Големи изненади в новия сезон на Ramo

10.06.2020Новите епизоди от сериала „Ramo“ ще започнат да се снимат в Истанбул, а не в Адана, където бяха заснети първите 11 епизода. Поредицата с участието на Мурат Йълдъръм и Есра Билгич направи принудителна пауза, заради пандемията от Covid-19.

Продуцентската компания BKM Film обяви, че екипът ще поднови работата си през юли, но ще настъпят промени както в актьорския, така и в техническия състав на проекта.

Дениз Гюрзумар, който играе ролята на „Дребосъка“ обяви в социална мрежа, че напуска сериала. Освен него Гьоркем Севиндик (Боз) и Хакан Салънмъш (Сюлейман) също ще се сбогуват с поредицата.  Очаква се в „Ramo“ да вземат участие нови актьори, но все още не са обявени имената им.

Новината, че Илхан Шен (Неджо) също приключва участието си, е опровергана.

През втори сезон Яъз Алп Акайдън слиза от режисьорския стол и мястото му ще заеме Чаатай Тосун („Милост“, „Великолепният век: Кьосем“, „Горчива любов“, „Kardeş Çocukları“).

Промяна има и в екипа на сценаристите. Йълмаз Шахин ще предаде щафетата на колегите си Баръш Ердоан („Опасни улици“, „Слънчеви момичета“, „Afili Aşk“) и Илкер Арслан („Afili Aşk“).

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.