Бурак Серген подаде молба за развод

11.10.2021


Актьорът Бурак Серген (Галип от „Черна любов“, Бешир от „Любов и наказание“, Турул от „Божествено“, Халук от „Мрежа от лъжи“, Илхан от „Halka“, Фейяз от „Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz“, Байкал от „Ямата“) реши да сложи край на 4-месечния си брак, след като узна, че Нихан му изневерява.

На 3 юни 2021 г. веднага щом беше изписан от болница, където се лекува от Ковид-19 в продължение на 46 дни, Серген се ожени за любимата си Нихан Юнсал, по-млада от него с 28 години.

През последната седмица се говори, че Юнсал има връзка с бизнесмена Йозер Качмаз, неин съсед в родния й град Измир. Актьорът, който в момента се намира в Истанбул заради снимките на сериала „Мрежа от лъжи“, е разбрал за измяната й от снимки, публикувани в пресата. Той е вярвал, че съпругата му се занимава с ремонта на козметичния си салон, но след като е видял фотографиите, на които Нихан държи ръката на Йозер, незабавно е подал молба за развод.

Междувременно Юнсал отрече обвиненията в изневяра. Тя заяви, че снимките са стари, но Зюлейха Шехитоолу, бившата съпруга на Качмаз, я опроверга.

„Тя лъже, снимките са нови. С Йозер се разведохме през 2018 г., но впоследствие се събрахме отново. Имаме две деца, на 4 и 9 години. Нихан живееше с майка си в отсрещния апартамент. Още преди да се омъжи тази жена съблазни съпруга ми и успя да го убеди, че връзката й с Бурак е приятелска и платонична. Готова съм да свидетелствам в полза на Серген“, заяви Зюлейха.


370-new_Burak_Sergen_4.jpg

370-new_Burak_Sergen_3.jpg

370-new_Burak_Sergen_5.jpg

370-new_Burak_Sergen_6.jpg
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.