Ебру Шахин говори за връзката с Джеди Осман

17.08.2020


Къдрокосата брюнетка Ебру Шахин и приятелят й Джеди Осман за заедно в Мардин, където започнаха снимките на трети сезон на драматичната сага „Вятърничав”. Актрисата даде интервю и отговори на въпроси, свързани с любовния й живот.

„Откакто се занимавам с актьорство винаги съм искала да се коментира само работата ми и никога не съм излагала на показ личния си живот. Но за съжаление понякога от наше име се взимат решения, които не можем да контролираме. Бях удивена и разстроена, когато в пресата започна да се пише, че в един и същи ден съм започнала връзки с двама различни мъже. Не излъгах, когато съобщих, че нямам любовни отношения с Джеди. Тогава не предполагах, че 10 дни по-късно между нас ще се зародят чувства. Опитах се да се защитя, тъй като хора, които не ме познават, пишеха лъжливи новини, избирайки унизителни думи. Много се натъжих…“


Актрисата споделя, че връзката й с Джеди Осман върви щастливо и спокойно. Добавя обаче, че баскетболистът ще й липсва, когато замине за САЩ, тъй като през декември започва новият сезон на NBA.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.