Мурат Юналмъш и Назан Кесал напуснаха „Bir Zamanlar Çukurova“

27.06.2021


Турският актьор Мурат Юналмъш, който в продължение на три сезона играеше ролята на Демир Яман в драматичната сага „Bir Zamanlar Çukurova“, потвърди новината, че няма да участва в четвърти сезон.

Мурат последва стъпките на колегите си Уур Гюнеш (Йълмаз) и Вахиде Перчин (Хюнкяр), с които през 2018 г. започна работа по проекта, и също като тях напусна сериала.

Актьорът избра Инстаграм, за се сбогува с поредицата: „Да, всяка история си има своя край и тази приключи за мен. Това беше дълго, уморително, но красиво приключение. Работих упорито и научих много. Благодаря на всички колеги и целия екип, които работиха усилено от самото начало на продукцията. Специални благодарности на гостоприемните хора от Адана, които много обичам, на зрителите, приятелите ми и всички мои последователи, които ме подкрепяха през цялото време. Ще се видим отново“. 

Назан Кесал, която се присъедини към сериала в трети сезон, също приключи участието си. В Инстаграм актрисата направи публикация, с която благодари на режисьорите, продуцентите, сценаристите и целия актьорски състав за съвместната им работа и увери почитателите си, че скоро ще я видят в нов проект.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.