Влюбени ли са Джан Яман и Дилета Леота

30.01.2021


Наистина ли има любов между Джан Яман и спортната водеща Дилета Леота? Този въпрос вълнува все по-силно почитателите им през последните седмици.

Всичко започна преди около три седмици, когато телевизионната водеща Анна Петинели съобщи в ефир, че Яман се среща с известна италианка, с която е забелязан да се целува. Феновете на актьора решиха, че това е Дилета Леота, която е отседнала в същия хотел в Рим.

Междувременно Леота публикува в Инстаграм снимка, на която държи голям букет, но без да разкрива името на мъжа, подарил й цветята.

Джан не пожела да коментира и заяви, че няма да отговаря на въпроси, свързани с личния му живот.

Преди броени дни папараци заснеха двойката по време на вечеря на свещи и отново тръгнаха слуховете, че между Яман и Леота има романс. Все още нито един от двамата не желае да даде отговор дали действително има връзка между тях. Според много журналисти обаче целият този шум е не е нищо повече от умел пиар ход.

(Джан Яман и Клаудия Джерини заедно в телевизионна реклама)

След като приключи работа по рекламата на паста De Cecco, актьорът започна подготовка за ролята си на Сандокан. Взима уроци по конна езда и тренира фехтовка със сабя.

(Джан Яман ще играе Сандокан в Тигрите от Момпрацем)


216-new_Can_Yaman_Dileta_3.jpg

216-new_Can_Yaman_Dileta_6.jpg

216-new_Can_Yaman_Dileta_4.jpg

216-new_Can_Yaman_Dileta_5.jpg
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари.