Халит Ергенч и Шеввал Сам взеха отношение по случая на Озан Гювен

19.08.2020


Талантливата актриса и певица Шеввал Сам, която в момента се снима в четвърти сезон на романтичната драма „Опасно изкушение“, не пожела да отговори на въпроси, свързани с колегата й Озан Гювен.

Шеввал подчерта, че насилието е метод, използван от примитивни хора и изрази отношението си по следния начин: „Не бих участвала в един проект с мъж, който упражнява насилие над жени“.


Договорът на Гювен за участие във втори сезон на сериала „Вавилон“ беше прекратен, а делото му по обвинение за нанесен побой на Дениз Булутсуз ще се гледа на 21 януари 2021 година.Вчера Халит Ергенч коментира случващото се с бившия си колега по следния начин: „Много обичам Озан, познавам го отдавна. Никога не е проявявал агресия. Със сигурност има обяснение за случилото се и се надявам, че справедливостта ще възтържествува.“

Думите му предизвикаха остра негативна реакция и се наложи по-късно актьорът да се аргументира в своя инстаграм профил: „С изявлението си имах намерение да обясня, че разследването, което продължава, силно ме разстройва, но не можах да се изразя правилно. Много съжалявам. Не подкрепям насилието, особено насилието над жени, към което съм изключително чувствителен. Разбирам, че разочаровах всички, които са били жертва на насилие и продължават да се борят с този проблем“.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.