раздяла, но този път не успяхме да се справим“, разказва Хаккъ.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.