Мерием Узерли говори откровено за личния си живот

21.09.2020


Звездата от „Великолепният век“ Мерием Узерли даде интервю, което е част от рекламната кампания на филма „Kovan“, който излиза на 25 септември.

Най-важната новина, която Мерием сподели с почитателите си, е информация за новия й приятел, от когото е бременна. И макар все още да не разкрива самоличността му, обясни, че той е американец, преместил се в Берлин, заради нея и Лара. На въпроса дали иска да се омъжи, Узерли отговори, че ще го направи, ако се почувства готова за тази стъпка. Категорично обаче заявява, че не е склонна да покани 20-30 човека, за да направи сватба с маски.Мерием разказа също, че през изминалите месеци се е сближила с дъщеря си. „През последните една-две години пътувах доста заради работата си, но по време на карантината в Германия с Лара прекарахме много време заедно. Тя ми разказа за своите страхове и преживявания. Разбрах, че моите изяви силно я разстройват. Попита ме защо не започна работа в банка, за да се прибирам в 17 часа. Обясних й, че актьорската професия е много важна за мен. Лара разбра как се чувствам, доста се сближихме и сега тя също желае да бъде актриса“.


Мерием разказа още за новия си бизнес и филма, който предстои да излезе на екран през следващата седмица. В лентата тя играе ролята на Айше, жена-пчелар, която се опитва да манипулира природата, за да улесни работата си. Природата обаче й дава да разбере, че тя винаги ще бъде по-силна от нея.


Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.