Ще стават ли родители Джан Яман и Дилета Леота?

18.02.2021


Истинска ли е любовта между Джан Яман и Дилета Леота вълнува все по-силно почитателите на известната двойка. Според някои Джан и Дилета изживяват бурна любов, а според други ги свързва единствено общият им бизнес интерес и целият този шум е само умел пиар ход.

През последната седмица новините, които се публикуват за тях, звучат все по-абсурдно и вече доста от медиите, особено италианските, иронизират страстната им любов.


Каква е хронологията на събитията? 

На 5 януари Джан замина за Рим, за да снима в реклама, а само дни по-късно го глобиха заради неспазване на правилата за дистанция по време на епидемична обстановка.

(Джан Яман и Клаудия Джерини заедно в телевизионна реклама)

(Глобиха Джан Яман в Рим)

Историята с Дилета започна в средата на януари, когато телевизионната водеща Анна Петинели съобщи в ефир, че Джан се среща с известна италианка.

Междувременно стана ясно, че Леота е отседнала в един и същи хотел с Яман и публикува своя снимка, на която е с голям букет в ръце. По-късно се появиха още фотографии, на които се вижда, че двойката вечеря на свещи, целува се и т.н.

(Влюбени ли са Джан Яман и Дилета Леота)


Преди 4 дни историята около Джан и Дилета започна да се развива с главоломна скорост.

Навръх Свети Валентин актьорът предложи брак на красивата италианка. Над Рим се издигна малък самолет, който развяваше надписа: „Дилета, ще се омъжиш ли за мен? Обичам те! Джан“.

Италианката прие предложението, получи пръстен на стойност 28 000 долара и започнаха приготовленията за сватбата. Говори се, че церемонията ще се проведе през юни в Сицилия, откъдето е родом Леота и ще бъдат поканени около 300 човека.

Папараци снимаха Яман в компанията на бъдещата му тъща Офелия Касторина пред бижутериен магазин на „Кондоти“ (най-скъпата улица в Рим).

Италианската преса смята, че в най-скоро време телевизионната водеща ще напусне Милано и ще се премести в столицата, тъй като двамата са решили да заживеят там заедно. Причината за тези твърдения е, че Яман и Офелия, която е архитект по вътрешен дизайн, са оглеждали два мезонета в близост до „Пиаца ди Спаня“.

Новината от днес е, че влюбената двойка бърза със сватбата, защото Дилета е бременна.

До момента нито Джан, нито Дилета не са потвърдили или отрекли достоверността на всички публикации.

Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.