Илай Еркьок шокира почитателите си с откровени признания

09.07.2020


Актрисата Илай Еркьок, която през последната година играе ролята на Ярен в сериала „Вятърничав“ откровено отговори на любопитни въпроси в You tube канала Bi' Başka.


Илай призна пред Ирем Ербаш, че преди време заедно със свои приятелки е направила фалшив профил в социална мрежа, който обаче не използват твърде често.

Категорично отрече да има естетически корекции по лицето си и добави, че никога не се е регистрирала в сайт за запознанства.


Еркьок разказа и за любимите си ястия. На въпроса: „Ако попаднете на самотен остров, кои ще са трите храни, които ще вземете със себе си?“, актрисата отговори: „Всъщност нямам нужда от храна. Мога да ям сурова риба и други морски животни. Но вероятно ще купя плодове. Обичам ги. Харесвам червените плодове, особено динята. Ще взема още мантъ със сос от кисело мляко с чесън, както и суши.


Звездата от „Вятърничав“ обаче шокира почитателите си с откровеното признание, че яде сурово месо. „Изваждам рибата от водата, откъсвам и главата, почиствам я и я изяждам само за три минути. Когато купувам месо или кайма, хапвам няколко сурови парчета.“


В заключение Еркьок съобщи, че снимките на трети сезон на „Вятърничав“ ще започнат през първата или втората седмица на август.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.