Фуркан Палалъ взе изненадващо решение

25.07.2020


Един от най-обещаващите млади актьори Фуркан Палалъ (Арас от „Малки тайни“, Онур от „Стая 309“, Нежат от „Моята сладка лъжа“) взе неочаквано решение. Всички вярваха, че наесен актьорът ще играе главна роля в нов сериал, но той прие поканата на TIMS&B Productions и се присъедини към екипа на драматичния сериал „Bir Zamanlar Çukurova“.


Все още не е известно дали участието му ще бъде епизодично, или ще остане на екран през целия трети сезон на продукцията.Изненадващото му решение предизвика много коментари. Според повечето му почитатели актьорът е постъпил правилно. По-добре е да се изяви в доказала се продукция, отколкото да започне нов сериал, който най-вероятно ще слезе от екран след броени седмици заради нисък рейтинг. Други смятат, че Палалъ не желае да играе повече романтични комедии и иска да разкрие целия си потенциал в драматична поредица.


В „Bir Zamanlar Çukurova“ Фуркан ще партнира на колегите си Керем Алъшък, Хилял Алтънбилек, Уур Гюнеш, Вахиде Перчин, Мурат Юналмъш, Мелике Ипек Ялова.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.