Мурат Йълдъръм и Имане Елбани станаха родители

17.10.2022


На 8 октомври 2022 г. турският актьор Мурат Йълдъръм и мароканската манекенка Имане Елбани станаха родители на момиченце. Двамата споделиха щастливата новина в социалните мрежи и обявиха, че са дали името Мирай на първородната си дъщеря. Известното семейство благодари на всички свои последователи за оказаната подкрепа и безрезервна любов през последните месеци.

Мурат не скри радостта си, че най-накрая е станал баща. Миналата година той реагира остро, след като почитатели на сериала „Ramo“ нападнаха съпругата му и я обвиниха, че тя е пречка за любовта между него и колежката му в поредицата Есра Билгич. Тогава Йълдъръм помоли за уважение и сподели, че през последните години Имане е направила 5 спонтанни аборта и въпреки болката си, точно тя е избрала Есра за негова партньорка.

Имане е родена на 22 октомври 1982 г. в Рабат, но израства в Кайро и Лондон. Завършва психология в британската столица, а през 2006 г. е избрана за Мис Мароко. Снима се в няколко реклами и два египетски филма, а след запознанството си с Йълдъръм в Лондон се установява в Турция. Двамата сключват брак на 25 декември 2016 г. в Истанбул, а на 17 януари 2017 г. правят втора сватбена церемония в Мароко.


488_Murat_Yildirim_4.jpg

488_Murat_Yildirim_3.jpg

488_Murat_Yildirim_5.jpg
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.