Дениз Уур обвини бившия си съпруг за побой над дъщеря им

19.09.2022


Турската актриса Дениз Уур подаде жалба до съда, след като разбра, че бившият й съпруг Реха Мухтар е пребил 13-годишната им дъщеря Мина Дениз.

В заявлението си Уур обяснила, че попечителството над близнаците им Мина Дениз и Пойраз Дениз е присъдено на Реха. На 12 септември тя е взела от училище децата, тъй като е трябвало да останат при нея през следващата седмица. По време на вечеря дъщеря й признала, че два дни по-рано баща й я е пребил. След като момичето е показало синините по ръцете и краката си, Дениз е забелязала, че има следи и от ухапвания.

Според разказа на Мина баща й е поискал лаптопа и след като тя е отказала да го даде, той е започнал да я хапе по ръцете, за да го пусне. Уур добавя, че дъщеря й е била много разстроена и уплашена, защото баща й я е заплашил с убийство, ако майка й подаде оплакване в полицията.

След като успокоила дъщеря си, Уур я завела в болница, където е извадила медицинско свидетелство. В полицията Пойраз, синът на актрисата, е потвърдил разказа на сестра си, тъй като е бил свидетел на инцидента.

Междувременно съдът е издал ограничителна заповед и Реха Мухтар не може да доближава децата си, докато тече разследването.

Актрисата Дениз Уур и телевизионният репортер Реха Мухтар се ожениха през 2007 година. На 6 май 2009 г. се родиха близнаците им Мина Дениз и Пойраз Дениз. Двамата се разделиха година по-късно.
На 10 юни 2021 г. Дениз се омъжи за актьора Ердинч Гюленер.


480_Deniz_Ugur_3.jpg
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.