Керем Бюрсин и Ханде Ерчел продължават да мълчат за раздялата си

08.02.2022


На 26 януари 2022 г. в турската преса се появиха публикации, че Керем Бюрсин и Ханде Ерчел са сложили край на връзката си. Слухове за разрив в отношенията им се породиха седмица по-рано, след като Ханде замина сама за Сапанджа, за да се присъедини към партито по случай 30-тия рожден ден на сестра си Гамзе Ерчел.

По-късно излезе информация, че конфликтът между Керем и Ханде е заради ревност. Керем трябваше да партнира на Демет Йоздемир (впоследствие неговото място зае актьорът Буура Гюлсой) в предстоящия проект на Disney Plus „Dünya ile Benim Aramda“. Говори се, че между Демет и Ханде съществува отколешна неприязън, датираща от времето, когато и двете са били в агенцията на Фарук ТургутGold Film. Причината да се обиди Ханде не е била, че любимият й смята да се снима с Демет, а защото е разбрала за това от пресата.

Твърди се, че Керем е готов да даде нов шанс на връзката им, но Ханде е споделила пред близки приятели, че раздялата им е окончателна и няма връщане назад.

Според слуховете Ханде изживява тежко раздялата и се опитва да облекчи болката си с рисуване, увлечение, което преоткрива през 2020 г. по време на карантината от Ковид-19.

Както Бюрсин, така и Ерчел все още мълчат по въпроса и не са коментирали последните новини.

Любовта на двойката започна на снимачната площадка на „Почукай на вратата ми“. Двамата за първи път бяха забелязани заедно след завръщането им от почивка на Малдивите през април 2021 година. Седмици по-късно Керем публично обяви промяната във взаимоотношенията им.


413-new-Hande_Kerem_3.jpg

413-new-Hande_Kerem_5.jpg

413-new-Hande_Kerem_4.jpg

413-new-Hande_Kerem_6.jpg
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.