Фейза Актан поиска ограничителна заповед срещу Йозджан Дениз

22.01.2021


Избухна поредният скандал между Йозджан Дениз и бившата му съпруга Фейза Актан.

Фейза е подала жалба в прокуратурата, че по време на брака й с Йозджан е била подложена на насилие от съпруга си и брат му Ерджан Дениз. Тя твърди, че Йозджан я е принудил да се откаже от всички свои права като подпише предбрачен договор.

Фейза решила да напусне актьора, когато е научила, че й е изневерил с бившата си приятелка Бусе Нарджъ. Йозджан обаче заплашил живота на бременната по онова време Фейза. Заявил й, че ще вземе пистолета на брат си и ще я убие. По-късно обещал, че всичко между тях ще се оправи и двамата се оженили. След раждането на детето обаче Дениз отново повдигнал въпроса за договора и със заплахата, че ако се оплаче в полицията, ще загаси цигара в лицето й, я принудил да го подпише.

В своята жалба Актан добавя, че Йозджан я е заплашвал със смърт, за да вземе от нея попечителството на сина им Кузей.

Разследването на прокуратурата продължава, а Фейза е подала молба за ограничителна заповед за Йозджан и брат му Ерджан, която съдът уважи.

Самият актьор и по-големият му брат категорично отричат обвиненията и посочват, че Фейза не може и не е представила никакви доказателства за насилие.

След публикуването на новината актьорът направи публикация в своя инстаграм профил и посочи, че всички клеветнически обвинения, появили се в пресата, са лъжа. Йозджан заявява, че никога не е извършвал насилие или заплашвал бившата си съпруга. Добавя, че и той има позиция по въпроса, но няма да говори публично за Фейза и грозната война между тях, за да не навреди на сина си. Ще потърси правата си по законен път. Съжалява много, че тези клевети са се появили в навечерието на новия му сериал „Seni Çok Bekledim“.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.