Sefirin Kızı - Какво ще видим тази вечер във финалния за сезона епизод

22.06.2020


Sefirin Kızı, успешната поредица на 03 Medya и NGM, която събра в общ проект популярните актьори Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл, прави нова пауза.


Днес от 20:00 часа по турския канал Star TV ще се излъчи 17 –ти последен за сезона епизод.


Резюме на 17 серия

Не останаха нито лъжи, нито легенда, която да свързва Санджар и Наре. Сега те са родители, които се притесняват за детето си. Появява се Каврук, със сериозна травма на главата, но от Мелек няма и следа. Наре и Санджар забравят за всичките си разногласия и се опитват да намерят дъщеря си. След изчезването на Мелек делото за попечителство е отложено. Първо ще я намерят, а после ще водят война за нея.

Гедиз се чувства напълно излишен в тази ситуация. Никой не му съобщил нито за делото, нито за изчезването на Мелек. Но една изненада, която се появява точно пред вратата му, го отвежда в епицентъра на събитията.

Докато Наре търси детето си, Акън има други планове за нея. Този път той намира силен съюзник в лицето на Кахраман. Акън го моли да отвлече Наре, използвайки Мелек. Но мъжът има свои собствени методи, които първоначално предизвикват бурно щастие, а след това изправят Санджар пред смъртна опасност на дъното на морето.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.
MeliSSa
23.06.2020, 13:16:22

Локи е най-готин от всички

Има 0 отговора