Емоционално сбогуване на актьорите със сериала „Вятърничав“

28.04.2021


След финала на драматичната поредица „Вятърничав“ повечето от актьорите споделиха в социалните мрежи снимки на персонажите, които изиграха през последните две години, като по този начин се сбогуваха със своите герои.


Ебру Шахин написа дълго емоционално обръщение към героинята си Рейян. „Моя Рейян, ти ми даде търпение, благодарение на което с мълчалива усмивка понасях злото, а аз ти дадох език, с който да търсиш справедливост… Тръгвам си като за последен път седнах на стълбите там, където започна всичко. Пожелавам щастие и любов на целия екип и всички наши почитатели, който ни подкрепяха от самото начало.“


Акън Акъньозю също сподели своите чувства към героя си: „Скъпи Миран, благодаря за това пътешествие из вълшебните земи на Месопотамия, в което съзрях, опитвайки се да те разбера. По този път ти ми показа, че да обичаш е най-мощната сила, а да бъдеш обичан е най-истинската ценност. Но по-важното, на което ме научи е, че не е възможно да станеш истински мъж, ако не носиш отговорност за близките си и тези, които те обичат…“


Айда Аксел (Азизе) публикува снимка в Инстаграм с Акън Акъньозю. Актрисата пожела всичко най-хубаво на своя колега и изрази надежда да работят отново заедно.


Гюнеш Хаят (Есма) благодари на целия екип за възможността да участва в сериала и да бъде част от такъв грандиозен проект.


Илай Еркьок сподели, че е срещнала прекрасни хора както на снимачната площадка, така и в Мидят. Героинята й Ярен Шадоолу винаги ще заема специално място в сърцето й.


Сера Кутлубей (Азра) благодари на всички за добре свършената работа. Щастлива е, че е била част от една красива история и прекрасен екип.


Фериде Четин (Зехра) изрази възхищението си към Акън Акъньозю (Миран). Фериде разкри, че в 20-годишната си кариера никога не е срещала актьор, който да работи с толкова всеотдайност и решителност да се учи и развива. Вярва, че Акън го очаква блестяща кариера и международни успехи.


274-new_Ebru_Akin_3.jpg

274-new_Ebru_Akin_4.jpg

274-new_Ebru_Akin_5.jpg

274-new_Ebru_Akin_6.jpg

274-new_Ebru_Akin_7.jpg

274-new_Ebru_Akin_8.jpg

274-new_Ebru_Akin_9.jpg

274-new_Ebru_Akin_10.jpg

274-new_Ebru_Akin_11.jpg

274-new_Ebru_Akin_12.jpg

274-new_Ebru_Akin_13.jpg

274-new_Ebru_Akin_14.jpg

274-new_Ebru_Akin_15.jpg
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.