Сериалът Рамо с нови попълнения и напуснали актьори

18.07.2020Очаква се до три седмици Мурат Йълдъръм, Есра Билгич и Иит Йозшенер, които изпълняват главните роли в мафиотската драма „Ramo“, да се завърнат на снимачната площадка и да възобновят работата си, прекъсната заради пандемията от коронавирус.


От продуцентска компания BKM Film обещават много изненади наесен като загатват, че ще има големи промени в историята на сериала. Действието на поредицата ще се развива в Истанбул, а не в Адана, където бяха заснети първите 11 епизода.


Вчера в своя туитър Илхан Шен, който играе ролята на Неджо, написа емоционален пост, с който се сбогува с екипа на сериала.


Твърде кратка бе изявата на Екин Тюркмен (Елиф от „Малки жени“, Зейнеп от „Двама завинаги“, Йозлем от „Горчива любов“, Сонгюл от „Женско царство“). Тя пресъздаде образа на Мерием в 10 и 11 епизод, но напусна проекта, заради промяна в сценария.


Преди седмици Джемре Байсел (Фатош), Дениз Гюрзумар (Дребосъка), Гьоркем Севиндик (Боз), Хакан Салънмъш (Сюлейман) и Идил Фърат (Фидан) също съобщиха, че прекъсват участието си.


По непотвърдена информация Бора Дженгиз (Гани от „Ягодова любов“, Джихан от „Мечтатели“, Дженк от „Бодрумска приказка“) ще се присъедини към „Ramo“ и ще изиграе ролята на влиятелен мафиот. Актьорите Мустафа Йълдъран и Деврим Йозкан също ще са част от състава на втори сезон.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.