Джанан Ергюдер завърши курс химиотерапия и желае да се върне на работа

13.10.2021


Известната актриса Джанан Ергюдер (Еда от „1001 нощи“, Гюлфем от „Войната на розите“, Серра от „Златната клетка“, Ферис от „Menajerimi Ara“) , която през март беше диагностицирана с рак на гърдата, приключи лечението си.

В интервю 44-годишната актриса разказа как е протекъл трудният период в живота й: „Първоначално бях много уплашена. Страхувах се. Синът ми е едва на три години и си мислех: „Ами, ако нещо се случи с мен…“. Чувството е много тягостно. Въпреки това продължих работата си и благодарение на екипа на „Menajerimi Ara“, запазих състоянието си в тайна в продължение на шест седмици. После новината излезе в пресата. Направих общо 8 курса химотерапия, четири от които бяха изключително тежки. Имах силни болки в мускулите, страдах от безсъние, което едва не ме докара до лудост, получих два пристъпа на паник атаки. После продължих с лъчетерапия... Щастлива съм, че лечението приключи. Сега ми предстоят само контролни прегледи на шест месеца“.

Преди дни Джанан сподели, че вече е получила няколко предложения за работа и ще се върне на снимачната площадка, когато избере подходящ сериал.

Ергюдер е омъжена за колегата си Кенан Едже (Тибет от „Войната на розите“, Хакан от „Изкушение“, Намък от „Млечният път“, Тургай от „Мрежа от лъжи“). Двамата имат син Демир, роден на 30 март 2018 година.


373-new_Canan_Erguder_4.jpg

373-new_Canan_Erguder_3.jpg

373-new_Canan_Erguder_5.jpg
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.