Какво ще видим тази вечер в новия епизод на Sefirin Kızı

15.06.2020Дъщерята на посланика, успешната поредица на 03 Medya и NGM, тръгва в турския ефир. След като на 30 март се излъчи последният заснет 15-ти епизод, екипът на сериала се оттегли в принудителна почивка, свързана със световната пандемия от коронавирус.


Днес канал Star TV отново ще зарадва почитателите на Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл. От 20:00 часа ще стартира новият 16-ти епизод.Резюме на 16 епизод

Наре решава да вземе попечителството над дъщеря си Мелек и да напусне страната. В тази страна, където Санджар се готви да стане баща, няма повече място нито за Наре, нито за Мелек. Наре предлага на Елван нов живот, далеч от мъжете Ефеоолу: „Ела с нас, нека изградим свят за нас трите.“

В действията на Наре Гедиз вижда бягство, а не желание за промяна. Разгневен, той за първи път не подкрепя Наре, а се готви да я предаде.

Измъчван от угризения, Санджар полудява, щом научава, че Наре е на път да замине: „Ако си тръгнеш, ще стана много лош човек. Ще взема дъщеря си при мен в конака“, казва той на Наре.


Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.
Dani
15.06.2020, 19:06:43

Санджар не взе ли попечителството на Мелек...

Има 0 отговора